He's going for dunk, ouuu what a play by JordanAndrej je napisao/la:
Liga je presmjesna
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
He's going for dunk, ouuu what a play by JordanAndrej je napisao/la:

Ako ti se u međuvremenu pomutilo pamćenje evo bit ću tako dobar da te podsjetim da si priču o sucima pokrenuo ti ovim postom na prošloj stranici:AvantiSignora je napisao/la:Al nemogu slusati price kako kukate stalno na sudije a veceras ste imalo i te kako srece sto im nisu dodjeli 2 penala...
AvantiSignora je napisao/la:Moram reci da je Napoli ostecen s 2 penala
Pametno.AvantiSignora je napisao/la:Over and out..
De Jong ko, Milan DEVE tornare sul mercato. Montolivo, Boateng, Ambrosini, Nocerino, Muntari, Traoré, Strasser e Flamini non bastano...
Chief prosecutor Stefano Palazzi has requested one point deduction for Napoli and nine months suspension for Cannavaro & Grava.
On i jeste veznjak, odnosno uvijek je igrao centralnog veznog u paru sa Inlerom u Udineseu kada su igrali 4-4-2 ili lijevog veznog u vezi od 3 igrača (ono što uvijek igra Marchisio recimo).Evil Genius II je napisao/la: na lijevu stranu bi stavio asamoaha za kojeg sam bio ubjedjen da je centralni vezni i mislio sam da zbog povrede konkurencije ili cega vec krpi tu lijevu stranual' jos od superkupa protiv napolija pa ovamo momak je najbolji lijevi bek lige.
ako si gledao roma-fiorentina u subotu, mogao si vidjeti zašto...LateraleSinistro je napisao/la:bas me interesuje sto timovi ovaj fazon ne rade cesce, nije tesko za izvest a bas ostanu napadaci u krcu
Pa dobro, podrazumjevam da su svi istrenirani u odbrani i da na znak prije zadnjeg zamaha na loptu protivnickog igraca svi krenu.Znam da svi moraju radit kao sat, al nije toliko komplikovano ako su koncentrisani,al mozda je prerizicno jer ima sporih stopera i slicno.Uglavnom dobar fazon kad se istrenira.Genghis je napisao/la:Zato sto igrač sa boljim refleksima moze zastati i dodati igraču koji nije u ofsajdu, dok ostatak tima trči u suprotnom smjeru.
Zato neko stane u liniju zivog zida pa krene naprijedLateraleSinistro je napisao/la:Pa dobro, podrazumjevam da su svi istrenirani u odbrani i da na znak prije zadnjeg zamaha na loptu protivnickog igraca svi krenu.Znam da svi moraju radit kao sat, al nije toliko komplikovano ako su koncentrisani,al mozda je prerizicno jer ima sporih stopera i slicno.Uglavnom dobar fazon kad se istrenira.Genghis je napisao/la:Zato sto igrač sa boljim refleksima moze zastati i dodati igraču koji nije u ofsajdu, dok ostatak tima trči u suprotnom smjeru.
Hajde postavi link ako imas, to je sigurno bilo u II poluvremenuZeman je napisao/la:ako si gledao roma-fiorentina u subotu, mogao si vidjeti zašto...LateraleSinistro je napisao/la:bas me interesuje sto timovi ovaj fazon ne rade cesce, nije tesko za izvest a bas ostanu napadaci u krcu
Dosad najbolji i najrealniji sastav koji sam vidio u ovoj temi. Jedino bih ja možda i Zanettija i Pirla računao kao Buffona, tj. da su oni sinonim za ovakve sastave, ostalo je u redu. I da, mislim da Pjana još nije na tom nivou da izgura Marchu ili Pirl iz sastava.francobaresi je napisao/la:Po meni najboljih 11 u dosadašnjem dijelu sezone u formaciji 4-2-3-1 su ..
Golman : Buffon i dalje br. 1 u Italiji i jedan od njaboljih u Evropi .
Bekovi : De Sciglio pravo otkriće ove sezone , igra odlično iako ima samo 20 god. već je upisao i 4 asis. ove sezone u svim takmičenjima .On je riješenje za desnu stranu.
Asamoah Definitivno jako kvalitetan igrači može pokrivati čitavu lijevu stranu bez problema.
Stoper: Chiellini najbolji centralni bek u Italiji i dalje od toga jedan od 5 najboljih na svijetu .
Uz njega Barzagli već dvije sezone igra fantastično i ne nazire se pad u formi .
Duo zadnjih veznih po meni bi trebali da čine Vidal i Pjanić
Lijevo krilo je definitivno El Shaarawy 13 golova i serija odličnih partija sve govori o njemu a tek mu je 20 godina .
Desno krilo je rezervisano za mladog Erica Lamelu
Taj polušpic ili terquartista možda malo iz poštovanja ali i prema dosadašnjim partijama je Totti
I centralni napadač je Cavani
To je nekako ono najbolje što Serie A može ponuditi , još bi tu mogli biti Marchisio , Hamsik ,Inler, Handanovic ,De Rossi, Jovetic ali nažalost nema mjesta za sve .
A bas upalio stream nakon gola Viola i odgledao do kraja I poluvremena tako da nisam vidio toL'Avvocato je napisao/la:Ova situacija o kojoj Zeman priča se desila kod prvog gola Viola ... kad je komplet odbrana Rome ispala prilikom prekida. Fin ubačaj za igrača iz drugog plana koji je iskoristio neuspjelu ofsajd zamku Rome, i asistirao na drugu stativu za gol.
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 1 gost.