Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

DANTES
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la DANTES » 10 dec 2012, 01:04

FKKC1932 je napisao/la:Dileme oko toga kome ide Ballon d'Or nije bilo ni prije pola godine, a kamoli danas nakon ovoga.

Lionel Messi je najveći i najbolji igrač današnjice, kojemu trenutno nema ravnog. Niti mu je blizu ijedan igrač iz Reala ili Barcelone. Jednostavno čarobnjak kakav će se zauvijek pamtiti. Iniesta, Xavi, Ronaldo, oni će svi kad-tad pasti u zaborav, ali Messi ide u onu elitu u vrhu koju će pamtiti generacije stoljećima.
Inijesta i Ćavi možda i padnu, ali CR7 neće... Njegova statistika i brojke to neće dati
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 dec 2012, 01:55

FKKC1932 je napisao/la:Dileme oko toga kome ide Ballon d'Or nije bilo ni prije pola godine, a kamoli danas nakon ovoga.

Lionel Messi je najveći i najbolji igrač današnjice, kojemu trenutno nema ravnog. Niti mu je blizu ijedan igrač iz Reala ili Barcelone. Jednostavno čarobnjak kakav će se zauvijek pamtiti. Iniesta, Xavi, Ronaldo, oni će svi kad-tad pasti u zaborav, ali Messi ide u onu elitu u vrhu koju će pamtiti generacije stoljećima.
E neka sam i ovo docekao. Svaka cast na realnom razmisljanju. Sad ocekujemo da se izjasne D10S i Sveti..
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 10 dec 2012, 02:04

Pa ako je napisao navijac Reala da ce Ronaldo pasti u zaborav to ne znaci da je to realno, nego da je taj navijac nerealan i da mu Ronaldo i nije bas drag.
Cuj Ronaldo past u zaborav :shock: Ukoliko ovako nastavi, Cristiano ce za nekoliko godina skinuti Raula i postat najbolji strijelac u povijesti kluba, i ako osvoji neke trofeje postati drugi najbolji igrac u povijesti kluba, postat ce najbolji strijelac i igrac sa najvise nastupa u povijesti Portugala, vec je ispisao stranice povijesti Manchestera itd. itd. Mogao bih tako nabrajati do ujutru, ali dosta je ovo cak i tebi da skontas da ce se i Cristianovo ime pamtiti duuugo dugo vremena.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 10 dec 2012, 02:07

bparena je napisao/la:

E neka sam i ovo docekao. Svaka cast na realnom razmisljanju. Sad ocekujemo da se izjasne D10S i Sveti..
Ne mogu oni ništa pozitivno o Messiu prevaliti preko usta, taman da ih puškom tjeraš :D kako više ne kontaš :mrgreen: Previše ocekuješ.
Citav svijet ce sutra slaviti i hvaliti Najboljeg svih vremena, samo par njih ce ga ovdje osporavati nekim svojim argumentima i od sebe praviti klaune. Jace od njih i jbg....ja to cak i razumijem :P muka je njima sve ovo gledati

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 10 dec 2012, 12:01

ja sam vam naglasio da me ne porredite sa sobom. Izboli mene racku što je novi rekorder u redovima farcelone a ne real madrida, izboli me racku jer ronaldo nije dao toliko golova, kontaš, imam daleko bitnijih stvari u životu koje me muče, od razbijanja glave zbog fudbala 8-)

Ali da je mali mutant sada dio historije fudbala, mora se priznati :mrgreen:
naprijed rejal

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 10 dec 2012, 12:41

Ma zahebanbcija ba i obicni šuk :P opušteno samo ;)

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 10 dec 2012, 12:56

Ne postoji veći kradljivac stagea od malog gnoma koji bi da nema wizarde Xavia i Andersa iza ledja mogao karu popušiti većini golmana kojima je zabio golove.
Inače za maloga je Zidane izmislio nogomet.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 dec 2012, 13:10

Sveti je napisao/la:ja sam vam naglasio da me ne porredite sa sobom. Izboli mene racku što je novi rekorder u redovima farcelone a ne real madrida, izboli me racku jer ronaldo nije dao toliko golova, kontaš, imam daleko bitnijih stvari u životu koje me muče, od razbijanja glave zbog fudbala 8-)

