RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež
baš moraš biti levatska ekipa pa u četiri dana dva puta zijanit od onakvog želje 

baš moraš biti pokraden pa u četiri dana dva puta zijanit od onakvog selje(koji po osimu dozivljava svoj vrhunac)harinjo je napisao/la:baš moraš biti levatska ekipa pa u četiri dana dva puta zijanit od onakvog želje

-
- Kontakt:
bas ti mora biti krivo za 2 poraza u 3 danar0djeni je napisao/la:baš moraš biti pokraden pa u četiri dana dva puta zijanit od onakvog selje(koji po osimu dozivljava svoj vrhunac)harinjo je napisao/la:baš moraš biti levatska ekipa pa u četiri dana dva puta zijanit od onakvog želje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

kad bi vi bili kao ŽELJO...ehhh ali to je za vas misaona imenica,ali vi imate Ćemalovića da vas čvrsto drži u sredini tabeler0djeni je napisao/la:baš moraš biti pokraden pa u četiri dana dva puta zijanit od onakvog selje(koji po osimu dozivljava svoj vrhunac)harinjo je napisao/la:baš moraš biti levatska ekipa pa u četiri dana dva puta zijanit od onakvog želje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Predlazem da pogledas tabelu PLBiH pa da vidis ko je u vrhuscorpion je napisao/la:kad bi vi bili kao ŽELJO...ehhh ali to je za vas misaona imenica,ali vi imate Ćemalovića da vas čvrsto drži u sredini tabeler0djeni je napisao/la:baš moraš biti pokraden pa u četiri dana dva puta zijanit od onakvog selje(koji po osimu dozivljava svoj vrhunac)harinjo je napisao/la:baš moraš biti levatska ekipa pa u četiri dana dva puta zijanit od onakvog želje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ahahahahah...koliko ćete biti na vrhu???
Ti očigledno pratiš ligu od ove sezone,pa razumijem, ne razumiješ značenje riječi INSTITUCIJA!!!
Pogledaj riječnike,sigurno ćeš pronaći

Ti očigledno pratiš ligu od ove sezone,pa razumijem, ne razumiješ značenje riječi INSTITUCIJA!!!

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Znam ja sta znaci institucija, a da neznam naso bi na internetu, ti očigledno ove sedmice prikljucio internetscorpion je napisao/la:ahahahahah...koliko ćete biti na vrhu???![]()
![]()

San o evropskom zelji ipak ostaje samo san

ajd mi ti odrzi kurs iz informatike...hahahahhhahar0djeni je napisao/la:Znam ja sta znaci institucija, a da neznam naso bi na internetu, ti očigledno ove sedmice prikljucio internetscorpion je napisao/la:ahahahahah...koliko ćete biti na vrhu???![]()
![]()
Pogledaj riječnike,sigurno ćeš pronaći![]()
San o evropskom zelji ipak ostaje samo san![]()
![]()
![]()
ĆURLIN OSTAJE ĆURLIN

degenerik No.1scorpion je napisao/la:ajd mi ti odrzi kurs iz informatike...hahahahhhahar0djeni je napisao/la:Znam ja sta znaci institucija, a da neznam naso bi na internetu, ti očigledno ove sedmice prikljucio internetscorpion je napisao/la:ahahahahah...koliko ćete biti na vrhu???![]()
![]()
![]()
![]()
ĆURLIN OSTAJE ĆURLIN![]()
Evo ja imam završen ETF. Šta sad meni da kažeš. Balavurdo seljačka.
Željo je ove sezone slab pravo. Što pokazuju igre. Nevezano za ovo sad protiv nas. Željo nema šanse da kvalitetom izbori evropu pored Sarajeva, Širokog, Zrinjskog, Borca i Veleža.
apsolutno nikakve.
nula
zero
Retardu ćurlinski,imam više škole od tebe siguran sam, a ti sada saberi i pokušaj skontati koliko je to...ali dovoljno si glup i tup da ipak to ne možes izračunati 
P.S. Popi.am ti se na tvoj ETF,vjerovatno završen u Mostaru,dobro znamo kakvi su uslovi u konkursima za neko radno mjesto
(Oni koji to prate,znaju o čemu govorim)

P.S. Popi.am ti se na tvoj ETF,vjerovatno završen u Mostaru,dobro znamo kakvi su uslovi u konkursima za neko radno mjesto

- Stone Island
- Kontakt:
hehe...i meni na onu stvar idu !scorpion je napisao/la:Retardu ćurlinski,imam više škole od tebe siguran sam, a ti sada saberi i pokušaj skontati koliko je to...ali dovoljno si glup i tup da ipak to ne možes izračunati
Nego,boni ohladite jeboga ja.Bilo šta je bilo,ne može se promijeniti ništa tako da uzalud se svađate.
U Sarajevuscorpion je napisao/la:Retardu ćurlinski,imam više škole od tebe siguran sam, a ti sada saberi i pokušaj skontati koliko je to...ali dovoljno si glup i tup da ipak to ne možes izračunati
P.S. Popi.am ti se na tvoj ETF,vjerovatno završen u Mostaru,dobro znamo kakvi su uslovi u konkursima za neko radno mjesto(Oni koji to prate,znaju o čemu govorim)

