KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Neutral
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Neutral » 24 okt 2009, 19:02

fera je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Zaista smo lošiji , mislim na Široki i Bosnu od ostalih u NLB-u. Može se dogoditi da nekoga dobijemo kući ali na strani teško. Mislim da je ovo sramota s obzirom kakva je Bosna bila prije u NLB u vrijeme Williamsa i raje. Jeste da su onda 8 bili , možda i nije najbolji plasman, ali ovdje govorim o jačini ekipe a ne plasmanu.
svi timovi osim olimpije su mnogo lošiji nego ranijih sezona. ti vjerovatno i ne pratis toliko europsku kosarku pa nisi upoznat sa situacijom.
treba pogledati samo rezultate timova iz NLB lige na otvaranju Eurolige. zadar, zvezda,fmp strasno osciliraju... hemofarm izgubio od radnickog prvu utakmicu kuci... sve to pokazuje da je liga ujednacenija nego ikad

Pratim pomalo. Nisam toliko ali eto. Nema se para, zna se do čega je. Ideja ove lige je da se ojača malo košarka u ovim krajevima. Ali kako idu godine umjesto da jača ona slabi.

Samo kada vidim Cibonu i 45 razlike od Siene sve mi je jasno, ali još kada vidim igrače koji igraju tamo ah. Nadam se poboljšanju, ali teško, nema se para.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 24 okt 2009, 20:48

KATASTROFA ,,dibidus zalosno ,od vodstva 8 razlike izgubili 7 razlike .
Da li ta uprava ima ikakvu ideju ??
Dva centra zajedno nemaju deset koseva ...
sta nas ceka sledecu utakmicu ??????????
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 okt 2009, 21:00

Fakat ce biti uzbudljivo u borbi za opstanak,Siroki i Bosna imaju najvece sanse za tu poziciju,nazalost! uprava je upropastila ovaj klub,sram ih bilo! kakve igrace imamo rezultat u Zagrebu je fenomenalan!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 okt 2009, 01:05

bosnas_ je napisao/la:Fakat ce biti uzbudljivo u borbi za opstanak,Siroki i Bosna imaju najvece sanse za tu poziciju,nazalost! uprava je upropastila ovaj klub,sram ih bilo! kakve igrace imamo rezultat u Zagrebu je fenomenalan!
pa kao što sam i predviđao Široki i Bosna od 12-14 mjesta..pa ko bolje..jednostavno je..nema se para....

sljedeca tekma znaci u petak..prijenos na BHT1... 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 okt 2009, 01:13

sutra bi nam trebao doci novi igrac....ih koliko je proslo od kada sam zadnji put ovdje pisao.........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 okt 2009, 03:39

Kevin je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Fakat ce biti uzbudljivo u borbi za opstanak,Siroki i Bosna imaju najvece sanse za tu poziciju,nazalost! uprava je upropastila ovaj klub,sram ih bilo! kakve igrace imamo rezultat u Zagrebu je fenomenalan!
pa kao što sam i predviđao Široki i Bosna od 12-14 mjesta..pa ko bolje..jednostavno je..nema se para....

A hebiga, odakle pare. Sreca pa prosle sezone Olimpija nikakva (za razliku od prethodnih sezona kad su gazili, a i ove su se opet digli), tj. potrefilo da su svi Slovenci zakazali i Bosna jos imala dobru sezonu pa se ima ova situacija koja je danas. Ok, situacija koja ide ka gorem, realnost situacije, al sta se moze, iako je dosta ujednacenija ta liga, i dalje ima onih koji si jednostavno mogu priustiti ono nesto vise, a valja uzeti u obzir da je to ipak, hmm, mislim treca liga po snazi u Europi...
...Život za Široki...

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 25 okt 2009, 10:07

neno#4 je napisao/la:sutra bi nam trebao doci novi igrac....ih koliko je proslo od kada sam zadnji put ovdje pisao.........
kada stize ??sigurno je B Basket ...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 okt 2009, 10:22

Kevin je napisao/la:

povrijedio se i zlaja....
@Melo koji si ti zajebant :D znas ti dobro ko je :D a nije crnac
You are someone else I am still right here

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 okt 2009, 10:39

fera je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

povrijedio se i zlaja....
@Melo koji si ti zajebant :D znas ti dobro ko je :D a nije crnac

oće li Zlaja igrat u petak?

da to vam Dženo ne dolazi?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 okt 2009, 11:09

nije dzeno.....ali cut ce se..........
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 25 okt 2009, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 25 okt 2009, 12:37

neno#4 je napisao/la:nije dzeno.....ali cut ce se..........

@Melo, znamo o kome se radi zar ne?????????

ili je dženo ili je williams, nema trećega, bar ja mislim :?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 okt 2009, 13:51

košarkaš je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:nije dzeno.....ali cut ce se..........

