Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

FKKC1932
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la FKKC1932 » 13 dec 2012, 01:12

Od svih gadosti koje je Pepe napravio, od svih sranja koja je uradio i svih udaraca, ti nađeš ovaj na kojem se očito vidi da nije namjerno uradio.

Tebe su djeca u starački dom stavila izgleda :mrgreen:

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 13 dec 2012, 01:15

iDon je napisao/la:
FKKC1932 je napisao/la:Sve u svemu, jadan Mourinho u kakav je klub došao i među kakve igrače.
Ovo boldirano po ko zna koji put potvrdjuje da tebe boli qrac za Realom ... kod tebe sve sve vrti oko Mourinha.

Sto se tice ovog' drugog', zaista je jadan, ima pojedinacno najbolje igrace koje moze imati, a napravio je od njih amatere kada ih gledas k'o cjelinu.
Zar ja to nemam pravo reći da je naš klub jadan, kao što ti imaš pravo reći da je Mourinho jadan ili slab trener za Real? Hmmm...

Zanimljiv si ti lik.

Vidimo kakvi su igrači u pitanju, plačko koji suze pušta što ne može osvojiti Ballon d'Or i jedan Pepe koji svaku utakmicu ima 5 do 10 kikseva :mrgreen: Nevjerovatni individualci, čak bi ih njihove majke stavile u najbolje postave

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 13 dec 2012, 01:18

p.s. - jadan je i ovaj RealMadrid.com. Od 12 objavljenih slika na Facebooku, 8 je Ronaldovih. Kao da je igrala Celta protiv Ronaldo Madrida

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 13 dec 2012, 01:19

pepe je seljačina kao i babo mu jose, a i burazer marcelo. Sva 3 ko da su iz zoo jučer izašla

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 13 dec 2012, 01:31

Kritikovati skoro sve pojedince redom, i na kraju kritikovati cak i klub generalno a pri tome Mourinhu ne uputiti ni najmanju kritiku je po meni van svake pameti i prikazuje mi neke stvari kristalno jasno.

Jos nesto, zasto je ovaj klub jadan ? Zbog toga sto je Mourinhu udovoljavao do najsitnijih detalja, sto mu je "odrijesio ruke" kao nikome do sada ? Sto mu je doveo svakog igraca kojeg je zelio ? Sto mu je dopustio da pravi scene koje direktno ruse ugled tog istog kluba ? Ustvari u pravu si. Ovaj klub i jeste jadan, biti najveci klub ikada i ovako se ponizavati i prilagodjavati nekom individualcu ...

Kakav je to "najbolji trener na svijetu" koji ne moze da uigra ovakve igrace da odigraju bar pristojnu utakmicu.

Vidim po tebi ne valja Ronaldo, Pepe, a ni Iker. Sta predlazes ? Koga bi mogli sad na zimu ovako malo da kesiramo ?
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 13 dec 2012, 01:44

Namik, idi živi u prošlosti, ja ti govorim za ovo večeras. Boli me **** šta je on radio pre, njega jednostavo ne treba braniti, on je igrač bez mozga i gotovo. Jest među najboljim štoperima, ali jednostavno on nema granicu. Ovo večeras je bilo bespotrebno i namerno. Hoćeš udarit loptu petom i digneš je do jaja protivnika? Moraš bit glup da ne shvatiš da nije namerno. Jasno ko dan da je bilo namerno. Uopšte se ne okreće, ne gleda igrača, već beži da mu sudija ne bi dao karton. ;)

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 13 dec 2012, 01:49

iDon je napisao/la:Kritikovati skoro sve pojedince redom, i na kraju kritikovati cak i klub generalno a pri tome Mourinhu ne uputiti ni najmanju kritiku je po meni van svake pameti i prikazuje mi neke stvari kristalno jasno.

Jos nesto, zasto je ovaj klub jadan ? Zbog toga sto je Mourinhu udovoljavao do najsitnijih detalja, sto mu je "odrijesio ruke" kao nikome do sada ? Sto mu je doveo svakog igraca kojeg je zelio ? Sto mu je dopustio da pravi scene koje direktno ruse ugled tog istog kluba ? Ustvari u pravu si. Ovaj klub i jeste jadan, biti najveci klub ikada i ovako se ponizavati i prilagodjavati nekom individualcu ...

Kakav je to "najbolji trener na svijetu" koji ne moze da uigra ovakve igrace da odigraju bar pristojnu utakmicu.

Vidim po tebi ne valja Ronaldo, Pepe, a ni Iker. Sta predlazes ? Koga bi mogli sad na zimu ovako malo da kesiramo ?
Kritike upućene malom broju pojedinaca, to nije skoro sve.
Zašto bih uputio Mourinhu kritiku, zato što imamo tog Ballon d'Ora koji nije sposoban napraviti višak? Ili što Adan šut sa 16-20 dočekuje na petercu?

Nije tačno da su mu udovoljavali, niti su mu odriješili ruke.

1. Zašto Pipita na vrijeme nije otišao na operaciju?
2. Zašto klub nije doveo napadača kojeg je on htio kada je tražio?
3. Zašto se stalno vrši pritisak na trenera zbog "zanemarivanja" omladinskog pogona (a znamo šta ih je debitiralo za Real kod njega), dok recimo niko ne predbacuje Torilu na to što gura sasvim drugi sistem igranja od onog u prvoj ekipi?
4. Zašto niko ne staje u odbranu ekipe kad nam ponište čiste golove i ne sviraju čiste penale?
5. Zašto niko od predstavnika ne zna raditi svoj posao, izaći pred medije i reći ono kako jes što Mourinho i traži, a ne kao Pardeza ili Butragueno - stati pred novinare, glumiti gospodu i pričati ono što oni žele čuti kako ih ne bi razapeli?
6. U kojem to još klubu trener mora spašavati igrače od navijača pa izlaziti 40 minuta prije utakmice da bi mu zviždali kako to ne bi radili u velikom madridskom derbiju?
7. Zašto je klub odbio dovesti braniča, odnosno desnog beka, odnosno Maicona kada je to Mourinho tražio, ako su mu dali odriješene ruke i udovoljavali i u najsitnije detalje? Danas se, iako ovo nerado priznajem, patimo sa Arbeloom van forme koji je u napadu koristan koliko i Iker u gužvama na sredini terena.

Ove igrače ako ne može uigrati Mourinho, ne može onda niko.

Valja Iker, kako da neće valjati. Sjajan, nema boljeg.

@Sandi - znam ja sve da je Pepe smeće, ja to trubim ima godinu dana, samo što mi ovdje previše pametuju - on je fin dečko, Mourinho je luđak.

Čak sam napisao ovdje da je ono protiv Betisa čisto namjeran udarac, pa opet dobih ono što sam dobio.

No, ovo danas mi se ne čini kao nešto namjerno, a njegov divljački temperament, ponašanje dolično šumskom čovjeku ili neki njegov ponos, spriječili su ga da se okrene i kaže igraču "Jesi li dobro, izvinjavam se"...

To smeće podhitno treba otjerati iz kluba, a osim toga nije ni neki igrač. Mogu ljudi govoriti šta hoće, na EP-u je bez greške odigrao i Khedira, a u Realu se pati doslovno na nekim utakmicama. Tako i Pepe, neprolazan na EP-u, pukotina u Realu. I to ona pukotina bez mozga.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 13 dec 2012, 02:21

Ne mogu da vjerujem da je ona "bolesnik" večeras bio kapiten Reala . :shock:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 13 dec 2012, 02:33

FKKC1932 je napisao/la:...
Kritike upućene malom broju pojedinaca, to nije skoro sve.
Iz tvog sirokog repertoara se trenutno mogu sjetiti "pljuvanja" po: Ronaldu, Pepe-u, "Kikseru" (ti kazes), Di Mariji, Morati, Benzemi . . . moguce da je bilo jos ali ovih se sjecam trenutno.
Zašto bih uputio Mourinhu kritiku, zato što imamo tog Ballon d'Ora koji nije sposoban napraviti višak? Ili što Adan šut sa 16-20 dočekuje na petercu?
Zato sto je to njegova krivica. Nije samo Ronaldo bio los (postigao je i taj gol ako nista), nije samo Adan bio los, cijela ekipa je bila losa, nije bilo igre, nije bilo nicega. To je trenerova krivica.

Ovo ispod sto si pisao je sve manje,vise "rekla/kazala", ali da Mourinho ima vece ovlasti nego i jedan trener prije je cinjenica.
nije tačno da su mu udovoljavali, niti su mu odriješili ruke.
1. Zašto Pipita na vrijeme nije otišao na operaciju?
Nisam upoznat sa problematikom, ne bih da komentarisem.
2. Zašto klub nije doveo napadača kojeg je on htio kada je tražio?
3. Zašto se stalno vrši pritisak na trenera zbog "zanemarivanja" omladinskog pogona (a znamo šta ih je debitiralo za Real kod njega), dok recimo niko ne predbacuje Torilu na to što gura sasvim drugi sistem igranja od onog u prvoj ekipi?
4. Zašto niko ne staje u odbranu ekipe kad nam ponište čiste golove i ne sviraju čiste penale?
5. Zašto niko od predstavnika ne zna raditi svoj posao, izaći pred medije i reći ono kako jes što Mourinho i traži, a ne kao Pardeza ili Butragueno - stati pred novinare, glumiti gospodu i pričati ono što oni žele čuti kako ih ne bi razapeli?
6. U kojem to još klubu trener mora spašavati igrače od navijača pa izlaziti 40 minuta prije utakmice da bi mu zviždali kako to ne bi radili u velikom madridskom derbiju?
7. Zašto je klub odbio dovesti braniča, odnosno desnog beka, odnosno Maicona kada je to Mourinho tražio, ako su mu dali odriješene ruke i udovoljavali i u najsitnije detalje? Danas se, iako ovo nerado priznajem, patimo sa Arbeloom van forme koji je u napadu koristan koliko i Iker u gužvama na sredini terena.
Za vecinu ovoga sto si nabrojao (koliko je relevantno, ne moze se sa sigurnoscu reci jer je vecina zutilo) je krivac upravo sam Mourinho. Nije on spasavao igrace od zvizduka vec sebe, zna se kome su zvizduci bili namjenjeni, niti se ikada do njegovog dolaska izlazilo u medije i plakalo o ponistenim golovima i ne sviranim penalima, niti su Pardeza i El Butre duzni da "plesu po njegovom" itd . . . sutra cu mozda editovati detaljnije.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 13 dec 2012, 02:53

Ali nije žutilo kad ekspresno uletiš na temu sav veseo što je MARCA objavila vijest da Mou odlazi na kraju sezone. Kad ti paše nije žutilo.

Nije njihovo da plešu po njegovom, njihovo je da obavljaju svoj posao, da izađu i budu njegovi glasnogovornici. Ako to ne mogu biti, ima ko to želi i koga Mourinho želi. Ako je njihov posao samo da izađu i kažu šta mediji žele da čuju, to dovoljno govori o kakvoj se lakrdiji od kluba radi.

Naravno da Mourinho ima veće ovlasti, jer je najbolji trener svijeta i nije neki polustručnjak a la Juande Ramos ili Manuel Pellegrini koji su u klub stigli po naređenju Calderona i Pereza i koji su bili tu čisto da upotpune poziciju dok se ne nađe pravo rješenje.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 dec 2012, 08:21

znaci uzvratna utakmica kec na hendikepu siguran za uplatit, dobro je :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 dec 2012, 09:04

Imate vi jaku i prejaku ekipu indvidualno i to se moze mnogo bolje poslozit. Nekako vam vojskovodza olahko zaboravlja i mijenja kalibre Ozila i Kaku. Ovaj drugi ce definitivno past na klupi. A Ozil mu gospodski pokaze kakva je zvijezda kad mu na kapaljku da nekoliko minuta. Znam da ce na ovaj moj post sad ici more uvreda i pljuvanja ali vasem treneru su bitni Pepe, Ronaldo, Contrao i normalno je da se Iker gospodin pobuni. Pa i Ramos je opravdano podrzavao Ozila kad ga je ovaj nepotrebno udaljio iz tima.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 dec 2012, 09:45

Ocjene za sinoćnji poraz na Balaidosu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 dec 2012, 11:12

doživio sam da real madrid, klub kojeg volim od malena, i za kojeg smatram da je najbolji svih vremena, bude nadigran od neke poluprofesionalne ekipe. pu yebem vam majku preplaćenu, sve bi ja vas poslao u amaterske lige da orete po 90 minuta po oranju od terena pa da vidite kako je, MRŠ.
naprijed rejal

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 13 dec 2012, 11:23

FKKC1932 je napisao/la:Ali nije žutilo kad ekspresno uletiš na temu sav veseo što je MARCA objavila vijest da Mou odlazi na kraju sezone. Kad ti paše nije žutilo.

Nije njihovo da plešu po njegovom, njihovo je da obavljaju svoj posao, da izađu i budu njegovi glasnogovornici. Ako to ne mogu biti, ima ko to želi i koga Mourinho želi. Ako je njihov posao samo da izađu i kažu šta mediji žele da čuju, to dovoljno govori o kakvoj se lakrdiji od kluba radi.

Naravno da Mourinho ima veće ovlasti, jer je najbolji trener svijeta i nije neki polustručnjak a la Juande Ramos ili Manuel Pellegrini koji su u klub stigli po naređenju Calderona i Pereza i koji su bili tu čisto da upotpune poziciju dok se ne nađe pravo rješenje.
Kada god sam se pozivao na Marcu izrazio sam sumnju u istinitost odredjenog' teksta (u nastavku tog posta) isto kao i u slucaju tih navoda koje si ti napisao. Meni Marca ne treba da bih napisao da Mourinho treba da ide, ima dovoljno parametara vidljivih "golim okom" koji govore da mnogo toga ne stima u ovom trenutku.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 13 dec 2012, 12:33

U revanšu 3 razlike za Madrid i kraj priče.Brine pristup pojedinih kao i cijela ova polusezona od Di Marije koji ne postoji tamo od avgusta.
Ludjačke i provokatorske konstatacije više nisu vrijedne komentiranja.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 13 dec 2012, 16:05

bparena je napisao/la:Imate vi jaku i prejaku ekipu indvidualno i to se moze mnogo bolje poslozit. Nekako vam vojskovodza olahko zaboravlja i mijenja kalibre Ozila i Kaku. Ovaj drugi ce definitivno past na klupi. A Ozil mu gospodski pokaze kakva je zvijezda kad mu na kapaljku da nekoliko minuta. Znam da ce na ovaj moj post sad ici more uvreda i pljuvanja ali vasem treneru su bitni Pepe, Ronaldo, Contrao i normalno je da se Iker gospodin pobuni. Pa i Ramos je opravdano podrzavao Ozila kad ga je ovaj nepotrebno udaljio iz tima.
Za tvoju informaciju Ozil je jedan od igrača sa najviše minuta provedenih na terenu. Taj Coentrao ne igra nekad po par mjeseci i onda dobije šansu samo kad se neko ozljedi. Toliko je bitan. Ko će igrati umjesto Pepea, možda Albiol? Carvalho koji više ne može izdržati sat vremena na visokom nivou? Hmmm...

Mourinho udaljio Ozila iz tima? Kad to? Onda kad je igrao 90 minuta i gubio se na terenu? Normalno da će igrača koji nije u formi ostaviti na klupi.

Zanimljiv si i ti ko ovaj iDon. Nemaš pojma šta pričaš.
iDon je napisao/la: Kada god sam se pozivao na Marcu izrazio sam sumnju u istinitost odredjenog' teksta (u nastavku tog posta) isto kao i u slucaju tih navoda koje si ti napisao. Meni Marca ne treba da bih napisao da Mourinho treba da ide, ima dovoljno parametara vidljivih "golim okom" koji govore da mnogo toga ne stima u ovom trenutku.
Naravno da i dalje ne vidim kako to može biti Mourinho kriv što Di Maria od početka sezone nije odigro niti jednu dobru utakmicu, što Ozilova forma varira od sedmice do sedmice i što imamo nekog samoprozvanog Ballon d'Ora, zvjezdicu koja plače čim se spomene Iniesta i nagrada za najboljeg igrača? Što je isti taj plaćen 90 miliona a nije u stanju napraviti višak na terenu? Ili što nam oko Alonsa igraju dva protivnika dok Penaldo na vrhu 16-erca stoji, gleda i čeka.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 13 dec 2012, 16:13

Pepe je svakako kreten,ali cini mi se da ovdje nije bilo namjere da udari igraca. Mislim da Morinho 99% odlazi na kraju sezone,i kada se to desi ,Real bi trebao ici po Del Bosquea . Znamo kakav je Real bio kada on sjedio na klupi, bio je postovan od vecine ljubitelja fudbala i ,Del Bosqueova politika da spanski igraci cine okosnicu ekipe je jedina koja ima smisla ...Razmislite samo kakav bi to bio tim, i kakav moral i timski duh bi imao, da u Realu igraju npr Silva, Mata i Javi Martinez umjesto Kake, Modrica i Khedire :? .Također, Mou ne vjeruje previse Abiolu koji je mogao biti dobar igrac , ali ovako dok je u Realu kod Murinja nema srece jer on vise voli starog Karvalja i Ludog Pepea. Po meni to je odlican obrambeni igrac u kojem je Mourinho ubio svaki gram samopouzdanja .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 dec 2012, 16:20

@FKKC1932
Interesantno je da se uvijek pose**rete na postove ljudi koji vam onda "nisu jasni". Svak ima svoj stav i to bi trebao da uzmes kao okolnosti za normalan razgovor. Znam da je Ozila Murinjovom odlukom prebacio u B tim nedavno a da ga je Ramos bezrezervno podrzavao pa i on dosao u sukob s Murinjom. Vjerovatno je tebi bitno da i na istinu drugome kazes da nema pojma sta prica. Ako se ovoga ne sjecas onda ni drugome nije jasno za koga ti uopsta navijas. :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 13 dec 2012, 16:31

bparena je napisao/la:I Znam da je Ozila Murinjovom odlukom prebacio u B tim nedavno
Kakav B tim pobogu? Kad je Ozil bio tamo? :?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.