Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
sacekajte HD snimak da mozemo skinuti,ovo se mora imati u kolekciji 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Cautinho
- Kontakt:
Pozdrav svima.Evo mene,nisam umro,hvala na brizi.Da kazem nesto o utakmici:svaka cast,pobjeda zasluzena,pokazali ste puno.mi se nismo branili na visokoj razini i fasovali poraz.Nisam uplakan niti razocaran,kao sto neki kazu,nego sam podjeljena misljenja.A sad,sto se tice mog posta od ranije,izljev necega sto mi je smetalo.Mala provokacija i trollanje,nikakva teza namjera.Sto se tice ovih sto odgovaraju pogrdno,posebno ovog sto mi je spomenuo (pokojnu ) majku zelim da dozivi isto sto sam i ja dozivio.svu patnju i bol,da dozivis i ti,i tvoja zena,djeca i sve sto drago na svijetu imas.svaka čast.ja sam pogrijesio,ja cu se ispricat ja sam kriv...ali to nije nacin.Rio Ferdy,bravo,mislio sam da si ozbiljniji.pozdrav.
Keep walking.
Gledam ovog morona sto je uletio na teren i pitam se, sta bi to on uradio da je dosao do Ferdinanda? Pa ovaj bi ga ubio golim rukama. Svakakvih budala.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
This is how it feels to be City,
This is how it feels to be small,
This is how it feels when your team wins nothing at all, nothing at all,
This is how it feels to be City....
This is how it feels to be small,
This is how it feels when your team wins nothing at all, nothing at all,
This is how it feels to be City....
FC United Of Manchester !
Ne obaziri se na retardirane osobe.Cautinho je napisao/la:Sto se tice ovih sto odgovaraju pogrdno,posebno ovog sto mi je spomenuo (pokojnu ) majku zelim da dozivi isto sto sam i ja dozivio.svu patnju i bol,da dozivis i ti,i tvoja zena,djeca i sve sto drago na svijetu imas.
Isključi PP.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Izjave nakon derbija
Fergie
http://www.youtube.com/watch?v=ZiGqkyW4CR8
Wazza i RVP
http://www.youtube.com/watch?v=RKdFvC4CAP0
@Cautinho, ono je bila šala, nije ništa loše rečeno o tebi (jbg sam si za to kriv onim postom, moraš nekad i šalu na svoj račun prihvatiti), a te osobe koje su uradile to što spominješ nisu vrijedne pomena
, i to ide njima na dušu 

Fergie
http://www.youtube.com/watch?v=ZiGqkyW4CR8
Wazza i RVP
http://www.youtube.com/watch?v=RKdFvC4CAP0
@Cautinho, ono je bila šala, nije ništa loše rečeno o tebi (jbg sam si za to kriv onim postom, moraš nekad i šalu na svoj račun prihvatiti), a te osobe koje su uradile to što spominješ nisu vrijedne pomena

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- paranojafredy
- Kontakt:
joe hart jedan veliki golman,a prije svega sportista,trebali bi se shity-evci na njeg ugledat,posebice klempotres tevez
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid
Možda misliš na mene?Cautinho je napisao/la:Pozdrav svima.Evo mene,nisam umro,hvala na brizi.Da kazem nesto o utakmici:svaka cast,pobjeda zasluzena,pokazali ste puno.mi se nismo branili na visokoj razini i fasovali poraz.Nisam uplakan niti razocaran,kao sto neki kazu,nego sam podjeljena misljenja.A sad,sto se tice mog posta od ranije,izljev necega sto mi je smetalo.Mala provokacija i trollanje,nikakva teza namjera.Sto se tice ovih sto odgovaraju pogrdno,posebno ovog sto mi je spomenuo (pokojnu ) majku zelim da dozivi isto sto sam i ja dozivio.svu patnju i bol,da dozivis i ti,i tvoja zena,djeca i sve sto drago na svijetu imas.svaka čast.ja sam pogrijesio,ja cu se ispricat ja sam kriv...ali to nije nacin.Rio Ferdy,bravo,mislio sam da si ozbiljniji.pozdrav.
Ja ti majku nisam spominjao,ja sam samo rekao tvoji mora da su ponosni na tebe (odnosi se na osobe sa kojima živiš),jer na način na koji si napisao post je jako los.Ti sam znas sta si napisao,a i ovo ovdje što pišeš je jako ružno.
Jako je nekulturno pisati ono što si ti napisao.
Meni je žao zbog tvoje sudbine,ali opet sa druge strane,ja ti nisam majku niti spomenuo,niti ista rekao o njoj.
Izvinjavam se onda. My fault.Cautinho je napisao/la:ne,nisi ti Narin,nego neki limes srca ..

Rio strikes again :
Respect to Joe Hart for protecting that idiot who ran on!! Love the banter between fans but there is a point when it goes too far... calm it!
Otopio bi ga Rio ko šumećuNarin je napisao/la: Rio strikes again :Respect to Joe Hart for protecting that idiot who ran on!! Love the banter between fans but there is a point when it goes too far... calm it!