Nasjedaš ko kengur

Čuj siguran sam. Hahahaa. A budale. Pa ja sam ti rekao šta sam završio. Pa valjda znaš šta si ti završio. Hahaha. Jesi se zajebao. Čuj siguran sam. Hahahahaha. Ili imaš ili nemaš. Nema tu "siguran sam" blavac

Dajem ti srednju školu maksimalno. I to prva ili druga godina. Neću da te ismijavam da si osnovna, ali ni to nije iskljućeno.
Zadnja izmjena: Analic, dana/u 25 okt 2009, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
joj sta se preprite sa teenagreima,zeljo je zavrsena prica,bodovi se broje,od price nema nista,idemo dalje...
al ne shvatam ove Sarajlije kad vidim napisu Velez igra na livadi,nikla vinova loza,haj da napisu Zrinjavci od kojih se pametnije ne mozes ni nadati a Sarajlije dobro znaju kako je Velezu oduzet stadion.Stadion u vrapcicima je i predobar kakvih ima u ligi.Velez bi davno bio u ligi prvaka da igra pod BBrijegom
al ne shvatam ove Sarajlije kad vidim napisu Velez igra na livadi,nikla vinova loza,haj da napisu Zrinjavci od kojih se pametnije ne mozes ni nadati a Sarajlije dobro znaju kako je Velezu oduzet stadion.Stadion u vrapcicima je i predobar kakvih ima u ligi.Velez bi davno bio u ligi prvaka da igra pod BBrijegom
što se toliko raspravljate fasoveli ste dvaput i ćao nego sa kim igrate u srijedu u kupu 

Jesi li ti u raspravi sa mnom ijednom spomenuo dešavanja od sinoć???Nešto se ne sjećam.
A da iznesem svoje mišljenje o utakmici. Da,malo ste zakinuti,ali ne onoliko koliko se vi žalite.Mi smo prolazili mnogo krvavije u Vrapčićima pa mirna Bosna,šta se tu može,to je naša liga,a ti pitaj Golaća zašto vam je tako sudio.Izgleda da su se ispotavile one tvrdnje tačnim koje kažu da vas Golać već par godina ne podnosi.U to ne ulazim.
A da iznesem svoje mišljenje o utakmici. Da,malo ste zakinuti,ali ne onoliko koliko se vi žalite.Mi smo prolazili mnogo krvavije u Vrapčićima pa mirna Bosna,šta se tu može,to je naša liga,a ti pitaj Golaća zašto vam je tako sudio.Izgleda da su se ispotavile one tvrdnje tačnim koje kažu da vas Golać već par godina ne podnosi.U to ne ulazim.
- Stone Island
- Kontakt:
Analic brate,nema fajde.
Naš nikada nije bio...ispravnije je reći,sudio PROTIV vas,a ne ZA nas.Analic je napisao/la:Promjena u pristupu. Impresivno.scorpion je napisao/la:Jesi li ti u raspravi sa mnom ijednom spomenuo dešavanja od sinoć???Nešto se ne sjećam.
Ipak dosta laži tipa "krvavo prošli u Vrapčićima", a Golać je vaš čovjek bio u subotu. Nemoj se ograđivati sad od njega. Eto kakvi ste i prijatelja se odričete.
Oki doki. Ne mogu više.scorpion je napisao/la:Naš nikada nije bio...ispravnije je reći,sudio PROTIV vas,a ne ZA nas.Analic je napisao/la: Promjena u pristupu. Impresivno.
Ipak dosta laži tipa "krvavo prošli u Vrapčićima", a Golać je vaš čovjek bio u subotu. Nemoj se ograđivati sad od njega. Eto kakvi ste i prijatelja se odričete.
OVER AND OUT
Upravo sam i ja želio reći,ovo bi bio kraj sa moje strane piskaranja na ovu temu.Analic je napisao/la:Oki doki. Ne mogu više.scorpion je napisao/la:Naš nikada nije bio...ispravnije je reći,sudio PROTIV vas,a ne ZA nas.Analic je napisao/la: Promjena u pristupu. Impresivno.
OVER AND OUT
Naredno kolo,nova nafaka

Kakve veze ima informatika sa temom Veleza??? Iz posta u post tvoj nivo inteligencije me zapanjujescorpion je napisao/la:ajd mi ti odrzi kurs iz informatike...hahahahhhahar0djeni je napisao/la:Znam ja sta znaci institucija, a da neznam naso bi na internetu, ti očigledno ove sedmice prikljucio internetscorpion je napisao/la:ahahahahah...koliko ćete biti na vrhu???![]()
![]()
![]()
![]()
ĆURLIN OSTAJE ĆURLIN![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.