League One je treća liga, tako da ste ipak ispali od cetvrtoligasaChuckie je napisao/la:League2 je valjda treca liga, tako da je dobro da nismo ispali od cetvrtoligasa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: Arsenal
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Kakav Gervinho, on kad i predribla golmana ili ce pasti i spetljati se, sutnuti u gol aut, dodati protivniku, u prazan gol sigurno loptu ubaciti nece. Veceras je to demonstrirao, cak je cijelim obimom svoga chela presao i uletio u gol, a loptu je poslao ka korner zastavici sa 2 metra oci u oci sa praznim golom.BigBigBang je napisao/la:Veceras je postalo i sluzbeno, Podolski koci nasu igru, on kao krilo je totalno beskoristan cak i kad zabije gol, lagano na klupu Gervinho koliko god smotan bio bar je neka prijetnja jedan na jedan, a ovaj ne bi mogao mene proci.
Igraci su izdali Wengera po ko zna koji put. Zao mi covjeka. Izdali su ga i Nasri, RVP, Fabregas i ostali koji su otisli, ali isto tako i ovi koji ovako lose igraju.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 11 dec 2012, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Hahaha oplakah.vedofeelgood je napisao/la:CHAMAKH - ŠTA REĆI ? KOJU POSLUKU PORATI ? KOME ? HALO, FUDBALER, AERODINAMIČNA FRIZURICA OFO ONO, PA IMAŠ LI TI OGLEDALO KUĆI ? KAKVA JE OVO SABOTAŽA BILA VEČERAS, TEORIJE ZAVJERE NEKE ? KUPI PRNJE I MRŠ U AFRIKU NA PRIPREME ZA OKUP AFRIČKIH PLEMENA ! NEKAD SAM MOLIO BOGA DA NE IDETE, SAD JA VAS MOLIM DA IZ BRADFORD CITYIJA ODMAH OTPUTUJETE PUT AFRIKE !
SRAMOTA !!!!!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Za razliku od Podoslskog koji je ofanzivno apsolutno nevidljiv, Podolski nije u stanju dociu situaciju da se spetlja.Chuckie je napisao/la:Kakav Gervinho, on kad i predribla golmana ili ce pasti i spetljati se, sutnuti u gol aut, dodati protivniku, u prazan gol sigurno loptu ubaciti nece. Veceras je to demonstrirao, cak je cijelim obimom svoga chela presao i uletio u gol, a loptu je poslao ka korner zastavici sa 2 metra oci u oci sa praznim golom.BigBigBang je napisao/la:Veceras je postalo i sluzbeno, Podolski koci nasu igru, on kao krilo je totalno beskoristan cak i kad zabije gol, lagano na klupu Gervinho koliko god smotan bio bar je neka prijetnja jedan na jedan, a ovaj ne bi mogao mene proci.
Ali sta da kazem o Aaronu Ramseyu? Pa bio takav talenat i postati ovolika ubleha, on je majke mi u propali talenat u rangu Giovani Dos Santosa i Bojana Krkica, kad se samo sjetim hvalospjeva o najvecem britanskom talentu kad smo ga tek doveli
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Moram priznati da sam uživao i smijao se vašim postovima, da ne bi bilo zabune, samo postovima, a ne porazom, to je više sramotno.
Raspad sistema na ovoj temi 
- BluesForever
- Kontakt:
Svi koji pojedince krive mislim da itekako griješe,za ovaj poraz su krivi svi igraci koji su igrali,kratko jasno.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- vedofeelgood
- Kontakt:
Da sam za Ramseya pisao, banovali bi me odavde i Mark Zuckerberg bi me lično izbrisao s fejsbuka zbog obilja psovki.
Pa bolan kakva je ovo igra jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj ne mogu da vjerujeeeem
Pa bolan kakva je ovo igra jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj ne mogu da vjerujeeeem
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Kako kaže komentator na Areni, mali Bradford je eliminisao "veliki" Arsenal.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovog Bradforda bi i Podgrmec pobjedio. Ne sa nekom velikom razlikom ali ipak bi ih pobjedili
Edit.StevieG je napisao/la:Kako kaže komentator na Areni, mali Bradford je eliminisao veliki Arsenal.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- frankqqqqq
- Kontakt:

Direktan udarac od suigrača, ništa više ni zaslužili nisu. **** ****, Chapman se sad u grobu prevrće kad vidi ko mu sve igra u Arsenalu a Adams se **** od muke kad vidi ko je kapiten svetinje.
Izgleda da se u ovom timu takmici ko ce biti gori i tko ce imati ruzniju frizuru. Ne razumijem kako se je majmunoliko bice, koje se odaziva na ime Gervinho uspjelo usunjati u klub ovakvog kalibra.
Sta reci o Krampi, rijeci su suvisne. Covjek jednog pasa nije imao kako treba na ovoj utakmici, a sut na gol mu je strana rijec. Ali je bitno da se ima pola kile gela na glavi. Glava mu se cakli ko disko kugla.
Sta reci o Krampi, rijeci su suvisne. Covjek jednog pasa nije imao kako treba na ovoj utakmici, a sut na gol mu je strana rijec. Ali je bitno da se ima pola kile gela na glavi. Glava mu se cakli ko disko kugla.
Sramota bgm.. Da je arsenal sa losijim sastavom izasao bilo bi sramota opet.
Mogu mislit onaj golman radi kao konobar negdje i brani u bradfordu
Mogu mislit onaj golman radi kao konobar negdje i brani u bradfordu
- Marsal
- Kontakt:
Onaj mali Wells izašao ranije, prije 11 jer je večeras noćna smjena u MUPu. Lik mlađi inspektor.soxx je napisao/la: Mogu mislit onaj golman radi kao konobar negdje i brani u bradfordu
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Invincibles
- Kontakt:
hahaha ovi k'o oni nasi sjedeci odbojkasiMarsal je napisao/la:Onaj mali Wells izašao ranije, prije 11 jer je večeras noćna smjena u MUPu. Lik mlađi inspektor.soxx je napisao/la: Mogu mislit onaj golman radi kao konobar negdje i brani u bradfordu
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mozete svrsavati na Jacka koliko hocete, ali osim prosle utakmice nista nije pokazao. Ne zna se jel on play ili je pak ono sto je igrao prije povrede. A na kraju zavrsi da bude ni jedno.
Cazorla je prelos igrac, uspio na frku par onih prvih kola nesto i uraditi, sad polahko sve se vidi ko je i sta je. Covjek sa dobrim sutom i sporim mozgom. Mora covjek da je primi pa pocne driblati pa onda tek se odluci za neki pas, a ima situacije ciste za odlicne kontre.
Wenger-0. Za onih 6m eura koje prima MORA raditi bolji posao. MORA!
p.s. nisam komentarisao igrace tipa Gervinho,Ramsey,Chamakh, zato sto od njih i ne ocekujem neke igre, dobro mozda od Gervinha ponekad, ali oni nece nikada biti glavni krivci jer ne mogu biti glavni igraci.
Cazorla je prelos igrac, uspio na frku par onih prvih kola nesto i uraditi, sad polahko sve se vidi ko je i sta je. Covjek sa dobrim sutom i sporim mozgom. Mora covjek da je primi pa pocne driblati pa onda tek se odluci za neki pas, a ima situacije ciste za odlicne kontre.
Wenger-0. Za onih 6m eura koje prima MORA raditi bolji posao. MORA!
p.s. nisam komentarisao igrace tipa Gervinho,Ramsey,Chamakh, zato sto od njih i ne ocekujem neke igre, dobro mozda od Gervinha ponekad, ali oni nece nikada biti glavni krivci jer ne mogu biti glavni igraci.
Celik!3,2,2.