NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 dec 2012, 22:55

Edin TM87 je napisao/la:Pokrvite se veceras na temi, nek bude banova :lol: :lol: :lol:
Ovaj pdf još nema moda, čini mi se :?

A večeras ne gledam (pos'o), a nije ni nešto bitna tekma (barem za Patse), tako da neću propustiti ništa važno, nadam se samo da će sve proći bez povreda, što je najvažnije sad prije PO, uz povratak Gronka naravno 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 dec 2012, 23:03

[youtube][/youtube]

Joj ludnice u gradu, jedva se ceka tekma

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 dec 2012, 23:05

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Pokrvite se veceras na temi, nek bude banova :lol: :lol: :lol:

A večeras ne gledam (pos'o), a nije ni nešto bitna tekma (barem za Patse), tako da neću propustiti ništa važno, nadam se samo da će sve proći bez povreda, što je najvažnije sad prije PO, uz povratak Gronka naravno 8-)
Cuj nije bitna, pa bore su grcevito za seed 2 :mrgreen: Ako izgube papa
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 dec 2012, 23:09

Edin TM87 je napisao/la: Cuj nije bitna, pa bore su grcevito za seed 2 :mrgreen: Ako izgube papa
Prpa im, pa lafo niej bitna da lakse podnesu poraz 8-)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 dec 2012, 23:12

Edin TM87 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:

Cuj nije bitna, pa bore su grcevito za seed 2 :mrgreen: Ako izgube papa
Pa jbg, valjda ja koji pratim Patse ovoliko dugo znam neke stvari ;)

Kakav seed 2, to uopšte nije bitno, vidjeli smo na bezbroj primjera, pa i prošle godine također ;)

Osiguran PO što je najbitnije, 3 ili 4 seed manje bitno, mada bih volio da igramo sa Coltsima, tako da je tebi bitnije da večeras pobjede Patsi, negoli nama :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 dec 2012, 23:15

alemsa je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la: Cuj nije bitna, pa bore su grcevito za seed 2 :mrgreen: Ako izgube papa
Prpa im, pa lafo niej bitna da lakse podnesu poraz 8-)
Zašto bi bila, da je PO tekma pa hajd ;)

A ti bi mogao nekad i nešto konstruktivno napisat, umjesto da cijelo vrijeme trollaš :roll: i to da to radiš iz Bosne kao Edin :mrgreen: pa bih i shvatio, već si pobjegao preko bare da to radiš :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 dec 2012, 23:16

Cuj ga, pa ako budete seed 4 onda ste tako losi da mi je drago sto cete igrat s nama, seed 2 je itekako bitan svakoj ekipi, slobodna sedmica i prednost domaceg terena nad svim ekipama osim prve.

Al' ipak mislim da ce Ravensi bit' seed 4 i da cemo s njima igrat.

ps hoces reci da ja trolam???

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 dec 2012, 23:23

Edin TM87 je napisao/la:Cuj ga, pa ako budete seed 4 onda ste tako losi da mi je drago sto cete igrat s nama, seed 2 je itekako bitan svakoj ekipi, slobodna sedmica i prednost domaceg terena nad svim ekipama osim prve.

Al' ipak mislim da ce Ravensi bit' seed 4 i da cemo s njima igrat.
Čuj tako smo loši, a seed 4 :roll: , kakva je razlika između 3 ili 4 seeda, nikakva, osim u protivniku, a pošto smo vas jednom već isprašili, vjerujem da ne priželjkuješ revanš :mrgreen:

Ja ti kažem da nema plaho uticaja, eto ti najsvježiji primjer iz prošle godine, Giantsi sa WC osvojiše SB ;)

Sve zavisi od forme u PO, još ako si sačuvao najvažnije igrače od povreda, što je za nas najvažnije, jer smo mi bez Gronka ofanzivno strašno limitirani, posebno u redzone, pa čovjek ima najveći broj TD u zadnje 3 god u cijeloj ligi, što dovoljno govori o njegovoj važnosti za našu igru ;)

P.S Troller si ti rođeni :lol: :mrgreen: (šalim se malo, no hard feelings) mada bi mogao smanjiti sa prcanjem Saltya ;) :mrgreen:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 10 dec 2012, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 dec 2012, 23:24

cuj trolam :lol:

o cemu da pisem kad smo 11-1. Nea zime da se zalim na ovo ili na ono kao neki

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 dec 2012, 23:28

alemsa je napisao/la:cuj trolam :lol:

o cemu da pisem kad smo 11-1. Nea zime da se zalim na ovo ili na ono kao neki
Pa da napišeš koji post duži od 2-3 riječi ne bi ti škodilo, jer znam da ti to možeš, nisi loš momak, ne znam zbog čega odjednom takav stav :roll: , moram priznati da si na onom nicku Željovac bio puno konstruktivniji :D
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 dec 2012, 23:29

Joj rio da se ne peglamo, pitaj malo amera ili randija sta misle o tom, sigurno ti ja necu objasnjavat sto je seed 2 bolji od seed-a 3 ili 4.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 dec 2012, 23:35

rio_Ferdy88 je napisao/la: Pa da napišeš koji post duži od 2-3 riječi ne bi ti škodilo, jer znam da ti to možeš, nisi loš momak, ne znam zbog čega odjednom takav stav :roll: , moram priznati da si na onom nicku Željovac bio puno konstruktivniji :D
Pa burazeru konstukrtivno pisem na nba temi, i to sam znas.
Ovdje sam pisao kad je bilo potrebno, ove sezone neam sta reci, osim pobjeda.

Moras skontat da mi je tim bio u misijoj rupi 10 godina, i onda ovo, pravo mi je godra :D , stav je uzrok toga mozda..... Mada ne mislim da je nesto promjenjen, sve zavisno od situacije.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 dec 2012, 23:36

Edin TM87 je napisao/la:Joj rio da se ne peglamo, pitaj malo amera ili randija sta misle o tom, sigurno ti ja necu objasnjavat sto je seed 2 bolji od seed-a 3 ili 4.
Valjda imam pravo na svoje mišljenje, znam ja neke stvari (bolje od drugih) bez da mi je potrebno objašnjenje ;)

Pratim ovu igru dovoljno dugo da bi shvatio da u PO taj seed i nema nekog prevelikog utjecaja, jer ja ti kažem da bih više voljeo zdravu ekipu u PO, od tog seeda, a već sam naveo značaj Gronka za naš tim ;)

Naravno da stoji da je bolje imati i bolji seed, ali to nužno ne donosi SB ako ti je pola ekipe povrijeđeno ili nisi u formi, kao što se znalo desiti, primjer Packersa prošle godine, Patsi u onoj 16-0 sezoni itd..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 dec 2012, 23:40

alemsa je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: Pa da napišeš koji post duži od 2-3 riječi ne bi ti škodilo, jer znam da ti to možeš, nisi loš momak, ne znam zbog čega odjednom takav stav :roll: , moram priznati da si na onom nicku Željovac bio puno konstruktivniji :D
Pa burazeru konstukrtivno pisem na nba temi, i to sam znas.
Ovdje sam pisao kad je bilo potrebno, ove sezone neam sta reci, osim pobjeda.

Moras skontat da mi je tim bio u misijoj rupi 10 godina, i onda ovo, pravo mi je godra :D , stav je uzrok toga mozda..... Mada ne mislim da je nesto promjenjen, sve zavisno od situacije.
Ma znam da pišeš, zato mi je čudno bilo :mrgreen:

Ne bih imao ništa protiv da ako već Patsi ne osvoje, da to budete vi ili Skinsi recimo, jer drago mi je vidjeti da jedan tim može tako pozitivno utjecati na neku regiju ili grad, kao što to Texansi rade, jer nije Houston odavno imao neku jaku franšizu u profi sportovima, možda od one Hakeemove generacije 8-)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 11 dec 2012, 00:39

Zadnji uspjeh Houston profi sporta: Houston Astro-si su igrali WS finale 2005. Bijele Carape ih ...

slika
Postovanje treba zaraditi.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 dec 2012, 00:57

Ja licno do kad je god moguce necu gubiti nadu kada je #2 seed u pitanju. Veceras se nadam pobjedi i povratku na drugo mjesto, ali opet sa druge strane moram se sloziti sa @Rio-om da seed i nije toliko bitan, jer su Packersi i Giantsi to posljednje dvije sezone potvrdili.

Eto primjera radi prije dvije godine mi smo imali najbolji omjer u ligi u oba navrata razvalili Jetse (posebno u Bostonu) i onda kada je najvaznije mi smo zakazali i izgubili utakmicu i to u PO.

@ Edin

mi nikad krivce ne trazimo u drugim osim u nasim igracima tako da ne vjerujem da ce veceras biti banova. :D :D

Nego bice hebni veceras uslovi, jer pada kisa i puse jak vjetar, a sada ne znam kakav je Schaub u tim uslovima.

PS: Necu valjda od Patriota veceras sam gledati utakmicu. Nadam se da ce mi se bar @randy pridruziti kada ce @rio biti sprijecen. Ostali navijaci su tu u fazonu toplo-hladno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 11 dec 2012, 01:02

Ja večeras predviđam neriješeno, šta će u produžetku bit e to vam neću reć :lol:
Seed jest bitan ali ne i presuđujući, bitnije je ući u PO bez povreda
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 dec 2012, 01:07

kad_kako je napisao/la:Zadnji uspjeh Houston profi sporta: Houston Astro-si su igrali WS finale 2005. Bijele Carape ih ...
Kako burazeru, Dynamo diminiro ligom par godina, uzeli 2 put ligu zaredom i mls kupove. Ali bez obzira, ni jedan sport u Houstonu se ne moze porediti sa Americkim fudbalom, radije bi raja da Texansi uzmu superbowl nego svi ostali timovi da uzmu lige skupa (znaci svi ostali timovi u istoj sezoni da postanu sampioni, prije bi raja da samo Texansi uzmu superbowl).

Sto se tice seeda, normalno da nije presudno u tome ko ce uzeti superbowl itd. ali je normalno bolje izbjeci wild card tekmu i plus imati tekmu kod kuce, samim tim sto izbjegnes jednu tekmu stvaras manje sanse za povrede.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 11 dec 2012, 02:15

alemsa je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Zadnji uspjeh Houston profi sporta: Houston Astro-si su igrali WS finale 2005. Bijele Carape ih ...
Kako burazeru, Dynamo diminiro ligom par godina, uzeli 2 put ligu zaredom i mls kupove. Ali bez obzira, ni jedan sport u Houstonu se ne moze porediti sa Americkim fudbalom, radije bi raja da Texansi uzmu superbowl nego svi ostali timovi da uzmu lige skupa (znaci svi ostali timovi u istoj sezoni da postanu sampioni, prije bi raja da samo Texansi uzmu superbowl).

Sto se tice seeda, normalno da nije presudno u tome ko ce uzeti superbowl itd. ali je normalno bolje izbjeci wild card tekmu i plus imati tekmu kod kuce, samim tim sto izbjegnes jednu tekmu stvaras manje sanse za povrede.
Ma joj, soccer buraz. Ja to i ne racunam da je kod njih profesionalni sport.
Postovanje treba zaraditi.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 dec 2012, 02:44

Tacno ti dodje da razbijes TV kada ti osvoji trcanjem 15 yard za novi 1st down. :evil: :evil:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []