Tebe su djeca u starački dom stavila izgleda

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Zar ja to nemam pravo reći da je naš klub jadan, kao što ti imaš pravo reći da je Mourinho jadan ili slab trener za Real? Hmmm...iDon je napisao/la:Ovo boldirano po ko zna koji put potvrdjuje da tebe boli qrac za Realom ... kod tebe sve sve vrti oko Mourinha.FKKC1932 je napisao/la:Sve u svemu, jadan Mourinho u kakav je klub došao i među kakve igrače.
Sto se tice ovog' drugog', zaista je jadan, ima pojedinacno najbolje igrace koje moze imati, a napravio je od njih amatere kada ih gledas k'o cjelinu.
Kritike upućene malom broju pojedinaca, to nije skoro sve.iDon je napisao/la:Kritikovati skoro sve pojedince redom, i na kraju kritikovati cak i klub generalno a pri tome Mourinhu ne uputiti ni najmanju kritiku je po meni van svake pameti i prikazuje mi neke stvari kristalno jasno.
Jos nesto, zasto je ovaj klub jadan ? Zbog toga sto je Mourinhu udovoljavao do najsitnijih detalja, sto mu je "odrijesio ruke" kao nikome do sada ? Sto mu je doveo svakog igraca kojeg je zelio ? Sto mu je dopustio da pravi scene koje direktno ruse ugled tog istog kluba ? Ustvari u pravu si. Ovaj klub i jeste jadan, biti najveci klub ikada i ovako se ponizavati i prilagodjavati nekom individualcu ...
Kakav je to "najbolji trener na svijetu" koji ne moze da uigra ovakve igrace da odigraju bar pristojnu utakmicu.
Vidim po tebi ne valja Ronaldo, Pepe, a ni Iker. Sta predlazes ? Koga bi mogli sad na zimu ovako malo da kesiramo ?
FKKC1932 je napisao/la:...
Iz tvog sirokog repertoara se trenutno mogu sjetiti "pljuvanja" po: Ronaldu, Pepe-u, "Kikseru" (ti kazes), Di Mariji, Morati, Benzemi . . . moguce da je bilo jos ali ovih se sjecam trenutno.Kritike upućene malom broju pojedinaca, to nije skoro sve.
Zato sto je to njegova krivica. Nije samo Ronaldo bio los (postigao je i taj gol ako nista), nije samo Adan bio los, cijela ekipa je bila losa, nije bilo igre, nije bilo nicega. To je trenerova krivica.Zašto bih uputio Mourinhu kritiku, zato što imamo tog Ballon d'Ora koji nije sposoban napraviti višak? Ili što Adan šut sa 16-20 dočekuje na petercu?
Za vecinu ovoga sto si nabrojao (koliko je relevantno, ne moze se sa sigurnoscu reci jer je vecina zutilo) je krivac upravo sam Mourinho. Nije on spasavao igrace od zvizduka vec sebe, zna se kome su zvizduci bili namjenjeni, niti se ikada do njegovog dolaska izlazilo u medije i plakalo o ponistenim golovima i ne sviranim penalima, niti su Pardeza i El Butre duzni da "plesu po njegovom" itd . . . sutra cu mozda editovati detaljnije.nije tačno da su mu udovoljavali, niti su mu odriješili ruke.
1. Zašto Pipita na vrijeme nije otišao na operaciju?
Nisam upoznat sa problematikom, ne bih da komentarisem.
2. Zašto klub nije doveo napadača kojeg je on htio kada je tražio?
3. Zašto se stalno vrši pritisak na trenera zbog "zanemarivanja" omladinskog pogona (a znamo šta ih je debitiralo za Real kod njega), dok recimo niko ne predbacuje Torilu na to što gura sasvim drugi sistem igranja od onog u prvoj ekipi?
4. Zašto niko ne staje u odbranu ekipe kad nam ponište čiste golove i ne sviraju čiste penale?
5. Zašto niko od predstavnika ne zna raditi svoj posao, izaći pred medije i reći ono kako jes što Mourinho i traži, a ne kao Pardeza ili Butragueno - stati pred novinare, glumiti gospodu i pričati ono što oni žele čuti kako ih ne bi razapeli?
6. U kojem to još klubu trener mora spašavati igrače od navijača pa izlaziti 40 minuta prije utakmice da bi mu zviždali kako to ne bi radili u velikom madridskom derbiju?
7. Zašto je klub odbio dovesti braniča, odnosno desnog beka, odnosno Maicona kada je to Mourinho tražio, ako su mu dali odriješene ruke i udovoljavali i u najsitnije detalje? Danas se, iako ovo nerado priznajem, patimo sa Arbeloom van forme koji je u napadu koristan koliko i Iker u gužvama na sredini terena.
Kada god sam se pozivao na Marcu izrazio sam sumnju u istinitost odredjenog' teksta (u nastavku tog posta) isto kao i u slucaju tih navoda koje si ti napisao. Meni Marca ne treba da bih napisao da Mourinho treba da ide, ima dovoljno parametara vidljivih "golim okom" koji govore da mnogo toga ne stima u ovom trenutku.FKKC1932 je napisao/la:Ali nije žutilo kad ekspresno uletiš na temu sav veseo što je MARCA objavila vijest da Mou odlazi na kraju sezone. Kad ti paše nije žutilo.
Nije njihovo da plešu po njegovom, njihovo je da obavljaju svoj posao, da izađu i budu njegovi glasnogovornici. Ako to ne mogu biti, ima ko to želi i koga Mourinho želi. Ako je njihov posao samo da izađu i kažu šta mediji žele da čuju, to dovoljno govori o kakvoj se lakrdiji od kluba radi.
Naravno da Mourinho ima veće ovlasti, jer je najbolji trener svijeta i nije neki polustručnjak a la Juande Ramos ili Manuel Pellegrini koji su u klub stigli po naređenju Calderona i Pereza i koji su bili tu čisto da upotpune poziciju dok se ne nađe pravo rješenje.
Za tvoju informaciju Ozil je jedan od igrača sa najviše minuta provedenih na terenu. Taj Coentrao ne igra nekad po par mjeseci i onda dobije šansu samo kad se neko ozljedi. Toliko je bitan. Ko će igrati umjesto Pepea, možda Albiol? Carvalho koji više ne može izdržati sat vremena na visokom nivou? Hmmm...bparena je napisao/la:Imate vi jaku i prejaku ekipu indvidualno i to se moze mnogo bolje poslozit. Nekako vam vojskovodza olahko zaboravlja i mijenja kalibre Ozila i Kaku. Ovaj drugi ce definitivno past na klupi. A Ozil mu gospodski pokaze kakva je zvijezda kad mu na kapaljku da nekoliko minuta. Znam da ce na ovaj moj post sad ici more uvreda i pljuvanja ali vasem treneru su bitni Pepe, Ronaldo, Contrao i normalno je da se Iker gospodin pobuni. Pa i Ramos je opravdano podrzavao Ozila kad ga je ovaj nepotrebno udaljio iz tima.
Naravno da i dalje ne vidim kako to može biti Mourinho kriv što Di Maria od početka sezone nije odigro niti jednu dobru utakmicu, što Ozilova forma varira od sedmice do sedmice i što imamo nekog samoprozvanog Ballon d'Ora, zvjezdicu koja plače čim se spomene Iniesta i nagrada za najboljeg igrača? Što je isti taj plaćen 90 miliona a nije u stanju napraviti višak na terenu? Ili što nam oko Alonsa igraju dva protivnika dok Penaldo na vrhu 16-erca stoji, gleda i čeka.iDon je napisao/la: Kada god sam se pozivao na Marcu izrazio sam sumnju u istinitost odredjenog' teksta (u nastavku tog posta) isto kao i u slucaju tih navoda koje si ti napisao. Meni Marca ne treba da bih napisao da Mourinho treba da ide, ima dovoljno parametara vidljivih "golim okom" koji govore da mnogo toga ne stima u ovom trenutku.
Kakav B tim pobogu? Kad je Ozil bio tamo?bparena je napisao/la:I Znam da je Ozila Murinjovom odlukom prebacio u B tim nedavno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.