AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

francobaresi
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la francobaresi » 11 dec 2012, 00:45

Treba samo otjerati igrače tipa Flamini , Traore , Bonera, Mesbah , Vila , Yepes ,Antonini pa i Ambrosini i onda u Milanu ne bi ostalo više polu-igrača , umjesto ovih levata dao bi šansu momcima iz naše škole , čisto sumnjam da bi bili lošiji od bilo kojeg gore navedenog .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 11 dec 2012, 00:47

milanist je napisao/la:
Warrick je napisao/la:
milanist je napisao/la:ma sta ja znam po meni najbolji igrac milana je bio Sheva. i nikad niko mi ga nece zamijeniti. legenda i ikona sa istoka.. ali kada bi rekli najveci onda stam heh salim se naravno, najveci svih vremena je jedan jedini Maldini. tacno kad se cuje njegovo ime mora se ustati jarane... ali nikad vise takvih igraca, kad se sjetim generacije.. cafu, nesta, stam , maldini, serghino, sedorf. gatusso, kaka, sheva, pipo, ambro, dida, rui costa, i ostala kompanija dodje mi da drecim.
Eh ja pamtim zadnju liniju Tassoti,Baresi,Costacurta i Maldini kakva je to simfonija bila brate moj lijepi,na celu sa dirigentom Baresijem :( ,a o veznom redu sa Bobanom,Il geniom Savicevicem Albertinijem,Donadonijem da ne pricam.......bilo nekad sve to sad se spominjalo.
Idemo sad navijati za ovu novu bracu koja su tu,podrzat ih maksimalno,bice nesto i od ove bagre ima finog materijala ovde samo treba fino obraditi ovu sirovinu sto imamo tu trenutno ;)

ma ima finih momcica al ima brate i levata koje bi progno iz italije skroz a ne Milana ali eto... tu smo uz Milan uvijek do smrti :d ma kakav god bio
Ma dobro brate slazem se da ima debila mrtvih,kojim bi zabranio da spomenu Milan,Mesbah,Traore,i kompanija,a najvise me nervira ABATE kako je to glup frajer ono je da poludis,izvuce mi zivce svaku put kad igra koliko je glup,i strah me da zbog njega De Sciglio ne ispasta,jer je vec bolji igrac od njega,momak ima vec 4 asistencije,mozemo li ga ikad uvaliti onom Psg-u pa nek tamo trci ko muha bez glave i uputi 2 centarsuta u 17 utakmica.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 11 dec 2012, 00:50

ja oca svoh ebo. al na pocetku kad je tek poceo igrati gotivio sam ga. reko vidi trci trudi se bice od njeg nesto, a ono flopina zesca, trci bezveze , kad treba on stoji kad ne treba trci za bonerom ko budala, ko d mu je ukro nesta al et. valjda odu ovi levati, vecina ih je nabrojana jos bi ja dodao kojeg tu al et.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 dec 2012, 00:55

Abate trči k'o hajvan. :lol:
Dok gledajući De Sciglia to je sasvim nešto drugačije , momak ne trči u prazno , svaki dodir s loptom je sa smislom nema bezveznog napucavanja , ogromnom hladnokrvnošću odiše u teškim situacijama.
Već sad je klasa za Abatea .
-Rui Costa-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 11 dec 2012, 01:06

francobaresi je napisao/la:
Uhhh kako sam ja njega gotivio, prava ona 10 koja zna sve od lopte... :) ovo je ono sto fali Milanu od odlaska Kake i dok njega ne dovedu ova igra s krilnim igracima ne pije vode :)
Ovo je potpuno novi sistem igre za Milan i treba tu vremena i vremena da se sve uigra. Tako da one oscilacije sa početka sezone i ne treba da nas čude.
Kad tome dodamo da je za razliku od proše sezone 6-7 novih igrača u prvih 11 zaista to nije lako ni za trenera ni za tim.
Vrijeme je ključan faktor u ovakvim situacijama.

Stoji to sve, ali Milan je poznato po tome sto je imao vanserijske 10 od Giania Rivere do Kake + brzi bekovi = mnogo mnogo trofeja, ako nastave s ovako losom kupovinom nece nam ni vrijeme pomoci... jer Milan ako ne uspije da izbori lp ova sezona ce se smatrati katastrofalnom :/

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 dec 2012, 01:09

meskalin je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:
Uhhh kako sam ja njega gotivio, prava ona 10 koja zna sve od lopte... :) ovo je ono sto fali Milanu od odlaska Kake i dok njega ne dovedu ova igra s krilnim igracima ne pije vode :)
Ovo je potpuno novi sistem igre za Milan i treba tu vremena i vremena da se sve uigra. Tako da one oscilacije sa početka sezone i ne treba da nas čude.
Kad tome dodamo da je za razliku od proše sezone 6-7 novih igrača u prvih 11 zaista to nije lako ni za trenera ni za tim.
Vrijeme je ključan faktor u ovakvim situacijama.

Stoji to sve, ali Milan je poznato po tome sto je imao vanserijske 10 od Giania Rivere do Kake + brzi bekovi = mnogo mnogo trofeja, ako nastave s ovako losom kupovinom nece nam ni vrijeme pomoci... jer Milan ako ne uspije da izbori lp ova sezona ce se smatrati katastrofalnom :/
Bekove smo napokn riješili , napad odavno već nije problem . Ali treba nam jedan stoper i jos jedan playmaker da pomogne Montolivo . Sa ta dva eventualna pojačanja , vjerujem da bi Milan bio 25 % jača i kvalitetnija ekipa .
-Rui Costa-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 11 dec 2012, 01:19

Naravno da bi i to svi vide osim uprave... Princ je odlican igrac ali vise kao back-up ono sto je Clarens bio za Kaku, Montoliva staviti na prirodnu poziciju i tu moze jos igrati Urbi ili Nocerino... volio bih da dovedu Pastorea makar na posudbu :) ali opet imas Allegrija glupka koji pored Constana stavlja Abatea - zvani finta u desno i centarsut... to mi se ne svidja nikako :(

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 dec 2012, 01:22

Valjda Allegri uvidi svoje greške , većinu je doduše otklonio ali nikako da prestane griješiti sa odabirom stopera , Zapata i Acerbi na klupi a Yepes je u prvih 11 odnosno to će biti Bonera kad se nažalost oporavi :roll:
-Rui Costa-

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 11 dec 2012, 02:20

Baš je enigma to sa Zapatom da Yepes i čak Bonera imaju prednost ispred kolumbijca :shock:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 dec 2012, 11:04

meskalin je napisao/la:Naravno da bi i to svi vide osim uprave... Princ je odlican igrac ali vise kao back-up ono sto je Clarens bio za Kaku, Montoliva staviti na prirodnu poziciju i tu moze jos igrati Urbi ili Nocerino... volio bih da dovedu Pastorea makar na posudbu :) ali opet imas Allegrija glupka koji pored Constana stavlja Abatea - zvani finta u desno i centarsut... to mi se ne svidja nikako :(
on je bio suspendovan za ovaj mec, mislim da je odradjivao zute kartone... ;)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 11 dec 2012, 11:11

ronaldo99 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Naravno da bi i to svi vide osim uprave... Princ je odlican igrac ali vise kao back-up ono sto je Clarens bio za Kaku, Montoliva staviti na prirodnu poziciju i tu moze jos igrati Urbi ili Nocerino... volio bih da dovedu Pastorea makar na posudbu :) ali opet imas Allegrija glupka koji pored Constana stavlja Abatea - zvani finta u desno i centarsut... to mi se ne svidja nikako :(
on je bio suspendovan za ovaj mec, mislim da je odradjivao zute kartone... ;)

ma kakvi zuti. dobio je on direktan crveni karton, pa ga zbog toga nije bilo :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 dec 2012, 11:17

@milanist

ti ides na KPB a rijec je o Constantu ;)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 11 dec 2012, 12:19

ronaldo99 je napisao/la:@milanist

ti ides na KPB a rijec je o Constantu ;)
aaa sorry ja mislio da se prica o princu, cudo a procitao sam bio sve kako ne skonta hehe... a constant je imao neku manju povredu kako sam ja upucen :D

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 dec 2012, 15:27

Jedna lijepa vijest što se tiče našeg Pippa Inzaghia , naime Milanov U-17 tim koji vodi Pippo je trenutno treći u prvenstvu za taj uzrast .
Inter je prvi , Atalanta druga i Milan treći , doduše te tri ekipe su u 5 bodova razlike.
Polusezona je završena i nakon 13 kola , pod vodstvom Pippa ekipa je ubilježila 10 pobjeda i 3 poraza !
Uz gol razliku 36-9 ako se ne varam .
Kažu da ekipa igra lijep i dinamičan fudbal u formaciji 4-3-3 koju Pippo forsira .

Antonio Di Gennaro bivši reprezentativac Italije a sadašnji stručni komentator na SKY-u kaže sljedeće za De Sciglia :"De Sciglio è un gran giocatore, gioca sempre con massima tranquillità e lucidità. Ha un ottimo piede e cerca sempre di mandare in area cross interessanti, degli ottimi cross".
-Rui Costa-

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 dec 2012, 17:12

jedan lijep video

[youtube][/youtube]

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 dec 2012, 17:48

Mislim da se svi sjećamo ove utakmice i oproštaja naših velikana ..
slika
slika
slika
slika
slika
slika
[imghttp://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/561335_10150809708271937_1485773428_n.jpg][/img]
slika
slika
slika
-Rui Costa-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 dec 2012, 17:55

Kad vidim ove LAVOVE i GIGANTE kako plaču, meni se same suze u očima skupljaju ... Nešto nevjerovatno.

FORZA MILAN FINO ALLA MORTE !!!!!!!!!!
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 dec 2012, 18:03

IlPrincipe je napisao/la:Kad vidim ove LAVOVE i GIGANTE kako plaču, meni se same suze u očima skupljaju ... Nešto nevjerovatno.

FORZA MILAN FINO ALLA MORTE !!!!!!!!!!
Al' pazi Bommela , kod nas je bio 18 mjeseci a plače k'o malo djete :(
Isto k'o da je 10 god. proveo kod nas , e to je Milan koji svakom' priraste za srce jako brzo .
-Rui Costa-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 dec 2012, 18:09

Sam je Bommel rekao, a to ponovio i Montolivo,Nocerino,Yepes a i skoro svi da je Milan jedna velika familija.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 dec 2012, 18:32

Evo bas sam vidio sad kako je Milanov plan da u januaru dovede Balotelija :mrgreen:

4 miliona sada za posudbu + 20 ukoliko odluce da ga otkupe na kraju sezone ... igracu bi plata trebala biti 4.5 miliona godišnje
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []