Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la harishp » 09 dec 2012, 20:40

harishp je napisao/la: BTW Bitno je da za orlase vise ni teoretske nema da zaigra,a za koji ce klub zaigrati sta mu bog da.
Nije lose ni ovako. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 09 dec 2012, 20:40

Ma novinari lupaju ko Maksim po diviziji, i oni sele igrače iz kluba u klub, a to i igrači izlobiraju samo da se piše o njima, naše novinarstvo za 50 maraka bi prodali sve živo. :lol:

Kuruz
Kontakt:

Post Postao/la Kuruz » 09 dec 2012, 21:25

Ma Stevo će vjerovatno otićo negdje u Rusiju ili Ukrajinu.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 dec 2012, 21:29

Samo sto dalje od Rusije, Turske & Co. Bolje mu je preci u 2. Bundesligu, ako ima ikakvu mogucnost, a po meni bi tu bez ikakvih problema i krace adaptacije vec rasturao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Kuruz
Kontakt:

Post Postao/la Kuruz » 09 dec 2012, 21:34

Ruska liga je odlična i trenutno se može svrstati medju 5 u Evropu a naravno smatram da bi taj transfer trebao da se desi izmedju Vojvodine i Zenita,Cska Moskve,Spartaka,Dinama ili Anjia, ostalo ne dolazi u obzir..

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 11 dec 2012, 19:28

Sta je za Schalke, nema nista od toga jel?

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 dec 2012, 20:00

Bojim se da on trenutno nije dobar ni za solidne bundesligaše....

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 dec 2012, 20:03

Pardon, post gore sam namjenio za Misketa, nemam funkciju edit na mobitel verziji.....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 dec 2012, 23:01

Njegov potencijal se vidi kada igra i saradjiva sa igracima tipa i klase Ibisevic, Dzeko, Pjanic, pozadi sa Mujdzom. Nema treme, pardona, samo juris. Kao da je uvjek igrao sa njima. Nadam se da ce mu Pape dati povjerenje protiv Grcke. Nikad nebih pomislio da cu kao jedan od njegovih najvecih fanova reci: Ali sve lici na to, da ce Miske morati na klupu u ovakvoj formi. Stevo nam treba na desnoj strani, moramo ih na sve strane razvuci, inace ce nas ovi bunkerasi ubiti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 11 dec 2012, 23:06

Principatus je napisao/la:Njegov potencijal se vidi kada igra i saradjiva sa igracima tipa i klase Ibisevic, Dzeko, Pjanic, pozadi sa Mujdzom. Nema treme, pardona, samo juris. Kao da je uvjek igrao sa njima. Nadam se da ce mu Pape dati povjerenje protiv Grcke. Nikad nebih pomislio da cu kao jedan od njegovih najvecih fanova reci: Ali sve lici na to, da ce Miske morati na klupu u ovakvoj formi. Stevo nam treba na desnoj strani, moramo ih na sve strane razvuci, inace ce nas ovi bunkerasi ubiti.
U kakvoj formi? U losoj forumi u kojoj dadne u 4 utakmica 4 gola ili sta? Covjek je kljucni igrac, izgleda da treba opet opalit rafalj da to neki shvate.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 dec 2012, 23:11

Nek rafaLJa kol'ko hoće, činjenica je da nam je igra mnogo sporija kada je Miske unutra.Lično bih mnogo više volio da Stevanović počne utakmicu, a Miske da uđe negdje oko 70. min pa nek rafala po Grcima kol'ko mu ćejf.
DRUG NEBI TI PUNCA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 dec 2012, 23:13

AlenHalilovic je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Njegov potencijal se vidi kada igra i saradjiva sa igracima tipa i klase Ibisevic, Dzeko, Pjanic, pozadi sa Mujdzom. Nema treme, pardona, samo juris. Kao da je uvjek igrao sa njima. Nadam se da ce mu Pape dati povjerenje protiv Grcke. Nikad nebih pomislio da cu kao jedan od njegovih najvecih fanova reci: Ali sve lici na to, da ce Miske morati na klupu u ovakvoj formi. Stevo nam treba na desnoj strani, moramo ih na sve strane razvuci, inace ce nas ovi bunkerasi ubiti.
U kakvoj formi? U losoj forumi u kojoj dadne u 4 utakmica 4 gola ili sta? Covjek je kljucni igrac, izgleda da treba opet opalit rafalj da to neki shvate.
Ovo mu nije prvi put da bukvalno mjesecima ne igra u klubu.Sad mu ni svi patovi i pamovi cjelog svjeta nebi pomogli.
Stevanovic definitivno mora krenuti od prve minute i to ce poslije tekme protiv Slovenije biti jos evidentnije.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 dec 2012, 23:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 dec 2012, 23:13

Miske ne bi trebao imati mjesta u prvih 11 to je jasno kao dan, a sada, da li ima Pape damu da ga ostavi na klupi, to je drugi par cipela.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 dec 2012, 23:17

@Halilovic

U formi u kojoj ce ga Grci ustopati i zatvoriti. Toga se najvise bojim. Ipak je drugacije protiv njih igrati i protiv ovih letvi. Protiv Grka je jedino Sejo nesto preko lijeve strane pokrecao, cudi me da ga nije strefio infrakt koliko je trcao. Onda Pape uvodi Stevanovica, i to na lijevu stranu... :? Po desnoj nije islo nista.

Znam da Miske moze da odluci utakmicu jednim sutom ili pasom, ali isto tako moze da je ukopa, ako ne doprinese da stvorimo dovoljno pritiska i sansi naprijed. Stvarno teska odluka. A ja kad kazem da Miske treba na klupu, to je kao da kazem da Vedo mora na istu, i jedan i drugi su mi najdrazi u repci.

Ali eto ovo je Miretova tema, tako da ne odemo suvise u offtopic. Vidjecemo protiv Slovenije.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 dec 2012, 23:21

Miske sa svojim ( ne ) kretanjem odmaže i obrani i u napadu, kada primi loptu, ubiše ga Grci nogama, oslabio mu je damar , trk iz mjesta, na njemu itekako je ostavilo traga to što ne igra redovno, i protiv jakih ekipa nema šta tražiti na terenu u prvih 11
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 11 dec 2012, 23:29

Moram priznati da je kombinacija Pjana i Stoja prejaka. Obadvoje su brzi, imaju prejak istinkt za asistenciju, ali znaju i dati gol. Goalgeteri kao Ibisevic i Dzeko ce maksimalno profitirati od njih.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 13 dec 2012, 11:50

Stevanović: Odlazim iz Vojvodine sa trofejom

Reprezentativac Bosne i Hercegovine se odmara u Zvorniku i ne dotiču ga priče o transferu u zimskom prelaznom roku

Zimski odmor provodi u rodnom Zvorniku a mislima je već u fudbalskom proleću. Miroslav Stevanović (22), jedan od najzapaženijih fudbalera Vojvodine, reprezentativac BiH, već duže vreme je na meti menadžera inostranih klubova, ali se zbog toga ne uzbuđuje mnogo već je i dalje čvrsto na zemlji.

- Nemačka, Rusija... znam za sve to iz dnevne štampe - kaže u telefonskom razgovoru Stevanović. - Ja sam u mom Zvorniku već par dana, odmaram u društvu najbližih, ali nikakvih vesti o ponudama nema. U kontaktu sam sa menadžerom, ali, kažem, ništa još konkretno. Zato mi preostaje da uživam u odmoru, ovde kod kuće i da polako hvatam zalet za start priprema, da bih ostao u kondiciji.

Ako stigne ponuda koja se odbija?

- Pa o tome se može razgovarati kada bude bilo na stolu. Za sada, nema potrebe trošiti reči. Moj klub je Vojvodina.

Dakle, dolazite 9. januara na prozivku?

- Naravno. Imamo velike ambicije i jedva čekam da krene drugi deo sezone. Imamo dobru startnu osnovu u prvenstvu i svakako sve uslove da opravdamo ulogu favorita u kupu Srbije. Želja je da osvojimo trofej, prvi u istoriji i to nam je svima ogroman motiv.

U polufinalu Kupa Srbije rival je OFK Beograd?

- Ne znam može li se pričati par meseci unapred, ali za sada se zna da imaju sjajnog trenera Zorana Milinkovića i da su dobar tim, za svaki respekt. Međutim, verujem u nas u moje saigrače i smatram da ćemo da izborimo finale i da osvojimo pehar pobednika kupa Srbije. Tako pišemo klupsku istoriju - zaključio je Stevanović.

ADUT SAFETA SUŠIĆA
U Vojvodini je već četiri godine, u koju je došao iz zvorničke Drine i proveo sezonu i po na kaljenju, najpre u Paliću, a zatim i u banjalučkom Borcu. Prošao je kroz sve selekcije BiH, a za mladu reprezentaciju odigrao je 14 mečeva i postigao pet pogodaka. Ove godine poneo je i dres „A” reprezentacije, odigrao pet utakmica i postigao jedan gol.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 dec 2012, 11:53

Stevanovic je pametan momak, i zna da ga samo dobre igre mogu prodat, a ne price po novinama. Za njega nema zime. Da su barem Stilic, Vranjes i njima slicni bili na lekcijama kod njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 13 dec 2012, 12:25

baš me zanima hoćeš li to pisati i kad na ljeto potpiše za torpedo moskvu

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 13 dec 2012, 12:47

dijalog je napisao/la:baš me zanima hoćeš li to pisati i kad na ljeto potpiše za torpedo moskvu
da ne ode u salke ko vranjes u mancester,

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, Proximic i 18 gostiju.