Pozdrav. Samo da kažem da ban nekada ne znači nestanakProbisvjet je napisao/la:Informacija je da nema novih informacija, bar za javnost.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
arbitraža je napisao/la:Pozdrav. Samo da kažem da ban nekada ne znači nestanakProbisvjet je napisao/la:Informacija je da nema novih informacija, bar za javnost.. Onako je ekran bio naporan.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
opustite se nista nije ovdje gotovo
...Da bi svi bili zadovoljni mogucnost je da ce i postojati 2 kluba koji ce biti u sastavu jednog naravno...u jendom bi se skupljali samo igraci do 21 godinu koji danas recimo se kale po Mionici i ostalom nasem kantonu..znaci danas je valjda kontaktiran i Nijaz i sve...Znaci nista gasit klub sve ovo moze se odraditi dobro ako budemo svi pametni 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SultanSulejman
- Kontakt:
Ako ako budemo,nadam se da ćemo jedno to i biti.SaltCityAttack je napisao/la:opustite se nista nije ovdje gotovo...Da bi svi bili zadovoljni mogucnost je da ce i postojati 2 kluba koji ce biti u sastavu jednog naravno...u jendom bi se skupljali samo igraci do 21 godinu koji danas recimo se kale po Mionici i ostalom nasem kantonu..znaci danas je valjda kontaktiran i Nijaz i sve...Znaci nista gasit klub sve ovo moze se odraditi dobro ako budemo svi pametni
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ja imam informaciju da definitivno od ovog nema nista, to sam cuo od ljudi bliskih klubu. Ako nekog zanima od koga sam to cuo nek se javi u pp recu mu jer ko je makar jednom dosao na stadion zna ko su ti ljudiSultanSulejman je napisao/la:Ako ako budemo,nadam se da ćemo jedno to i biti.SaltCityAttack je napisao/la:opustite se nista nije ovdje gotovo...Da bi svi bili zadovoljni mogucnost je da ce i postojati 2 kluba koji ce biti u sastavu jednog naravno...u jendom bi se skupljali samo igraci do 21 godinu koji danas recimo se kale po Mionici i ostalom nasem kantonu..znaci danas je valjda kontaktiran i Nijaz i sve...Znaci nista gasit klub sve ovo moze se odraditi dobro ako budemo svi pametni
075
- Probisvjet
- Kontakt:
Da nije Pašan?TzBulevar87 je napisao/la:Ja imam informaciju da definitivno od ovog nema nista, to sam cuo od ljudi bliskih klubu. Ako nekog zanima od koga sam to cuo nek se javi u pp recu mu jer ko je makar jednom dosao na stadion zna ko su ti ljudiSultanSulejman je napisao/la:Ako ako budemo,nadam se da ćemo jedno to i biti.SaltCityAttack je napisao/la:opustite se nista nije ovdje gotovo...Da bi svi bili zadovoljni mogucnost je da ce i postojati 2 kluba koji ce biti u sastavu jednog naravno...u jendom bi se skupljali samo igraci do 21 godinu koji danas recimo se kale po Mionici i ostalom nasem kantonu..znaci danas je valjda kontaktiran i Nijaz i sve...Znaci nista gasit klub sve ovo moze se odraditi dobro ako budemo svi pametni
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TzBulevar87
- Kontakt:
@probisvijet
nije Pašan, al znas ti ko je, necu da iznosim imena vako javno
nije Pašan, al znas ti ko je, necu da iznosim imena vako javno
075
WTF, ovaj Pasan? " onclick="window.open(this.href);return false;
TzBulevar87, da li mislis na neko drustvo sa tribine ili na gospodu iz loze?
TzBulevar87, da li mislis na neko drustvo sa tribine ili na gospodu iz loze?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma brate sa tribine, kakva loza njima mogu samo pljunut u kafu_dreamer_ je napisao/la:WTF, ovaj Pasan? " onclick="window.open(this.href);return false;
TtBulevar87, da li mislis neko drustvo sa tribine ili na gospodu iz loze?
075
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma nije taj, ja se salio. Nekada davno je bio Pasan oruzar. Spremao dresove kopacke. Bio visine malo vise od metar, al bio strah i trepet za nas koji smo tada igrali i trenirali u Slobodi._dreamer_ je napisao/la:WTF, ovaj Pasan? " onclick="window.open(this.href);return false;
TtBulevar87, da li mislis neko drustvo sa tribine ili na gospodu iz loze?
- Probisvjet
- Kontakt:
E jbg. onda je sa C tibine, jel tako?TzBulevar87 je napisao/la:Ma brate sa tribine, kakva loza njima mogu samo pljunut u kafu_dreamer_ je napisao/la:WTF, ovaj Pasan? " onclick="window.open(this.href);return false;
TtBulevar87, da li mislis neko drustvo sa tribine ili na gospodu iz loze?.. uglavnom su to ljudi koji su u i oko kluba.
- TzBulevar87
- Kontakt:
U pravu si, s C je.Probisvjet je napisao/la:E jbg. onda je sa C tibine, jel tako?TzBulevar87 je napisao/la:Ma brate sa tribine, kakva loza njima mogu samo pljunut u kafu_dreamer_ je napisao/la:WTF, ovaj Pasan? " onclick="window.open(this.href);return false;
TtBulevar87, da li mislis neko drustvo sa tribine ili na gospodu iz loze?.. uglavnom su to ljudi koji su u i oko kluba.
Draze mi ovako nego da te pitam na PP. Dodje ko kviz.
075
- Probisvjet
- Kontakt:
Da mozda nema mercedes? 
Daj imena ko nesmije stavit imena ko ih **** daj nam imena
- TzBulevar87
- Kontakt:
E to ti ne bi znao reciProbisvjet je napisao/la:Da mozda nema mercedes?
075
- Probisvjet
- Kontakt:
Hajde necu, al' mislim da se moze naci u klubu kod male pijace.TzBulevar87 je napisao/la:E to ti ne bi znao reciProbisvjet je napisao/la:Da mozda nema mercedes?al ajd necemo se vie kviza igrat hahahahah
- TzBulevar87
- Kontakt:
Kazem ti brate da znas, sin je njegov u pitanju bio taj od koga sam cuo i jos par ljudi bliskih klubu koji su se nasli tu u tom trenutkuProbisvjet je napisao/la:Hajde necu, al' mislim da se moze naci u klubu kod male pijace.TzBulevar87 je napisao/la:E to ti ne bi znao reciProbisvjet je napisao/la:Da mozda nema mercedes?al ajd necemo se vie kviza igrat hahahahah
075
Ja cu biti tu kako god da zavrsi.
- SultanSulejman
- Kontakt:
@TzBulevar87 pravi nagradnu igru, ko pogodi ko je osoba "X" ,poklanja mu Mercedesa 
- TzBulevar87
- Kontakt:
A mozda i dvaSultanSulejman je napisao/la:@TzBulevar87 pravi nagradnu igru, ko pogodi ko je osoba "X" ,poklanja mu Mercedesa
075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.