Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

samoradnik
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la samoradnik » 09 dec 2012, 16:39

sve mi to moj dubrava znamo.
Kao što isto tako znamo i kao što ja odgovorno tvrdim da Hrvatska i Srbija moraju igrati na svakom velikom takmičenju! Srpska i hrvatska škola su sasvim sigurno uz holandsku i dalje najjače škole fudbala,škole koje daju najviše potencijala! Ali..... Živimo u vremenima u kojim živimo,besparici,bjedi, padu nekih vrijednosti,dolasku novih,sve se to u manjoj ili višoj mjeri odražava na rezultate.

A 98e smo po imenima stvarno imali jaku ekipu,ekipu po imenima za medalje,ali... Itekako je tada bilo nepravdi,svađe,zavisti,pa to niko ne krije Branko Brnović se morao naći u reprezentaciji i to u startnoj postavi jer mu je Piksi kum... To je najviše nerviralo vjerovatno najvećeg čovjeka u toj selekciji - Jugovića... Deki Savićević je na te utakmice gledao kao savršenu priliku za lično JA,iako je bio veliki fudbaler,za reprezentaciju je malo toga dao...

2006 Petković je uzinat FSJ pozvao sina,nije čovjek više mogao da gleda šta se radi i kako se ponašaju ljudožderi FSJ ali i pojedini igrači,koji su radili sve kontra onog što im je rekao....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 dec 2012, 21:32

Kakva crna srpska škola fudbala.... Ču najbolja....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 11 dec 2012, 11:41

Уефа $ су нас поново ? са 5000 евра за "&" % на " са ?.... :( говна $

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 dec 2012, 14:42

Evo vam gospodo i razloga zasto smo tu gde jesmo:
Selektor Srbije Siniša Mihajlović izjavio je za „Večernje novosti“ da predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić ima njegovu podršku.

Mihajlović je, takođe, istakao da su spekulacije o promenama u vladajućem telu srpskog fudbala gluposti.

„Mislim da su sve te priče o promenama u FSS čiste gluposti. Ne znam šta će se dogoditi, ali Tomislav Karadžić ima od mene punu podršku, jer je to jedna od retkih organizacija u Srbiji koja dobro funkcioniše. Ljudi koji vode FSS zaslužuju samo čestitke, jer sve ide bez problema, plate ne kasne, uslovi za rad su odlični“, naglasio je Mihajlović, „Ono što je dobro ne treba menjati, pa ako ima zainteresovanih da nešto popravljaju u fudbalskoj Srbiji, neka se uhvate nečeg drugog, jer onog što ne valja ima na pretek. FSS nije u tom košu, naprotiv, može svima da služi za primer“.

Mihajlović nije za promene u ’kući fudbala’, ali zato navija da bude promena kod srpskih reprezentativaca, da u predstojećem prelaznom roku mnogi od njih koji nemaju minutaže u svojim klubovima nađu nove sredine za dokazivanja.

„Brine me što toliko igrača nije standardno u klubovima. Tome smo platili ceh protiv Belgije, kada smo doživeli veliki pad u igri u 60. minutu, jer šestorica-sedmorica fudbalera nisu mogla da izdrže tempo utakmice, pošto nisu imali kontinuitet mečeva u nogama. Željom i svežinom se može donekle, ali kada se igraju dve utakmice u četiri dana, tu već nastaju veliki problemi. Bilo bi veoma pozitivno po reprezentaciju da momci koji nisu standardni u klubovima pronađu u januaru nove sredine“, istakao je Mihajlović.

Prva asocijacija koja se javlja kada se dođe do te teme je zašto su onda, recimo, Ignjovski i Fejsa, bez minutaže u klubovima, bili sve vreme kvalifikacija ispred Petrovića i Matića, koji su standardni u Turskoj i Portugalu.

„Petrović i Matić ne mogu da igraju zajedno kada nastupamo sa dvojicom zadnjih veznih. Mogu jedino u formaciji 4-3-3 pa da jedan od njih bude ispred odbrane. Ignjovski i Fejsa su odlično odigrali dosadašnji deo kvalifikacija, osim meča u Makedoniji. Oni su, uz Radovanovića, tip igrača koji se meni uklapaju u koncepciju, igraju sa jednim-dva dodira, ne zadržavaju loptu, imaju dug pas, daju ritam igri. Sve to, pak, nisu odlike Petrovića i Matića“, objašnjava Mihajlović.

Do februara i prve naredne akcije reprezentacije dosta je još vremena, selektor i stručni štab se spremaju u novu rundu razgovora sa igračima, praćenja forme i snimanja igara.

„Nikola Đurđić je ponovo postigao i namestio gol, tako da ćemo ga zvati u februaru na okupljanje. S druge strane, krediti za Marka Šćepovića su sve manji, pa iako ima do marta još dosta vremena, ako nastavi ovako, da nije standardan ni u Partizanu, videćemo šta će biti“, istakao je selektor.
Dakle, stanje u FSSu je skoro pa idealno, jedino novinari prave probleme, selektor radi dobro, a rezultata nema jer nam igrace upropastavaju strani treneri koji ih drze na klupama...

Sto rece neko: dajte mi pistolj, da se obesim :!:

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 11 dec 2012, 15:03

Magica ma koliko god tebe i mene nervirao idiot Mihajlović, kravataš Karadžić,nažalost živa je istina da je stanje u FSS najbolje od svih ostalih sportskih saveza u Srbiji... Bolje čak i od MOK.... :(
I pazi tog paradoksa u jednom tako trofejnom sportu,bar kada je Srbija u pitanju kakav je vaterpolo,stanje u VSS je očajno,po svim aspektima,u košarci ne puno bolje... Tole je napravio garnituru marioneta čiji će glas imati,ali s druge strane FSS odično funkcioniše,kao vjerovatno nijedna institucija....
To što su rezultati reprezentacije očajni je drugi par opanaka...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 dec 2012, 17:20

Dakle sve savršeno osim onog najvažnijeg, rezultata.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 11 dec 2012, 17:23

braoolyo baš tako,a vjerujem da sve nas koji pratimo sport i uopšteno srpsku reprezentaciju zanima upravoo taj rezultat,prvenstveno,dakako manje hoće li električar na održavanju zdanja u Pazovi primati povišicu,ali...

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 11 dec 2012, 18:31

Kad Tole ode mnogi će ga od vas pljuvača spominjati! Dobro zapamtite ovaj post!
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 dec 2012, 21:47

samoradnik je napisao/la:Magica ma koliko god tebe i mene nervirao idiot Mihajlović, kravataš Karadžić,nažalost živa je istina da je stanje u FSS najbolje od svih ostalih sportskih saveza u Srbiji...
Ili se gubis ili ne kapiras stvari ili se divis Toletu...cetvrtog nema.
Bolje čak i od MOK.... :(
Pravicu se da ovo nisi napisao.
I pazi tog paradoksa u jednom tako trofejnom sportu,bar kada je Srbija u pitanju kakav je vaterpolo,stanje u VSS je očajno,po svim aspektima,u košarci ne puno bolje... Tole je napravio garnituru marioneta čiji će glas imati,ali s druge strane FSS odično funkcioniše,kao vjerovatno nijedna institucija....
Ako ti je uzor mafijasko-totalitaristicko-kretensko udruzenje kao model poslovanja, onda - da, FSS je zakon.
FSS je razbucao omladinske selekcije, upropastio je A-tim, izgubio tuzbu protiv Antica, odrzava neregularnu ligu, ima ex-predsednika kao lice koje se brani sa slobode...
Ako je to bolje od odbojkaskog saveza, onda je percepcija problem izgleda samo kod mene. ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 dec 2012, 22:22

Dubravko je napisao/la:Kad Tole ode mnogi će ga od vas pljuvača spominjati! Dobro zapamtite ovaj post!
:lol: :lol: :lol: naravno da ću zapamtiti. :lol:
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 11 dec 2012, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 dec 2012, 22:43

Dace Bog da u svakom savezu imamo problema kao u vaterpolu ali da bar nesta radimo u zivotu i pravimo neke rezultate. ;)
Cuj FSS najbolji savez,e i to da cujem jer svega sam se naslusao u svome zivotu,ali ovo stvarno nisam. ;) :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 dec 2012, 23:28

Zar nije OSS najbolje organizovan savez?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 11 dec 2012, 23:29

Ne mogu vjerovat koliko se Tole gleda kroz navijačku pripadnost,žao mi vas navijača komšinice!
Dozla da su svi prije njega bili sveci.... Savez bio u onoj stvari prije Toleta,danas Tole ne valja,jer se "gigant" umalo ugasi zbog sopstvenih grešaka i sopstvenih lopova.... :roll:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 dec 2012, 23:41

Zapitaš li se nekada da nisi ti taj koji gleda kroz navijačku prizmu na ovakve stvari?

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 11 dec 2012, 23:43

apsolutno ne!
Al vidim da većina vas stalno potencira na tome kako je Tole kriv za Mihajlovićeve neuspjehe. A isti taj Tole je doveo istog tog Sinišu zbog pritisaka od strane FK Crvena Zvezda,naravno o tome se ćuti!
Da je doveden bilo koji trener koji ima i najmanje veze sa Partizanom ili bilo kojim drugim klubom,a ne CZV,krenula bi standardna priča o tome kako se zaobilaze Zvezdaši,isti oni koji decenijama nanesoše toliku bruku Srbiji,ranije SRJ.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 dec 2012, 23:59

Dubravko je napisao/la: A isti taj Tole je doveo istog tog Sinišu zbog pritisaka od strane FK Crvena Zvezda,naravno o tome se ćuti!
Ne. Niko iz Crvene Zvezde nije imenovao Mihajlovica u razgovorima sa FSS ,niti je vrsio pritisak na isti u vezi njega.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 dec 2012, 00:02

@ Dubravko

Pricas gluposti...

