LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
sundancekid
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Ma drug dzaba rotirat trenera. Nema tog strucnjaka koji ce od onakve razbijene skupine napravit bilo sta preko noci. Ova ekipa trenutno nema ni glavu ni rep. Ne zna se ko je lider, osjete se tenzije, Dwight ne igra sto moze i sto bi trebo, u napadu lose, previse gresaka, nesigurno, bez prodornih igraca...odbrana grozna, uzasna, jadna, svaki promasen sut je kontra za Cavse...niko se ne vraca, svi su prespori...
I ako se ovo dobije veceras, ovo je sramotna igra, ja nikad nisam gledo ovako bijedne Lejkerse. Ovo je totalno rasulo. I dzaba mijenjat trenera, ovdje se radi o sporim igracima, losim rotacijama, to se ne moze preko noci popravit, a novi trener bi znacio samo da treba opet od pocetka prolazit kroz novo neko rasulo...
Treba realno reci, tako je kako je trenutno. Tuzno. Vremenom bi stvari trebale poceti da se slazu i dolaze na svoje mjesto, i hoce, ali polovina sezone je rezervisana za ovakvu igru...
I ako se ovo dobije veceras, ovo je sramotna igra, ja nikad nisam gledo ovako bijedne Lejkerse. Ovo je totalno rasulo. I dzaba mijenjat trenera, ovdje se radi o sporim igracima, losim rotacijama, to se ne moze preko noci popravit, a novi trener bi znacio samo da treba opet od pocetka prolazit kroz novo neko rasulo...
Treba realno reci, tako je kako je trenutno. Tuzno. Vremenom bi stvari trebale poceti da se slazu i dolaze na svoje mjesto, i hoce, ali polovina sezone je rezervisana za ovakvu igru...
- adriano_leite
- Kontakt:
Nema Mike vremena da uigra tim, da je bio od pocetka tu, vjerovatno bi to drugacije izgledalo. Ja sam davno rekao, nema komunikacije izmedju FO i trenera, kao ni izmedju trenera i igraca. Problem je kada FO dovodi igrace bez da vidi viziju trenera, sta trener zeli da radi sa timom, kakvu kosarku da igra, slicno to rece i @NEZALAGANJE.Balon je napisao/la:Ja se stvarno pitam sta oni rade na tim treninzima. Jel ovo ta cuvena Mike D'Antoni ofanziva? Kako to da Cleveland ispali 9 suteva vise od nas u 1. poluvremenu? To je dokaz da je ovo cirkus, nikakvih uigranih akcija, nikakvog sistema, sve se svodi na indivualnost pojedinca. O defanzivi da nepricamo jer je i nema. Slabo je ovo Mike, vrlo slabo. Promjeni nesto jeboga ti, vidis da ovako neide.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Nema veze, Mike je tacno znao s kakvim kadrom raspolaze i sta ga ceka, nemozes preko noci dovesti 5 novih sutera da bi igrao run & gun. On je tacno znao sta ga ceka, vazi kao jedan od najboljih ofanzivnih trenera i kad vec slabo postavlja defanzivu onda barem ocekujem da ofanziva funkcionise ko masina. Kad u ekipi imas Howarda i Kobe-a onda to jednostavno moras ocekivati.adriano_leite je napisao/la:Nema Mike vremena da uigra tim, da je bio od pocetka tu, vjerovatno bi to drugacije izgledalo. Ja sam davno rekao, nema komunikacije izmedju FO i trenera, kao ni izmedju trenera i igraca. Problem je kada FO dovodi igrace bez da vidi viziju trenera, sta trener zeli da radi sa timom, kakvu kosarku da igra, slicno to rece i @NEZALAGANJE.Balon je napisao/la:Ja se stvarno pitam sta oni rade na tim treninzima. Jel ovo ta cuvena Mike D'Antoni ofanziva? Kako to da Cleveland ispali 9 suteva vise od nas u 1. poluvremenu? To je dokaz da je ovo cirkus, nikakvih uigranih akcija, nikakvog sistema, sve se svodi na indivualnost pojedinca. O defanzivi da nepricamo jer je i nema. Slabo je ovo Mike, vrlo slabo. Promjeni nesto jeboga ti, vidis da ovako neide.
Bernie Bickerstaff je za ovog RETARDA Auerbach i Jackson ujednom. Ovog RETARDA poslati u neku stvar i ponovo dati covjeku da vodi ekipu - jer smo u tih 5 utakmica bili odlicni.
PS: Jedva cekam dan kada ce Bryant zavrsiti karijeru - nek se i on vise goni u PM.
PS: Jedva cekam dan kada ce Bryant zavrsiti karijeru - nek se i on vise goni u PM.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vi ocekujete da covjek poslozi ekipu u par sedmica poslije onog raspada sistema sa pocetka sezone, i to bez jednog Nasha, i prakticno bez Gasola? Sacekajte barem da dobije komplet ekipu na raspolaganje 
Sta drugo ocekivati od panjeva koji su predvodjeni jednim RETARDOM osim poraza protiv jedne od najgorih ekipa lige.
Iskreno se nadam da ce nas dobiti i Wizardi pa mozda ona dva kloca u FO-u uvide neke stvari. Jadna nam majka protiv Knicksa.
No mozda trebamo pustiti D`Antoni-ja da nas dovede do 9-30 rekorda pa da reagujemo. Cijeli je svijet vidio da onaj pokusaj od trenera nije u stanju voditi Lakerse, osim dva kloca u FO, dok isto sada vecina zna da nije D`Antoni u stanju cuvati dvije ovce na papiru osim dva kloca u FO-u.
Iskreno se nadam da ce nas dobiti i Wizardi pa mozda ona dva kloca u FO-u uvide neke stvari. Jadna nam majka protiv Knicksa.
No mozda trebamo pustiti D`Antoni-ja da nas dovede do 9-30 rekorda pa da reagujemo. Cijeli je svijet vidio da onaj pokusaj od trenera nije u stanju voditi Lakerse, osim dva kloca u FO, dok isto sada vecina zna da nije D`Antoni u stanju cuvati dvije ovce na papiru osim dva kloca u FO-u.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Cleveland smijesan, mi jos smijesniji. Da Kobe nije pogadjao sve i svasta i da ovi nisu poceli da promasuju slobodna na kraju ovo bi davno bilo gotovo. Raduje barem solidna partija Dwighta s obzirom koliko su ga isfaulirali, ipak 20 skokova i 19 poena.
Svejedno D'Antoni mora nesto mjenjati jer ovako neide, nece Kobe svaki put ovako sutirati. Odbrana se mora drasticno popraviti, nezanimaju me price kako je ekipa stara ovo ono. Eto nek su Celticsi bili mladi sa Garnettom, Pierceom i Allenom pa su opet uspjeli da odigraju kvalitetno u defanzivi.
I meni maloprije naumpade Bickerstaff, stvarno smo vrlo solidno izgledali pod njegovom palicom ali dobro, treba Mike-u dati jos vremena ali ovo dosad izgleda vrlo vrlo lose.
Svejedno D'Antoni mora nesto mjenjati jer ovako neide, nece Kobe svaki put ovako sutirati. Odbrana se mora drasticno popraviti, nezanimaju me price kako je ekipa stara ovo ono. Eto nek su Celticsi bili mladi sa Garnettom, Pierceom i Allenom pa su opet uspjeli da odigraju kvalitetno u defanzivi.
I meni maloprije naumpade Bickerstaff, stvarno smo vrlo solidno izgledali pod njegovom palicom ali dobro, treba Mike-u dati jos vremena ali ovo dosad izgleda vrlo vrlo lose.
- adriano_leite
- Kontakt:
Da nije bilo Bryanta, ova tekma bi bila davno gotova. Covjek je zvijer i pokusava da pobijedi, dok ostali igraci nijemo posmatraju sta ce Bryant uraditi. Trebaju svi da mu se u svlacionici naguze i da ih Kobe sutira dok ne osjeti bol u nozi.
Btw. nema potrebe vrijedjati ekipu koja je veceras odrzala lekciju timske kosarke Lakersima
.
Btw. nema potrebe vrijedjati ekipu koja je veceras odrzala lekciju timske kosarke Lakersima
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ti ih poredis sa BOS,a zaboravljas koliko ljudi igraju zajedno vec...Za sve treba vrijeme...Balon je napisao/la:Cleveland smijesan, mi jos smijesniji. Da Kobe nije pogadjao sve i svasta i da ovi nisu poceli da promasuju slobodna na kraju ovo bi davno bilo gotovo. Raduje barem solidna partija Dwighta s obzirom koliko su ga isfaulirali, ipak 20 skokova i 19 poena.
kako me nerviraju ovi navijaci kao amerosm , pojma ti brate nemas o kosarci uopste onako iskreno eto...zbog ovakvih ljudi su navijaci lejkersa na losem glasu svega mi , dzaba je vama objasnit neke stvari...
