Kavala(1.pol.) x
Kasimpasa(1.pol.) 1
Ethinikos(1.pol.) 1
Levante(1.pol.) x
Hastings(1.pol.) x
100 marcica isplata
Fino krenulo jos samo kada bi ovaj Ethinkos dao gol,vec gotov 20 min a 0:0
edit
Dzaba ne utrpase ga
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ko bi reko od rekreativnog listica da preraste u vako ozbiljnimerdo21 je napisao/la:Fino krenulo jos samo kada bi ovaj Ethinkos dao gol,vec gotov 20 min a 0:0merdo21 je napisao/la:Ono bacis marku cisto da ispratis dan![]()
Kavala(1.pol.) x
Kasimpasa(1.pol.) 1
Ethinikos(1.pol.) 1
Levante(1.pol.) x
Hastings(1.pol.) x
100 marcica isplata
Pa šta misliš što sam igrao hendikep +4,5 dvicu?Willy je napisao/la:Mogao bi Bešiktaš pustiti Ritas.
Ja sam igrao x2.nele-BHF je napisao/la:Pa šta misliš što sam igrao hendikep +4,5 dvicu?Willy je napisao/la:Mogao bi Bešiktaš pustiti Ritas.
xhamster.comSPY je napisao/la:Gdje se mogu pratit koševi igraca eurolige?
euroleague.netThe Maniacs '87 je napisao/la:Gdje mogu pratiti koseve igraca partizana
hahahaha ubacuju ljudi na toj stranici(xhamster.com) sve ode u overBenjooJutub je napisao/la:xhamster.comSPY je napisao/la:Gdje se mogu pratit koševi igraca eurolige?![]()
http://www.euroleague.net" onclick="window.open(this.href);return false;
kremenko je napisao/la:Hastings - Harrogate prvo poluvrijeme X ili za hrabrije da nece gol past
kvota 1.9 i 3.00 sretno ako neko isprati...
ooooooj pa yebem ti grke yebene nek su oni u 47 min dali go,,pa uvijek se jedna nadje da me zajebe aaaaaaaaaaaaaaaaamerdo21 je napisao/la:merdo21 je napisao/la:Ono bacis marku cisto da ispratis dan![]()
Kavala(1.pol.) x
Kasimpasa(1.pol.) 1
Ethinikos(1.pol.) 1![]()
Levante(1.pol.) x
Hastings(1.pol.) x
100 marcica isplata
Fino krenulo jos samo kada bi ovaj Ethinkos dao gol,vec gotov 20 min a 0:0
edit
Dzaba ne utrpase ga![]()
jao, jao, jao...suicidesquad je napisao/la:Rukomet - hendikep:
Schaffhausen - Otmar(+6,5) 2 1,85
Citizen-X je napisao/la:hoce l norveska pustit dansku? ne treba joj a nije da im nisu pustali utakmice prije?

samo sto je krenulo ovi povedosekremenko je napisao/la:kremenko je napisao/la:Hastings - Harrogate prvo poluvrijeme X ili za hrabrije da nece gol past
kvota 1.9 i 3.00 sretno ako neko isprati...
Poluvrijeme 0:0 nadam se da je neko ispratio
WINNNNNNNNNNNN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.