LloriS je napisao/la:Walker 17,5 over
James 26,5 over Harden 23,5 over INACTIVE
Miami - Atlanta 1
Philadelphia - Detroit 1
Portland - Toronto 1
Dallas - Sacramento 1
Kvota 23,25
Bosh 17,5 over
Lillard 17,5 over
Kaman 14,5 under
Charlotte - Golden State 203,5 over Miami 1čet 25,5 over
BenjooJutub je napisao/la:D.Lee (GSW) 18,5 koš. OVER
A.Bargnani (TOR) 17,5 koš. UNDER
E.Turner (PHI) 14,5 koš. OVER
L.James (MIA) 25,5 koš. OVER J.Harden (HOU) 23,5 koš. OVER Kvota 1 - Nije nastupio
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Mayo(-20,5+) over Aldridge(-20,5+) over
Houston-San Antonio(-105,5+) prvo poluvrijeme over
Koeficijent 6,33
Uplata 6,91
Pa sta bude nadam se da cu se ujutru pozitivno iznenadit sa stanjem na racunu
Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
EmirSioux89 je napisao/la:Harden (24,5) - 2
S.Curry (20,5) - 2
Holiday (17,5) - 2
Houston - San Antonio (1.cet) - 1
Charlotte (202,5) - 1
Miami (101,5) - 2
Evo od mene nesto za veceras...
Ovaj listic nisam ni pratio kad sam vidio kako GS i Charlotte igraju mislio sam da id1e preko 202 , a i Holiday je bio rizican i ujutro ustanem kad ukuca provjeru listica kad imado sta i vidit pa Boze samo pola kosa http://pokit.org/get/?738b20629ac8a5747 ... 9aa9c4.jpg Makar je jedan proso ako nista...
Sikiric je napisao/la:Bradford-Arsenal 2 1.35 (2/2 1.80)Capital One Cup 20:45
Wenger: Izvest cu iskusnu momcad veceras, nema puno razloga da odmaram neke kljucne igrace jer iducu utakmicu igramo tek u ponedeljak..
i cekat kad ce arsenal prodat mec koji im ustvari nista nikad nije znacio....
ako pobijede +1 razlike dobro ce bit.
Tesko da sad nista ne znaci, uostalom vidjet cemo kad izvede prvih 11, bez trofeja su od 2008, ligu prvaka i premier ligu tesko da mogu osvojit, ostaje im ovo i FA kup..
Prazna na mom stolu, nekad ti si pila
pevaljka je pevala, a ja sam case griza'.
Na drugom fulam ono sto nisam kontao ni igrati Houston - San Antonio 2 ( htio igrat OVER zbroj koseva ) ali dobro je pa sam fulao jos duncana inace bi se pojeo