BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Dylan Dog
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Dylan Dog » 27 nov 2012, 01:19

Ma ovo je parodija ba :lol:

Nego,nek Safetu igra Avdija dok ovakav dragulj propada,da mu je menadžer Sejo Sušić davno bi on dobio poziv :(
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 nov 2012, 01:24

U kojem timu Reala igra ovaj malI? Imam osjecaj da je to "C" tim Madrida.No,nebitno ipak nije mala stvar biti clan Reala i ako ima volju da igra za BiH treba ga isprobati :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 27 nov 2012, 01:33

Adi_Zepce je napisao/la:U kojem timu Reala igra ovaj malI? Imam osjecaj da je to "C" tim Madrida.No,nebitno ipak nije mala stvar biti clan Reala i ako ima volju da igra za BiH treba ga isprobati :)
Zar ti mislis da bi real dao 12 mill za nekog da igra u C ekipi imaju i oni granice ,ova djeca bacaju patke jer su skup mediokriteta koji bi trebao u skoli uciti osnove gramatike da makar sastave ove clanke kako treba.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 nov 2012, 01:35

grgr je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:U kojem timu Reala igra ovaj malI? Imam osjecaj da je to "C" tim Madrida.No,nebitno ipak nije mala stvar biti clan Reala i ako ima volju da igra za BiH treba ga isprobati :)
Zar ti mislis da bi real dao 12 mill za nekog da igra u C ekipi imaju i oni granice ,ova djeca bacaju patke jer su skup mediokriteta koji bi trebao u skoli uciti osnove gramatike da makar sastave ove clanke kako treba.
Vjeruj da Real mnogo trosi i na pojacanja u C momcad.Mozda ne 12 ,ali zna potrositi finu lovu.Sa ovaj tekst se slazem,te i za samu stranicu koja je ovo objavila da je im profesionalnost nikakva :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 nov 2012, 01:37

Po slici bi rekao da igra za skolu na Bilimistu :D
A najjace je ovo : Real Madrid Television xd

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 nov 2012, 01:38

Pridružuje se novoj,supertalentovanoj generaciji mladih Bosanaca za kojima su poludili skauti Reala i Barcelone 8-)
http://www.realmadrid-balkan.com/haris- ... esu-reala/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/sport/fudbal/mladi-b ... -barcelonu" onclick="window.open(this.href);return false;

Ipak je tu Denis ispao glavni baja sa photoshopiranim slikama kako je u društvu Ronalda i Guardiole :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 nov 2012, 01:42

L_blancos je napisao/la:
Po slici bi rekao da igra za skolu na Bilimistu :D
A najjace je ovo : Real Madrid Television xd
:lol: :lol:
Bas tako djeluje.A izvor im je ono bas pouzdan,kad nemas sto pametnije izmisli :mrgreen:
Dylan Dog je napisao/la:Pridružuje se novoj,supertalentovanoj generaciji mladih Bosanaca za kojima su poludili skauti Reala i Barcelone 8-)
http://www.realmadrid-balkan.com/haris- ... esu-reala/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/sport/fudbal/mladi-b ... -barcelonu" onclick="window.open(this.href);return false;

Ipak je tu Denis ispao glavni baja sa photoshopiranim slikama kako je u društvu Ronalda i Guardiole :D
Dosta je bilo tih blamaza fkt :mrgreen: Sve satro idu u Bayern,United,Barcelonu,Real,a ustvarnosti igraju po skolskim dvoristima.
Ono sto ja mogu reci je da ce eto nas juniorski reprezentativac Alden Besic u Valenciu,a navodno bi jos nekoliko momaka iz omladinskog pogona moglo s vremenom na Mestallu :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 nov 2012, 13:10

Jedini koji nije lagao je Izet Zahirovic koji je bio u Unitedu. Mnogo je Ferguson vjerovao u njega, ali je se mali povrijedio dok je bio na posudbi u Vrbanjusi i tu je zapelo. :(
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 nov 2012, 14:35

Cartman je napisao/la:Jedini koji nije lagao je Izet Zahirovic koji je bio u Unitedu. Mnogo je Ferguson vjerovao u njega, ali je se mali povrijedio dok je bio na posudbi u Vrbanjusi i tu je zapelo. :(
Jbg, bad luck, a mnogo je obecavao..... ;)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 dec 2012, 11:05

ABD 8-)

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 10 dec 2012, 12:37

na prvom mjestu idola naš pjanke, tako je 8-)

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 17 dec 2012, 17:48

Ramić je oduševio trenere mlađih kategroija Arsenala, a posebno je briljirao u probnoj utakmici protiv Iraklisa postigavši 4 gola, pa su čelnici omladinske škole londonskog Arsenala odlučili Ramića “svezati” za ovaj klub.
U četvrtak je Ramićev trener dobio SMS poruku iz Londona u kojoj mu je nagoviješteno da će predstavici Arsenala uskoro doći u Kalesiju da dogovore Miralemov prelazak u omladinsku školu Arsenala, vjerovatno već u januaru, prenosi Dnevni vaz.
U poruci stoji da Arsenal želi u januaru ili februaru odvesti Miralema Ramića u svoj kamp u Solunu, gdje bi Ramić proveo četiri godine, nakon čega bi stekao pravo na dobijanje grčkog pasoša. Navedeno je i da će Arsenal snositi sve troškove Ramićevog boravka u kampu.

Prema riječima njegovog trenera, Sulejmana Sinanovića, dječakovi roditelji će donijeti konačnu odluku gdje će Ramić nastaviti da trenira.

Zanimanje za “Kalesijskog Mesija”, kako već zovu Miralema Ramića, do sada su, osim Arsenala i Milana, iskazali i zagrebački Dinamo, italijanski klubovi Inter, Atalanata i Siena, te austrijski Salzburg.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 17 dec 2012, 17:53

Sramota , pa hoće Grci da ga prosto ukradu . A još ni taj njegov trener nema ništa protiv toga.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 dec 2012, 17:56

Koga ukrasti???

Mali je rođen i odrastao u BiH,....

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 17 dec 2012, 18:37

Nije mi jasno ovo da dobije pasoš jedino zbog koeficienta ako ima u EPL za EU igrače ili jedino da mu ne treba mu viza za V.B. I jedno i drugo mi nema smisla ako ozbiljno računaju na njega u budućnosti.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 dec 2012, 19:02

Ukrasti će nam malog lelee, a nije naučio niti da ga pridrži kada piša :mrgreen: a ne da govorimo o ozbiljnom potencijalu.
Uostalom, koliko je takvih potencijala po Brazilu propalo kao što se o njemu priča ...
Mislim da je malo rano da se za njega brinemo. Za nekih 7 god će se početi nazirati neke smjernice oko njegove karijere.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 dec 2012, 19:08

Kao prvo, ovaj clanak je vjerovatno cisti laz.

Kao drugo, to bi bilo da dobije EU-pasos. Isto sto je Alex godinama bio na posudbi u Holandiji da bi mogao doc u Chelsea. Kakva kradja, kakva Grcka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 17 dec 2012, 19:09

Zekoo je napisao/la:Ramić je oduševio trenere mlađih kategroija Arsenala, a posebno je briljirao u probnoj utakmici protiv Iraklisa postigavši 4 gola, pa su čelnici omladinske škole londonskog Arsenala odlučili Ramića “svezati” za ovaj klub.
U četvrtak je Ramićev trener dobio SMS poruku iz Londona u kojoj mu je nagoviješteno da će predstavici Arsenala uskoro doći u Kalesiju da dogovore Miralemov prelazak u omladinsku školu Arsenala, vjerovatno već u januaru, prenosi Dnevni vaz.
U poruci stoji da Arsenal želi u januaru ili februaru odvesti Miralema Ramića u svoj kamp u Solunu, gdje bi Ramić proveo četiri godine, nakon čega bi stekao pravo na dobijanje grčkog pasoša. Navedeno je i da će Arsenal snositi sve troškove Ramićevog boravka u kampu.

Prema riječima njegovog trenera, Sulejmana Sinanovića, dječakovi roditelji će donijeti konačnu odluku gdje će Ramić nastaviti da trenira.

Zanimanje za “Kalesijskog Mesija”, kako već zovu Miralema Ramića, do sada su, osim Arsenala i Milana, iskazali i zagrebački Dinamo, italijanski klubovi Inter, Atalanata i Siena, te austrijski Salzburg.
zašto ne napišu ko ga ovako zove? uvijek nešto neodređeno :)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 dec 2012, 19:12

Ma niĐe veze, čas ga želu Dinamo Zg, čas Arsenal, svugdje je na probama, svugdje je zadovoljio, samo treba da bira.
Čast svima, reći će ljubomorni Bošnjo, al slažem se sa @Cartmanom u mišljenju, da je ovaj članak vjerovatno čista laž.
Daj Bože da me opovrgne.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 17 dec 2012, 19:19

zizu1991 je napisao/la:Ma niĐe veze, čas ga želu Dinamo Zg, čas Arsenal, svugdje je na probama, svugdje je zadovoljio, samo treba da bira.
Čast svima, reći će ljubomorni Bošnjo, al slažem se sa @Cartmanom u mišljenju, da je ovaj članak vjerovatno čista laž.
Daj Bože da me opovrgne.
Nije izmisljen, mali postoji, ima i par video snimaka na YT, mali je pravi cigo (Ibrahimovic #2 :) )

[youtube][/youtube]

Zeli nauciti Italijanski :D
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”