@Melo, znamo o kome se radi zar ne?????????

ili je dženo ili je williams, nema trećega, bar ja mislim :?
nije ni jedan od njih. rekli smo da nije crnac :D

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 25 okt 2009, 13:52

posaljite mi pp molim vas..
interesuje me :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 okt 2009, 15:08

ahmiiic je napisao/la:posaljite mi pp molim vas..
interesuje me :D
sacekaj jos malo pa ces vidjeti :D bolje ti je da se iznenadis nego da ti kaze neko :P

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 25 okt 2009, 15:27

Nije centar :lol: :lol: :lol:

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 25 okt 2009, 15:37

Ja koliko vidim ova nasa Bosna nazalost iz sezone u sezonu sve losije i losija, posljenja sezona u kojoj je bilo nesto kako treba jeste kad smo igrali ULEB CUP, dok je tu bio LANCE, RAHIMIC, onaj GREAR, HILL i dr... ako ovako nastavi za par sezona ce NLB ligu igrati SIROKI i NEKE GRUDE TAMO...mislim nidje veze...nadam se da postoji rijesenje i izlaz iz ove situacije...vrijeme ce pokazati svoje...al ovo mi nemirise na dobro... :cry: :|
mB!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 25 okt 2009, 15:51

Mukiol je napisao/la:Ja koliko vidim ova nasa Bosna nazalost iz sezone u sezonu sve losije i losija, posljenja sezona u kojoj je bilo nesto kako treba jeste kad smo igrali ULEB CUP, dok je tu bio LANCE, RAHIMIC, onaj GREAR, HILL i dr... ako ovako nastavi za par sezona ce NLB ligu igrati SIROKI i NEKE GRUDE TAMO...mislim nidje veze...nadam se da postoji rijesenje i izlaz iz ove situacije...vrijeme ce pokazati svoje...al ovo mi nemirise na dobro... :cry: :|
meni je proslo sezonska Bosna bila daleko draza od ove gore navedene, a ovoseznonska da je imala igraca koj aBd potpisuje sutra ili prekosutra bi mi bila isto tako draga i mozda cak jaca, ovako smo imali 2 nesretna poraza ili da budem precizan zagreb i cedevita jer ovakvu olimpiju i da smo duplo jaci tesko da bi uzeli u tivoliju

haloooo ljudi pa u toj olimpiji igra jedan becirovic proslogodosnji MVP regularnog djela Euro Lige, a da nepricam o slokaru, golubovicu, ... ili cinjenici da imaju 12 igraca koju mogu kvalitetno igrati, a mi 7,5
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 25 okt 2009, 16:00

sto kaze nermin ostaje zal za dvije tekme protiv Zagreba i Cedevite....Olimpija je ipak prejaka...ko god bio novajlija smatram da su neophodni rezovi u ekipi...nekim igracima se definitivno treba zahvaliti...mislim da bi to bila pozitivna inekcija za ekipu pred susret sa Sirokim...
I feel devotion!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 25 okt 2009, 16:05

ipsa je napisao/la:sto kaze nermin ostaje zal za dvije tekme protiv Zagreba i Cedevite....Olimpija je ipak prejaka...ko god bio novajlija smatram da su neophodni rezovi u ekipi...nekim igracima se definitivno treba zahvaliti...mislim da bi to bila pozitivna inekcija za ekipu pred susret sa Sirokim...
Nece vjerovatno do Sirokog nijedan bek bit otpusten, mozda samo Vucko al i to tesko jer se Zlaja sinoc povrijedio. Da nije bilo toga sinoc sa njim, uz ovog sto vjerovatno dolazi, i Matija bi bio otpusten, ovako tesko. Bice guravo u petak, a nadam se da ce Zetra napokon biti puna, i normalno naelektrisana atmosfera

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 25 okt 2009, 16:08

The Game je napisao/la:
ipsa je napisao/la:sto kaze nermin ostaje zal za dvije tekme protiv Zagreba i Cedevite....Olimpija je ipak prejaka...ko god bio novajlija smatram da su neophodni rezovi u ekipi...nekim igracima se definitivno treba zahvaliti...mislim da bi to bila pozitivna inekcija za ekipu pred susret sa Sirokim...
Nece vjerovatno do Sirokog nijedan bek bit otpusten, mozda samo Vucko al i to tesko jer se Zlaja sinoc povrijedio. Da nije bilo toga sinoc sa njim, uz ovog sto vjerovatno dolazi, i Matija bi bio otpusten, ovako tesko. Bice guravo u petak, a nadam se da ce Zetra napokon biti puna, i normalno naelektrisana atmosfera
nece ni jedno ni drugo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.