Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
brukali smo se i do sada gubeci utakmice od premierligasa, ali nakon ove utakmice su prekoracili svaku granicu brukanja.
Vidim neki porede Real koji je gubio 4:1 od nekog nizeligasa, ali taj isti real godisnje osvoji bar jedan trofej, uvijek su tu na vrhu bore se za vecinu trofeja, a sta je arsenal? Tim koji 8 godina nije nista osvojio, glavni konkurenti za osvajanje lige vide u nama sansu da nas nakantaju i osvoje 3 boda iz utakmica sa nama. Grehota.
Cavani i jedan veznjak se mora dovest. Cazorlu prebacit na krilo tu bi bio bolji nek tamo dribla jednostavno nije za poziciju AM..
Vidim neki porede Real koji je gubio 4:1 od nekog nizeligasa, ali taj isti real godisnje osvoji bar jedan trofej, uvijek su tu na vrhu bore se za vecinu trofeja, a sta je arsenal? Tim koji 8 godina nije nista osvojio, glavni konkurenti za osvajanje lige vide u nama sansu da nas nakantaju i osvoje 3 boda iz utakmica sa nama. Grehota.
Cavani i jedan veznjak se mora dovest. Cazorlu prebacit na krilo tu bi bio bolji nek tamo dribla jednostavno nije za poziciju AM..
Cazorla je brilirao u Vilarealu na poziciji krila..Neznam ko ga prebaci u sredinu.Cini mi se da je u Malagi igrao tu poziciju..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ubi vas kriza komsije, valjda se oporavite da bude malo zanimljivije 
Sad zamisli koliko bi izgubili kad Arsenal ne bi bio u krizi. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- vedofeelgood
- Kontakt:
Joj jest mi drago sto cu opkladu dobiti
Ako Wenger ode, očekujem potpuno rasulo u Arsenalu !
Ako Wenger ode, očekujem potpuno rasulo u Arsenalu !
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
+1Arnelinho je napisao/la:Sad zamisli koliko bi izgubili kad Arsenal ne bi bio u krizi.
E to i mene kopka, jednostavno ne mogu prihvatit cinjenicu da smo prije par godina imali lijepu i leprsavu igru a sad odjednom ni na sta ne lici. Imamo odlicne igrace u veznom redu koji bi morali obezbjediti takvu igru -Cazorla, Arteta, Wilshere, Diaby, Rosicky - ni za jednog se ne moze reci da su prosjecni igraci, a za ovu dvojicu boldanih pogotovo, to su dva majstora pa ipak kada gledam utakmicu izgleda kao da igraci nemaju niti jednu uigranu akciju. Ako igraci bradforda, tima koji je u cetvrtoj ligi mogu nauciti na terenu izvesti par nekih uigranih finti zasto to ne bi mogli i ovi nasi majstori, pa nisu toliko smotani ili je ipak to do Wengera, sta to on radi sa njima na treningu? Dalje, "kontranapad" kao da ne postoji u rjecniku igraca Arsenala, ne sjecam se nesto kad smo zadnji put dali gol iz takve akcije. Pa imamo brze Cazorlu, Wilshere-a, Wolkota, Gervinha, Oxladea-a a ipak ne mogu zajedno istrcati jednu kontricu nego se sve to zaustavi negdje na 30-40 metara od protivnickog gola da se sacekaju ostali. Opet se i tu postavlja pitanje cemu ih wenger uci na tom treningu.Cesto kasni sa izmjenama koje pored toga znaju izgledati i nelogicne, a vrhunac je bio cini mi se proslog vikenda kada u sudijskoj nadoknadi u 92. minuti vrsi izmjenu a pritom je jos i rezultat nepovoljan, samo je sebi tu oduzeo tridesetak sekundi vremena. Da li je Wenger posenilio ili su ovi nasi igraci toliko nesposobni...cala je napisao/la:Mene strah safata kad pomislim sta bi se desilo kad bi Wenga otisao. Al opet bojim se da je Wenga pukao i da ce sad samo tonut i da ce povuci Arsenal sa sobom.
Ti si fakat kanta godine lave.ripper je napisao/la:Ne umišljajte bezzecuj Pep se nudi
![]()
nazovi-klubu koji ispada od cetvrtoligaša.
