Kolko posto si siguran , ono razmisli malo...
jelde Luis juda Figo
Inace malo je to, treba pokusati i Silvu i Neymara uzeti.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Kolko posto si siguran , ono razmisli malo...
jelde Luis juda Figo
Pa znacilo bi da jedan od te dvojice ide..ripper je napisao/la:Nije provokacija - ali šta fali Benzemi i Higuainukoliko se sjecam obojica su lani zabili preko 20 golova....plus Callejon može uletiti, koji je podcijenjen igrac.
Gdje ce se tu uklopiti Falcao ili Cavani
Ti sad meni pokusavas reci da je Perez u stanju dovesti Messija , Fabregasa, Iniestu , Piquea etc. ali on to ne zeli ?madridist je napisao/la:@Johny,serreš kao foka.Mućni glavom malo i vidi šta pišeš.
Sjeti se da je Luis bio kapiten farse.
A koliko ja znam u zadnjih 10 godina nije bilo pokušaja od strane uprave Madrida prema igračima barse,osim Saviole koji je kao slobodan igrač obukao bijeli dres.
Iniesta!madridist je napisao/la:@Johny,serreš kao foka.Mućni glavom malo i vidi šta pišeš.
A koliko ja znam u zadnjih 10 godina nije bilo pokušaja od strane uprave Madrida prema igračima barse,osim Saviole koji je kao slobodan igrač obukao bijeli dres.
Iniesta je svojevremeno bio u Madridu.xaviesta je napisao/la:Iniesta!madridist je napisao/la:@Johny,serreš kao foka.Mućni glavom malo i vidi šta pišeš.
Ne moze jer je napravljen dogovor izmedju Laporte i Calderona da nema transfera na relaciji Real-Barcelona..Ti sad meni pokusavas reci da je Perez u stanju dovesti Messija , Fabregasa, Iniestu , Piquea etc. ali on to ne zeli ?
pusti toxaviesta je napisao/la:Iniesta!
Ja ne znam koliko bi to bio pametan potez, jer je Higuain igrac koji je prihvatio da bude klupa Benzemi (bar u vecini utakmica) i taj neki jocker. Nema problema sa tim.Raul_64 je napisao/la:Pisalo je u SN da je zelio i Bosko Balabana
al Bole top nikad nije zaigrao na Bernabeu
jedino ako mediji nisu pretjerali
a usput kad ubacujes nasumicno imena sto nije tesko jer svako ko se bavi fudbalom je navodno povezan sa Realom
Silva je prvi zelio doci u Real , al to ljeto je Mourinho izabrao Ozila(ne znam da je pogrijesio)
a ima vise stvari od novca slazem se
pomaze sto je Real klub za koga je navijao il pak sto mu je menadjen stari znanac Pere i menadjer Mourinha,Ronalda i ostalih Portugalaca..
Pa znacilo bi da jedan od te dvojice ide..ripper je napisao/la:Nije provokacija - ali šta fali Benzemi i Higuainukoliko se sjecam obojica su lani zabili preko 20 golova....plus Callejon može uletiti, koji je podcijenjen igrac.
Gdje ce se tu uklopiti Falcao ili Cavani
moj stav je jasan o tome jasan (Higuain)
Ja cu reci samo Agueromadridist je napisao/la:? Saberite se malo,nema igrača koji će odbiti Madrid kad mu pokucaju na vrata a da su zaista zagijani za njeg..
Naravno da nije istina, to je čista glupost. Uostalom, Ozil je najbolje utakmice u dresu Reala odigrao protiv nama najtežih protivnika - u Primeri protiv Barce i Atletica, u kupu protiv Barce i Atletica, u Ligi prvaka protiv Bayerna, Borussije, Milana itd. itd.amerosm je napisao/la:Inace u Njemackim medijima se pojavila prica kako je Mourinhno rekao Özilu da je bezkoristan igrac za Real Madrid i da su njihovi odnosi nisu bas najbolji od utakmice protiv Deportiva - eh sada nek svako sam za sebe prosudi je li to istina.
Sumnjam da ce doci na zimuLenBias je napisao/la:falcao nije na prodaju a nisu ga koristili u ligi europe cini mi se da bi ga u zimskom mogli nekom uvalit za dobre pare
Roman ga je vec odavno "begenisao"LenBias je napisao/la:falcao nije na prodaju a nisu ga koristili u ligi europe cini mi se da bi ga u zimskom mogli nekom uvalit za dobre pare
A jjebote vjeruj šta hoćeš sad ti ja trebam crtat da postoji gentlmenski dogovor o neuzimanju igrača Atletica od strane Madrida i obratno bez dogovora klubova(ona otkupna klauzula).Koristi vugla, misliš da je Van Persi došao kod Fergusona iz ljubavi prema Manchesteru, il možda što je titula gladanneo je napisao/la:Ja cu reci samo Agueromadridist je napisao/la:? Saberite se malo,nema igrača koji će odbiti Madrid kad mu pokucaju na vrata a da su zaista zagijani za njeg..Pametnom dosta...
Postoje igraci kojima novac nije sveIniesta vec moze imati 5 stanova u elitnom dijelu Madrida. Vjerujem da glavni igraci Barcelone su osigurani do kraja zivota sto se tice novca, zato ti prica ne pije vode. To se jedino moze desiti ako postoji potajna ljubav izmedju X igraca i Y kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.