Nisam jos nikad igrao fm pa da oprobam.. nasao sam neki torrent al nece nesto da mi ga skine valjda moram biti premium korisnik
 ..
..Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
 ..
.. ..I ne zaboravi,kad skineš torrent,samo googlaš crack za FM 2012 ubaciš ga u fajl gdje ti je fm smješten i gotova priča...
..I ne zaboravi,kad skineš torrent,samo googlaš crack za FM 2012 ubaciš ga u fajl gdje ti je fm smješten i gotova priča...

Skines sebi BH LIGU sa FM BOSNIA i uziivaj...soxx je napisao/la:Napravio sam
Sad trebam jedan dan sjest i ici redom da naucim kako se igra

Luiz Adriano ušao sa klupe i dao 2 gola.
 Luiz Adriano ušao sa klupe i dao 2 gola.alan_kardec je napisao/la:imam problem. igram sa west hamom, formacija je 4-2-3-1 i ono što mi predstavlja veliki problem je što primam previše golova. u prvih 9 utakmica sam primo 19 golova. slično je bilo i prethodne sezone.
jel ima ko kakav prijedlog?
 . Stavi toj tvojici CM-ova da su defanzivno orijentisani, tj da ne idu u napad tako cesto. Mozes probat i staviti defense line push up ali nece ti to puno pomoci. Mozes probat stavit tu dvojicu na DM a pomjerit tog AMF na CM, to sam ja jedno vrijeme igrao sa Milanom.
 . Stavi toj tvojici CM-ova da su defanzivno orijentisani, tj da ne idu u napad tako cesto. Mozes probat i staviti defense line push up ali nece ti to puno pomoci. Mozes probat stavit tu dvojicu na DM a pomjerit tog AMF na CM, to sam ja jedno vrijeme igrao sa Milanom.To je takva taktika,ofanzivno orijentisana...alan_kardec je napisao/la:imam problem. igram sa west hamom, formacija je 4-2-3-1 i ono što mi predstavlja veliki problem je što primam previše golova. u prvih 9 utakmica sam primo 19 golova. slično je bilo i prethodne sezone.
jel ima ko kakav prijedlog?

Tako da me Francuska pobjedila 4:1 radi glupost Spahica...
 Tako da me Francuska pobjedila 4:1 radi glupost Spahica...  

evo jedan SS jednog od najboljih igraca kluba
 evo jedan SS jednog od najboljih igraca kluba  (ujedno i svijeta )
 (ujedno i svijeta ) ajde zivi bili
 ajde zivi bili 
Potpuno ista situacija kod mene, sinoc instalirao 12 i da mi je nase lige po mogucnosti sa ovosezonskim transferima.junioR je napisao/la:Ajde ako bi mi neko mogao samo poslati najnovi patch sa svim transferima i sve..Evo instaliram FM2012 jer jos cekam CRACKajde zivi bili

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.