da , ajmo po novog trenera i novi sistem jer kako je moguce da majk ovako lose vodi ekipu koja je kompletna i jos toliko dugo imao vremena da to sve poslozi fino...nece lejkersi ni do plejofa , 22. tekme odigrane ,gotovo je to jer ako vec nisu uigrani sanse da se to desi do kraja sezone su nula...cekamo sljedecu sezonu ,sta se tu moze :/
ps. onog brajanta treba otpustit , nista dobro ne donosi ekipi , cinjenice da ostali igraci imaju uzasan sut,ne znaju izvodit slobodna i da je dvajt ocajan u napadu nisu bitne naravno
da , ajmo po novog trenera i novi sistem jer kako je moguce da majk ovako lose vodi ekipu koja je kompletna i jos toliko dugo imao vremena da to sve poslozi fino...nece lejkersi ni do plejofa , 22. tekme odigrane ,gotovo je to jer ako vec nisu uigrani sanse da se to desi do kraja sezone su nula...cekamo sljedecu sezonu ,sta se tu moze :/
ps. onog brajanta treba otpustit , nista dobro ne donosi ekipi , cinjenice da ostali igraci imaju uzasan sut,ne znaju izvodit slobodna i da je dvajt ocajan u napadu nisu bitne naravno
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Mozete "odrzavati lekcije" kad se kod nas nezna ni ko pije ni ko placa u defanzivi. Vas Irving dize iz mrtvih, on je najvise stvarao rupe u nasoj takozvanoj "odbrani". Iole ozbiljnija ekipa bi nas veceras hladno nabila 20 razlike to ti garantujem, uprkos odlicnoj partiji Kobe-a.adriano_leite je napisao/la:Da nije bilo Bryanta, ova tekma bi bila davno gotova. Covjek je zvijer i pokusava da pobijedi, dok ostali igraci nijemo posmatraju sta ce Bryant uraditi. Trebaju svi da mu se u svlacionici naguze i da ih Kobe sutira dok ne osjeti bol u nozi.
Btw. nema potrebe vrijedjati ekipu koja je veceras odrzala lekciju timske kosarke Lakersima.
- Titova-Juga
- Kontakt:
D'Antoni je je već odavno dokazao svoje "kvalitete" kao trener 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Jedna numera za nasu ekipu...
[youtube][/youtube]
Ne pamtim Lakerse ovako slabe, ovo nece promijeniti ni Nash ni Gasol ni pizda materina... Nikakve organizacije ni u ofanzivi ni u defanzivi. Mislim da je playoff samo san ove sezone.
[youtube][/youtube]
Ne pamtim Lakerse ovako slabe, ovo nece promijeniti ni Nash ni Gasol ni pizda materina... Nikakve organizacije ni u ofanzivi ni u defanzivi. Mislim da je playoff samo san ove sezone.
SI AMO CONte!!!
Magic Johnson says Lakers should play inside game
IzvorI'm not down on him yet as a coach.
You can't run with these guys. There's one guy who can get up and down the court and that's Kobe (Bryant). You've got to take that ball inside. That's how you win games.
We can score points but the defense is breaking down. We have to correct our defense. Every night guys have to come with passion and urgency.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Grohotom se smijem : na dnu dna, ispod nas su još rudari i prosvjetni radnici !
Nesta mi se usutio kk_bosna , vecina nas je bila za Phill-a ili Nate Mc'Millan-a , kako sam se samo obradovao kada sam cuo da je trebao Nate doci kao def. koordinator , pa rekoh ako ovoga nogiramo ima ga ko odmah zamijeniti , ali sad bio ovo bilo totalno ne ozbilno za jednu franshizu kao lakersi da opet mjenjamo trenera
, ovo je 99% kriv Jimm , upropasti babino nasljedstvo 
Nesta mi se usutio kk_bosna , vecina nas je bila za Phill-a ili Nate Mc'Millan-a , kako sam se samo obradovao kada sam cuo da je trebao Nate doci kao def. koordinator , pa rekoh ako ovoga nogiramo ima ga ko odmah zamijeniti , ali sad bio ovo bilo totalno ne ozbilno za jednu franshizu kao lakersi da opet mjenjamo trenera
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahahahahaha, cuj to, hahahahhahah. Pa ne zna se ni kod nas ni ko pije ni ko placa, jer je ekipa u rebuildingu i nije ni blizu one ekipe koja ce biti za neke dvije godine, a pogotovo nije dostigla svoj maksimum, a opet smo zvijezdama u stanju odrzavati lekcijeBalon je napisao/la:Mozete "odrzavati lekcije" kad se kod nas nezna ni ko pije ni ko placa u defanzivi. Vas Irving dize iz mrtvih, on je najvise stvarao rupe u nasoj takozvanoj "odbrani". Iole ozbiljnija ekipa bi nas veceras hladno nabila 20 razlike to ti garantujem, uprkos odlicnoj partiji Kobe-a.adriano_leite je napisao/la:Da nije bilo Bryanta, ova tekma bi bila davno gotova. Covjek je zvijer i pokusava da pobijedi, dok ostali igraci nijemo posmatraju sta ce Bryant uraditi. Trebaju svi da mu se u svlacionici naguze i da ih Kobe sutira dok ne osjeti bol u nozi.
