NK Zvijezda Gradačac

insider
Moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la insider » 23 okt 2009, 14:12

anel81m je napisao/la:Hoće li dobiti Zvijezda sutra Laktaše ljudi?Kakva je kod vas situacija?Izgleda u Laktašima raspad sistema.
Moramo dobiti sutra pod svaku cijenu. Igrači su naloženi i motivisani, ja se nadam da će biti pobjeda jer...Ne smijem ni zamisliti da opet izgubimo.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 23 okt 2009, 14:18

zuckerberg je napisao/la:Zvijezda sutra mora dobiti. ukoliko se to ne desi onda je mrka kapa.
Jesi li ti druže iz Gradačca?I ja sam tog mišljenja da moraju dobiti ali neznam šta je sa Laktašima?U Mostaru su dobro odigrali protiv Veleža iako su visoko izgubili 1:4.A sad je kod njih raspad sistema, nema love i mislim da bi ovi iz Gradačca trebali "osigurati" pobjedu s tim da im nešto love kanu ako bi zapelo.

zuckerberg
Kontakt:

Post Postao/la zuckerberg » 24 okt 2009, 18:54

Zvijezda dobila i čini mi se postaju pravi premier-ligaški klub .Ovoliko sudijske naklonosti Zvijezda nije imala u ove dvije sezone zajedno. Ne sviđe mi se to ali šta je tu je.

zuckerberg
Kontakt:

Post Postao/la zuckerberg » 24 okt 2009, 19:02

anel81m je napisao/la:
zuckerberg je napisao/la:Zvijezda sutra mora dobiti. ukoliko se to ne desi onda je mrka kapa.
Jesi li ti druže iz Gradačca?I ja sam tog mišljenja da moraju dobiti ali neznam šta je sa Laktašima?U Mostaru su dobro odigrali protiv Veleža iako su visoko izgubili 1:4.A sad je kod njih raspad sistema, nema love i mislim da bi ovi iz Gradačca trebali "osigurati" pobjedu s tim da im nešto love kanu ako bi zapelo.
jesam iz Gradačca i izgleda da su naši i "osigurali" pobjedu ali sa sudijama

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 okt 2009, 20:39

zuckerberg je napisao/la:Zvijezda dobila i čini mi se postaju pravi premier-ligaški klub .Ovoliko sudijske naklonosti Zvijezda nije imala u ove dvije sezone zajedno. Ne sviđe mi se to ali šta je tu je.
Jbg. sad da smo izgubili opet bi spominjali sudije. Moraš malo sa druge strano to vidjet, jer ja mislim da smo se u zadnjih 10 kola nagledali sudijske lakrdije i suđenja protiv nas i onda dodje neki normalni sudac i mi smo sad začuđeni kako on nama svira u našu korist. Malo smo zaboravili kakvo je pošteno sudjenje pa nam ovo izgleda kao navlačenje prema Zvijezdi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dragon Town

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 25 okt 2009, 17:01

zuckerberg je napisao/la:
anel81m je napisao/la:
jesam iz Gradačca i izgleda da su naši i "osigurali" pobjedu ali sa sudijama
O cemu ti pricas?
Mozda kad mu opsuje mater u lice,treba da ga pomiluje, a ne da mu da zuti.
Kada se gleda makar jednu sezonu ova nasa ciganska liga, izgubi se osjecaj za pravila fudbalske igre.

zuckerberg
Kontakt:

Post Postao/la zuckerberg » 25 okt 2009, 18:46

Jesi li ti druže iz Gradačca?I ja sam tog mišljenja da moraju dobiti ali neznam šta je sa Laktašima?U Mostaru su dobro odigrali protiv Veleža iako su visoko izgubili 1:4.A sad je kod njih raspad sistema, nema love i mislim da bi ovi iz Gradačca trebali "osigurati" pobjedu s tim da im nešto love kanu ako bi zapelo.[/quote]
jesam iz Gradačca i izgleda da su naši i "osigurali" pobjedu ali sa sudijama[/quote]

O cemu ti pricas?
Mozda kad mu opsuje mater u lice,treba da ga pomiluje, a ne da mu da zuti.
Kada se gleda makar jednu sezonu ova nasa ciganska liga, izgubi se osjecaj za pravila fudbalske igre.[/quote]
Moguće da si u pravu. Ali stoji činjenica da Zvijezda do sada u Premier ligi (dakle ne računam prvu ligu federacije) nikad nije imala ovako domaćinsko suđenje. Ono što me je najviše radovalo kod Zvijezde u prošloj sezoni jeste da je bez pomoći sudija igrala fantastično i pobjeđivala. Da je u gostima Zvijezda imala suđenje kao što su imali gosti u Gradačcu (još uvijek govorim o prošloj sezoni) mogla je igrati u Evropi. U ovoj sezoni Zvijezda je loše krenula ( i ovdje sudije imaju svoju ulogu) i u subotu je trebala pobjedu. Po mom mišljenju (naravno ne mora biti da sam u pravu) čini mi se da je sudija odigrao za Zvijezdu. Zbog toga sam razočaran. Ali kako narod kaže ako si se uhvatio u kolo onda igraj ili još bolje "s kim si takav si". Ko je danas gledao Zrinjski-Sarajevo vidio je kako se krade pobjeda i tako to ide u ovoj ligi. Očito da su i u Zvijezdi uvidjeli da ne mogu "uz vodu".

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 okt 2009, 18:48

Za lose suđenje kriv je Ninkovic :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 25 okt 2009, 18:53

bistrikboy je napisao/la:Za lose suđenje kriv je Ninkovic :!:
a ti razguli sa ove teme, ni sam nisi svjestan o čemu pričaš :!:
Dragon Town

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 26 okt 2009, 11:47

Sljedeća utakmica u Trebinju protiv Leotara. Ekipa koja je trenutno u vrhu tabele, ali mislim da se može nekako i do boda, siguran sam. Pa što i ne pobijediti? Vraća se sada i Bešlija, samo je Lazić ostao povrijeđen i ekipa je skoro kompletna.

Ko je bio na zadnjoj tekmi protiv Laktaša vidio je kako se momci bore, od Kare pa do Ćore, Husića...Durgut ih je očito slomio na treninzima i tako treba!

Ja sam zadovoljan prikazanim, jer sa onako borbe mogu svugdje uzeti bod(ove).

zuckerberg
Kontakt:

Post Postao/la zuckerberg » 26 okt 2009, 16:02

Ne znam zbog čega prijetnje ako neko misli ono što misli. Činjenica je da smo svi mi malo stariji ( generacije rođene 70-tih i prije) svi navijali za nekog u ex Jugi. Ja sam recimo navijao za Sarajevo i jos uvijek mi je to drag klub. Sad srećom imamo premier ligaša iz našeg grada i naravno da ću navijati za Zvijezdu. Iskreno nisam pratio Zvijezdu dok je igrala u kantonalnim ligama ali kad je počeo uspon i mene su privukli, a mislim da nisam ovakav samo ja. sad ima oko 4-5000 ljudi na utakmici a dok su igrali na kantonalnom nivou čisto sumnjam da je toliko bilo svijeta.
Što se tiče Trebinja bod ko kuća

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 okt 2009, 13:39

Otisao vam Husic u Austriju
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 okt 2009, 15:26

FK Sarajevo je napisao/la:Otisao vam Husic u Austriju
Izvor?

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 31 okt 2009, 10:24

Ima li danas bodova u Trebinju Zvjezdaši?

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 31 okt 2009, 14:21

anel81m je napisao/la:Ima li danas bodova u Trebinju Zvjezdaši?
Nadamo se, mada sumnjam. Ali, bude li imalo pravde biće X2 siguran sam ;)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 31 okt 2009, 15:58

Čestitke Zvijezdi :) Nije mala stvar uzeti bod u Trebinju
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 31 okt 2009, 16:24

dubrava je napisao/la:Čestitke Zvijezdi :) Nije mala stvar uzeti bod u Trebinju
Hvala puno, svakako da nije mala stvar, ali ja sam ovdje uistinu očekivao po pobjedu. Imali smo i igrača više u zadnjih petanestak minuta, što se itekako moglo i moralo iskoristiti.

No, sada se okrećemo narednoj (domaćoj) utakmici i novoj pobjedo. Polako dolaze bolji dani u Gradačac. 8-)

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 31 okt 2009, 17:34

dubrava je napisao/la:Čestitke Zvijezdi :) Nije mala stvar uzeti bod u Trebinju
Nismo nikada ni izgubili u Trebinju,hehe,i prosle godine smo donijeli bod. :D :D

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 31 okt 2009, 18:14

Imamo povoljan raspored u odnosu na Laktaše i Slaviju. Igramo narednu kod kuće sa Čelikom (izravni konkurent u borbi za opstanak), dok su Laktaši na gostovnaju.

Ovo je pravo kolo za nas, pobjeda i samo pobjeda!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 07 nov 2009, 20:56

Čestitke vam na pobijedi ,ljepo tri nova velika boda ;)
Šta je s onima Iz Nigerije da li su još dole?
Pozz Zmajevima naj čaršijici ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.