AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 10 dec 2012, 14:51

Da malo proanaliziramo jos u ovoj godini ostale su 3 utakmice ova u kupu pa protiv Pescara i onda proiv Rome ,sto se tice prijelaznog roka mislim da nam tu nije potreban LB ,jer imaju tu i Constant i sada De Sciglio ,treba jedan stoper moze to biti onaj Kyriakos Papadopoulos ili kako se vec pise iz Schalkea,ili Nkoulou iz Marseja,u sredini bi dobro dosao Pastore ,eh sada ne znam da li je potreban napadac jer ako ostane Pato onda nije,takodje onaj Perin iz Pescare nije los kao golman a Mexes bi ostati jer je trenutno najbolji stoper u Milanu ,znaci :
-------------------Abbiati-------------------
--Abate-----Mexes---Nkoulou(Papadopoulos)---Constant--
------------------Muntari--------------------
--------Montolivo------Pastore---------------
---Robinho--------Boateng--------El Shaarawy---

Ova ekipa bi mogla izboriti top 3 do kraja prvenstva ,znaci Muntari kao DMF,Boateng kao lazna devetka ;)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 dec 2012, 15:42

Sportitalia reports that Milan want to sign Pablo Armero in January. Galliani has already contacted Udinese.

Zaista po meni neshvatljiv potez , sad kad imamo dobe bekove mi kupujemo nove, kad smo "vapili" za bekovima nismo ih kupovali :?
Sad kad nam treba jedna dobar vezni ili čak dva pošto nema De Jonga mi hoćemo beka , nikako ne shvaćam :lol:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 10 dec 2012, 16:45

meho-medo je napisao/la:Da malo proanaliziramo jos u ovoj godini ostale su 3 utakmice ova u kupu pa protiv Pescara i onda proiv Rome ,sto se tice prijelaznog roka mislim da nam tu nije potreban LB ,jer imaju tu i Constant i sada De Sciglio ,treba jedan stoper moze to biti onaj Kyriakos Papadopoulos ili kako se vec pise iz Schalkea,ili Nkoulou iz Marseja,u sredini bi dobro dosao Pastore ,eh sada ne znam da li je potreban napadac jer ako ostane Pato onda nije,takodje onaj Perin iz Pescare nije los kao golman a Mexes bi ostati jer je trenutno najbolji stoper u Milanu ,znaci :
-------------------Abbiati-------------------
--Abate-----Mexes---Nkoulou(Papadopoulos)---Constant--
------------------Muntari--------------------
--------Montolivo------Pastore---------------
---Robinho--------Boateng--------El Shaarawy---

Ova ekipa bi mogla izboriti top 3 do kraja prvenstva ,znaci Muntari kao DMF,Boateng kao lazna devetka ;)

Muntari nije zadnji vezni, nego je Montolivo.. ja bi ima zamjenio mjesta u ovoj formaciji

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 dec 2012, 17:00

Ima špekulacija o tome da želimo dovesti dovesti Van Ginkela iz Vitesea za 4 miliona € .
Igra na poziciji centralnog veznog ima tek 20 godina , ove sezone je odigrao 22 utakmice za Vitese dao je 9 golova i još 7 namjestio .
Bilo bi odlično kad bi ga doveli , mlad igrač , pun potencijala i nije skup .
Ionako pravimo tim koji bi tek za neke 2 sezone trebao pokazati svoj potencijal .
-Rui Costa-