Btw. nema potrebe vrijedjati ekipu koja je veceras odrzala lekciju timske kosarke Lakersima.
Izgleda smo nesto posebno raspolozeni protiv Hollywooda, prvo Clippersi, pa sada Lakersi
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Na kraju ce Howard napustit Kaliforniju i svoj talenat prenijeti u pm. Nece taj cekat da vasim mozgovima u upravi prorade klikeri i da dovedu nekog trenera kojem odgovara ovaj roster, koji odgovaraju njegovom sistemu. Nije Mike kriv sto je neki dan preuzeo ekipu i sto se od njeg odmah ocekuje uspjeh. Strpljenje ljudi! Razmazeni ste pravo (cast izuzecima), uspjeh ne moze doci preko noci, nakon 2 trejda i smjene trenera. To se radi godinama, al ja, vi niste navikli.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
I kakve sad veze ima koliko je roster placenadriano_leite je napisao/la:Hahahahahaha, cuj to, hahahahhahah. Pa ne zna se ni kod nas ni ko pije ni ko placa, jer je ekipa u rebuildingu i nije ni blizu one ekipe koja ce biti za neke dvije godine, a pogotovo nije dostigla svoj maksimum, a opet smo zvijezdama u stanju odrzavati lekcijeBalon je napisao/la:Mozete "odrzavati lekcije" kad se kod nas nezna ni ko pije ni ko placa u defanzivi. Vas Irving dize iz mrtvih, on je najvise stvarao rupe u nasoj takozvanoj "odbrani". Iole ozbiljnija ekipa bi nas veceras hladno nabila 20 razlike to ti garantujem, uprkos odlicnoj partiji Kobe-a.adriano_leite je napisao/la:Da nije bilo Bryanta, ova tekma bi bila davno gotova. Covjek je zvijer i pokusava da pobijedi, dok ostali igraci nijemo posmatraju sta ce Bryant uraditi. Trebaju svi da mu se u svlacionici naguze i da ih Kobe sutira dok ne osjeti bol u nozi.
. Pateticna izvlakusa, te smijesno konstatovanje sta bi ozbiljnija ekipa uradila, a nas roster je nekih 40 miliona placen, a vas 100 miliona
. Da nama nije bilo Irvinga, eh, dobili biste vi ovu utakmicu sigurno, ali sta da nije bilo Bryanta s druge strane? Vjerovatno bi cetvrta cetvrtina bila smor za gledati...
Izgleda smo nesto posebno raspolozeni protiv Hollywooda, prvo Clippersi, pa sada Lakersi.
Prvo sam sokiran radi utakmice,a onda jos kad vidim pojedine komentare...pa ne mogu vjerovat da jedan navijac lakersa kaze da bryant treba otpustit ili da jedva ceka da kobe zavrsi s karijerom....alo ljudi pa sta je vama,da nema kobija mi nebi mogli nikog pobjedit...pa da ga nije bilo sinoc mi bi izgubili najmanje 20 razlike..kobi bryant je la lakersi to morate shvatit bez njega nema lakersa...howard bio najbolji defanzivni igrac,strasno,pa varejao ga otrese isto debila nekog..nije mi samo jasno ako vide da irvinga ide,zasto ne stave kobija da ga cuva,pa vidjeli ste kad ga je jednom preuzeo ma nemoze covjek disat kraj njega kako treba...koliko god pricali da kobi vise ne moze igrat odbranu,moze on jos i igrace...ne znam vise sta da mislim,samo molim boga da vec jednom dodju sebi,da svi igraju kako znaju i mogu..iskreno jest glupo mjenjat trenera al on je za mene uvjek bio glup trener...ni u knicksima nije nista uradio a imao je predobre igrace,vidjeli se sad kako oni igraju...ne znam vise sta da mislim,al nek nam je bog na pomoci :/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.