Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
zaboravi još i howarda under ubacit

Pustiću sunce da topi ljubav!
Uzmi febrbahce - Cantu 1 kvota 1.20 feneru treba pobjeda za prolaz dalje ...noviprimitivac je napisao/la:Pozdrav svima!
radi se o većem ulogu pa bolji poznavaoci kosarke da mi pomognu(ne ostajem duzan)
1.Unicaja M.-Chalon
2.Montepaschi-Prokom Trefl
3.Maccabi T.A.-Alba Berlin
u ovoj grupi jeli sve gotovo ili ovaj Chalon ima neke sanse?
ja sam odlucio se za Milan-Reggina 1 i hockey Italija Fassa-Pustertal 2 po meni su ova dva para sigurica
pa mi treba par ili dva iz ove grupe Eurolige(za ukupnu kvotu 2) pa sta bude
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- Citizen-X
- Kontakt:
i vec ih kantu kanta.... i meni treba da se sekiram za kvotu 1.2.....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Citizen-X je napisao/la:i vec ih kantu kanta.... i meni treba da se sekiram za kvotu 1.2.....
hahah kanta ih itekako

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
- suicidesquad
- Kontakt:
Rukomet - hendikep:
Schaffhausen - Otmar(+6,5) 2 1,85
Schaffhausen - Otmar(+6,5) 2 1,85
-
Mozel me neko pogurati veceras sa NBA, kvota 10 vi sto pratite, bio bih vam jako zahvalan.. imam fore do 9 da uplatim 

Ja sam Kobea i Anthonya over igroKladiJonicar je napisao/la:Mozel me neko pogurati veceras sa NBA, kvota 10 vi sto pratite, bio bih vam jako zahvalan.. imam fore do 9 da uplatim

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ja sam kobea over a howarda under igroLloriS je napisao/la:Ja sam Kobea i Anthonya over igroKladiJonicar je napisao/la:Mozel me neko pogurati veceras sa NBA, kvota 10 vi sto pratite, bio bih vam jako zahvalan.. imam fore do 9 da uplatim

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
- stomaklija
- Kontakt:
stomaklija je napisao/la:21:00 Bastia - Marseille
Tip: 2
Kvota: 2,15
- Većina igrača se proteklih sedmica osipa na Marseille ali eto ja sam nekog uvjerenja da ova ekipa ima kvalitet i da jednom mora pročepiti. Mislim da je večeras pravo vrijeme za takvo nešto. Ono što je važno naznačiti za domaću ekipu da su u blagom padu forme što se tiče francuske lige. U nedavnoj kup utakmici protiv Lille-a su odigrali solidan meč ali su zakazali strijelci koji u zadnje vrijeme bilježe rapidan pad forme. Njihovi navijači su u baš toj kup utakmici napravili medvjeđu uslugu svojim igračima za večeras tako da meč protiv Marseilla će promatrati samo rezervne klupe, security na stadionu bliža i daljna rodbinaBastia je večeras gotovo kompletna, nedostajaće im samo čovjek iz odbrane Thauvin kojeg će zamjeniti solidni Maoulida.
- Šta reći za Marseille koji se cijelu sezonu traži, blamira svoj ugled i gubi od kojekakvih anonimusa. Zadnje kolo kao što znamo sažvakao ih je Lorient. Glupo načinjen penal za 0:1+crveni, ljudi se lagano povukli i natrpali im još 2 komada :ugeek: Ono što je bitno za večerašnji meč je to da u startnih 11 kreće i napadač Gignac. Njima nadodajemo i dvojicu ofanzivno veznih Cheyrou i Andre Ayew - a koji će kidisati na gol domaćina. Mislim da trener Baup večeras nema šta izgubiti i po ovoj formaciji mislim da ide na 3 boda. Bastia u padu forme+bez publike na tribinama. To je sjajan momentum za Marseille koji ruku na srce po igračkom kadru večeras mora ići na pobjedu.
Sretno i meni a i vama
Ja sam ovo jučer singliso, nadam se da je nekome pomoglo. Mada je Marseille itekako škakljiv u zadnje vrijeme

- Nego sa pojavom snježnih padavina, malo ću se aktivnije uključiti u analiziranje zimskih sportova. Prije svega mislim na ski skokove. Ono što sam večeras zapazio u ponudi. po mom skromnom mišljenju kvota je trebala biti nekih cca 1,40-1,50. Otvorim WWIN tek ono 1,95 :ugeek:
EIHC Tournaments
20:00 Francuska - Slovenija
Tip: 1
Kvota: 1,95
- Ovaj turnir se igra baš kod Francuza i to u Lyonu a služi kao priprema za Olimpijske kvalifikacije. Na zadnjem turniru koji se igrao u kasnu jesen, baš kod večerašnjeg gosta savladali su Italiju i Austriju. Izgubili su baš od Slovenaca koji su tada igrali u punom sastavu. Francuzi su baš onako tvrda reprezentacija, idu na kost teško primaju golove(na golu im je Christobal Huet, nekoć branio u NHL-u). Imaju brz kontra napad i mislim da će večeras ići na pobjedu samim tim što im na noge dolaze podmlađeni Slovenci koji su tek u fazi uigravanja.
- Što se zmajčeka tiče, od te ekipe od prije par mjeseci koja je osvojila turnir, večeras će igrati samo 4 igrača. Ostatak je iz domaćeg prvenstva i ovaj turnir selektoru Kopitaru služi kao lakmus papir da od nekoliko njih probere eventualne prvotimce u budućnosti. Koliko Slovenci neozbiljno doživljavaju ovaj turnir je i to da u Lyon nije došao niti: Luka Gračnar, Robert Kristan kao i Andrej Hočevar, znači prva tri golmana reprezentacije