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 10 dec 2012, 17:36

ehh ljudi nesto kontam kako imamo par finih dragulja u ekipi, napokon smo poceli sa mladjim igracima i vec se vidi da ima potencijala u njima i da se na njima treba graditi novi jaki milan.... znaci dvojca se izdvajaju to su EL SHARAAWY i DE SCIGLIO, dva nasa dragulja koja su eksplodirala ove sezone tj iskoristili su svoju sansu na najbolji moguci nacin, oba imaju po 20 godina znaci na njihovim pozicijama smo mirni dugi niz godina...e sad vezni red tu je Montolivo 27 godina, znaci jos moze dosta da povuce i od njega najbolje tek dolazi..u napadu imamo i Pata samo da hoce peh sa povredama da prodje pa da imamo strasan napad...u mladim ekipama imamo takodjer dosta talentovanih i igraca koji kucaju na vrata prvog tima...Niang je igrac koji je jos upitan, nismo ga jos vidjeli na djelu kako treba, nadam se da ce sad protiv reggine odigrati citavu utakmicu pa da ga vidimo kakav je, svi ga hvale da je bolji od balonje pa da vidimo...ja sam optimistican glede ovog novog milana, ova sezona za uigravanje a iduca napad na trofeje...

FORZA MILAN!!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 10 dec 2012, 17:40

Italija je primorana da radi više sa mladima jer se nema keša ko nekad da se dovode Ronaldo Ibrahimović Rui Costa itd. Tako da i ne čudi što mladi sad napokon dobivaju šansu. Veoma je lijepo vidjeti da u Milanu 2 golobrada mladića igraju standardno nešto što je prije samo 2g bilo u domeni SF-a. Ima tu talenta itekako i mislim da u Milanellu imaju najbolje uslove na planeti da pruže svoj maksimum i nema zime.

Nego mene više brine Pato. Veoma mi je drag igrač faktički on je dijete Milana ali ove povrede ga uništile iako ima tek 23. godine. Valjda ga na kraju neće zapasti ista sudbina Redonda ili Van Bastena pa da mlad završi karijeru.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 dec 2012, 17:45

U Italiji je uvijek bilo talenata , i u Milanu i Juventusu i Interu itd itd ..
Međutim greška je bila što su većina tih mladića morali ići na mnogobrojne posudbe u 2 ili 3 ligu , tu su samo nazadovali i stagnirali . Ogroman broj talenata je tako propao.
Međutim sad se radi drugačije , Milan je evo na finom putu dva mladića su već u prvih 11 , još 3-4 će uskoro to biti , tu mislim na Cristantea , Ganza , Petagnu , Mastoura , Valoti i još neki .

slika
Gospodin 8-)
-Rui Costa-

harunsmajic
Kontakt:

Post Postao/la harunsmajic » 10 dec 2012, 17:52

Sad tusnut ovog Sarawy-a PSG i uzet dobru lovu :D :lol: ;) :P

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 dec 2012, 17:54

harunsmajic je napisao/la:Sad tusnut ovog Sarawy-a PSG i uzet dobru lovu :D :lol: ;) :P
Gluho bilo :lol: :lol: :lol:
-Rui Costa-

harunsmajic
Kontakt:

Post Postao/la harunsmajic » 10 dec 2012, 18:01

francobaresi je napisao/la:
harunsmajic je napisao/la:Sad tusnut ovog Sarawy-a PSG i uzet dobru lovu :D :lol: ;) :P
Gluho bilo :lol: :lol: :lol:
Pa treba da ostanemo financijski stabilni :D

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 10 dec 2012, 18:05

Mirko Vučinić

I campioni cadono e si rialzano: forza De Jong!
###
Football champions fall and rise again: come on De Jong!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 10 dec 2012, 18:10

Bas sad to htjedoh da objavim. Gospodski.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 10 dec 2012, 18:20

Respect za Mirka
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 10 dec 2012, 19:07