Toliki mazohista niko nije, pa ni Pep. On ce otici u pravi profi klub, kako i dolikuje velikim trenerima.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kad Wenger ode ocekujem procvat u igri. Posebno ako dodje neki dobar trener tipa Moyes. Konacno da igraci pocnu igrati svoje pozicije.
Celik!3,2,2.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Isto tako smo mi govorili za Beniteza. Kada ode procvat, pa nista. Sve zavisi i ko vas preuzme. Ali, nije lako zamijeniti onoga ko je 17 godina na klupi tima, to ne moze svako. Priznali vi ili ne, Wenger je jako bitan Arsenalu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nisam ja nista rekao protiv njeg, i ne ocekujem ja trofeje bar ne sa ovakvim ulaganjem u ekipu, ali bar da Gervinho igra krilo, Podolski spica, Ramsey centralnog, ako vec moraju igrati. A ne da se muce na pozicijama koje nisu za njih. I onda jucer jos vadi najboljeg igraca, pa smijesno vise.
Celik!3,2,2.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Opet mislim da Wenger najbolje zna. Zeza ga samo ta transfer politika, treba malo vise ulagati u tim. Je*o dugove, osim Njemackih timova ne postoje oni koji nisu u minusu. To mu treba objasniti i sve ce biti za 5.
- HighburyHigh
- Kontakt:
Igrao je Gervinho i krilo jucer i nije mu ni tu islo nikako. Nemam nista protiv njega dok je trud i zalagenje ukljuceno sto vecinom i varira, i to ne samo kod njega, nego kod svih. Treba on dosta dosta treninga odraditi ispred gola i vjezbanje suta ako zeli da uspije u ovom timu jer ovo nije dovoljno nikako.
Ramseya gura Wenger previse naprijed, originalna njegova pozicija je CAM, ali ja ne bi bio nikako ama bas nikako siguran da on moze odraditi taj posao. Mozda bih mu dao neku CM poziciju, ali ne bi bio siguran ni tu, jer kalibar igraca koji je on dosta varira. Isto tako dosta treninga njemu treba i nikako nije za startne postave.
Podolski, jos nemam neko pravo misljenje za njega, jer mi se nikako nije dokazao kako je trebao, pozicija na kojoj je on je isto fula, ali nije da je prije nije igrao, istu cesto igra u reprezentaciji. Nije on ni klasicni napadac, prije neki forward malo opsirnijeg kretanja, idealna pozicija za njega bi bila false 9. Ali Wenger ocigledno nije spreman za neko adekvatno mijenjanje formacije sto je trenutno i najveci problem arsenala.
4-4-2 uz dva holding midfieldera. Jednog strikera i jednog second strikera. Prestati vise sa glupim centarsutima i prilagoditi igru svim igracima i tehnicki sposobnim veznjacima. Rotirati krilne pozicije uz vecinske kretnje prema sredini a ne po bokovima. Naravno da ovo sve bude realizirano prvenstveno se moraju kupiti adekvatni igraci i odrijesiti onaj dugo cuvani cup zlata.
Ramseya gura Wenger previse naprijed, originalna njegova pozicija je CAM, ali ja ne bi bio nikako ama bas nikako siguran da on moze odraditi taj posao. Mozda bih mu dao neku CM poziciju, ali ne bi bio siguran ni tu, jer kalibar igraca koji je on dosta varira. Isto tako dosta treninga njemu treba i nikako nije za startne postave.
Podolski, jos nemam neko pravo misljenje za njega, jer mi se nikako nije dokazao kako je trebao, pozicija na kojoj je on je isto fula, ali nije da je prije nije igrao, istu cesto igra u reprezentaciji. Nije on ni klasicni napadac, prije neki forward malo opsirnijeg kretanja, idealna pozicija za njega bi bila false 9. Ali Wenger ocigledno nije spreman za neko adekvatno mijenjanje formacije sto je trenutno i najveci problem arsenala.
4-4-2 uz dva holding midfieldera. Jednog strikera i jednog second strikera. Prestati vise sa glupim centarsutima i prilagoditi igru svim igracima i tehnicki sposobnim veznjacima. Rotirati krilne pozicije uz vecinske kretnje prema sredini a ne po bokovima. Naravno da ovo sve bude realizirano prvenstveno se moraju kupiti adekvatni igraci i odrijesiti onaj dugo cuvani cup zlata.
Victoria Concordia Crescit.
- Marsal
- Kontakt:
Kako će ić' nego yebeno, ovaj jedan jaran nahuško društvo da me podyebava tako da me danas provociraju likovi koji ni ne prate sport uopšte, kamoli fudbal.nedim1993 je napisao/la:momci kako ide
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
AllGunsBlazing je napisao/la:Nisam ja nista rekao protiv njeg, i ne ocekujem ja trofeje bar ne sa ovakvim ulaganjem u ekipu, ali bar da Gervinho igra krilo, Podolski spica, Ramsey centralnog, ako vec moraju igrati. A ne da se muce na pozicijama koje nisu za njih. I onda jucer jos vadi najboljeg igraca, pa smijesno vise.
Mos ti 5 godina provest trenirajuci Gervinha al kad on nema mozga u glavi...
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ja sta god krenem pricati, odma Bradford. Krenuo odgovarati Geografiju, kad ovi iz zadnje klupe, hajd nadji Bradford City na karti 
Arsene Wenger
Arsene Wenger
ma zajebte ljudi sve to ba
mi možemo samo voljet klub i to je sve. sinoć mi je sve nekako ohladilo i te borbe za titulu kakvu i sve. odsad samo opušteno gledam. dobiju dobiju izgube izgube. nek ispadnu boli me djon.
Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa gledaj koliki sam post napisao sinoc, nema šanse da nakon ovog gledam sve hladnije, mogu samo sa više žara ! Ima od sad da im se ovdje obracam kao da citaju ovo, ne zanima me ako neko kaze da sam lud, jesam bmkPOMALO O SVAKOM HEMELJU KOJI NOSI DRES LONDONSKOG KLUBA ZVANI FC ODRON A KOJI JE VECERAS IGRAO PROTIV BRADFORD CITYIJA !
SZCZESNY - DOBAR SI TI, NISI NISTA KRIV, IDI STO PRIJE ODAVDE, VADI SE IZ OVIH GOVANA
MERTESACKER - I TI SI ODLICAN BIO, I NAJBOLJI SI U ODBRANI OVE SEZONE, AL HAJ BOGA TI NAŠUTAJ IH ZA MENE U SVLAČIONICI AKO BOGA ZNAŠ, IONAKO TI NE MOGU NIŠTA, BTK.
VERMAELEN - KAPITENU, TI SI ME RAZOČARAO NAJVIŠE. TOLIKO SAM OD TEBE OČEKIVAO I TI DA MI URADIŠ OVAKO NEŠTO, NIKAD TI OVO NEĆU ZABORAVITI. TEBE NEKA, MORAŠ SE ISKUPITI ZA OVO ŠTO SI URADIO, ILI TI NE GINE MJESTO PORED CHAMAKHA NA KLUPI.
SAGNA - NIŠTA TI SI ODLIČAN BIO, NEMAM TI ŠTA ZAMJERITI, DA SE SVI BORE ZA OVAJ TIM KO TI I JACK, JA BI SAD MOGAO MIRNO UMRIJETI, AL' NE MOZE JOS UVIJEK, JER POSTOJI NEKO O KOME CU U NASTAVKU.
GIBBS - NIJE LOŠE, SAMO MOŽE TO JOŠ PUNO BOLJE, VALJDA CE TI SE BOG SMILOVATI PA TI POSLATI NEKOG DRUGOG DA IGRAS S NJIM, INACE TESKO TEBI SA ANTITALENTOM PO LIJEVOJ STRANI.
JACK - NO COMMENT. BOG, ALLAH, ĆABA. MALI, BUDUCNOST SI ARSENALA ! TVOJA LUCIDNOST PRI PREDAJI LOPTE, PA TO SAMO MOZE BITI BOZANSKI DAR NISTA DRUGO, SAMO NASTAVI OVAKO, I ZA PAR MJESECI KAPITENSKA TRAKA CE BITI NA RUCI 10-ke ARSENALA !
CAZORLA - VIDI KRALJU, JESI SE TI TRUDIO NEMA ŠTA, AL BOLAN JA OČEKIVAO OD TEBE 'PANENKU' A TI KO NAJVECA PICKA IZVEO PENAL ! KLUPA DO DALJNJEG !
CHAMBERLAIN - MALIŠA, BOLI TE TUKI, BOLJI SI OD SVIH OVIH LIMITIRANIH KRILA KOJA IGRAJU U ARSENALU, SAMO OVAKO NASTAVI ! DOBAR SI BIO VECERAS !
ROSICKY - KUME, NAJBOLJI SI BIO UZ JACKA VECERAS, SAMO NE ZNAM STO TI NE UZE DA SUTAS PENAL, SAMO MI TO RECI ?
GERVINHO - EH TEBE SAM HEMELJU ČEKAO ! PA KO TEBE DOVEDE U OVAJ TIM, DE TI MENI RECI ? AKO JE WENGER RECI MI DA MU LIČNO OTKINEM JAJA I DA IH PUSTIM KROZ KANALIZACIONI OTVOR, DA PLUTAJU RIJEKOM TEMZOM ? BOLAN TI SI ANTITALENAT ZA ZIVLJENJE, EM SI RUZAN, EM ME PODJEBAVAS IZ UTAKMICE U UTAKMICU S OVOM IGROM, PA BOLAN BOLJE TI JE DA ODEŠ SAM, NE BIL' MI SVANULO !
CHAMAKH - ŠTA REĆI ? KOJU POSLUKU PORATI ? KOME ? HALO, FUDBALER, AERODINAMIČNA FRIZURICA OFO ONO, PA IMAŠ LI TI OGLEDALO KUĆI ? KAKVA JE OVO SABOTAŽA BILA VEČERAS, TEORIJE ZAVJERE NEKE ? KUPI PRNJE I MRŠ U AFRIKU NA PRIPREME ZA OKUP AFRIČKIH PLEMENA ! NEKAD SAM MOLIO BOGA DA NE IDETE, SAD JA VAS MOLIM DA IZ BRADFORD CITYIJA ODMAH OTPUTUJETE PUT AFRIKE !
SRAMOTA !!!!!!!!!
Arsene Wenger
Arsene Wenger
ma ramseya i gervinha poslat negdje npr sa sifizom da guraju kamen il tako nešto i ja miran. a šamak ionako nije normalan boli me za njim racku
.
sinoć sam gledo utakmicu na Tvu i tako u dnevnom i zaspo, posle jedno 2 sata istina. kad je verma pogodio stativu a znao sam da će promašit a znao sam i da će sčešni dobro branit, srce mi počelo hlupat jarane ko da mi je familija pomrla. ono klub koji se prošle sezone borio za opstana u 4. lig(z)i ( bem ti palatalizaciju
) pobijedi Arsenal
.
opet da je giroud bio tu, dao bi im par komada sigurno, jer su fizički bili dosta nespremniji od nas.
AL OPET bratford (jel tako ?) pa trebali su ih omladinci pobijedit sa 3 4 razlike.
i čitaav dan o tom razmišljam i sad mi nekako ha hu. svaka pobjeda mi je bonus, ovo ostalo navika
.
znaš kako mi je lijepo što navijam za Arsenal. osjećam se posebno
sinoć sam gledo utakmicu na Tvu i tako u dnevnom i zaspo, posle jedno 2 sata istina. kad je verma pogodio stativu a znao sam da će promašit a znao sam i da će sčešni dobro branit, srce mi počelo hlupat jarane ko da mi je familija pomrla. ono klub koji se prošle sezone borio za opstana u 4. lig(z)i ( bem ti palatalizaciju
opet da je giroud bio tu, dao bi im par komada sigurno, jer su fizički bili dosta nespremniji od nas.
AL OPET bratford (jel tako ?) pa trebali su ih omladinci pobijedit sa 3 4 razlike.
i čitaav dan o tom razmišljam i sad mi nekako ha hu. svaka pobjeda mi je bonus, ovo ostalo navika
znaš kako mi je lijepo što navijam za Arsenal. osjećam se posebno
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.