FKKrajina je napisao/la:Sanjo je napisao/la:Nisu Begić i Bevanda krivi što su jedini kandidati... Nisam čuo ni jednu "legendu" da kaže "ja želim biti predsjednik NSBiH".
Hvala bogu da neko ovo napisa. Ovaj Bazdarevic pametuje nesto... Pa kandiduj se,ne brani ti niko. Mogu se i ja kandidovati. Svi bi neku od legendi,a ovima ni traga ni glasa. Nego se boje tog izazova,ali zato kad sta ne stima,onda su oni mjerodavni da pametuju. Nabijem legende.
Ne moze se kandidovati. Da bi se kandidovao za predsjednika, mora krenuti od najnizeg nivoa - od opcinskog Saveza. To je do naseg sistema, na Zapadu nije tako.
A zasto ne bi bio Bevanda? Ljudi dolje u Sirokom grade, ulazu razvijaju sport. Imaju najorganizovaniji fudbalski i kosarkaski klub u drzavi, i najbolje organizovane omladinske skole fudbala i kosarke u BiH. Mjesto od 20-30 hiljada stanovnika. Bas zbog toga bih nagradio nekog iz Sirokog i dao mu glas, kad bih bas mogao birati.
Kao da bi neki Bosnjak bio bolji? Pa mi Bosnjaci smo bolan najveci lopovi u ovoj drzavi. Srbi su najveci lazovi, mi smo najveci lopovi. Sloboda unistena, KK Bosna, RK Bosna, Sloboda Dita, sport u Unsko-sanskom kantonu, sve smo pokrali, nigdje nas nema, jos se samo Zeljo i Sarajevo drze zbog velike armije navijaca. Sve unistili i zato, ako vec nece predsjednik biti niko od fudbalskih legendi, neka bude Bevanda, sposobniji je sigurno.