Dragic over
Johnson over
G.Davis over
Felton over
sta izbacit' , sta dodat' ?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
miky_hz je napisao/la:Inter-Napoli pm3 2.08
Zadnjih 7 utakmica na Meazi je otislo 3+ na 6 je bilo oba daju gol,fina kvota u svakom slucaju
Cluj-Ceahlaui 1 1.35 ...Istina Cluj ne briljira nesto kuci imaju skor 5-3-2 ali ipak danas igraju protiv najgoreg gosta lige koji ima skor 0-1-7 ...u medjusobnim duelima Ceahlaui nikada nisu pobjedili
Milan gol 1.25 Milan ima dobru efikasnost i mislim da danas mogu i pobjediti,ali eto ovo da daju gol po meni je dosta realno
Betis-Barcelona zx2 1.40 ,moze i pm3 1.83 vjerujem da ce ovdje biti dosta golova i da je mnogo izglednije da ce to prije doci nego li sama pobjeda Barcelona,cak mislim da mogla Barca veceras da kiksa i da tu treba ganjati nego iznenadjenje danas

Ostavi kako i jest.. Msm nzm za Feltona.. Al valjda si ga ubro dobromashe je napisao/la:Igra li Carmelo veceras ?![]()
Dragic over
Johnson over
G.Davis over
Felton over
a ako ne igra anthony ici ce onda preko najvjerovatnijesoxx je napisao/la:Ostavi kako i jest.. Msm nzm za Feltona.. Al valjda si ga ubro dobromashe je napisao/la:Igra li Carmelo veceras ?![]()
Dragic over
Johnson over
G.Davis over
Felton over
A jbg kad dnevno uplatis 15-tak listica(lupam) danas nije bilo toliko al eto blizu je bilofukara87 je napisao/la:nigdje veze igras jednu utakmicu na tri tiketa i to ti se obilo o glavu, i to na jednom tiketu stavljas 1x na Marsej, ti toliko bio siguran u pobjedu.

Mislis da je greska zbog tog minusa ??likusa je napisao/la:M.ELIS -17,5
K.DURNAT +27,5
K.BRAYANT +28,5
G.DRAGIC +13,5
D.HOWARD +19,5
J.JOHNSON +17,5
ovaj me bode u ociimal neko neki drugi prijedlog il potvrdu da je ovo dobro
ma ne nego imal neko obrazlozenje sto je -LloriS je napisao/la:Mislis da je greska zbog tog minusa ??likusa je napisao/la:M.ELIS -17,5
K.DURNAT +27,5
K.BRAYANT +28,5
G.DRAGIC +13,5
D.HOWARD +19,5
J.JOHNSON +17,5
ovaj me bode u ociimal neko neki drugi prijedlog il potvrdu da je ovo dobro

Koliko se ja razumijem u kladjenje, ZK1 je 10 ili manje zutih kartona u ovom slucaju. A bilo ih je manje od 10 na toj utakmici, duplo manjeTitova-Juga je napisao/la:Može li mi neko pojasniti ovo:
Znači, igrao sam online na premieru.... Napravljena je očita greška.
ovo su korneri,AL BILO JE SAMO 9 KORNERAGGManUtd je napisao/la:Koliko se ja razumijem u kladjenje, ZK1 je 10 ili manje zutih kartona u ovom slucaju. A bilo ih je manje od 10 na toj utakmici, duplo manjeTitova-Juga je napisao/la:Može li mi neko pojasniti ovo:
![]()
Ocito da je doslo do neke greske.
ne razumijes se dobroGGManUtd je napisao/la:Koliko se ja razumijem u kladjenje, ZK1 je 10 ili manje zutih kartona u ovom slucaju. A bilo ih je manje od 10 na toj utakmici, duplo manjeTitova-Juga je napisao/la:Može li mi neko pojasniti ovo:
![]()
to su ti korneriGGManUtd je napisao/la:Koliko se ja razumijem u kladjenje, ZK1 je 10 ili manje zutih kartona u ovom slucaju. A bilo ih je manje od 10 na toj utakmici, duplo manjeTitova-Juga je napisao/la:Može li mi neko pojasniti ovo:
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.