Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Ovu utakmicu samo Mirza spasiti sa serijom trica, ami znamo da može....znaju li to u Brooklinu ?
Ne pretjeruj ovu utakmicu ih ne bi ni Jordan spasio rastavljaju ih na proste faktore , ocekujem da mirza dobije makar jos 5 min u ovom rasulu
Ne mogu se oteti tom osjećaju, a znam da izgleda kao pretjerivanje. Mislim da će baš u jednoj ovakvoj utakmici Mirza pokazat kakav hladnokrvni ubica za biti.grgr je napisao/la:Ne pretjeruj ovu utakmicu ih ne bi ni Jordan spasio rastavljaju ih na proste faktore , ocekujem da mirza dobije makar jos 5 min u ovom rasulu
Siguran sam i ja da hoce al da moze ubacit sad 10 trojki da ih vrati sa - 23 tesko XD barem ne sadGavijalov je napisao/la:Ne mogu se oteti tom osjećaju, a znam da izgleda kao pretjerivanje. Mislim da će baš u jednoj ovakvoj utakmici Mirza pokazat kakav hladnokrvni ubica za biti.grgr je napisao/la:Ne pretjeruj ovu utakmicu ih ne bi ni Jordan spasio rastavljaju ih na proste faktore , ocekujem da mirza dobije makar jos 5 min u ovom rasulu
Bilo bi dosta 5, nek i ostali nešto urade.grgr je napisao/la:Siguran sam i ja da hoce al da moze ubacit sad 10 trojki da ih vrati sa - 23 tesko XD barem ne sadGavijalov je napisao/la:Ne mogu se oteti tom osjećaju, a znam da izgleda kao pretjerivanje. Mislim da će baš u jednoj ovakvoj utakmici Mirza pokazat kakav hladnokrvni ubica za biti.grgr je napisao/la:Ne pretjeruj ovu utakmicu ih ne bi ni Jordan spasio rastavljaju ih na proste faktore , ocekujem da mirza dobije makar jos 5 min u ovom rasulu
ovaj što "šteka-kuće", veceras trojka 3 od 7...ukupno cijeli tim 4 od 20 .... i Mirza sjedi,sjedi, i opet sjedi...
Kindže, kindže...
pa daj Mirzi prilikuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hajd mogu razumjet i nekako da sjedi na klupi kad je egal utakmica, i da nema tu potrebnu odbranu za nba, to smo apsolvirali...al da sjedi na klupi kad ocigledno nikog zivog ne ide.. a jos znamo da nije doveden radi odbrambenih zadataka 
Gori sam ja što ovo gledam. 
Joj ovog derona kad god ga kamera snima on u nekom svom svijetu gleda u jednu tacku onako ko da je mislima otiso na drugu planetu EDIT wallace je zivotinja
i onda ovdje na forumu pisemo, treba mu vremena, napredovao u odbrani i sl.
po mom misljenju, ovo ne vodi nigdje,ovo 3-4 minuta na parketu...a placen je i sami znamo koliko....i ukoliko ne promijeni sredinu, ne znam kako ce napredovati ?!
po mom misljenju, ovo ne vodi nigdje,ovo 3-4 minuta na parketu...a placen je i sami znamo koliko....i ukoliko ne promijeni sredinu, ne znam kako ce napredovati ?!
Zadnja izmjena: Adibhf88, dana/u 10 dec 2012, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.
Kindže, kindže...
- storm_raider
- Kontakt:
spustise oni razliku na jednocifren broj
sad gledaj kad preokrenu mec 
Samo ne znam cime je hump zasluzio da ovolko bude na terenu
aa jest mi ga zao... wallace zakucava i podize publiku na noge, a mirza tamo sa
facom aplaudira...ono, eto sto mora!!
Kindže, kindže...
ne gledo ja ovaj cirkus vise makar se i lopez,evans,hamfris,valas i blač povrijedili svi zajedno, Mirza čao 
al wallace odlican, 16 poena i 15 skokova :O
- storm_raider
- Kontakt:
Wallace je prvenstveno doveden zbog odbrane i tog defanzivnog skoka, ali je veceras sve stalo i on je morao nesto da uradi. Johnson igra toplo-hladno, neuobicajeno za njega i u losoj je formi zaista.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Takode ni ja vise necu gledati ostajem dokasno cekajuci Mirzu da igra na poslu budem ko mrtvac i nista dosta mi je vise kad bude igrao gledacu ga do tad pozdrav
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
moze li mi neko objasniti, zasto na kraju svake utakmice, igraci se NE pozdrave? a ni treneri i ostalo rukovodstvo? - jedni lijevo, drugi desno??
Kindže, kindže...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.