Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Raul_64
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la Raul_64 » 22 okt 2009, 22:43

marseille_unique je napisao/la:imas snimak da gledas na uefa.com, samo se moram pretpaltit,

a king james vi padate na Veledromu u zadnjem kolu, ili vi ili milan neko od vas dvoje pada

mislim da ce milan ispasti
e pa mislim da ce Real i Millan remizirati a Maresej pobjediti Zurich
Real 7
Milan 7
Marsej 6

i onda ce vas vjerovatno žabari uzeti na San Siru pa sumnjam da ce utakmica na Velodromu nešto odlučivati..
ali ipak marseille unique
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 22 okt 2009, 22:50

ja sta ako vi izgubite na san siru, sta onda i dolazite nama zadnje kolo npr u najgirem slucaju po nas sa tri boda ispred nas, i onda vas mi pobijedimo na bolju gol raziku, nrp sljedece sedmice dobijemo zuricha sva ili vise golova razlike, vi izgubite od milana npr jedan ili dva razlike i bit ce tu jedan dva gola razlika u gol razlici

bice tjesno do kraja
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 okt 2009, 22:55

marseille_unique je napisao/la:ja sta ako vi izgubite na san siru, sta onda i dolazite nama zadnje kolo npr u najgirem slucaju po nas sa tri boda ispred nas, i onda vas mi pobijedimo na bolju gol raziku, nrp sljedece sedmice dobijemo zuricha sva ili vise golova razlike, vi izgubite od milana npr jedan ili dva razlike i bit ce tu jedan dva gola razlika u gol razlici

bice tjesno do kraja
ma neznam..znam da 3 boda sa Zurichom imamo a ako u dvije utakmice sa Milanom i Marsejom nemožemo izvuci bod i netrebamo proci dalje...mislim da ce Milan-Marsej ce odluciti..a Real i ako izgubi ima popravni
Milan 9
Real 6
Marsej 6

Marsej i Milan igraju a Real ima Zurich....ma tjesno do kraja..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 23 okt 2009, 03:35

ja a ko ti garantuje da ce te dobiti zuricha , niko ni nama ne garantuje lopta je okrugla a to se dokazalo do sad sto puta pa eto i u nasoj grupi kad dobi zurich milana

ja samo vjerujem u deschampsa on je moja najveca nada
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 23 okt 2009, 03:45

slika
slika
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 23 okt 2009, 04:33

ovdje mozete pogledati dokumnetarni film o santosu navijacu marseille koji je prije godinu dana bio uhvacen i zatvoren u spaniji tokom utakmice marseillea i atletica u madridu, dokumentarni film je sa eskluzivnim i nevidenim snimcima do sada i svemu tome sto se desavalo svo vrijeme dok je bio zatvoren, oni koji vole navijacku scenu mislim da ce ih to zanimati

samo kliknite play

http://www.supporters-de-marseille.com/
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 okt 2009, 08:31

zato stu pokusali policijacji da uzmu transparent star 25 godina a ako znas navijacku scenu onda znas sta znaci to jednom ultrasu i kaka bi bila sramota da pusti da mu neko uzme taj transparent
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 25 okt 2009, 00:03

toliko o tome lyonu koji ce da osvoji ove godine francusku ligu a nece marseille

nica 4 : 1 lyon hehehehe

sutra milion posto pobjeda marseillea protiv psga

marseille en force
Tuzlanski_Malisa

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 okt 2009, 01:52

marseille_unique je napisao/la:toliko o tome lyonu koji ce da osvoji ove godine francusku ligu a nece marseille

nica 4 : 1 lyon hehehehe

sutra milion posto pobjeda marseillea protiv psga

marseille en force

ako se uopšte sutra i odigra utakmica marseille-psg pošto rekoše da je nekoliko igrača Parižana oboljelo od svinjske gripe. :shock:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 25 okt 2009, 02:29

Bordeaux opet osvaja Le Championat nazalost :)Svakako da bi mi bilo draze da Lyon osvoji zbog Pjanica,ali Bordeaux je trenutno uigrana i solidna ekipa koja moze svakom pomrsiti racune a tu osjeti jadni Bayern na kozi :D :D :D
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 25 okt 2009, 08:37

a ti kao ljubitelj drogbe koji je navijac marseillea trebo bi valjda da navijas za marseille, ali hvala bogu pa ne navijas jer take izdajice kao drogba ne trebaju nam vise
Tuzlanski_Malisa

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 25 okt 2009, 13:25

marseille_unique je napisao/la:a ti kao ljubitelj drogbe koji je navijac marseillea trebo bi valjda da navijas za marseille, ali hvala bogu pa ne navijas jer take izdajice kao drogba ne trebaju nam vise

Pogresno si me shvatio.Ja se nisam izjasnio za koga navijam u Francuskoj,samo govorim realno za Bordeaux jer su trenutno daleko u najboljoj formi 8-)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 25 okt 2009, 19:40

Sha je ovo nema tekme sa PSG-om a toliko sam joj se radovao kazu Svinjska gripa zavladala :(
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 okt 2009, 03:58

ja jbm odgovidli utakmicu nekoliko sati prije pocetka, imaju giuly i jos jedan igrac psga tu gripu i odgodeno, katastrofa tolko sam ceko utakmicu,

a to na grbu sto pise droit au but znaci RAVNO NA GOL
Tuzlanski_Malisa

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 okt 2009, 18:57

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 okt 2009, 19:33

nisu se dugoi godina potukli ali eto sad je bila zbrka radi ove gripe i odgode pa su to iskoristili
Tuzlanski_Malisa

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 27 okt 2009, 02:21

marseille_unique je napisao/la:nisu se dugoi godina potukli ali eto sad je bila zbrka radi ove gripe i odgode pa su to iskoristili

Sta fali malo,nece nikome naskodit :D :D Mislim nisu dugo neredi bili u Francuskoj ili ja nisam upucen u to :lol:

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 27 okt 2009, 04:27

bude u nekoloiko mjeseci po jedan dva
Tuzlanski_Malisa

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 27 okt 2009, 10:12

Ma jasta, Marseille-ljovci se razbjezali ko ckapi :roll: . Jel prepoznajes dres ovog momka na podu sto ga vuku po ulici:

slika
010 ISN'T JUST A CODE

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 27 okt 2009, 10:32

Samo sam argumentovano odgovorio na tvoje nebuloze ;)
010 ISN'T JUST A CODE

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.