Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Wallace je doveden radi odbrane ali zna se on raspucat itekako njegov career high je preko 35 ( sigurno )-40 poena ako se ne varam.A inace u prosjeku ima 10 - 12 + sigurno u svim sezonama do sad sem mozda pocetka kad je zapoceo karijeru. Nezz sta je ovo ocekivao sam da ce mirza uci makar jos 3 minute , izgledali su u jednom trenutku da ce imat snage da okrenu prvenstveno jer je wallace napravio neki run a igrali su odbranu dobro u par navrata pa im je to i omogucilo onaj run od 10-1 mozda je trener tada mislio da imaju snage za preokret te stoga nije uveo mirzu. Veceras ocajna utakmica svih sem kresa , akcenat na JJ-a i Kim kardashiana ocajno izdanje. Mirza je uso 2 minute u prvoj nije uradio nista, sem ona 2 faula koja im sad nista nece ni znacit inace izgledao je ok u ofanzivi imao je lijep pas za hump koji masa ispod kosa , u odbrani nije ni imao vremena da pokaze nesto napravio je 2 poglupa faula i to je to. Necu se ni ja vise smarat sa ovim gledanjem tekmi do 3 -4 - 5 ujutro da ga vidim 3 minute na parketu kako bude bice siguran sam da ima vremena da se jos popravi. Bkn-u uzasno fali lopez sto me malo i iznenadilo jeste dobar igrac i sve al da se bas ovako ne mogu sastavit bez njega a uz to ni baksi nisu neka ekipa ali ok svejedno mi je samo da doguraju do plej ofa da mirza ima vise sansi...
- storm_raider
- Kontakt:
To je davno prestalo biti popularno u Americi. Jednostavno nema vise privrzenosti klubu, ovo je samo posao, koji odradjuju profesionalno i tu su iskljucivo da zabave publiku u dvorani i sirom svijeta. Naravno, ima tu jos uvijek strasti i "vatre", ali se sve svodi na showtime, i na kraju krajeva na profesionalizam. Kosarkasi dodju, skinu odijela, odrade svoj posao i idu kucama. Eto, Avery je veceras bio mrtav hladan vecinu utakmice, iako je njegov tim katastrofalno grijesio. NBA liga jeste izgubila tu vrstu drazi nakon Jordan ere, ali na kvaliteti nije (osim sto nema kvalitetnih centara - ali takva je generacija). Mirza mora da se navikne na to, velika je to promjena. Daleko od toga da on nije profesionalac, i da nije navikao na takav odnos, ali ovo je ipak mnogo drugacije. NBA liga je mnogo brza, teze oprasta, ne sazaljeva i bez emocija je uopste u zadnje vrijeme.
Sto se tice samog Wallace-a, on je izrazito nesiguran u napadu, ali je suprotno tome nevjerovatno pouzdan u odbrani kroz cijelu karijeru. Ja cu Mirzu i dalje pratiti, kao sto sam i do sada, taman da dobija 20 sekundi u pola 6 ujutro.
Sto se tice samog Wallace-a, on je izrazito nesiguran u napadu, ali je suprotno tome nevjerovatno pouzdan u odbrani kroz cijelu karijeru. Ja cu Mirzu i dalje pratiti, kao sto sam i do sada, taman da dobija 20 sekundi u pola 6 ujutro.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Pozdrave se oni koji hoce da se pozdrave.Adibhf88 je napisao/la:moze li mi neko objasniti, zasto na kraju svake utakmice, igraci se NE pozdrave? a ni treneri i ostalo rukovodstvo? - jedni lijevo, drugi desno??
Zapravo, po meni se i previse pozdravljaju.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Pirke je napisao/la:Pozdrave se oni koji hoce da se pozdrave.Adibhf88 je napisao/la:moze li mi neko objasniti, zasto na kraju svake utakmice, igraci se NE pozdrave? a ni treneri i ostalo rukovodstvo? - jedni lijevo, drugi desno??