- Sportfanatik
- Kontakt:
Jel ta osoba na avataru tvoja želja za trenera Citya?Cautinho je napisao/la:Pozdrav svima.Evo mene,nisam umro,hvala na brizi.Da kazem nesto o utakmici:svaka cast,pobjeda zasluzena,pokazali ste puno.mi se nismo branili na visokoj razini i fasovali poraz.Nisam uplakan niti razocaran,kao sto neki kazu,nego sam podjeljena misljenja.A sad,sto se tice mog posta od ranije,izljev necega sto mi je smetalo.Mala provokacija i trollanje,nikakva teza namjera.Sto se tice ovih sto odgovaraju pogrdno,posebno ovog sto mi je spomenuo (pokojnu ) majku zelim da dozivi isto sto sam i ja dozivio.svu patnju i bol,da dozivis i ti,i tvoja zena,djeca i sve sto drago na svijetu imas.svaka čast.ja sam pogrijesio,ja cu se ispricat ja sam kriv...ali to nije nacin.Rio Ferdy,bravo,mislio sam da si ozbiljniji.pozdrav.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Eh da se i ja javim nakon derbija 
Prije svega, svaka cast momci, pokazali ste ko je glavni u gradu koji je uvjek bio crvene boje! Rooneyu svaka cast za rekord od 150 golova u PL. Pored njega, svaka cast svim igracima, svi su bili odlicni.
Rano je jos pricati o tituli ali danas smo definitivno pokazali da smo najozbiljniji kandidat za nju bez obzira sto uvjek imamo nekoliko povrijedjenih igraca, sto ponekad i kiksamo na glupim tekmama, ali da smo najbolji, najbolji smo.
Nadam se da Evans nije teze povrijedjen, jer bi to bio totalni haus za odbranu.
Sto se tice navijaca koji je pogodio Ria, i onog sto je usao na teren, njima porucujem da sto prije odu u pakao! Svaka cast Hartu kojeg sam mnogo cijenio i prije ovoga, a sada jos vise.
Zao mi je samo Dzeke, Kolarova, Silve i Aguera sto su igraci ovog kluba.... Oni zasluzuju bolje.

Prije svega, svaka cast momci, pokazali ste ko je glavni u gradu koji je uvjek bio crvene boje! Rooneyu svaka cast za rekord od 150 golova u PL. Pored njega, svaka cast svim igracima, svi su bili odlicni.
Rano je jos pricati o tituli ali danas smo definitivno pokazali da smo najozbiljniji kandidat za nju bez obzira sto uvjek imamo nekoliko povrijedjenih igraca, sto ponekad i kiksamo na glupim tekmama, ali da smo najbolji, najbolji smo.
Nadam se da Evans nije teze povrijedjen, jer bi to bio totalni haus za odbranu.
Sto se tice navijaca koji je pogodio Ria, i onog sto je usao na teren, njima porucujem da sto prije odu u pakao! Svaka cast Hartu kojeg sam mnogo cijenio i prije ovoga, a sada jos vise.
Zao mi je samo Dzeke, Kolarova, Silve i Aguera sto su igraci ovog kluba.... Oni zasluzuju bolje.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
United zasluženo slavio.
Ispočetka to nije izgledalo dobro,ali sve je promijenila sjajna kombinacija Persija i Younga.Young zaista zna biti koristan za ovu ekipu.Ekipa je pokazala da je trenutno najbolja u Engleskoj i da će je teško šta spriječiti da osvoji titulu.I prije ove utakmice sam znao da je United bolji,odnosno ima bolji kolektiv i menadžera,ali sam na nekoliko mjesta govorio da će City dobiti jer sam mislio da Talijanu leži ta strpljiva igra Uniteda,nekako je City dočekao United u dvije utakmice u prošloj sezoni u prvenstvu.Prevario sam se,danas je United bio strpljiv,ali prevelika bezidejnost Citya u napadu u 1.pol ih je koštala barem boda.Tevez umjesto Balonje je bila izmjena kojom je Mancini pogodio.
O tituli se ni u najluđim snovima još ne smije pričati,biće tu još puno puno kikseva i sa jedne i sa druge strane.Ali svakako da vam leži trenutna situacija,+6 i još dočekujete Građane u drugom dijelu.
Dalje,Cleverley i Valencia su me posebno impresionirali.Van Persie kao da nije ni igrao,do te 92.minute a i onaj gol je dat zaslugom Nasrija.
Lijepo ovo izgleda trenutno za vas,ali previše je ostalo da se igra.Ovo će biti samo jedan fantastičan dan za United i loš za City,već sljedećeg vikenda ide se dalje.
Ispočetka to nije izgledalo dobro,ali sve je promijenila sjajna kombinacija Persija i Younga.Young zaista zna biti koristan za ovu ekipu.Ekipa je pokazala da je trenutno najbolja u Engleskoj i da će je teško šta spriječiti da osvoji titulu.I prije ove utakmice sam znao da je United bolji,odnosno ima bolji kolektiv i menadžera,ali sam na nekoliko mjesta govorio da će City dobiti jer sam mislio da Talijanu leži ta strpljiva igra Uniteda,nekako je City dočekao United u dvije utakmice u prošloj sezoni u prvenstvu.Prevario sam se,danas je United bio strpljiv,ali prevelika bezidejnost Citya u napadu u 1.pol ih je koštala barem boda.Tevez umjesto Balonje je bila izmjena kojom je Mancini pogodio.
O tituli se ni u najluđim snovima još ne smije pričati,biće tu još puno puno kikseva i sa jedne i sa druge strane.Ali svakako da vam leži trenutna situacija,+6 i još dočekujete Građane u drugom dijelu.
Dalje,Cleverley i Valencia su me posebno impresionirali.Van Persie kao da nije ni igrao,do te 92.minute a i onaj gol je dat zaslugom Nasrija.
Lijepo ovo izgleda trenutno za vas,ali previše je ostalo da se igra.Ovo će biti samo jedan fantastičan dan za United i loš za City,već sljedećeg vikenda ide se dalje.

