HSv ima najširi kadar u Bundesligi.Imaju izuzteno talentovanu i jaku ekipu i ako se ispune želja i predviđanje navijača pa HSV vrati VDV-a iako u HSV tvrde da je kesa skoro prazna mada je to teško vjerovati za jedan klub kao što je Hamburg onda se ime prvaka skoro zna.Ekipa kojoj nedostaje 5 ključnih igrača i to se ne osjeti je vrhunska ekipa i samo je šteta što ne igraju Lp umjesto Stuttgart jer mogu se nositi sa svakom ekipom.Ono što Bayernu nedostaje je Ze Roberto i igrač tipa Jerome Boateng koji može da igra sve pozicije u defanzivi od zadnjeg veznog, preko štopera do beka.Semir FCB je napisao/la:Dajte ba ko da je Frankfurt ekipa neka pa govorite nek smo im pokazali. Uozbilji se malo, HSV je strasna ekipa, mozda ne sad u ovom trenutku, al inace su veoma opasan tim!
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moze Ozil, nije bad. Po meni najbolji mladi igrac.... Kakav bi tad napad bio....secer je napisao/la:jokomerbavarac je napisao/la:Dobro necemo Hamsika, hocemo VdV. Jeste li zadovoljni.rob do bagro je napisao/la:kakav hamsik...sta je vama,viditel vi ovi hamsika sto nam igraju trenutno u ekipi...dosta mi je vise toga,ne mogu gledat svoj Bayern kako jedva pobjedjuje Frankfurt...kako tesko daju golove itd.![]()
![]()
![]()
![]()
sjeti se kada je ulinator rekao kako vart nije kalibar za bayu
mislim da bi nama bilo najlakse dovesti misketa ili ozila a bil bi hebiga pojacanja
samo jedno znam sigurno, a to je da na zimu dolazi neki vrhunski igrac
sjetite se kada je uli jr. rekao kako ce poslije robena dovoditi vrhunske igrace i da im se vise nece omaci krampaala brafo
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/de/forum/15 ... zeige.html
Sad i ovo. Pa ko zna gdje je kraj ovim spekulacijama....

Sad i ovo. Pa ko zna gdje je kraj ovim spekulacijama....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
joj da hoce doci ovaj suarez u bayern,to je po meni strasan igrac.vodja ajaxa i igrac kakav treba bayernu
eh sad je na upravi da odradi svoje
Bayern do groba
hajde, odluci se, hoces li u jednini ili pak u mnoziniSemir FCB je napisao/la:Dajte ba ko da je Frankfurt ekipa neka pa govorite nek smo im pokazali. Uozbilji se malo, HSV je strasna ekipa, mozda ne sad u ovom trenutku, al inace su veoma opasan tim!
govoriti kako je hsv neka strasna ekipa moze samo navijac pomenutog tima
strasni 08/09, strasni 07/08, strasni 06/07... a nikad rezultata
svi im predvidjaju neke rezultate a njih nigdje
nego, da malo uporedimo
sezona 08/09; hsv zavrsava na petom(5) mjestu
sezona 07/08; hsv na cetvrtom(4) mjestu
sezona 06/07 u ovoj sezoni zavrsavaju na sedmom(7) mjestu
moram spomenuti i 00/01 i jadno 13-o mjesto, kao i to da su, posljednji put, davne ´83 bili prvaci, a osvajali su pokal ´87
lp-ne
el-da(trenutno drugi)
e, sad, fc bayo
der rekordmeister
sta vise reci
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koji nam je raspored u narednim kolima da vidim sta ocekujem. Moze li se stici HSV???
Ma kakav Suarez sve gori od goreg, gdje oni ovakve bisere nalaze.
Vratis se dvije stranice unazad i pogledasomerbavarac je napisao/la:Koji nam je raspored u narednim kolima da vidim sta ocekujem. Moze li se stici HSV???
Ide nam na ruku ovi rezultati konkurenata
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nisam znao da ima. Thx u svakom slucaju. Odo sad da nadjem.geronimo je napisao/la:Vratis se dvije stranice unazad i pogledasomerbavarac je napisao/la:Koji nam je raspored u narednim kolima da vidim sta ocekujem. Moze li se stici HSV???jedan ciko fino napis'o
![]()
Ide nam na ruku ovi rezultati konkurenatasta cemo im mi, kad se ne znaju otkrpiti
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Mediji u Njemačkoj pišu da bi Manuel Neuer na zimu mogao u Bayern za neki 18 mil eura.
http://www.spox.com/de/presseschau/0910 ... nchen.html
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- rob do bagro
- Kontakt:
bilo bi to sjajno da predje Manueo Neuer,momak je stvarno extra golman,ja mislim jedan od najboljih sto ce njemacka ikad imat poslije Seep MaieraFRANK RIBERY je napisao/la:Mediji u Njemačkoj pišu da bi Manuel Neuer na zimu mogao u Bayern za neki 18 mil eura.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Scumacher, Ilgner i Kahn su bili smijesni golmani, jel da?rob do bagro je napisao/la:bilo bi to sjajno da predje Manueo Neuer,momak je stvarno extra golman,ja mislim jedan od najboljih sto ce njemacka ikad imat poslije Seep Maiera
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- rob do bagro
- Kontakt:
Toni, Oliver...ma presmijesni su oni za NeueraTrasimaco je napisao/la:Scumacher, Ilgner i Kahn su bili smijesni golmani, jel da?rob do bagro je napisao/la:bilo bi to sjajno da predje Manueo Neuer,momak je stvarno extra golman,ja mislim jedan od najboljih sto ce njemacka ikad imat poslije Seep Maiera![]()
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Maiera se ne sjecam, jer nisam ni bio rođen. Jeste legendaran golman, ali ipak iz antickog doba. Kahna sam gledao i igrao je u doba modernog fudbala sto je ogromna razlika. Tako da boljeg njemackog golmana od njega nisam vidio. Ovaj mali je dobar, ali...rob do bagro je napisao/la:Toni, Oliver...ma presmijesni su oni za NeueraTrasimaco je napisao/la:Scumacher, Ilgner i Kahn su bili smijesni golmani, jel da?rob do bagro je napisao/la:bilo bi to sjajno da predje Manueo Neuer,momak je stvarno extra golman,ja mislim jedan od najboljih sto ce njemacka ikad imat poslije Seep Maiera![]()
- rob do bagro
- Kontakt:
Kahn jest bio dobar,branio nemoguce primao smijesne golove,u Germaniji smatraju svi da je on mozda najbolji golman Njemacke ikad,al zanimljivo je da je taj isti Sepp Maier izjavio da je Kahn najboljiMaiera se ne sjecam, jer nisam ni bio rođen. Jeste legendaran golman, ali ipak iz antickog doba. Kahna sam gledao i igrao je u doba modernog fudbala sto je ogromna razlika. Tako da boljeg njemackog golmana od njega nisam vidio. Ovaj mali je dobar, ali...Sumnjam da je taj kalibar.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Kakav Neuer , i nastavlja se ista politika u Bayernu. Ovako je bilo sa Gomezom i sada sa Neuer, dok je Akinfeev jedno 10x bolji golman i od Adlera i od Neuera.
Dalje od Akinfeeva da ne bi po prstima dobili.Rz88 je napisao/la:Kakav Neuer , i nastavlja se ista politika u Bayernu. Ovako je bilo sa Gomezom i sada sa Neuer, dok je Akinfeev jedno 10x bolji golman i od Adlera i od Neuera.
Hahah, United je i pametan , dovest će njega i mirni 10 godina. Ne u Bayernu politika da golman mora biti isključivo Njemac.
Pobijediti Francuze MORAJU, u suprotnom nam je papa. Ocekujem pobjede protiv Bordoa i ****, plus remi u Torinu ce nam biti dovoljan za prolazak dalje. A onda uz zdrave Robbena i Riberya proci u cetvrtfinale, i nadati se super extra povoljnom zrijebu, e onda bi mozda i mogli dalje, mada je to realno prilicno tesko ocekivatiSemir FCB je napisao/la:Momci, kakva su ocekivanja u LP, po nekom vasem misljenju i kakav rezultat ocekujete protiv neugodnog Bordo-a!?
Moramo dobiti Izraelce i Bordeauxa, to je IMPERATIV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.