I onda, kada mislis da je s tim gotovo, dođe ti jedan James i pocinje cirkus sa puhanjem u sake, bacanje krede u publiku, folovi - golovi .. Scena i previse, a Ameri to vole. Kod nas bi ljudi poceli ****..ti keve nekome ..
samson je napisao/la:I onda, kada mislis da je s tim gotovo, dođe ti jedan James i pocinje cirkus sa puhanjem u sake, bacanje krede u publiku, folovi - golovi .. Scena i previse, a Ameri to vole. Kod nas bi ljudi poceli ****..ti keve nekome ..
Hvala Bogu pa je Stern uveo maksimum od 90 sekundi tih glupih rituala.
Kada vidim Wadea kako se penje na kos, trci okolo terena da pozdravi svakoga, raspituje se kako im je familija i sta ima novo na poslu, onda pozdravlja sve igrace, itd...
Kada vidim Wadea kako se penje na kos, trci okolo terena da pozdravi svakoga, raspituje se kako im je familija i sta ima novo na poslu, onda pozdravlja sve igrace, itd...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Igra li veceras? 
Nema Lopeza ni večeras, a Evans počinje u petorci kao prošli put. Bit će valjda koji minut i da sjede trojka valjalo bi.
odlično, počinje tekma u 1 sat, gledat će se barem prvo poluvrijeme. vjerujem da će opet dobit minute, a ako uđe u prvom poluvremenu nadam se da ga neće zadesit nesreća sa brzim faulovima ko prošlu tekmu, te da ćemo ga gledat malo više večeras.
nek u odbrani preuzima anthonya, da pokaže kako bošnjo grize

nek u odbrani preuzima anthonya, da pokaže kako bošnjo grize
ma nema opste pozzz na kraju utakmice, treneri i igraci "bjeze" u svlacionicu...ludnica, ko da ce ih neko linčovati nakon poraza ili pobjede.Pirke je napisao/la:Pozdrave se oni koji hoce da se pozdrave.Adibhf88 je napisao/la:moze li mi neko objasniti, zasto na kraju svake utakmice, igraci se NE pozdrave? a ni treneri i ostalo rukovodstvo? - jedni lijevo, drugi desno??
Kindže, kindže...
e to bi bio showazTer je napisao/la:odlično, počinje tekma u 1 sat, gledat će se barem prvo poluvrijeme. vjerujem da će opet dobit minute, a ako uđe u prvom poluvremenu nadam se da ga neće zadesit nesreća sa brzim faulovima ko prošlu tekmu, te da ćemo ga gledat malo više večeras.
nek u odbrani preuzima anthonya, da pokaže kako bošnjo grize![]()
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Stvarno ne mogu da vjerujem da je kidd u prvoj petorci XD Svaka mu dala EDIT Blatche prava sloboda dita skola 
Sta je sa ovom kardashiena lik nije svoj vec 5 tekmi
Evo i ja se pitam, lik je kloc, al malo vecigrgr je napisao/la:Sta je sa ovom kardashiena lik nije svoj vec 5 tekmi
Sut za tri im je stvarno dno dna
Neka on sebi ganja drugi klub... Ovo mu je preveliki zalogaj, trener ocigledno ne racuna na njega uopste.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ovaj kardašijan mi je među najmržim igračima u ligi, još kad mu vidim onu glupavu frizuru
avery je za sad sve mijenjao, watson je ulazio na keca, brooks na dvojku, stackhouse na trojku i taj glupan na peticu, znači čekamo još samo teletovića... raspuco se ovaj anthony, zna avery šta mu je radit, daj bošnju da ga uštopa
avery je za sad sve mijenjao, watson je ulazio na keca, brooks na dvojku, stackhouse na trojku i taj glupan na peticu, znači čekamo još samo teletovića... raspuco se ovaj anthony, zna avery šta mu je radit, daj bošnju da ga uštopa
Ma sigurno ce bit tijesno do kraja tekme i nece rizikovat sa telkom vidjet ces slicno nesto sto je u prosloj uradio kad je mislio da mogu okrenut tekmu... Nadam se da se varam opet al etoazTer je napisao/la:ovaj kardašijan mi je među najmržim igračima u ligi, još kad mu vidim onu glupavu frizuru![]()
Teletovic je izmislio kosarku za ovoh kardashiana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.