FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

senoRA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la senoRA » 25 okt 2009, 15:28

Mandrak je napisao/la:
Har3 je napisao/la:Ovaj Mandrak ima ocito problem s glavom ili s godinama, neko djete, da li si ti svjestan uopste sta je Herceg Bosna, molim te nemoj mi odgovarat, nauci, procitaj pa pisi gluposti i ko ti uopste daje pravo da inzosis takve gluposti ispred manijaka. Velezovci znam da boli, al' prestanite nas smarat s vasim glupostima.
A što nisi reagovao ovim papcima iz vrapcica kad mene bratime sa ustašama iz Herceg-Bosne??' jeli decko?? :evil: :twisted: :twisted: što tad nisi ništa napisao njima :twisted: :twisted:
nisu oni tebe bratimili s njima,nego si ti ustase bratimio sa sobom...........

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 25 okt 2009, 15:29

Ma pobjeda Zelje je cista ko suza, ono sto ce htjeti ovi iz podvelezja je da izjednace ovo danas u mostaru sa njihovim porazom.Ibrakovic je najveci krivac za ovo pritisak na sudije jos u prvoj utakmici gdje igraci veleza prolaze bez zasuzenih zutih kartona i onda ufati fursat izjave po novinama itd.Nema lige na svijetu kad igrac psuje sudiji da ne prodje bez zutog, navijaci veleza traze opravdanje u Regoji i njemu slicnim.
Da su pametni kao sto nisu da razlog poraza traze u tom sto nisu zabili golove oni su nasjeli na alibi koji je sebi spremio Ibrakovic.Jesu li dobili gol iz opsajda nisu ili iz neke sumljive situacije nisu jel im ponisten neki gol nije!Tjesite se i lijecite frustracije!

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 25 okt 2009, 15:31

Igraj zeljo nedaj se igraj svi smo uz tebe ale ale aleeeee, LIMOVO TE LJOZE :!: :!: :!: :D
mB!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2009, 15:33

senoRA je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
Har3 je napisao/la:Ovaj Mandrak ima ocito problem s glavom ili s godinama, neko djete, da li si ti svjestan uopste sta je Herceg Bosna, molim te nemoj mi odgovarat, nauci, procitaj pa pisi gluposti i ko ti uopste daje pravo da inzosis takve gluposti ispred manijaka. Velezovci znam da boli, al' prestanite nas smarat s vasim glupostima.
A što nisi reagovao ovim papcima iz vrapcica kad mene bratime sa ustašama iz Herceg-Bosne??' jeli decko?? :evil: :twisted: :twisted: što tad nisi ništa napisao njima :twisted: :twisted:
nisu oni tebe bratimili s njima,nego si ti ustase bratimio sa sobom...........
Izvini molim te,ALI NEMOJ DA LAŽEŠ I IZMIŠLJAŠ :evil: :evil: vrati se par stranica pa procitaj malo šta se pisalo.
Ja sam se samo slagao (NAMJERNO i svjesno) sa svim onim ogavnim konstrukcijama koje si ti i tvoji pajdaši iz vrapcica navodili.Prvi ste pisali kako smo ustaše,kako ovo-ono i ja sam samo vikao YES YES.Pa šta sam trebao? da dozvolim sebi da se branim na napisane gluposti? da se dovodem u poziciju da polažem racune isfrustriranim navijacima Veleža?? nemoj da lažeš više...FUJJJ

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 25 okt 2009, 15:35

sam si rekao da se nalazimo u kukuruzistu i da vam je draze biti sa ultrasima i skriparima nego sa nama momcima iz kukuruzista.....i da nas mrzim i da su tilatini drazi od nas....

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 25 okt 2009, 15:37

Tacnije evo sta si napisao gospodine Mandrak:Važi brate.Mi cemo i dalje navijati Herceg-Bosna i eto nam brace iz Širokog i Zrinjskog,a vas ko yebe.Nedo nam Bog da spadnemom na tako niske grane da nam vi nešto pomažate.Pomozite vi sebi jer ste odron u svakom pogledu,to vam je najprece.Eto vam pitarluk pa se sa njima pomažite i dalje,svakako ste stari guzni haveri i od prije rata ;)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2009, 15:38

senoRA je napisao/la:sam si rekao da se nalazimo u kukuruzistu i da vam je draze biti sa ultrasima i skriparima nego sa nama momcima iz kukuruzista.....i da nas mrzim i da su tilatini drazi od nas....
A to isto si i ti pisao za Želju i ti i tebi slicno. i šta sad?? sve ima svoju cijenu.Ne možeš pljuvati po mom klubu,po svetinji za koju živim a ocekivati sa druge strane razumjevanje i cvijece.To nema nigdje decko.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2009, 15:40

senoRA je napisao/la:Tacnije evo sta si napisao gospodine Mandrak:Važi brate.Mi cemo i dalje navijati Herceg-Bosna i eto nam brace iz Širokog i Zrinjskog,a vas ko yebe.Nedo nam Bog da spadnemom na tako niske grane da nam vi nešto pomažate.Pomozite vi sebi jer ste odron u svakom pogledu,to vam je najprece.Eto vam pitarluk pa se sa njima pomažite i dalje,svakako ste stari guzni haveri i od prije rata ;)
A sad budi pošten pa napiši šta si ti i tvoji jarani veležovci sve pisali PRIJE TOGA o Želji i Manijacima.Hajde budi pošten pa i to sve kopiraj i postavi.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 25 okt 2009, 15:44

Vidite članke i naslove i izave igrača, trenera, navijača a ne samo navijača kao što je to kod vas željovaca.

Sramotno suđenje odlučilo derbi
Ibraković : Moji igrači su heroji
Ibraković: Sudija treba na alko test
Sramotno suđenje odlučilo derbi

i još mnogi drugi. Jeli vi stvarno mislite da je ovo sve tek onako. Da ste vi žrtve.

Zapitajte se što niko ništa nije napisao kada nas je Zrinjski golom pred kraj 2:1 pobijedio. Jer su ljudi pošteno dobili.

Eto Velež mrži Želju, a ne Zrinjski pa se tek sad sjetili.

Da ne zaboravimo i vaše navijače koji su priznali suđenje.

hujka komandant
Kontakt:

Post Postao/la hujka komandant » 25 okt 2009, 15:47

ah,brate mojtesko je ovde bit pametan,kod nas u nasem podneblju,svak ima svoju istinu,pa ne samo na nivou nacija naroda vec i istinu kod svoje kuce domacinstvu itd...svi su pomalo u pravu al najvise ima nebuloza i neistine..ako cemo gledat to ovako na ovaj nacin,da je velez u ovom slucaju,zasluzio da prolazi ovo poslije ratno stanjepa onda smo po toj definiciji svi zasluziligolgotu koju smo prozivjeliovde zasluzili srebrenicu,i ovolike zrtve zasluzili krvavu opsadu sarajeva istocnog mostara itd..hvala bogu sarajevo je deblokirano iako je pola drzave prodato za glavni grad,pa samim tim i stadion grbavica..velez i mostar nisu bili te srecevec su najvece zrtve citavog ovog procesa,pa bi mislim kad je vec tako najbolje bilo da se mi povucemo odavce kad smo svakako prodati,naselimo se u sarajevo jer je nasa politika fildzan drzava begovat oko gl.grada,navijat cemo za olimpik bicemo uzorni ponizni i raditi u skladu sistema,onda vise necete imati kamenjara hinjavaca itd al nas necete vise prodavati necete imati koga prodavati i ne mogu da ne napisem da je moj otac i masa drugih od nas KAMENJARA dala zivote na igmanu za deblokadu sarajeva suprotan primjer ne znam nijedan...

spider
Kontakt:

Post Postao/la spider » 25 okt 2009, 15:48

senoRA je napisao/la:sam si rekao da se nalazimo u kukuruzistu i da vam je draze biti sa ultrasima i skriparima nego sa nama momcima iz kukuruzista.....i da nas mrzim i da su tilatini drazi od nas....
ti si bas bolestan.
hajd lagano sa nase teme majmuni ugrozeni,teorija zavjere je nista sta se vama planski radi,samo da bi neko ugasio velez.(I MI SMO U RATU OSTALI BEZ ICEGA)koga boli **** za vas vise,pustite nas na miru da se o svojoj muci zabavimo.
i boli nas **** i za red barby,hz,skripare,ultrase i sve druge.ne treba nam niko,i niko od nas ne treba traziti poseban tretman.
a o tome ko je ko najbolje govori to ko sta pjeva u banja kuci(nadji klip sarajevski mangupi),i to da ste vi vratili zvijezdu,onu koja je bila na tenku koji je pucao po mom gradu,od koje su poginuli moji tetak,amidza,djeca ispred moje zgrade na alipasinom,**** vam tito mater svima,toliko o vama.

ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM I
S NEBA CE ZA TE DOCI

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2009, 15:51

hujka komandant je napisao/la:ah,brate mojtesko je ovde bit pametan,kod nas u nasem podneblju,svak ima svoju istinu,pa ne samo na nivou nacija naroda vec i istinu kod svoje kuce domacinstvu itd...svi su pomalo u pravu al najvise ima nebuloza i neistine..ako cemo gledat to ovako na ovaj nacin,da je velez u ovom slucaju,zasluzio da prolazi ovo poslije ratno stanjepa onda smo po toj definiciji svi zasluziligolgotu koju smo prozivjeliovde zasluzili srebrenicu,i ovolike zrtve zasluzili krvavu opsadu sarajeva istocnog mostara itd..hvala bogu sarajevo je deblokirano iako je pola drzave prodato za glavni grad,pa samim tim i stadion grbavica..velez i mostar nisu bili te srecevec su najvece zrtve citavog ovog procesa,pa bi mislim kad je vec tako najbolje bilo da se mi povucemo odavce kad smo svakako prodati,naselimo se u sarajevo jer je nasa politika fildzan drzava begovat oko gl.grada,navijat cemo za olimpik bicemo uzorni ponizni i raditi u skladu sistema,onda vise necete imati kamenjara hinjavaca itd al nas necete vise prodavati necete imati koga prodavati i ne mogu da ne napisem da je moj otac i masa drugih od nas KAMENJARA dala zivote na igmanu za deblokadu sarajeva suprotan primjer ne znam nijedan...
Ma hajd ne seri više sa ratom i tom pricom sviju ti :evil: :evil: :evil: i moj je otac dao život za deblokadu grada,pa pricam li na ovom forumu o tim temama?? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Jeli ovo mjesto i forum za te seljacke price??
Nemoj nama nabijati smrt svog oca na nos.Kakve veze ovi momci na forumu imaju sa tim??...nisam ja kriv što ti je otac poginuo,niti ja tebe smatram krivim za smrt mog oca.Pustite se tih seljackih prica.

aki-HZ
Kontakt:

Post Postao/la aki-HZ » 25 okt 2009, 15:52

E moj Seljo krenuo si stopama Svinjskog i one gamadi iz Listice,pa ne bi ljudima toliko bilo krivo da ste posteno prosli,zato i nemogu da predju preko toga,evo sta nama uradise i to pred kamerama... I prije dok vam je Brkovic bio,bio je glavni operativac za mutne radnje,sto su mi moja raja manijaci pricali,e otkad je napustio klub dosli ste na svoje i postali posten klub,al sad ETO BRKE ETO BRUKE...,a o Svinjskom da ne pricam...

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 25 okt 2009, 15:56

aki-HZ je napisao/la:E moj Seljo krenuo si stopama Svinjskog i one gamadi iz Listice,pa ne bi ljudima toliko bilo krivo da ste posteno prosli,zato i nemogu da predju preko toga,evo sta nama uradise i to pred kamerama... I prije dok vam je Brkovic bio,bio je glavni operativac za mutne radnje,sto su mi moja raja manijaci pricali,e otkad je napustio klub dosli ste na svoje i postali posten klub,al sad ETO BRKE ETO BRUKE...,a o Svinjskom da ne pricam...
Duvaj ga lagano!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2009, 15:57

aki-HZ je napisao/la:E moj Seljo krenuo si stopama Svinjskog i one gamadi iz Listice,pa ne bi ljudima toliko bilo krivo da ste posteno prosli,zato i nemogu da predju preko toga,evo sta nama uradise i to pred kamerama... I prije dok vam je Brkovic bio,bio je glavni operativac za mutne radnje,sto su mi moja raja manijaci pricali,e otkad je napustio klub dosli ste na svoje i postali posten klub,al sad ETO BRKE ETO BRUKE...,a o Svinjskom da ne pricam...
Sagni se loma,znaš vec gdje i kako :lol: ;)

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 25 okt 2009, 15:59

Svaka cast Aki, nema se sta dodati, tvoja konstatacija je sto posto tacna.........................
Naprijed Velez i bodrimo Bordo

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 okt 2009, 16:02

svaka cast na postu

manijak zauvijek
Kontakt:

Post Postao/la manijak zauvijek » 25 okt 2009, 16:04

evo na ovom se vidi da su rodjeni najvece picke
**** velez mostarske picke
a sto se tice sudjenja sta je bilo prosle sezone u vrapcicima kada je dialibi ponisten cist gool ili prije dvije sezone kada su oni morali dobiti da bih ostali u ligi dali smi im 3 boda tad a nisu se ni zahvalili...u toj utakmici sudija je prisao nasim igracima i rekao da se nemaju cemu nadate pa sta i za ovu tekmu od sinoc mozemo reci da je lose sudjenje, a isto tako da velez nije ostecen jer je i nama sudio iste prekrsaje... za to rodjeni pusite ga

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2009, 16:05

Hahah što nas i zenicani i mostarci i pitari trpaju u isti koš sa Zrinjskim i Širokim...svi isto pišu,nema razlike,jedni druge potvrđuju ko idioti :lol: :lol: :lol: Meni iskreno drago,znaci da vrijedimo pošto su ova dva kluba vrlo stabilna i redovno igraju u evropi.Znaci na dobrom smo putu,kao što rece ovaj pitar Aki ;)

spider
Kontakt:

Post Postao/la spider » 25 okt 2009, 16:07

svi se vi najvise o zelji brinete,sto mi je drago,a neka jos malo pa bujrum na kosevo na ligu prvaka,KOSEVO U PLAVOM.znam da se najvise bojite zelje(da ne bude opet MNOGO SMO JAKI,a bice),a ovi partizani iz mostara su ugrozeniji od jevreja u 2.svj.ratu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel i 11 gostiju.