geoxx oces fr sadgeoxx je napisao/la:ok jes ti na ovom fiverserveru , ako jesi haj euroleague napravio sam sobu , nick je geoxxarelinho je napisao/la:hocu ja ??geoxx je napisao/la:ocel neko prijateljsku ?
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
ee hocu , ako si tu
javi ovdje
-
random1921
- Kontakt:
ima li ko strucan da mi pomogne da zaigram ovo cudo. upadnem na server normalno, udjem u sobu i kada stisnem ono participate mach izbaci mi cannot participate... ako ja otvorim sobu onda to sranje izbaci onom koji se pokusa meni pridruziti :/ skinuo sam sve sa onog linka pa nazalost i one njihove transfere, da nije do toga? ako jeste kako ih se najlakse rijesiti?
Zato sto nemas isti roster ko i oni. Mozes igrati samo s onim ko ima isti roster, tj. u ovom slucaju samo sa namarandom1921 je napisao/la:ima li ko strucan da mi pomogne da zaigram ovo cudo. upadnem na server normalno, udjem u sobu i kada stisnem ono participate mach izbaci mi cannot participate... ako ja otvorim sobu onda to sranje izbaci onom koji se pokusa meni pridruziti :/ skinuo sam sve sa onog linka pa nazalost i one njihove transfere, da nije do toga? ako jeste kako ih se najlakse rijesiti?
SAMO ČELIK !
-
random1921
- Kontakt:
ajde citaj malo bolje...fino sam napisao da ne mogu ni sa kim igrati...pokusao sa najmanje 6-7 likova i svaki put ista stvar...nisam se ni sa kim dogovarao samo sam nasumicno ulazio u sobe
ocel neko prijateljsku ?
-
jasko_juve
- Kontakt:
mozeegeoxx je napisao/la:ocel neko prijateljsku ?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ok ajde fiverserver , euroleague napravicu sobu i cekam te , geoxx je nickjasko_juve je napisao/la:mozeegeoxx je napisao/la:ocel neko prijateljsku ?
RvP i Ibrahimović sa ovim kolom imaju zajedno 96 golova (48+48). Nijedna ekipa nije postigla ovaj broj golova (Milan je postigao 92) , što znači da su ova dva igrača efikasnija od 20 timova koja se takmiče. U ovu računicu nije uračunata liga prvaka !
Sta reč

Sta reč
Sloboda Tuzla !!!
bolje sutitpesmaster je napisao/la:RvP i Ibrahimović sa ovim kolom imaju zajedno 96 golova (48+48). Nijedna ekipa nije postigla ovaj broj golova (Milan je postigao 92) , što znači da su ova dva igrača efikasnija od 20 timova koja se takmiče. U ovu računicu nije uračunata liga prvaka !
Sta reč![]()
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
-
jasko_juve
- Kontakt:
-
jasko_juve
- Kontakt:
jesi jos tu? 
-
jasko_juve
- Kontakt:
..hocemol ?
eu?
-
jasko_juve
- Kontakt:
mozeee..imal te?muhovic je napisao/la:..hocemol ?eu?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa valjda smo grupu na faceu napravili da se ne igrate gluhih telefona kao sad 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
AC Milan prva ekipa sa 100 postignutih golova u ligi
od toga , 55 je postigao Ibrahimović .. GRANDE IBRA
Sloboda Tuzla !!!
A ja lose lige

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Klasični italijanski fudbal.. sve namještenopesmaster je napisao/la:AC Milan prva ekipa sa 100 postignutih golova u ligiod toga , 55 je postigao Ibrahimović .. GRANDE IBRA
Čuj pobjedili 22-1 ... Pa to nema ni na Siciliji
P.S Novi sam vlasnik PSG-a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.