- Ovo je po meni Valuebet, 1,95 na domaćina koji je uigran i motivisan za nedavni poraz. Polovični Slovenci koji po meni ovdje nemaju šta tražiti prije svega zbog neuigranosti. Uz ovaj par sam morao dodati još 2, jer WWIN svakako zahtjeva 3 para

- Sretno i nama i vama i svima u ovom selu

Zadnja izmjena: stomaklija, dana/u 13 dec 2012, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
San Antonio 2 mozel proci ?merdo21 je napisao/la:Ja sam kobea over a howarda under igroLloriS je napisao/la:Ja sam Kobea i Anthonya over igroKladiJonicar je napisao/la:Mozel me neko pogurati veceras sa NBA, kvota 10 vi sto pratite, bio bih vam jako zahvalan.. imam fore do 9 da uplatim
Edit:
Mislio sam odigrati
San Antonio 2
Howarda 1
Kobea 2
Walkera 1
I ne znam dal da jos Parkera ubacim
Valjda prodje sta
moglo bi ovo proćimerdo21 je napisao/la:Ono bacis marku cisto da ispratis dan![]()
Kavala(1.pol.) x
Kasimpasa(1.pol.) 1
Ethinikos(1.pol.) 1
Levante(1.pol.) x
Hastings(1.pol.) x
100 marcica isplata

DRUG NEBI TI PUNCA
Nema tu moglo bi,vec ima da prodjebagrcavi je napisao/la:moglo bi ovo proćimerdo21 je napisao/la:Ono bacis marku cisto da ispratis dan![]()
Kavala(1.pol.) x
Kasimpasa(1.pol.) 1
Ethinikos(1.pol.) 1
Levante(1.pol.) x
Hastings(1.pol.) x
100 marcica isplata

-
- Kontakt:
vec sam se odlucio za Milan,Pusteral,Unicaja i Macabi pa sta bude na 50KMLloriS je napisao/la:Uzmi febrbahce - Cantu 1 kvota 1.20 feneru treba pobjeda za prolaz dalje ...noviprimitivac je napisao/la:Pozdrav svima!
radi se o većem ulogu pa bolji poznavaoci kosarke da mi pomognu(ne ostajem duzan)
1.Unicaja M.-Chalon
2.Montepaschi-Prokom Trefl
3.Maccabi T.A.-Alba Berlin
u ovoj grupi jeli sve gotovo ili ovaj Chalon ima neke sanse?
ja sam odlucio se za Milan-Reggina 1 i hockey Italija Fassa-Pustertal 2 po meni su ova dva para sigurica
pa mi treba par ili dva iz ove grupe Eurolige(za ukupnu kvotu 2) pa sta bude

Philadelphia Eagles(+4,5)- Cinncinati Bengals , hendikep 2 @ 1.85
Sramota me da predlozim kvotu 1.50 pa cu srecu okusati sa hendikepom
Sramota me da predlozim kvotu 1.50 pa cu srecu okusati sa hendikepom

Zadnja izmjena: merdo21, dana/u 14 dec 2012, 10:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ispratio sam drug 1 kao i 1x za nesto jači ulog, pa ti se zahvaljujem. Bruka gostiju je u tome da za 90 minuta nisu uputili niti jedan šut u okvir gola!!!harry_90 je napisao/la:Kavala - AEK 1
na 20 km
prelazi na 5 km X/1 i 2/1
MIA SAN MIA!!!
euroliga
košarkaši :
ja sam odigro ovo na cenera:
logan (12,5) više
nachbar ( 15,5) više
lučić (12,5) više
seibutis(13,5) više
huertas(7,5) više
mirotić (13,5) više

košarkaši :
logan (12,5) više
nachbar ( 15,5) više
lučić (12,5) više
seibutis(13,5) više
huertas(7,5) više
mirotić (13,5) više

naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Milan - Reggina 1 @1.17
Levante - Real Saragozza 1X @1.21
Deportiva Las Palmas - Betis Siviglia X2 @1.41
Levante - Real Saragozza 1X @1.21
Deportiva Las Palmas - Betis Siviglia X2 @1.41
Vrlo dobro!bart je napisao/la:euroliga
košarkaši :
logan (12,5) više
nachbar ( 15,5) više
lučić (12,5) više
seibutis(13,5) više
huertas(7,5) više
mirotić (13,5) više
MIA SAN MIA!!!
- Citizen-X
- Kontakt:
hoce l norveska pustit dansku? ne treba joj a nije da im nisu pustali utakmice prije?
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
[quote="merdo21"]Ono bacis marku cisto da ispratis dan
Kavala(1.pol.) x
Kasimpasa(1.pol.) 1
Ethinikos(1.pol.) 1
Levante(1.pol.) x
Hastings(1.pol.) x
100 marcica isplata
Fino krenulo jos samo kada bi ovaj Ethinkos dao gol,vec gotov 20 min a 0:0
edit
Dzaba ne utrpase ga

Kavala(1.pol.) x
Kasimpasa(1.pol.) 1
Ethinikos(1.pol.) 1

Levante(1.pol.) x
Hastings(1.pol.) x
100 marcica isplata

Fino krenulo jos samo kada bi ovaj Ethinkos dao gol,vec gotov 20 min a 0:0

edit
Dzaba ne utrpase ga

Zadnja izmjena: merdo21, dana/u 13 dec 2012, 21:35, ukupno mijenjano 4 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.