Korneri , kartoni, kako god doslo je do greskeTitova-Juga je napisao/la:Pa ja se nadam, inace cu haos da pravim
Da, korneri su u pitanju. 9 je bilo na kraju, al eto prvi put se susrecem sa ovakvom greskom pa sam htio da cujem razmisljanja

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Korneri , kartoni, kako god doslo je do greskeTitova-Juga je napisao/la:Pa ja se nadam, inace cu haos da pravim
Da, korneri su u pitanju. 9 je bilo na kraju, al eto prvi put se susrecem sa ovakvom greskom pa sam htio da cujem razmisljanja
GGManUtd je napisao/la:Korneri , kartoni, kako god doslo je do greskeTitova-Juga je napisao/la:Pa ja se nadam, inace cu haos da pravim
Da, korneri su u pitanju. 9 je bilo na kraju, al eto prvi put se susrecem sa ovakvom greskom pa sam htio da cujem razmisljanja![]()
Koliko se sjecam da hoces i da ce biti ponuda,samo sto se otvara u 12TeaM87 je napisao/la:Zna li neko hocu li sutra u premieru moci odigrati listic za citavu sedmicu, misim hoce li biti ponuda u poslovnici ?
Paul 16 Griffin 19Hass je napisao/la:Decki,koliko su dali Paul i Griffin???Hvala
Paul - 16 a ovaj 19Hass je napisao/la:Decki,koliko su dali Paul i Griffin???Hvala
I kobe i Howard over, ja nebi smio tako, ali sretnoHuska je napisao/la:
Ne pratim kosraku, al vidim igrate svi na ove, pa reko da ispratim, mozda nastavim niz
Samo barsa, umalo i to da prodjeGGManUtd je napisao/la:Kv. 14, za sutraned 14:30 Man.City-Man.Utd. 2 2.85
ned 15:00 Palermo-Juventus 2 1.65
ned 21:00 Betis-Barcelona 1X 3.00
LloriS je napisao/la:I kobe i Howard over, ja nebi smio tako, ali sretno
Moze lagano da prodje al i ja nisam smio a kontao sam..LloriS je napisao/la:I kobe i Howard over, ja nebi smio tako, ali sretnoHuska je napisao/la:
Ne pratim kosraku, al vidim igrate svi na ove, pa reko da ispratim, mozda nastavim niz
Monagas vs El vigia 1 @2.35pintol_TM87 je napisao/la:Olimpijakos Nikozija vs AEP (oba daju gol) @1.8
Dosad igrali 9 puta u ovom omjeru (Olimpijakos domacin; AEP gost) i svih 9 puta je doslo oba daju gol.
Imas li licnu ? Ako imas rado cu ti poslatixxl basket je napisao/la:ako ko ima pola eura da cibne da odigram ove igrace vracam sutra alem23 cetvrto slovo 1 hvala unaprijed
4:2zlatniljiljan je napisao/la:Grand RAPIDS Griffins-ROCKFORD (AHL)
OVER 5,5 1.86 KV bet365
elninho_resTO je napisao/la:Imas li licnu ? Ako imas rado cu ti poslatixxl basket je napisao/la:ako ko ima pola eura da cibne da odigram ove igrace vracam sutra alem23 cetvrto slovo 1 hvala unaprijed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.