Ali da je mali mutant sada dio historije fudbala, mora se priznati :mrgreen:
Kada vec spomenu pacenike, vidi ovog @madridiste, njemu je haman svijet potonuo zbog rekorda :lol: . Subhanallah sta ljudi od sebe rade zbog Barcelone i Reala :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 dec 2012, 13:12

Koja moc
dva kluba imaju zasebnu zajednicku temu od preko 160 stranica :D
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 10 dec 2012, 13:15

adriano_leite je napisao/la: Kada vec spomenu pacenike, vidi ovog @madridiste, njemu je haman svijet potonuo zbog rekorda :lol: . Subhanallah sta ljudi od sebe rade zbog Barcelone i Reala :lol: .
E sad si me sjjebo :lol:
Jadniče,bilo šta vezano za barsu me ne zanima,emotivno sam vezan uz njih i njihove rekorde ko i uz shit koji dumpiram u wc školjku.
To što se ne slažemo glede malog gnoma ne čini paćenikom ni mene ni tebe(koji si doduše jadan u pokušajima da šukneš nekom od madridista).
Don Alfredo Di Stefano

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 dec 2012, 13:18

madridist je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Kada vec spomenu pacenike, vidi ovog @madridiste, njemu je haman svijet potonuo zbog rekorda :lol: . Subhanallah sta ljudi od sebe rade zbog Barcelone i Reala :lol: .
E sad si me sjjebo :lol:
Jadniče,bilo šta vezano za barsu me ne zanima,emotivno sam vezan uz njih i njihove rekorde ko i uz shit koji dumpiram u wc školjku.
To što se ne slažemo glede malog gnoma ne čini paćenikom ni mene ni tebe(koji si doduše jadan u pokušajima da šukneš nekom od madridista).
Mora da si jako vezan za shit koji dumpiras, jer svaki ti je post vezan za Barcu, malog gnoma ili ostale gnomove ;) .

Mes Que Un Club!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 10 dec 2012, 13:46

Ako si toliko zainteresovan naredni puta pogledaj u šolju(ili tutu :mrgreen: ) kad se iskenjaš,paš vidit kolika je to povezanost ;)
Nego koji si ti sad? Otklen tolika količina informacija o mojim postovima,čitan sam znači i tamo s druge strane , u tamnom vilajetu :lol: .
Don Alfredo Di Stefano

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 dec 2012, 13:59

Pa ja i nisam pisao o povezanosti sa shitom kao komparaciju povezanosti sa Barcom. Ti si taj koji je rekao da si povezan sa Barcom kao sa svojim shitom. S obzirom da mnogo pises o Barceloni, Kataloniji, igracima Barcelone, onda mora da je jaka veza izmedju tebe i tvog shita. Meni je nelogicno da neko toliko pise o necemu i kaze da ga to nesto ne interesuje. Ako te ne interesuje, nemoj u svakom komentaru da spominjes to.

Citajuci tvoje komentare, da se steci utisak da mnogo mrzis Barcelonu i da ti je fudbal sve u zivotu, a ima mnogo bitnijih stvari od fudbala, a pogotovo od timova poput Barce i Reala, koji grabe milione a ljudi se kao svadjaju i nerviraju zbog njih. Pogledaj izjave Ikera, Raula i svoje izjave, pa ces vidjeti da to sto ti radis nije normalno, vise branis Real od njih dvojice. Mozda ti u svojoj glavi si umislio da si veci Madridista i od Ikera i Raula, ko ce ga znati, ali tako djeluje citajuci ono napisano, osim ako ne trolas, ali da trolas, onda bi vjerovatno podjebavao i trolao i na temi Barce, a ne samo na ove dvije teme. Ne znam koliko imas godina, ali djelujes kao neki tinejdzer zaludjen Realom, koji nema nikakvih drugih briga u zivotu i jedino mu je briga kako doci na forum i braniti Real i popljuvati Barcu (na osnovu tvojih postova stice se takav utisak, ostavljam prostora da grijesim u procjeni).

Mes Que Un Club!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 dec 2012, 14:56

madridist je napisao/la:Ne postoji veći kradljivac stagea od malog gnoma koji bi da nema wizarde Xavia i Andersa iza ledja mogao karu popušiti većini golmana kojima je zabio golove.
Inače za maloga je Zidane izmislio nogomet.
Ma ne bi se on ni bavio fudbalom da nije Xavieste, ha ya. :lol:

I nije čovjek (bparena) od tebe tražio da se izjasniš, al' valjda se osjećaš prozvanim. :P
To što se ne slažemo glede malog gnoma ne čini paćenikom ni mene ni tebe
...ne čini paćenikom ni mene...
Kako bolan? :P
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 10 dec 2012, 15:06

Jao ovih Realovaca.... Jest vam najbolji svih vremena nabio komplekse,pa ga stalno nesto blatite :)

Svaka cast mom sugradjanu FKKC1932 na realnosti,iako je navijac Reala :)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 10 dec 2012, 15:26

FKKrajina je napisao/la:Jao ovih Realovaca.... Jest vam najbolji svih vremena nabio komplekse,pa ga stalno nesto blatite :)

kolko ti imaš godina, ovako ozbiljno da te pitam?
naprijed rejal

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 10 dec 2012, 15:50

Hebo mater ja nisam ni skuzio kako treba ovu temu. :D

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 10 dec 2012, 15:54

Sveti je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Jao ovih Realovaca.... Jest vam najbolji svih vremena nabio komplekse,pa ga stalno nesto blatite :)

kolko ti imaš godina, ovako ozbiljno da te pitam?
Nije ovo forum za upoznavanje.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 10 dec 2012, 16:06

@D1OS - ne kažem doslovno da će pasti u zaborav da ga za 50 godina niko neće spomenuti, već kažem da imaš elitu otkako je nogometa koja se vuče i koja se spominje. Danas svako dijete zna za Maradonu i Pelea, i tako će biti i u narednih 100-200 godina, ali pitaj istu tu djecu znaju li ko je Cruyff ili znaju li ko je Muller, oni će reći da prvog znaju jer su čitali na **** da sere o Ronaldu, a da za drugog znaju jer je Messi srušio njegov rekord.

ELITA
JEDNI OD NAJBOLJIH IKAD
OSTALI

U ovu prvu sigurno spada Messi, a na Ronaldu je da kroz karijeru nešto osvoji od individualnih nagrada, trofeja sa klubom i ostalo, jer on ako je stigao u Real u najboljim godinama u karijeri a da pritom nije ili čak i neće osvojiti Ligu prvaka, onda on nije taj superstar koji je sposoban voditi svaki tim do naslova.

Messi je recimo Barci donio toliko naslova Lige prvaka, Zizou je Realu donio Ligu prvaka, Francuskoj je donio dva zlata i srebro, a onaj stari Ronaldo je Brazilu donio Svjetsko prvenstvo. Za Maradonu ti ne bih previše pričao jer tvrdiš da je on najbolji ikad, ali eto 86. je donio Argentini naslov Svjetskog prvaka iako nije zabio u finalu, ali mu je trebao samo jedan potez da odluči prvaka.

Glupa je skroz ona tvrdnja "Što Messi ne uradi nešto sa drugom ekipom". Baš me zanima šta je Ronaldo uradio sa drugom ekipom osim sa Manchesterom...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 dec 2012, 16:12

Niko ne zna kad ce i da li ce Mesi osvojiti SP. To ne zavisi samo od njega vec od citave reprezentacije. Individualno ovo je vrh fudballskog umijeca. Momak koji iz utakmicu u utakmicu ne zna sta je pad forme i koji lomi sve protivnike i donosi prevagu ka pobjedi. Oni koji misle da je Ronaldo bolji neka malo odvagaju da li on donosi tu prevagu. Nama je sinoc trebala pobjeda nad Betisom i ko je odradio tu pobjedu ? E sad sta je Ronaldo uradio u porazu Reala od Betisa ? Za plakat je poredzenje ova dva fudbalera. Al et´- ima ih koji se mjesecima provaljuju. :shock:
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 10 dec 2012, 16:17, ukupno mijenjano 5 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.