Bas respect.Pokazuje da je gospodin.. ;)
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 10 dec 2012, 19:42

betton je napisao/la:Ma Ibra mi je glavni sa ovom svojom izjavom.. :lol: :lol: :lol:
nije to uopste izjavio,neki francuski novinar to provalio..smijesno bi bilo da je to rekao kad je dao 12 golova iz penala od 86 golova koliko je dao u ovoj godini..
a ne postoji igrac koji je dao ove godine vise golova iz penala od Ibrahimovica..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 10 dec 2012, 19:45

jasko_juve je napisao/la:
betton je napisao/la:Ma Ibra mi je glavni sa ovom svojom izjavom.. :lol: :lol: :lol:
nije to uopste izjavio,neki francuski novinar to provalio..smijesno bi bilo da je to rekao kad je dao 12 golova iz penala od 86 golova koliko je dao u ovoj godini..
a ne postoji igrac koji je dao ove godine vise golova iz penala od Ibrahimovica..
A de ga sad znaj..On je svijet za sebe i od Ibre me nista ne cudi.Mozda je i zavidan..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 10 dec 2012, 19:48

"Milan have made PSV’s Kevin Strootman their January transfer priority, according to reports in Italy. The 22-year-old midfielder has been in superb form this season, scoring five goals in 16 Eredivisie appearances, and has caught the eye of Manchester United’s coach Sir Alex Ferguson as well.

But the Premier League leaders will face stiff competition from Milan, who want the Dutchman to turn around their stuttering season.

The Rossoneri are currently seventh in Serie A and 14 points off the leaders Juventus and are expected to buy in January.

According to Italian newspaper Tuttosport, Milan boss Massimiliano Allegri is desperate to add Strootman to his ranks when the transfer window opens.

It has been reported that the Italian club are already discussing a possible fee for the Holland international, who is under contract at PSV until June 2016."

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 10 dec 2012, 19:55

Strootman je odlican ,ima odlican pas ,odlican je u defanzivi ,brz je dosta se krece ,moglo bi se reci nesto kao novi Yaya Toure ;) ,ali ipak bolje ga znaju ovi iz Erdevisea ,ja ovo znam po you tube klipovima 8-)
(İbn Qajjim)

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 10 dec 2012, 20:26

meho-medo je napisao/la:Strootman je odlican ,ima odlican pas ,odlican je u defanzivi ,brz je dosta se krece ,moglo bi se reci nesto kao novi Yaya Toure ;) ,ali ipak bolje ga znaju ovi iz Erdevisea ,ja ovo znam po you tube klipovima 8-)
Znaci nikako ga ne znas :mrgreen:

Citao sam i ja da momak ima dosta potencijala ali ga nisam gledao, medutim ovo bi bio pravi potez s obzirom da Milan radi na podmladivanju ekipe tako da bi imao dosta prostora za napredak.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 dec 2012, 21:26

Ovo je pismo koje je legenda Manuel Rui Costa napisao Gallianiju 2007.godine(prije finala u Atini),PROČITAJTE !!!!

Poštovani gospodine Galliani,
Ko je imao sreću, kao ja, da živi u Milanovoj familiji nikada ne zaboravlja i nikada ne prestaje da se i dalje oseća dio nje. To sam shvatio vraćajući se u Benficu, jedan mnogo sentimentalni izbor koji me je doveo natrag gde sam počeo okrunivši svoj san koji me je pratio od onog dana kada sam kao klinac napustio Lisabon. Milan, međutim, ulazi ti u vene i nikada više ne izlazi, pa bih stoga želio da prenesem ovo Vama, predsedniku, Carlu i svim momcima da će moje srce biti sa svima Vama u finalu u Atini. Ponosan sam na to što ste bili napravili u ovoj teškoj sezoni i znam da ćete znati završiti ovo kao Milan, sa klasom i hrabrošću koje samo Milan zna da izrazi u ovim "specijalnim" trenucima. Pobediti Liverpool će biti i mala osveta čak i za mene...
Sretno Vam,sa mnogo ljubaznosti

Manuel Rui Costa

Jedno je istina , kad vam Milan uđe u krv i pod kožu to je naprosto nemoguće izbaciti iz sebe .
Puno velikana priča o Milanu kao i Rui Costa , pa recimo jedan Beckham koji je kod nas proveo tek oko godinu dana , ima samo riječi hvale i divljenja za Milan .
-Rui Costa-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []