Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Devil » 12 dec 2012, 18:00

Dubravko je napisao/la:apsolutno ne!
Al vidim da većina vas stalno potencira na tome kako je Tole kriv za Mihajlovićeve neuspjehe. A isti taj Tole je doveo istog tog Sinišu zbog pritisaka od strane FK Crvena Zvezda,naravno o tome se ćuti!
Da je doveden bilo koji trener koji ima i najmanje veze sa Partizanom ili bilo kojim drugim klubom,a ne CZV,krenula bi standardna priča o tome kako se zaobilaze Zvezdaši,isti oni koji decenijama nanesoše toliku bruku Srbiji,ranije SRJ.
Sta reci ? Koju posluku porati ? Koji faceplam staviti ? :roll:
Moram ti priznati da odavno vecu glupost nisam cuo od te da je FK Crvena zvezda vrsila pritisak da se postavi Mihajlovic. :lol: To je veoma blizu varijante da Mihajlovic ne zna ko je Ramadani i da se nikada sa njim nije video kao sto rece.
Tomislav jeste postavio Mihajlovica iz razloga sto je verovao da ce to malo da smiri strasti,a pri tome je jedan od boljih kadrova jer je sa njim lako manipulisati,ali niko od Crvene zvezde nije vrsio pritisak,stavise koliko sam saznao iz price tada svima je pucala ona stvar za njim,a dosta ih je bilo i protiv njegovog imenovanja za selektora.Uostalom pre njega je tu bio Pizon verovatno isto takticka zamisao.Babarogic ga postavio verovatno,"veliki zvezdas". :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 12 dec 2012, 18:26

Olako ti Devile olabavis taj jezik kada su u pitanju pojedine Zvezdine legende i zasluzni fudbalski radnici naklonjeni istoj.Daj bre malo vise postovanja :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 dec 2012, 18:31

sasagmp je napisao/la:Olako ti Devile olabavis taj jezik kada su u pitanju pojedine Zvezdine legende i zasluzni fudbalski radnici naklonjeni istoj.Daj bre malo vise postovanja :mrgreen:
Ako pricas o Mihajlovic nije on nikakva Zvezdina legenda.Veca legenda je ako cemo realno Nenad Milijas. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 12 dec 2012, 18:41

Da ne bese onoga "Mihajlovic u sredinu..." cemu bi se danas radovali?

Kapiram ja da ga ti ne gotivis zbog nekih ljudskih kvaliteta,ali igracki vam je doneo mnogo,mnogo toga...

Da zanemarimo i njega,pogledaj samo koga ste se sve odricali u zadnjih par godina(Dragan Stojkovic,Pizon(pljuvao ga i podsmevao mu se ko je stigao)...).

Ne govorim iskljucivo o tebi(da se ogradim),ali znas i sam da je ovo stav vecine kojoj je po meni dobro ispran mozak propagandom jednog coveka.

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 12 dec 2012, 18:44

Devil je napisao/la:
sasagmp je napisao/la:Olako ti Devile olabavis taj jezik kada su u pitanju pojedine Zvezdine legende i zasluzni fudbalski radnici naklonjeni istoj.Daj bre malo vise postovanja :mrgreen:
Ako pricas o Mihajlovic nije on nikakva Zvezdina legenda.Veca legenda je ako cemo realno Nenad Milijas. ;)
za ovo ne postoji facepalm... Do dolaska Mihajlovića 95% delija je pričalo bajke o istom,o nekom srpskom Murinju i šta ja sve ne znam,a nakon debakla koji nam je isti priredio,ili ga se stide,ili odavno ne prate igre reprezentacije.... :roll: :roll:
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 dec 2012, 18:55

sasagmp je napisao/la:Da ne bese onoga "Mihajlovic u sredinu..." cemu bi se danas radovali?

Kapiram ja da ga ti ne gotivis zbog nekih ljudskih kvaliteta,ali igracki vam je doneo mnogo,mnogo toga...

Da zanemarimo i njega,pogledaj samo koga ste se sve odricali u zadnjih par godina(Dragan Stojkovic,Pizon(pljuvao ga i podsmevao mu se ko je stigao)...).

Ne govorim iskljucivo o tebi(da se ogradim),ali znas i sam da je ovo stav vecine kojoj je po meni dobro ispran mozak propagandom jednog coveka.
Pazi ovako,imas igrace koji su doprineli mnogo u istoriji Zvezde,bez kojih u sastavu Zvezda nije mogla da se zamisli ali opet to ne znaci da su oni legende kluba.Po meni legenda kluba ne moze biti neko ko ima nesta preko 30 odigranih utakmica u Zvezdi i koji je tu bio svega dve sezone.Ne mozes porediti njega i npr.Prosineckog koji je tu bio 4 sezone,koji je fenomenalnih utakmica imao u nasem dresu,a ista su generacija,za mene licno jedan Jugovic nije prava slika legende Zvezde ali ipak po meni vise zasluzuje taj epitet.Ako cemo o legendama kluba da pricamo u punom svetlu to su za mene Dzajic,Kostic,Mitic,Tomasevic,Sekularac,Miljanic,Beara,Sestic,Dule Savic,Pizon,Piksi,Mrkela,Pancev,Robi,Milojevic i tako,da ne ulazim u novi vek ovamo.To je otprilike to,mozda sam 1-2 igraca zaboravio koji sa pravom mogu da se nazivaju legendama Crvene zvzede.Neki su to nastavili i da pokazuju posle zavrsetka karijere,neki su svojim radom trebali i da izgube prefiks legenda ali ipak zasluzuju svojim zalaganjem u dresu Zvezde to da nose,a Mihajlovic definitivno nije ostavio toliki trag u Zvezdi da ga se naziva legendom.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 dec 2012, 19:10

Dubravko je napisao/la:
Devil je napisao/la:
za ovo ne postoji facepalm... Do dolaska Mihajlovića 95% delija je pričalo bajke o istom,o nekom srpskom Murinju i šta ja sve ne znam,a nakon debakla koji nam je isti priredio,ili ga se stide,ili odavno ne prate igre reprezentacije.... :roll: :roll:
95% Delija(bolje reci Zvezdasa jer svi Zvezdasi nisu Delije ;) ) kaze da mi boljeg spica pre dolaska Mudrinskog nismo imali od odlaska Zigica.Hocemo li da im poverujemo ?
95% Zvezdasa kazu da je ovo nikad losija ekipa Crvene zvezde.Hocemo li da im poverujemo ?
95% Partizanovaca kazu da je ovo prvenstvo namesteno i da ga osvaja Crvena zvezda. Hocemo da im poverujemo ?
95% Partizanovaca prica o Markovicu kao dokazano najboljem napadacu Srbije u poslednjih 20 godina.Hocemo i to da poverujemo ?
95% Partizanovaca kaze da je Dzajic lopov.Hocemo i to da im poverujemo samo zato sto kazu ?
95 % necega veruje u nesta.Hocemo i u to da poverujemo ?

Mogu oni pricati sta hoce,zna se sta govore cinjenice.Je li Cristiano Ronaldo legenda Uniteda iako je nosio sedmicu sto su pre njega dobijali samo retki,iako je imao toliki doprinos u osvajanju liga,LP,dao toliko golova ?
Je li jedan Kaka legenda Milana,iako je imao toliki doprinos u igri giganta sa San Sira ? Je li Deki Stankovic legenda Intera ?

Mihajlovic je iza sebe imao jednu pristojnu,sasvim solidnu ulogu u Fiorentini.Iskreno,on je u Fiorentini imao po meni vise dobrih nego losih utakmica.Nije davao preterane naznake Bata Djore i bunkerice sa akcentom na odbranu.U trenutku kada iza imas jednog Curcica,talentovanog strucnjaka koji mnogo zna o fudbalu ali nedorastao poslu oko koga se vrte razne azdaje,kada si imao Pizona koji je igrao kako mu drugi sviraju i koji je bio kraj aut linije zbog toga sto ima Pro licencu a ne sto vodi reprezentaicju,Sinisa je delovao kao lik koji bi mogao da se odupre tome,i iskreno prvi onaj spisak na kome je bila kamara igraca,30+ je tezila ka tome.Zaista na jednom mestu naslo se 90% igraca koji su trebali da osete igranje u reprezentaciji.Ali kasnije smo videli da je sve to jedna velika farsa.Ramadanijevi igraci ostaju,ubacuje se neki klinci koji nisu ni punoletni zbog Ramadanije,Djurdjic,Nikolic,do skora i Djordjevic apsolutno nisu u planu,atmosfera katastrofalna,svadja se sa nasim ponajboljim igracima,nastupi u medijima su u minusu,ocajno vodjenje ekipe u toku utakmice, sa tek par naznaka onoga sto se zove fudbal.Jel' takav treba da je nas selektor ? A ti ako smatras da je on Zvezdina legenda svaka cast,pretpostavljam da je onda i Vladimir Stojkovic legenda Partizana.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 13 dec 2012, 10:26

Lekić i Krasić strijelci u turskom kupu.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 dec 2012, 14:28

Reći da Mihajlović nije ništa dao Zvezdi je motivisano neptreljivošću prema istom... Dao vam je sitnicu tek, ono što, kad god vam ne ide, potegnete i kažete: "E ali mi smo bilo prvaci Evrope!"
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 dec 2012, 14:32

DANTES je napisao/la:Reći da Mihajlović nije ništa dao Zvezdi je motivisano neptreljivošću prema istom... Dao vam je sitnicu tek, ono što, kad god vam ne ide, potegnete i kažete: "E ali mi smo bilo prvaci Evrope!"
Ko je rekao da nije nista dao Zvezdi ?
Cak i da je to neko rekao a mogli smo ili ja ili @sasa a nismo,zar bi zbog toga trebali nekoga da zovemo legendom ?
Onda bi mogli Vladimira Stojkovica da zovemo legendom Partizana,ili Diarru ili sta ja znam,nekoga ko je ostavio neki trag u Partizanu za dve godine.A verovatno ces da se slozis da niti jedan niti drugi nisu legende Partizana.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 dec 2012, 15:03

Kakve veze ima je li dao sta Zvezdi ili nije ako je smrad kao covjek...

P.S.

Djurdjic presao u Bundesligu, tacnije u Grojter Firt!
Nadam se da ce upravo njegovi golovi biti presudni za opstanak ovog kluba u najjacem njemackom takmicenju.. ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 13 dec 2012, 15:04

По " $ потез ". Гројтер је трансфер % 1,3 ? евра...
' $ га $ " " - за $ $ ' " он у $ " ?....

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 13 dec 2012, 18:08

Srbija zbog desavanja u Krusevcu na utakmici sa Englezima -mlade reprezentacije kaznjena sa 80000 evra i jednom utakmicom pred praznim tribinama sto je po Srpskim medijima blaza kazna od ocekivane...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 13 dec 2012, 18:46

vidovitadjemila

Srpski mediji su veća kazna od svih kazni....
UEFA nastavila pišati po sirotinji,vjerovatno ovaj put pod uticajem FA. Žalosno i strašno,svima im po majku spomenem kapitalističku i nepravednu.

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 13 dec 2012, 19:46

UEFA MAFIA!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 dec 2012, 20:43

Ne serite... Kazna je super kako smo mogli proći....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 13 dec 2012, 21:40

Dantes ti kao da radiš za Blic.... :roll:

Mene zanima za šta smo konkretno kažnjeni???

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 dec 2012, 21:44

http://www.zurnal.rs/2012/12/13/zoran-l ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 13 dec 2012, 21:47

jednom riječju,kakva nesposobnost Lakovića i svih ostalih,izuzev predsjednika saveza,nije Toletovo da se petlja tamo gdje nije nadležan,al evidentno ne može otjerati mafijaško zlo koje je u savezu od 92e pa na ovamo.... :roll:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 13 dec 2012, 22:06

Odlično smo prošli.
Dubravko je napisao/la:jednom riječju,kakva nesposobnost Lakovića i svih ostalih,izuzev predsjednika saveza,nije Toletovo da se petlja tamo gdje nije nadležan,al evidentno ne može otjerati mafijaško zlo koje je u savezu od 92e pa na ovamo.... :roll:
Tole ne može otjerati mafijaško zlo iz saveza? :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.