Tole je jedna smradina koja je otjerala Antica, koji je imao podrsku 90 % nacije, bez obzira na navijacku opredeljenost! Covjek mrtav ladan izjavi kako nije katastrofa ako se ne plasiramo na SP i da je prvi cilje EP 2016, a vec smo propustili jedno veliko takmicenje...

Kome normalnom on moze valjati i odgovarati? Kojem to navijacu Srbije, koji zeli da gleda reprezentaciju na velikim takmicenjima??! :? :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 12 dec 2012, 11:24

Devil je napisao/la:Imali smo i ranije ove selekcije.
Realno U19 ekipa ima najtezi zadatak,Slovaci i Svicarci su odlicne ekipe.
Pa mene bas i Slovaci nisu impresionirali kada sam ih gledao na Koševu ove jeseni kada smo ih u prvom krugu kvalifikacija za U-19 dobili 4-0... Ali su pobjedili Norvezane u zadnjem kolu, a Norvezani su u prvom kolu dobili nas 3-1. Nisam gledao utakmicu, ali koliko sam upratio vecinom zbog nasih glupih gresaka i pogresnih intervencija golmana.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 12 dec 2012, 14:32

MaGiCa je napisao/la:
samoradnik je napisao/la:Magica ma koliko god tebe i mene nervirao idiot Mihajlović, kravataš Karadžić,nažalost živa je istina da je stanje u FSS najbolje od svih ostalih sportskih saveza u Srbiji...
Ili se gubis ili ne kapiras stvari ili se divis Toletu...cetvrtog nema.
Bolje čak i od MOK.... :(
Pravicu se da ovo nisi napisao.
Ako ti je uzor mafijasko-totalitaristicko-kretensko udruzenje kao model poslovanja, onda - da, FSS je zakon.
FSS je razbucao omladinske selekcije, upropastio je A-tim, izgubio tuzbu protiv Antica, odrzava neregularnu ligu, ima ex-predsednika kao lice koje se brani sa slobode...
Ako je to bolje od odbojkaskog saveza, onda je percepcija problem izgleda samo kod mene. ;)
Možda neko drugi ne kapira,ja savršeno kapiram stanje u FSS i reprezentaciji.
Divim se Toletu koliko i Lejdi Gagi i svom ostalom smeću.

Ne moraš se praviti ,reci da finansijski bolje stoji MOK od FSS i ja ću se javno izvinuti... FSS je naravno dio MOK-a,kao i svi ostali savezi,pa je možda sa te strane donekle paradoksalno.

Nemam uzora niti kakvog idola!
Mafija,totalitarizam,kretenizam su sastavni dijelovi fudbala na ovim prostorima punih 67 godina... Ako idemo tom linijom,mafijaša nasleđuje mafijaš,tako da sam odavno prestao gledati na moralne tačke čelnika,a rad saveza se ogleda u njegovom funkcionisanju,prije svega finansijama! Kad je sportski sektor u pitanju jedino mjerilo su rezultati,kojih nema! Ali ja sam prvenstveno govorio o finansijskom aspektu!

Što se svega navedenog tiče, slažem se,ali u dobroj mjeri itekako bih plakao jer znam da i prije ovog i ovakvog rukovodstva nije bilo ništa bolje....

Što se OKS tiče,mnogo griješiš,donekle je i razumljivo da je finansijski FSS dakako jači.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 dec 2012, 16:17

Zbog rekreativne nastave otpala dva igrača sa Mihajlovićevog spiska

Mihajlović je apelovao na škole da prilikom planiranja ekskurzija obrate pažnju na raspored FIFA-e
BEOGRAD, 28. novembar 2012, (Njuz) – Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović planirao je da za prijateljsku utakmicu sa Irakom dodatno podmladi nacionalnu selekciju, ali su se dva igrača sa spiska zahvalila na pozivu jer na dan utakmice sa osnovnom školom putuju na rekreativnu nastavu u Vrnjačku banju
.
Mihajlović je u izjavi za Njuz istakao da se nada da će škole u narednom periodu svoje ekskurzije i rekretivne nastave usklađivati sa zvaničnim FIFA terminima kako bi se izbegli ovakvi problemi.

'- Žao što neću moći da računam na njih. Razgovarao sam sa njihovim roditeljima i učiteljicama i svi su srećni zbog poziva ali smatraju da je za njihov uzrast ipak bitnije da se druže i igraju sa svojim vršnjacima – rekao je Mihajlović.

Selektor je napomenuo da mu dodatne probleme pred ovu utakmicu stvara i to što ne može da računa ni na igrače koje je planirao kao zamenu za ovaj tandem osnovaca pošto je jednom otac zabranio da igra fudbal zbog loših ocena na tromesečju a drugog je on sam precrtao „jer se potukao na velikom odmoru i na taj način prekršio kodeks ponašanja koji važi za sve reprezentativce“.

:lol: :D :mrgreen:

Read more: http://www.njuz.net/zbog-rekreativne-na ... z2EqpfJusK" onclick="window.open(this.href);return false;
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.