Jer nas vode takvi , ništa ne rade, slavu grade na drugima.
Narod šuti i trpi i tako još 20 stoljeća
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
...kad si musko i volis nogomet!bambina je napisao/la:Zato je i takva situacija,Bolan polako ćemo i one sheme bit će...
Jer nas vode takvi , ništa ne rade, slavu grade na drugima.
Narod šuti i trpi i tako još 20 stoljećai sve je super ,sve je za pet
Cartman je napisao/la:Marcel Benz zbog BiH dobio otkaz u UEFA
Zasluzeno 100%. Dok je bila prica o suspenziji, govorio sam da je ovaj moron jedan od glavnih razloga za probleme. Klasicni birokrata koji ne bi trebao imat ikakvu odgovornost izvan svoje kancelarije.
Svek do budu slusali naređenja onih koji ih finasiraju (citaj Dodik).BIHfan je napisao/la:Sto bi ja njima rado bombu bacio na zgradu, dokle ce nas ovi kreteni unistavat?
Mozda da nema entitetski saveza.Cartman je napisao/la:A o kojim izmjenama je konkretno sada rijec? Mislim da nije dovoljno ozbiljno da nas suspenduju.
BIHfan je napisao/la:Mozda da nema entitetski saveza.Cartman je napisao/la:A o kojim izmjenama je konkretno sada rijec? Mislim da nije dovoljno ozbiljno da nas suspenduju.
Kako se nezvanično saznaje novi predloženi statut predviđa u Članu 78. Formiranje nekog tijela koje bi imalo savjetodavnu ulogu, a u ovom tijelu bi sjedili sadašnji članovi Komiteta.
Ma jasno je njima sve to. Ali njihov jedini cilj u zivotu je da inate Federaciji i svemu sto moze pomoc drzavi BiH. Pa makar oni patili radi toga.Elegant je napisao/la:Meni nije jasno jesu li ovi iz RS svjesni da ako se desi suspenzija da se to odnosi i na njih ? Da nam hoce UEFA nekako pomoci da se rijesimo idiota, da se ukinu entitetsi savezi i da bude drzavni kako i treba.
Trenutno korisnika/ca: Micron, Shategabri i 22 gosta.