Pa kad vidis kako pojedine legende i sportski radnici obavljaju funkcije u klubovima PLBiH mozda je i bolje sto nisu u savezu.sloboda je napisao/la:Sve je to u redu al imalo ko zna kako funkcionisu stvari reci ce vrati fudbal sportskim radnicima oni koji su proveli zivot tu itd.Znaci bolje i ne zasluzujemo ja sam da se liga prosiri na 22 kluba da nam se kvalitet poboljsa
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
NO PYRO NO PARTY
Cestitke Nurdi na izboru u izvrsni odbor NSBiH.
cestitke za nurdu.ovo je dobra vijest.sad cemo imati posteno sudenje kuci i nece nam sudije kod kuce otimati
a ovo za ovog bratica nikako ne podrzavam.sta ce nam igrac od 36 godina a ko fol jusu kojem je 32 otpustamo sto je star...niposto dovoditi igrace preko 32

a ovo za ovog bratica nikako ne podrzavam.sta ce nam igrac od 36 godina a ko fol jusu kojem je 32 otpustamo sto je star...niposto dovoditi igrace preko 32
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nego sta znaci sad ovo sto je nurdo u savezu kakvu ce on imati ulogu,za sta ce se pitati.hajmo ovi forumasi sto rade u zvijezdi oni vjerovatno najbolje znaju 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra j. g
Bar ćemo imati korektno suđenjeastra1922 je napisao/la:nego sta znaci sad ovo sto je nurdo u savezu kakvu ce on imati ulogu,za sta ce se pitati.hajmo ovi forumasi sto rade u zvijezdi oni vjerovatno najbolje znaju

U prednosti su uvijek Željo, Sarajevo, Široki, Zrinski, Borac, Olimpik, Slavija, Leotar, Čelik, ma bilo ko da sjedi u IO mi možemo ganjat ove jadnike ko Gradinu, Radnik, Gošk to je lanac uhodanvatreni je napisao/la:Bar ćemo imati korektno suđenjeastra1922 je napisao/la:nego sta znaci sad ovo sto je nurdo u savezu kakvu ce on imati ulogu,za sta ce se pitati.hajmo ovi forumasi sto rade u zvijezdi oni vjerovatno najbolje znaju
Druze nije danas problem znati, vec je problem smjet uradit neke stvari i radit posteno, a najmanje je bitno ko si i cime se bavissloboda je napisao/la:Sve je to u redu al imalo ko zna kako funkcionisu stvari reci ce vrati fudbal sportskim radnicima oni koji su proveli zivot tu itd.Znaci bolje i ne zasluzujemo ja sam da se liga prosiri na 22 kluba da nam se kvalitet poboljsa
Prijatelju ja koji volim Tuzlu nas kanton ovu jadnu BIH, Slobodu kao klub a o Zvijezdi da ne pisem i sve normalne ljude koji zive i funkcionisu u ovom nabrojanom, ja sam presretan sto se napokon pocelo poriti nesto sto se godinama negativno plelo!!!Napokon se vide neki od rezultata zdravog rada ovog G.Nurde i G. Fadila sto je za svaku pohvalu,i nadam se pocetku necega novog u nasem fudbalu naravno pozitivnog!sloboda je napisao/la:Evo pitam sad normalne iskrene navijace zvijezde danas bio uzi izbor odnosno 2 kandidata sa naseg kantona nurdo i secerbegovic da bi usli u taj izvrsni odbor bih.Secera uopste ne gotivim ali ipak je on bio veliki igrac i frajer ne udje u izvrsni odbor udje nurdo znaci tu se ne gleda ko je uradio sta u sportu sto je i logicno znaci oni koji se razumiju u ovu igru, oni izaberu nurdu hocu da kazem primaju se pekari apotekari sve je korumpirano i otislo u pm.Pa to je isto da se kandiduje dragan dzajic za presjednika zvijezde i dodje covjek koji je direktor neke firme veze nema o sportu i pobjedi nema gorih ljudi od nas.
-
- Kontakt:
PROGNOZIRAM VELIKU KARIJERU!
SVAKA CAST NA OVOJ IZVEDBI!
" onclick="window.open(this.href);return false;
igor je vec virtuoz,svaka cast a i ovaj pjevac pravo lijepo pjeva 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bosanski zmaj je napisao/la:PROGNOZIRAM VELIKU KARIJERU!

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
radil se na banji????
radi se stalno na podtribinskom prostoru.ureduje se prostor za restoran i teretanu i saunubondich je napisao/la:radil se na banji????
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mislim da nisi u pravu,Nurdo je predstavnik kluba koji je trenutno u Premijer ligi,i koji kako tako u sport, ovoga puta u Zvjezdu, ulaze vlastiti novac.Secerbegovic je sportista ali za njegovo neimenovanje su krivi Tuzlaci,jer Sloboda je prvoligas a Tuzla ima stotinu mocnih ljudi kao sto je Nurdo medjutim kod nas u Gradaccu vlada jedan stereotip da su Tuzlaci stipse,sto se obistinilo jer niko nije htjeo da ulaze u Slobodu jer je to rupa bez dna trenutno,Ja iskreno od sveg srca zelim da se Sloboda vrati u premijer ligu makar to bilo i sa Sloboda Olimpik kombinacijom,ali odmah oni vasi paraziti koji su jos uvijek oko Slobode vrebaju svoju priliku,ali sadasnje stanje je da Gradacac ima premijerligasa i realno je da covijek iz Gradacca bude u Savezu i cak mislim da on moze odraditi bolje stvari za BH fudbal od Secera,jer je jbg mocan.sloboda je napisao/la:Evo pitam sad normalne iskrene navijace zvijezde danas bio uzi izbor odnosno 2 kandidata sa naseg kantona nurdo i secerbegovic da bi usli u taj izvrsni odbor bih.Secera uopste ne gotivim ali ipak je on bio veliki igrac i frajer ne udje u izvrsni odbor udje nurdo znaci tu se ne gleda ko je uradio sta u sportu sto je i logicno znaci oni koji se razumiju u ovu igru, oni izaberu nurdu hocu da kazem primaju se pekari apotekari sve je korumpirano i otislo u pm.Pa to je isto da se kandiduje dragan dzajic za presjednika zvijezde i dodje covjek koji je direktor neke firme veze nema o sportu i pobjedi nema gorih ljudi od nas.
da li netko zna sta ce biti sa onim Madarom da li osteje u Zvijezdi
imal kakvih noviteta?????????
Nista brate zvanicno do sledece sedmice al sto je najbitnije je da se kvalitetno radi na tome da nas sunce ogrije!NADAJMO SE SVI NAJBOLJEM!!!bondich je napisao/la:imal kakvih noviteta?????????
jbg sad moraju dovest kvalitetne igrace nisu valda ludi da dovedu neke iz sabanije...Kvota je napisao/la:Nista brate zvanicno do sledece sedmice al sto je najbitnije je da se kvalitetno radi na tome da nas sunce ogrije!NADAJMO SE SVI NAJBOLJEM!!!bondich je napisao/la:imal kakvih noviteta?????????
Vjeruj da nam se nudi nevjerovatan broj igraca sto tarabe sto kvalitetnih igraca!Mislim da smo sad kao nikad na slatkim mukamabondich je napisao/la:jbg sad moraju dovest kvalitetne igrace nisu valda ludi da dovedu neke iz sabanije...Kvota je napisao/la:Nista brate zvanicno do sledece sedmice al sto je najbitnije je da se kvalitetno radi na tome da nas sunce ogrije!NADAJMO SE SVI NAJBOLJEM!!!bondich je napisao/la:imal kakvih noviteta?????????

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.