E jesi naso pravi vakat za zezati. Jedni bacaju bombe za pojacanja i odlaske, ti za stadion, ocekujem ubrzo jednu bombu za novog predsjednika.avlami97 je napisao/la:Do 2015. godine stadion Grbavica u funkciji po svim UEFA i FIFA prpoisima sa 19.721. stolicom. Sve tribine natkrivene. Projekat vrijedan 10, 5 mil. eura. Sve završeno. Repka igra na tom stadionu, a Željo aBd u grupnim fazama Euro takmičenja. 100%. nemojte me pitati za info.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
NO PYRO NO PARTY
Strpi te se do ovog sastanka sad 22. decembra, tu ce se govoriti za predsjednika, stadion, a onda u januaru o pojacanjima.Buu je napisao/la:E jesi naso pravi vakat za zezati. Jedni bacaju bombe za pojacanja i odlaske, ti za stadion, ocekujem ubrzo jednu bombu za novog predsjednika.avlami97 je napisao/la:Do 2015. godine stadion Grbavica u funkciji po svim UEFA i FIFA prpoisima sa 19.721. stolicom. Sve tribine natkrivene. Projekat vrijedan 10, 5 mil. eura. Sve završeno. Repka igra na tom stadionu, a Željo aBd u grupnim fazama Euro takmičenja. 100%. nemojte me pitati za info.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da ne znam kakvi sastanci budu,predsjednici ja u stadion ne vjerujem. Nakon silnih obecanja,najava, lazi bgm treba nesto bas da se desi pa da u to povjerujem.
samo bageri, ni u šta drugo ja ne vjerujemterabajt je napisao/la:Da ne znam kakvi sastanci budu,predsjednici ja u stadion ne vjerujem. Nakon silnih obecanja,najava, lazi bgm treba nesto bas da se desi pa da u to povjerujem.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ipak,ako bi iko trebao nešto najaviti o stadionima,trebaju ljudi iz saveza.
Daj Bože
Daj Bože
''Neka me mrze samo da me se boje''
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Mozda kad bi prestali se nadati da ce vam savez, fifa, eufa ili neko sa strane izgraditi stadion i vrsili pritisak na opstinu da vam izgradi stadion, mozda san postane java...cipiripi je napisao/la:Ipak,ako bi iko trebao nešto najaviti o stadionima,trebaju ljudi iz saveza.
Daj Bože
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Skupština ti je 27. decembra.Elegant je napisao/la:Strpi te se do ovog sastanka sad 22. decembra, tu ce se govoriti za predsjednika, stadion, a onda u januaru o pojacanjima.Buu je napisao/la:E jesi naso pravi vakat za zezati. Jedni bacaju bombe za pojacanja i odlaske, ti za stadion, ocekujem ubrzo jednu bombu za novog predsjednika.avlami97 je napisao/la:Do 2015. godine stadion Grbavica u funkciji po svim UEFA i FIFA prpoisima sa 19.721. stolicom. Sve tribine natkrivene. Projekat vrijedan 10, 5 mil. eura. Sve završeno. Repka igra na tom stadionu, a Željo aBd u grupnim fazama Euro takmičenja. 100%. nemojte me pitati za info.
Grbavica ce se izgraditi kad dodje neki seik ili rus.
NO PYRO NO PARTY
Vama je opstina sagradila stadion mislim ova renoviranja i ulozeni milioni i mislim da je i zelji to jedina sansa makar jednu tribinu.vivaILchelik je napisao/la:Mozda kad bi prestali se nadati da ce vam savez, fifa, eufa ili neko sa strane izgraditi stadion i vrsili pritisak na opstinu da vam izgradi stadion, mozda san postane java...cipiripi je napisao/la:Ipak,ako bi iko trebao nešto najaviti o stadionima,trebaju ljudi iz saveza.
Daj Bože
Sta je to celiku opstina izgradila? Stadion osim terena je identican onome iz '75.vivaILchelik je napisao/la:Mozda kad bi prestali se nadati da ce vam savez, fifa, eufa ili neko sa strane izgraditi stadion i vrsili pritisak na opstinu da vam izgradi stadion, mozda san postane java...cipiripi je napisao/la:Ipak,ako bi iko trebao nešto najaviti o stadionima,trebaju ljudi iz saveza.
Daj Bože
Sent from my iPhone using Tapatalk
vidis zenica je prije 37 godina napravila stadion koji ce zadovoljavati uefine kriterije i dan danasChuckie je napisao/la: Sta je to celiku opstina izgradila? Stadion osim terena je identican onome iz '75.
