Bilo bi lijepo kada bi vas dvojica prestali s "cascenjem". Nastavite raspravu preko PP ako vec imate nesto takvog tipa reci jedan drugom. Mozda bi vam godilo i malo odmora, jedno 7 dana cisto kao opomena. Ono, dobronamjerno.
Danas smo opet pokazali mentalitet, doduse nekako ga i nosimo godinama kao etiketu, nije sada neka novina u igri Manchester Uniteda. RvP pokazao jos jednom extra klasu. Ipak ja mislim da on moze jos i bolje od ovoga. Rooney? Za tog covjeka se vise i ne zna sta igra a on to radi odlicno. Cleverley, Carrick, Young, Rafael i Rio danas su takodjer bili odlicni. Valencia je imao dosta dobrih poteza ali on moze bolje od ovoga, sigurno. DDG je solidno branio, cak izletio na neke lopte, (ne)ocekivano.

Evra mi je zakazao nekako, bilo je dosta slobodnog prostora po njegovoj strani, sreca pa to City nije znao/mogao iskoristiti, kao da igra vec 2 sezone u nekom grcu, forma mu je u drasticnom padu i na njegovoj poziciji lagano treba traziti adekvatnu zamjenu. Prvi bih volio da to bude Buttner ali nekako sam skeptican po tom pitanju mada decko ima potencijala - to mu priznajem. Samo molim boga da niste nije ozbiljnije sa Evansom, dramaticno je popravio igru i mogao bi uz nekog boljeg stopera i on sam, bar statisticki, izgledati bolje. Ferdinand je ovu odigrao na vrhunskom nivou OK ali za njega polahko treba traziti zamjenu, kao i za Evru.
Napad? O njima ne treba trositi rijeci, zabijaju kome stignu i to po 3 komada. Tesko ko moze na Etihadu zabiti 3 gola, nije to bas tako lagan zadatak bez obzira na trenutnu bezidejnost Citya.