You'll never walk alone.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ah dobro sad, i ti ga pretjera za Robina. Covjek umjesan u prvi gol i pogodio precku jednom. Uz to po meni generalno igrao vrlo dobro. Nije bas da je bio nevidljiv.VolimLiverpool je napisao/la:United zasluženo slavio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- paranojafredy
- Kontakt:
GGMU!
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Dakle, šest bodova prednosti, a 22 kola do kraja. Daleko je to od kraja, svakako, ali da je zadan određeni udarac Cityu - zadan je. Vidjećemo kako će oni odgovorit na ovo u narednom periodu. Svakako je ljepše biti prvi sa +6 nego sa +3.
Još jedna dobra utakmica Uniteda kada se to i ne očekuje baš. Nekoliko sjajnih taktičkih pobjeda Fergusona ove godine. Trebalo bi češće tako, i protiv ovih manjih, a ne samo u derbijima.
Prvo poluvrijeme jako dobro, dva lijepa gola postignuta. Jedan iz dobre (polu)kontre, a drugi iz lijepo izrađene akcije. Branjenje timski izgledalo dobro, sve super. City uglavnom bezopasan. Kad je u pitanju drugo poluvrijeme, znalo se da se situacija sa jednim golom Citya sigurno mijenja. Nije to loše izgledalo, ali se desi ta sudijska greška i gol odmah pade na drugoj strani. Umjesto 0-3, rezultat 1-2. Jbg, sudije kao da moraju pogriješit u derbijima. Znalo se šta slijedi nakon tog gola. Pritisak Citya je na kraju i urodio plodom, 2-2. Još jedan gol primljen iz prekida.
Stvarno postaje iritantno. Jedina sreća je pa se ove godine i postiglo dosta iz prekida. Nakon toga, malo ko je očekivao nešto od Uniteda. Sve je išlo ka 3-2, ali, u sudijskoj nadoknadi, pravda na neki način ipak biva zadovoljena i majstor (
) pogađa za 2-3. Baš u Unitedovskom stilu.
Možda je i ljepše ovako ispalo, nego da je 0-3 bilo.
Uglavnom, situacija u Unitedu je još bolja. Na tabeli plus šest, na teren se vratili Valencia i Cleverley, a Vidić i Kagawa najavljeni protiv Sunderlanda.
Teško je Fergieu vjerovat, ali ipak se predugo čeka na Kagawu, pa i na Vidića, tako da ih je realno očekivati sljedećeg vikenda. Sada se maksimalno posvetiti EPL, jer je LP završena do februara. Raspored u narednom periodu nije loš. Jest gust, ali je i kadar širi (ako ne bude novih povreda). Treba čuvati ovu prednost na tabeli, pa i povećat ju, ako se ukaže prilika. Decembar je uvijek nekako bio Unitedov, tako da se nadam da će do Nove godine prednost biti najmanje (
) šest bodova.
Edit :

Nekako se ne mogu otet utisku da je ovdje i mogao biti sviran penal. Svirano je ovakvih x penala. Evra gurnuo loptu prije i onda potpetljana noga. Mislim da se penal mogao svirati, ali eto... Uglavnom, bilo bi zanimljivo naći neko stručnije mišljenje. Ima l' neko neki isječak komentara sa Sky Sportsa ?

Još jedna dobra utakmica Uniteda kada se to i ne očekuje baš. Nekoliko sjajnih taktičkih pobjeda Fergusona ove godine. Trebalo bi češće tako, i protiv ovih manjih, a ne samo u derbijima.

Uglavnom, situacija u Unitedu je još bolja. Na tabeli plus šest, na teren se vratili Valencia i Cleverley, a Vidić i Kagawa najavljeni protiv Sunderlanda.

Edit :

Nekako se ne mogu otet utisku da je ovdje i mogao biti sviran penal. Svirano je ovakvih x penala. Evra gurnuo loptu prije i onda potpetljana noga. Mislim da se penal mogao svirati, ali eto... Uglavnom, bilo bi zanimljivo naći neko stručnije mišljenje. Ima l' neko neki isječak komentara sa Sky Sportsa ?
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 09 dec 2012, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.