pitao sam te za godine, ne za ime. Ali evo već nakon ovog posta znam da nemaš više od 15FKKrajina je napisao/la:Nije ovo forum za upoznavanje.Sveti je napisao/la:kolko ti imaš godina, ovako ozbiljno da te pitam?FKKrajina je napisao/la:Jao ovih Realovaca.... Jest vam najbolji svih vremena nabio komplekse,pa ga stalno nesto blatite
Svaka cast mom sugradjanu FKKC1932 na realnosti,iako je navijac Reala
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
naprijed rejal
PA recimo da je i tvoje poređenje besmisleno, i tu se pokazuej da obje strane pretjeruju. Gdje je Messi bio prošle sezone protiv Seville u remiju 0:0? Ronaldo im je zabio 3 komada na Sanchez Pizjanu, Messi nijedan.bparena je napisao/la:Niko ne zna kad ce i da li ce Mesi osvojiti SP. To ne zavisi samo od njega vec od citave reprezentacije. Individualno ovo je vrh fudballskog umijeca. Momak koji iz utakmicu u utakmicu ne zna sta je pad forme i koji lomi sve protivnike i donosi prevagu ka pobjedi. Oni koji misle da je Ronaldo bolji neka malo odvagaju da li on donosi tu prevagu. Nama je sinoc trebala pobjeda nad Betisom i ko je odradio tu pobjedu ? E sad sta je Ronaldo uradio u porazu Reala od Betisa ? Za plakat je poredzenje ova dva fudbalera. Al et´- ima ih koji se mjesecima provaljuju.
Mislim, to je skroz besmisleno tako porediti, ali je činjenica da je Messi većini bolji, i to mislim bolje prema većini igrača, trenera i nogometnih stručnjaka...
Zambia pide que FIFA reconozca el récord de Chitalu
Zambijski savez traži od FIFA-e da prizna rekord Chitalua od 107 golova, čime bi se poništio Messijev rekord.
Zambijski savez traži od FIFA-e da prizna rekord Chitalua od 107 golova, čime bi se poništio Messijev rekord.
To ne može sad u 2012, zakasnili su podobro a naknadna pamet sad ne pomaže....imali su 40 godina vremena od Gerda da traže priznanje rekorda svog zemljaka i sad nakon 40 kuka našli tražiti nekakvu svoju pravdu nakon što je krunisan novi kralj golova.FKKC1932 je napisao/la:Zambia pide que FIFA reconozca el récord de Chitalu
Tu pricu mogu zayebati odmah u startu.
Hehehehe nije to do Zambije vec do firauna madridskih. Ne mogu da miljardama godina da gledaju Mesija pred nosom. Moramo ih razumjet. Yebena bolest koja ima nedostizan lijek.ripper je napisao/la:To ne može sad u 2012, zakasnili su podobro a naknadna pamet sad ne pomaže....imali su 40 godina vremena od Gerda da traže priznanje rekorda svog zemljaka i sad nakon 40 kuka našli tražiti nekakvu svoju pravdu nakon što je krunisan novi kralj golova.FKKC1932 je napisao/la:Zambia pide que FIFA reconozca el récord de Chitalu
Tu pricu mogu zayebati odmah u startu.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 12 dec 2012, 17:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Znam ja do koga je i zbog cega se odjednom izvadio iz naftalina ovaj zambijac (i ko ga je izvadio)
ali da mu fino diplomatski odgovorim, pošto i on fino nabacuje centaršuteve sa strane u nadanju da ce se neko glavom primiti na to
Ovo je Portillova škola sugestije....lagano nabaci loptu sa strabe, pa ko se primi....i onda ingeniozni zaključci tipa "culesi su glupi i lojavi, a mi smo superiorni bosanski arijevci" i slicne baljezgarije
Ovo je Portillova škola sugestije....lagano nabaci loptu sa strabe, pa ko se primi....i onda ingeniozni zaključci tipa "culesi su glupi i lojavi, a mi smo superiorni bosanski arijevci" i slicne baljezgarije
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 12 dec 2012, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
+ usijani dogovori na PP prije unakrsnih pitanja rerniripper je napisao/la:Znam ja do koga je i zbog cega se odjednom izvadio iz naftalina ovaj zambijaca (i ko ga je izvadio)ali da mu fino diplomatski odgovorim, pošto i on fino nabacuje centaršuteve sa strane u nadanju da ce se neko glavom primiti na to
![]()
![]()
ko ih ne zna -
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Kakve sad veze firauni (kako ti to nazivaš) imaju sa željom zambijskog saveza da registrira rekord igrača koji ima 107 golova?
To je isto kao da kažeš da Ibrahimović pod utjecajem firauna iz Madrida svašta piše o Guardioli i govori o Messiju.
Ne činiš mi se kao neko ko ima 40 godina.
To je isto kao da kažeš da Ibrahimović pod utjecajem firauna iz Madrida svašta piše o Guardioli i govori o Messiju.
Ne činiš mi se kao neko ko ima 40 godina.

Dva ratna havera
a kome si ti našo da objašnjavaš očite stvari. tim likovima kad bi na jednu stranu stavio lisu ann a na drugu messija oni bi radije njega naguzili negu lisu ann.
naprijed rejal
Zlatan je bolji sa Ronaldom nego sa Messijem. Procitaj mu knjigu pa ces vidjeti sta misli o njemu, Guardioli i ostalim u Barci. Hebes ove umjetne smijeske i slavlja, covjek je bio u depresiji dok je bio u Barceloni.
Svi na treninge moraju dolaziti sa klupskim autima, samo je Messiću dopusteno da dodje sa Masseratijem.
Svi na treninge moraju dolaziti sa klupskim autima, samo je Messiću dopusteno da dodje sa Masseratijem.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Uznemireni ste oko Messia evo vec duži niz godina. Yebe vas taj covjek u zdrav mozak , dok o njemu svaki dan pišete i omalovažavate njegova dostignuća.Sveti je napisao/la:a kome si ti našo da objašnjavaš očite stvari. tim likovima kad bi na jednu stranu stavio lisu ann a na drugu messija oni bi radije njega naguzili negu lisu ann.
A kao što i sam kažeš Platini, prvi covjek UEFE, bi radi popušio kožnjak Lioenlu, nego ga pristavio radodajci Lisi ann - uzgred receno, na koju onanišu pojedini infantilni madridisti u nedostatku redovnog sexa.
Podsjetio bih one koji su od šoka ljetos zaboravili da je Madrid važeći prvak Španije i da je Ronaldo sa calmom nabio cijeli canp no sa mesiem na čelu na qrac i donio tu titulu kući u Madrid.Legitimno ,pošteno i čisto.
A nije bilo obratno da se razumijemo.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
al nebitno je to, bitniji su golovi dati levanteu mallorci sociedadu nego titula prvaka spanijemadridist je napisao/la:Podsjetio bih one koji su od šoka ljetos zaboravili da je Madrid važeći prvak Španije i da je Ronaldo sa calmom nabio cijeli canp no sa mesiem na čelu na qrac i donio tu titulu kući u Madrid.Legitimno ,pošteno i čisto.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Nije tačno, Messi nije dolazio sa Masseratijem, niti mi je to bilo dopušteno, niti se to spominje u knjizi. Izmišljaš.D10S je napisao/la:Svi na treninge moraju dolaziti sa klupskim autima, samo je Messiću dopusteno da dodje sa Masseratijem.
Kako te nije stid?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ovo pupušio je zakonmessilla je napisao/la:Nije tačno, Messi nije dolazio sa Masseratijem, niti mi je to bilo dopušteno, niti se to spominje u knjizi. Izmišljaš.D10S je napisao/la:Svi na treninge moraju dolaziti sa klupskim autima, samo je Messiću dopusteno da dodje sa Masseratijem.
Kako te nije stid?Ja ne bih iskrivljivao istinu u nekoj raspravi, makar pupušio istu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:Ovo pupušio je zakonmessilla je napisao/la:Nije tačno, Messi nije dolazio sa Masseratijem, niti mi je to bilo dopušteno, niti se to spominje u knjizi. Izmišljaš.D10S je napisao/la:Svi na treninge moraju dolaziti sa klupskim autima, samo je Messiću dopusteno da dodje sa Masseratijem.
Kako te nije stid?Ja ne bih iskrivljivao istinu u nekoj raspravi, makar pupušio istu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.