Republika Zenica
-
neroazzuro
- Kontakt:
U redu je,ne moras dalje.Chuckie je napisao/la:Sta je to celiku opstina izgradila? Stadion osim terena je identican onome iz '75.vivaILchelik je napisao/la:Mozda kad bi prestali se nadati da ce vam savez, fifa, eufa ili neko sa strane izgraditi stadion i vrsili pritisak na opstinu da vam izgradi stadion, mozda san postane java...cipiripi je napisao/la:Ipak,ako bi iko trebao nešto najaviti o stadionima,trebaju ljudi iz saveza.
Daj Bože
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Jack777Pott
- Kontakt:
Jestel vi sigurni u to? Vjerojatno niste ni svjesni koliko se pratecih prostorija unutar tribina moralo mijenjat i doradjivat. Jedino sto je isto je vanjski izgled tribina. Kao prvo na tom stadionu nije bilo stolica, ako sam dobro upucen, a danas su one obavezne, dakle, taj stadion iz '75. nebi prosaodubioza je napisao/la:vidis zenica je prije 37 godina napravila stadion koji ce zadovoljavati uefine kriterije i dan danasChuckie je napisao/la: Sta je to celiku opstina izgradila? Stadion osim terena je identican onome iz '75.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Zna li iko koriste li se oni grijaci na terenu?
''Neka me mrze samo da me se boje''
Samo zadnja obnova je kostala preko milion (trava,ograda,ozvucenje,golovi,stolice za igrace....) ,uzmi onda onu rekonstrukciju krova bilinog prije par godina koja je kostala blizu milion. Pa onda stolice,pa loza na istoku,pa onda rekonstrukcija svlacionica,osvjetljenje... da ne nabrajam vise. U bilino je u ovih nekoliko kvalifikacijskih rundi ulozeno 3-4 miliona km mozda cak i vise i to sve opstinskim parama.dubioza je napisao/la:vidis zenica je prije 37 godina napravila stadion koji ce zadovoljavati uefine kriterije i dan danasChuckie je napisao/la: Sta je to celiku opstina izgradila? Stadion osim terena je identican onome iz '75.
- samoposteno
- Kontakt:
ciji je stadion grbavicaterabajt je napisao/la:Samo zadnja obnova je kostala preko milion (trava,ograda,ozvucenje,golovi,stolice za igrace....) ,uzmi onda onu rekonstrukciju krova bilinog prije par godina koja je kostala blizu milion. Pa onda stolice,pa loza na istoku,pa onda rekonstrukcija svlacionica,osvjetljenje... da ne nabrajam vise. U bilino je u ovih nekoliko kvalifikacijskih rundi ulozeno 3-4 miliona km mozda cak i vise i to sve opstinskim parama.dubioza je napisao/la:vidis zenica je prije 37 godina napravila stadion koji ce zadovoljavati uefine kriterije i dan danasChuckie je napisao/la: Sta je to celiku opstina izgradila? Stadion osim terena je identican onome iz '75.
ma znam ja to, sta se radilo, koliko se ulozilo, al posto se ovaj naso pametovati pa da mu onda glupo i odgovorim.Jack777Pott je napisao/la:Jestel vi sigurni u to? Vjerojatno niste ni svjesni koliko se pratecih prostorija unutar tribina moralo mijenjat i doradjivat. Jedino sto je isto je vanjski izgled tribina. Kao prvo na tom stadionu nije bilo stolica, ako sam dobro upucen, a danas su one obavezne, dakle, taj stadion iz '75. nebi prosaodubioza je napisao/la:vidis zenica je prije 37 godina napravila stadion koji ce zadovoljavati uefine kriterije i dan danasChuckie je napisao/la: Sta je to celiku opstina izgradila? Stadion osim terena je identican onome iz '75.
Republika Zenica
Toliko se ulozilo, a Ronaldo se grijao na kvarcnoj grijalici.
Bas me interesuje kakav ce biti vatromet kad upale grijace terena. 
Grijaci su bili ukljuceni zadnje 3 celikove utakmiceChuckie je napisao/la:Toliko se ulozilo, a Ronaldo se grijao na kvarcnoj grijalici.Bas me interesuje kakav ce biti vatromet kad upale grijace terena.
Republika Zenica
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Zar ne bi trebali biti i sad ponekad uključeni.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Dragon Town
Valjda pre zadnje tri tekme,u toku utakmice sigurno nisu.dubioza je napisao/la:Grijaci su bili ukljuceni zadnje 3 celikove utakmiceChuckie je napisao/la:Toliko se ulozilo, a Ronaldo se grijao na kvarcnoj grijalici.Bas me interesuje kakav ce biti vatromet kad upale grijace terena.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.