NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Edin TM87
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Edin TM87 » 09 dec 2012, 22:32

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:I prvi i jedini rookie koji je odveo svoju ekipu u PO - Andrew Luck! 8-) 8-) 8-) 8-) Samim tim najbolji rookie svih vremena, kakvo prekucavanje, iz totalnog rebuildinga u PO, nakon odlaska Manninga, i jos mnogo strasnih igraca, PO je napravljen, cekamo protivnika.

Daj Boze Ravensi.
Nije još jedini, možda mu se pridruži RG3 8-) , jer su upravo njegovi Skinsi dobili Ravense u OT 8-), a i Wilson ima lijepu šansu da tu učini sa Seahawksima ;)
Vidjet cemo, guzva je tamo prava, no na kraju se nadam da ce RGIII i Wilson izvisiti, te da ce Luck biti jedini :D

Inace, vrijeme je za Dallas ebemu misa, idemo Romo i Minnesota ili Chicago uzimaju to zadnje mjesto u wc :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 09 dec 2012, 22:32

Hare_BvB je napisao/la:POBJEDAAAAAAAAAA!!! :mrgreen: Wow, kakav comeback i velemjastorija Folesa u poslijednjoj sekundi. Konacno su pokazali jbno srce i zelju.
Ti si za Eaglese?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 dec 2012, 22:41

Kakav TD Giantsa , oko 90 jardi nakon kick-offa ..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 09 dec 2012, 23:12

Večeras je "must win" utakmica za NYG, poslije toga slijede dva teška meča...bit će zajebano doć do PO. Ponovo loša odbrana, ako ovako nastave bye-bye PO. Odjednom je pala odbrana NYG, prvo su padali zadnja četvrtinu u par utakmica a onda je igraju loše od početka. Šuplja je kao sir.
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 dec 2012, 23:50

amerosm je napisao/la:
@ almesa

prvo skoci pa reci hop. Ne igrate sutra protiv ekipe nas forumasa, nego protiv najkonstantnije ekipe u NFL-u posljednjih 10 godina sa jednim od najboljih QB-ova svih vremena i jednim od najboljih trenera takodjer svih vremena.
Bas to, ginete

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 09 dec 2012, 23:54

Hixon hvata za TD 20 sekundi prije kraja prvog poluvremena, Tynes pogodio za dodatni poen.

21:13 prvo poluvrijeme za NYG

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 dec 2012, 00:03

Odlicno se Finsi drze protiv 49ersa, ali mislim da tesko mogu do iznenadjenja u San Franciscu.
Ukoliko ovako nastave bice nam opasna konkurencija naredne sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 dec 2012, 00:42

Sta radi Seahawksi Cardinalsima. Vode na kraju trece cetvrtine vec sa 48:0. :o :o :o
Od koga smo mi izgubili majko draga. :oops: :oops: :oops:

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 10 dec 2012, 00:46

Odlična utakmica Giantsa i Saintsa. Nakon INT Saints daju TD i smanjuju na 35:27
Jernigen nakon ispucavanja istrčao na 20y do gola Saintsa :lol:
Bit će ovde svašta do kraja

Edit: Cruze TD 42:27

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 dec 2012, 01:38

Giantsi rutinski protiv Sainsta i bice zanimljivo u preostala tri susreta vidjeti ko ce osvojiti NFC East.
Seahawski su rastavili na proste faktore Cardinalse (58:0) i time dosli na trece mjesto svih vremena kada su najubjedljivije pobjede u NFL u pitanju, dok su se Finsi odlicno drzali protiv 49ersa, ali im je na kraju ponestalo snage....

A sada SNF....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 dec 2012, 11:41

Dobise Packersi sinoc Lionse 27-20 uz prosjecnu utakmicu Rodgersa. Ovom pobjedom 90% Packersi su osvojili NFC North.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 dec 2012, 15:42

arizona :mrgreen: hahahahah brees ostade bez playoffa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 dec 2012, 16:01

amerosm je napisao/la:Dobise Packersi sinoc Lionse 27-20 uz prosjecnu utakmicu Rodgersa. Ovom pobjedom 90% Packersi su osvojili NFC North.
gdje su je osvojili mi dobijemo ih sad sa vecom razlikom nego oni nas i ispred njih smo i onda imamo Arizonu i Detroit za igrati ...sve je moguce brate samo je problem sto se njima svi igraci vracaju protiv a mi i dalje kuburimo s povredama..tacnije od Houstona povrede su pocele i nikako da se zaustavi..da nam JE Jeffery bio ranije bilo bi ovo danas puno bolje po nas ..juce odlican nakon operacije vratio se ,, samo ispustio je jedan cist TD.. jest da je bilo tesko ono duga lopta Cutlera, ali ebiga pravo u ruke i ispade mu :(....Neznam nadam se da ce Jennings se vratiti protiv Packersa, jer vidjelo se sinoc da Tillman sepa na nogu, Briggs,Peppers sepaju kad hodaju, Cutler se opet povrijedio..U OL svi su povredjeni, a i kad su zdravi kriticni su da nepricam kako je sad :).

Nas dvije godine su satrale ove povrede, a uvjeren sam ako budemo zdravi sa Marshallom, Jeffriyem izbacit cemo PROTIVNIKA U PLAYOOFU bilo gdje osim mozda ako naletimo na Giantse sto bi volio da izbjegnemo, ali nikad neznas ebiga..samo da nam se odbrana vrati na normalu kakv aje ona zapravo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 dec 2012, 16:15

SaltCityAttack je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Dobise Packersi sinoc Lionse 27-20 uz prosjecnu utakmicu Rodgersa. Ovom pobjedom 90% Packersi su osvojili NFC North.
gdje su je osvojili mi dobijemo ih sad sa vecom razlikom nego oni nas i ispred njih smo i onda imamo Arizonu i Detroit za igrati ...sve je moguce brate samo je problem sto se njima svi igraci vracaju protiv a mi i dalje kuburimo s povredama..tacnije od Houstona povrede su pocele i nikako da se zaustavi..da nam JE Jeffery bio ranije bilo bi ovo danas puno bolje po nas ..juce odlican nakon operacije vratio se ,, samo ispustio je jedan cist TD.. jest da je bilo tesko ono duga lopta Cutlera, ali ebiga pravo u ruke i ispade mu :(....Neznam nadam se da ce Jennings se vratiti protiv Packersa, jer vidjelo se sinoc da Tillman sepa na nogu, Briggs,Peppers sepaju kad hodaju, Cutler se opet povrijedio..U OL svi su povredjeni, a i kad su zdravi kriticni su da nepricam kako je sad :).

Nas dvije godine su satrale ove povrede, a uvjeren sam ako budemo zdravi sa Marshallom, Jeffriyem izbacit cemo PROTIVNIKA U PLAYOOFU bilo gdje osim mozda ako naletimo na Giantse sto bi volio da izbjegnemo, ali nikad neznas ebiga..samo da nam se odbrana vrati na normalu kakv aje ona zapravo
Upravo si sam objasnio razlog zbog kojeg mislim da ce oni uzeti NFC North, a to su vase povrede, sa kojima ove godine imate dosta nesrece.

Mozda grijesim, ali mislim da bi uprava Bearsa trebala krenuti u rekonstrukciju ekipe, jer godine cine svoje kada su u pitanju Peppers, Urlacher i ostali, ma koliko god oni bili dobri - jednostavno covjekovo tijelo tesko moze izdrzati te napore.

Nego me interesuje sta ostali navijaci ocekuju od vecerasnje utakmice i kakva su predvidjanja.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 dec 2012, 16:46

SaltCityAttack je napisao/la:
gdje su je osvojili mi dobijemo ih sad sa vecom razlikom nego oni nas i ispred njih smo
Ahahahahahahahahahhahaha cuj vecom razlikom placem :lol: :lol: :lol: :lol: Pa nije engleska premier liga da se gleda razlika :lol: :lol: :lol:

I da ih dobijete (a necete), opet necete bit ispred jer imaju 2 pobjede vise od vas u diviziji, imate srece sto Minnesota ima i Hjuston uz GB, al' iduce kolo ce biti ispred vas pa ce sami odlucivati o sudbini...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 dec 2012, 18:12

bjezi ba edine 100ko pogana :)

Bearsi us u playoffu i ako sad nebi ni volio samo da Smith ode ..ma ova ekipa moze puno kad je strava, samo dvije 3 utkamice smo igrlai smao sa jednim reciverom..Davis juce 3 lopte ispusti idiot ko nemas tu Benetta ili nekog..Jeffery je pokazao koliko se na njega treba ozbiljno racunati..samo sad da ozdravimo izbacit cemo Atlantu samo da ne idem na Giantse nespremni to je to, mislimda Atlanta nije bolja ni od Packersa, Giantsa, a ni od nas, i SF
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 dec 2012, 18:16

Ma kakvi, male su vam sanse za PO, a ako poginete od GB-a skroz ste bez sansi ;)

Imamo bolji omjer od vas :lol:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 dec 2012, 18:56

slika

Navijaci Texansa u Bostonu...
Veceras ginu patriote

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 dec 2012, 19:05

Edin TM87 je napisao/la:Ma kakvi, male su vam sanse za PO, a ako poginete od GB-a skroz ste bez sansi ;)

Imamo bolji omjer od vas :lol:
svasta bez sansi kako bolan.dobili Dallasa, bolji cemo imati omjer od Vikingsa imamo Arizonu ko nas ba moze stici..daj bolan napravitcemo mi playoff, ali nije to to vise kad si izgubio pola ekipa ili igraju povredjeni ...i usput dobit cemo GB uvjeren sam u to da cemo ih uzeti..mi sto smo gbili izgubili smo zbog trenera z bog glupih poteza 4th down i juce treba nam 1 yard daju Cutleru da baca 40 yardi ba .,pa haloo ba trci **** ti 1 rard majku sta me ebete :)..trener i niko vise
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 dec 2012, 22:45

Pokrvite se veceras na temi, nek bude banova :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []