NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2012, 06:07

Gould gotov za sezonu i jos dva igraca su riknula za sezonu u zadnjoj utakmici...raspad sistema nema se sta sa ovom ekipom ocekivat u playoffu..ko ce bolan sad sutat FG niti imamo koga nit koji klinac..fakat ja neznam ko je rezerva..ima ovaj rookie ahahaha..jos mi samo znamo da dodjemo do red zone i nemoze dalje i sad kad bude neko izvodio taj FG ima da strepim u pm
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2012, 14:45

potpisali smo nekog Marea za kickera marnem mu mater ja :)..eto 1999 godine bio je pro bowl igrac...valjda nece fulat ebes mu mater .

Neznam vise skim cemo igrat, jer evo trazimo i QB jer Cutler je opet rame povrijedio ali kaze da ce igrati , ali kako ce sa ramenom igrati protiv ovih Packersa stvarno neznam..treba protekciju napraviti ako hoce da ostane zdrav...joj koji smo mi pehovi ove dvije godine to je nevjerovatno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 12 dec 2012, 17:52

Sto ne potpisete Kunalica yebo vas Mare :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 dec 2012, 18:10

Gronkowski se vratio treninzima i mozda bude u sastavu za Nedeljnu utakmicu... :D :D
Evo sada gledam raspored u 15.kolu i MNF utakmica je Jets @ Titans. WTF ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 dec 2012, 18:38

amerosm je napisao/la:Gronkowski se vratio treninzima i mozda bude u sastavu za Nedeljnu utakmicu... :D :D
Mogu Jetsi još do PO, nisu još eliminisani ;) :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 12 dec 2012, 19:42

Jetsi imaju najvece sanse za PO.

A ako budete seed 3 igrate s njima :lol: :lol: :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 dec 2012, 19:48

rio_Ferdy88 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Gronkowski se vratio treninzima i mozda bude u sastavu za Nedeljnu utakmicu... :D :D
Zar vjerujes u taj scenarij. :lol: :lol: :lol: :lol:
Jedina im je nada da Coltsi izgube naredne tri utakmice u sta licno ne vjerujem, dok ce Steelersi i Ravensi rutinski obezbjediti PO.

Sto se tice Gronka ukoliko bude spreman mozda bi ga bilo odlicno samo koristiti u Redzoni, ali mene je u toj utakmici najvise strah onog ludjaka Akersa da nekim ludim FG-om donese pobjedu 49ersima.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 12 dec 2012, 20:13

amerosm je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Zar vjerujes u taj scenarij. :lol: :lol: :lol: :lol:
Jedina im je nada da Coltsi izgube naredne tri utakmice u sta licno ne vjerujem, dok ce Steelersi i Ravensi rutinski obezbjediti PO.

Sto se tice Gronka ukoliko bude spreman mozda bi ga bilo odlicno samo koristiti u Redzoni, ali mene je u toj utakmici najvise strah onog ludjaka Akersa da nekim ludim FG-om donese pobjedu 49ersima.
:?:

Coltsi su sigurno u PO-u, ti jos nisi shvatio izgleda, imat ce najbolji omjer u diviziji od svih konkurenata i da izgube sve niko nas ne moze stici.

A Steelersi u kakvoj su formi i od kog sve gube tesko da mogu zadrzati seed 6, dok Jetsi imaju najlakse moguce ekipe za kraj sezone, tako da ako dobiju sve 3 blizu su PO-a, bit ce dobra borba za seed 6 posto je tu i Cinnci.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 dec 2012, 20:53

Edin TM87 je napisao/la:Sto ne potpisete Kunalica yebo vas Mare :lol:

brate neznam nemam pojma ebi im mater stacu ja..samo daj da Smith ode i da Payton se vrati kuci u Chicago :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 12 dec 2012, 21:48

olindo mare je solidan kicker... ipak je iskusan (15 sezona je u ligi)..

Bearsima sada igra da Redskinsi i Cowboysi u nedjelju izgube od Brownsa odnosno Steelersa...pa mogu izgubiti i od packersa.. a onda dobiti cardinalse i lionse koji se bore za što lošiji omjer za bolji draft pick...
je.iga, seattle ima buffalo u gostima i onda 2 kući s 49ersima i ramsima, uvjeren sam da će seattle dobiti 2, a možda i sve 3 jer u nekim kombinacijama bi mogli biti i 1. u diviziji (ako patsi dobiju 49erse sad za vikend i onda seattle dobije 49erse uz pobjedu protiv billsa bilo bi 10-5 seattle a 9-5-1 49ers prije zadnjeg kola a dotad će ramsi ispasti iz kombinacija)...
nama igra da giantsi budu 1. u nfc eastu i da redskinsi i cowboysi izgube po 1 do kraja (nije nerealno- jer igraju zadnju međusobno :lol: )...
u svakom slučaju, s 2 pobjede, bit će Bearsi 6. nositelji (jedino ako seattle spuši 2 utakmice, onda bi mi bili 5 nositelji) i smješi nam se meč ili s packersima ili s pobjednikom nfc west-a, ovisi tko osvoji 2. seed... tj. časno ispadanje u wildcard meču... :lol:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 12 dec 2012, 23:07

Mare je igr'o u Carolini cini mi se, voli iz kickoffa out of bounds, rek'o je jednom ako ikad predjem u Chicago promasivat cu namjerno :lol: :lol: :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 dec 2012, 01:47

ESPN Boston prenosi da su Patriotsi 2011. mogli uzeti Alodna Smitha, ali je BB imao druge planove. Isti je uzvratio i rekao da bi mozda do sada osvojili SB.

Takodjer nakon povrede Stallwortha ponovo smo potpisali Brancha...dok ce prema svim analiticarima odluka o MVP-u pasti u Nedjelju nakon utakmica Broncosa i Patriotsa, a usput Tomica je izjavio da je odbrana 49ersa jedna od najboljih koju je ikad gledao u zivotu.

PS: Goodell je najavio mogucnost da se poveca broj ekipa u PO-u na 14 ili 16, dok su navijaci protiv tog prijedloga, a takodjer Brees je izjavio da isti kod igraca nema uopste kredibilitet...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 dec 2012, 16:12

tillman je napisao/la:olindo mare je solidan kicker... ipak je iskusan (15 sezona je u ligi)..

Bearsima sada igra da Redskinsi i Cowboysi u nedjelju izgube od Brownsa odnosno Steelersa...pa mogu izgubiti i od packersa.. a onda dobiti cardinalse i lionse koji se bore za što lošiji omjer za bolji draft pick...
je.iga, seattle ima buffalo u gostima i onda 2 kući s 49ersima i ramsima, uvjeren sam da će seattle dobiti 2, a možda i sve 3 jer u nekim kombinacijama bi mogli biti i 1. u diviziji (ako patsi dobiju 49erse sad za vikend i onda seattle dobije 49erse uz pobjedu protiv billsa bilo bi 10-5 seattle a 9-5-1 49ers prije zadnjeg kola a dotad će ramsi ispasti iz kombinacija)...
nama igra da giantsi budu 1. u nfc eastu i da redskinsi i cowboysi izgube po 1 do kraja (nije nerealno- jer igraju zadnju međusobno :lol: )...
u svakom slučaju, s 2 pobjede, bit će Bearsi 6. nositelji (jedino ako seattle spuši 2 utakmice, onda bi mi bili 5 nositelji) i smješi nam se meč ili s packersima ili s pobjednikom nfc west-a, ovisi tko osvoji 2. seed... tj. časno ispadanje u wildcard meču... :lol:
ma uvjeren sam u playoff, ali kako cemo sa ovim povredama tamo?..Urlacher se nece vratiti za playoff uvjeren sam ..nema sanse da bude spreman..jedino da smo buy week onda bi mozda i imao sanse, ali ovako tesko...ovi ostali morali bi odmarati da bi bili potpuno zdravi., ali nama su utkamice sve bitne sad tako da s rizikom igras sa svim svojim igracima ..Bennet izgleda opet nece igrati ..Hester ce igrati, ali ce ispustiti TD kao i protiv Minesote i ako se ipak nadam da grijesim.

Koji je ovaj Marshall kralj ocami :)..lik se promjenio totalno sasvim drugi lik i samo ga fudbal sad interesuje ..covjek vidjeo ba gdje se pravi fudball igra kakav crni Miami i slicni...Bearsi su osnovali haman ovu igru zna se gdje gori gdje su navijaci najzesci :)..lik prvu godinu kod nas i vec osjeti mrznju izmedju Bearsa i Packersa i ako sadasnji igraci bogami svi su ono prijatleji ovdje igrjau po chicagu golfa svake sedmice Bears-Packers ...sto rece covjek juce Marshall je izgleda prvi nakon toliko godina da je izjavio nesto ovako jer liga se totalno promjenila u odnosu na ranije.

Kaze Marshall javno da ih mrzi kao ekipu i kao igrace.. razlog je Woodson koji ga je provocirao proslu tekmu ...cuvali su ga tad dobro duble i triple coverage na njemu igrali..zato poziva im trenera i njihov secondary ako zele provocirati i igrati da onda igraju man on man gdje kaze da nikad nije bio ustopan u svojoj karijeri...Bravo majstoreeeee too nam treba a ne ko ove picke suteeeee tako lave moj...Kau da je sa ovim on pozvao svoje igrace i Packerse da utakmicu ucine jos boljom nego sto ona ce zapravo i biti..treba nam sad ovakva atmosvera zbog oih povreda gdje smo uz Packerse i PhIlu,Baltimore najvise osjeti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 dec 2012, 18:39

SaltCityAttack je napisao/la:cuvali su ga tad dobro duble i triple coverage na njemu igrali..
Ma ja mislim da su igrali 11-man coverage :lol: :lol: :lol:

Cuj nikad nije ustopan man to man Revis ga poj'o prosle godine 2 puta.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 dec 2012, 18:49

neznam covjek juce tako kaze ..ovo protiv Seatlla je bilo jedino da je bio sam.. evo ja ga gledao protiv ovih trojica na njemu bolan po trojica covjek hvata u pm..inace ove sezone skoro 1400 yardi i 9 TD.. zadnje 3 tekme 420 yardi

sta g aje pojeo ovaj uhvatio 110 yardi pored Revisa ..jest da je Revis imao INT TD ali nije tu Marshal kriv kad ima takvog QB ebiga
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 13 dec 2012, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 dec 2012, 18:51

SaltCityAttack je napisao/la:neznam covjek juce tako kaze ..ovo protiv Seatlla je bilo jedino da je bio sam.. evo ja ga gledao protiv ovih trojica na njemu bolan po trojica covjek hvata u pm..inace ove sezone skoro 1400 yardi i 9 TD.. zadnje 3 tekme 420 yardi
Moras pratit i druge ekipe i igrace, a ne samo Bearse i njihove rivale, jbg tako je...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 dec 2012, 18:56

halo ba piso sam ti 110 yardi je on ugatio pored revisa prosle godine .. revis je imao INT TD ali jel tu Marshall kriv majketi?... u drugoj utkamici su ga duplirali znam ja to brate pricao je juce covjek sveeeeeeee
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 dec 2012, 21:31

Samo sto je im'o longer od 60-tak yardi kada je Revis bio sidelined i kada ga je Cromartie preuzeo, volim sto znam ovaj NFL 8-)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 dec 2012, 04:48

Edin TM87 je napisao/la:Samo sto je im'o longer od 60-tak yardi kada je Revis bio sidelined i kada ga je Cromartie preuzeo, volim sto znam ovaj NFL 8-)
de ba ne serundaj vazda su na njemu dva tri igraca ocami..evo odkad ga gledam u Bearsima samo protiv Seatlla je bio jedan covjek na njemu.. sve drugo lete ba na njega ...pa cak i Packersi su igrali sa tri covjeka prikazuju danas nisam ni primjetio da je bilo i trojica na njemu..zato ga je onaj woodson i provocirao i ovaj mu sad uzvratio kaze volio bi da je zdrav i da akze treneru da igraju 1 na 1 :)...sta hoces da kazes covjeku ima 1400 yardi 9 TD masina je.

Bennet opet nece igrat hahahaha.. ej u pm pa po meni odlican reciver koji poznaje Cutlera i odlicno se razumiju...mislim da ceo se toliko nalozit da ovo moramo dobit..uvjeren sam nekako da ovo dobijamo i sa ovim problemima u ekipi..nekako se vise pribojavam Detroita koji ce gledat da nas izbaci iz playoffa nego ovih Packersa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 dec 2012, 11:02

Dobise Baklje sinoc Eaglese 34-13 uz losu utakmicu Daltona. Istina imao je 1TD pas i jedan rush TD, ali je zato samo bacio 127 yardi.

Sljedece sedmice pada odluka ko ce biti posljednji predstavnik u PO-u kada je AFC u pitanju jer Baklje gostuju kod Steelersa. Nadam se da Baklje mogu do iznenadjenja....i tako obezbijediti PO.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []