elninho_resTO je napisao/la:Imas li licnu ? Ako imas rado cu ti poslatixxl basket je napisao/la:ako ko ima pola eura da cibne da odigram ove igrace vracam sutra alem23 cetvrto slovo 1 hvala unaprijed
˝ta će ti lična?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
elninho_resTO je napisao/la:Imas li licnu ? Ako imas rado cu ti poslatixxl basket je napisao/la:ako ko ima pola eura da cibne da odigram ove igrace vracam sutra alem23 cetvrto slovo 1 hvala unaprijed
Semper je napisao/la:S obzirom da ja čekam Brookyn i Lakers,moj je savjet da to ne igrate ili da barem probate X i 2 na veći ulog.Zadnji mjesec na oko 20-30 listića sam pao na jednom a nisam u tom periodu prošao nijedan listić. Danas sam već pao na kornerima City- United a na drugom Marsej. Tako da ovaj post shvatite kao analizu a ne žalopoljku.
Dotad parova i parova ima da se digne tih 15 km..i ja tako ocu da gadjam pocetak neki bar do cvaje..imas sutra i preksutra kupove neke i engleze druge lige oba daju pa pokusaj tu..Narin je napisao/la:Za idući vikend,šta mislite da li bi moglo proći QPR Fulham i Sevilla Malaga oba daju gol ?
Treba mi nešto para,barem 15km da dobijem,a po 1.70 kvote na obje utakmice za oba daju gol.
Ma nisam ja toliko ovisan o kladionicama,ja odigram jednom sedmično listić,ili možda 2 puta.Nisam igrao 2 godine bio,pa počeo opet nedavno,od dosade.bezze je napisao/la:Dotad parova i parova ima da se digne tih 15 km..i ja tako ocu da gadjam pocetak neki bar do cvaje..imas sutra i preksutra kupove neke i engleze druge lige oba daju pa pokusaj tu..Narin je napisao/la:Za idući vikend,šta mislite da li bi moglo proći QPR Fulham i Sevilla Malaga oba daju gol ?
Treba mi nešto para,barem 15km da dobijem,a po 1.70 kvote na obje utakmice za oba daju gol.
QPR ako ne dobije kuci Fulhama, dolaze u jako neugodnu poziciju, posljednji a slijedi im nekoliko teskih ut.Narin je napisao/la:Za idući vikend,šta mislite da li bi moglo proći QPR Fulham i Sevilla Malaga oba daju gol ?
Nekako me baš vuče da ce biti dosta golova na toj utakmici,jer Fulham nije zabio gol 4 utakmice,ali ipak QPR ima jako losu odbranu i to je velika prilika za Berbatova,Huga i ostale njihove napadace.dr.van nostrand je napisao/la:QPR ako ne dobije kuci Fulhama, dolaze u jako neugodnu poziciju, posljednji a slijedi im nekoliko teskih ut.Narin je napisao/la:Za idući vikend,šta mislite da li bi moglo proći QPR Fulham i Sevilla Malaga oba daju gol ?
A Newcastle
H WBA
H Liverpool
A Chelsea
H Tottenham
16 kola bez pobjede, a toliko para i novih igraca dovedeno...
Atletico M. ima dugi niz ut. gdje nisu igrali sa golovima na obje strane, eh sad jel mogu zabiti na Nou Campu![]()
samo 8 golova na strani
Bilo je tačno 16 frameova. Završeno 10-6 za Marka, al' ono što je krasilo Shauna do finala, u finalu ga je stalo, a to su daleke kugle. Imao je procenat ispod 50% što nije nikako bilo za očekivat. Davao je Selbyu šanse, a ovaj koristio.Citizen-X je napisao/la:hahahahahaha analiza za snuker - alal vera šinko da i to vidim hehehheheenele-BHF je napisao/la:Shaun Murphy - Mark Selby
Odakle da počnem? Finale drugog najvećeg rangirajućeg turnira. Najbolji igrači na najboljem mjestu.
Idemo od početka. Murphy je krenuo odlično. Bez problema je uzeo Milkinsa i Dotta a onda je naletio na 17-godišnjeg Luku Brecela koji je igrao savršeno. Luka je imao 5-4 a igralo se na 6 dobijenih frameova. Murphy je dobio 10-i frame a u zadnjem 11-om Luka je došao do frame kugle, samo je trebao ubaciti rozu kuglu i meč je njegov, ali on maši i Shaun krade frame. Reklo bi se nezasluženo ali iskustvo je presudilo. Na redu je polufinale i Murphy igra sa do tada perfektnim Ali Carterom. Ali je igrao savršeno, došao je do 8-4 a igralo se na 9 framova, a onda, GENIJE, Murphy počinje konačno da igra kako zna. SAVRŠENO, PERFEKTNO, i uzima 5 framova za redom i ide u finale!
Tu će igrati sa Markom Selbyem, drugim igračem svijeta. Mark je izbacio Whitea, Daya, a onda naletio na Neila Robertsona. Neil je lagano čistio do 0-4 a onda totalno pao u igri i bukvalno je samo Selby igrao. Uzeo je čak 6 frameova za redom i dobio meč. U polufinalu je igrao sa Davisom koji nije bio ni nalik onom Davisu koji je došao do polufinala. Davis je igrao očajno, a Selby lagano uzimao frameova i na kraju slavio sa 9-4.
E sad preporuka... Očekujem da će Shaun nastaviti igrati kao u polufinalu zadnjih 5 frameova i da će dobiti Selbya, ali isto tako očekujem da će meč otići u dramatičnu, triler završnicu. Ako negdje ima broj frameova, onda sigurno igrajte da će biti barem 16 od 19. To u premieru nema, pa moja topla preporuka:
Shaun Murphy - Mark Selby 1 (2,00)![]()
![]()
svaka cast!
moguce ali ne bas vjerovatnocorleone87 je napisao/la:Prijedlozi za prelaze:
Clermont-Nantes 1/1 4.20

Rubin-Spartak 1 @2,00samo_lijevo je napisao/la:Oklahoma vise od 102,5 @1,85

prije xsamo_lijevo je napisao/la:Rubin-Spartak 1 @2,00samo_lijevo je napisao/la:Oklahoma vise od 102,5 @1,85
http://www.betexplorer.com/soccer/russi ... id=1337836" onclick="window.open(this.href);return false;
za zicer ne znam, ali sanse za over su cini mi se ipak puno vece,bob je napisao/la:meni je nekako veceras zicer Houston-San Antonio (-202,5+) over ...
hahahahha kinguSemper je napisao/la:Semper je napisao/la:S obzirom da ja čekam Brookyn i Lakers,moj je savjet da to ne igrate ili da barem probate X i 2 na veći ulog.Zadnji mjesec na oko 20-30 listića sam pao na jednom a nisam u tom periodu prošao nijedan listić. Danas sam već pao na kornerima City- United a na drugom Marsej. Tako da ovaj post shvatite kao analizu a ne žalopoljku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.