Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- TheVerminator
- Kontakt:
Re: Arsenal
Istrese Wengo na Falcaa 50 milki i no sikiriki gooners. 
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Rijesiti se: Shave,Djure,Squilacija,Santosa,CHamakha,Rosickog. Za ovih 6 dovesti 3 prava pojacanja i ekipa ce biti tri puta bolja. Po mogucnosti uvaliti i Diabya nekome, i dovesit pravog igraca umjesto njeg.
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
Zanimljivo, Rosickog se riješiti, a bolide Ramseya i Gervinha ostaviti. (Y)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sam si rekao Ramsey ima potencijal da postane nesto kao i Ox, samo sto ga trenutno ne ide, kao i OXa. Uostalom, Rosicky jedino moze igrati u bolnickom krilu. Ovo sto sam ja napisao da se treba prodati nema veze sa njegovim igranjem.
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
To sma rekao za OX-a
Tvoj hejt prema Tomasu nemam vise potrebe komentarisat. Svima je to jasno na ovom topicu.
Šta misliš na koga sam aludirao kad sam napisao da igra tri puta više od Chambe a obična je letva? Na koje igrače?Za njega makar znamo da je talentovan i da će taj talenat isplivat na površinu prije ili kasnije, meni je veća enigma šta s onima što mrvicu talenta i znanja ne pokazuju a igraju triput više od Chambe?
Tvoj hejt prema Tomasu nemam vise potrebe komentarisat. Svima je to jasno na ovom topicu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hejt ili ne, covjek provodi vise vremena u bolnici nego na terenu a uredno prima platu. Uostalom ako zelimo taj Arsenal sa trofejima likovi kao on nemaju sta raditi u Arsenalu.
A Ramsey nema potencijal? Covjek svaku 15. odigra savrseno, samo jos nije isplivao.
Usporedbe radi, Cesc je u svojoj 19. bio standardni clan Arsenala, dok je Ox standardni clan ArsenalTVa.
A Ramsey nema potencijal? Covjek svaku 15. odigra savrseno, samo jos nije isplivao.
Usporedbe radi, Cesc je u svojoj 19. bio standardni clan Arsenala, dok je Ox standardni clan ArsenalTVa.
Celik!3,2,2.
- HighburyHigh
- Kontakt:
Ako vec takve usporedbe radis, nijedan od njih nije poceo ko Fabregas, i doduse kakvo je to mjerilo. Igraci Ox-ovog godista rijetko u kojem timu su starteri, on cak dobija dovoljno minutazu za njegove godine, sve preko toga je ogromni rizik, i uvijek treba ici mjerama opreza.AllGunsBlazing je napisao/la:Hejt ili ne, covjek provodi vise vremena u bolnici nego na terenu a uredno prima platu. Uostalom ako zelimo taj Arsenal sa trofejima likovi kao on nemaju sta raditi u Arsenalu.
Fabregas je pri dolasku imao 16 godina i njemu su dobro dosle tadasnje povrede mid igraca, dovoljno se dokazao i utvrdio svoj status u Arsenalu, znaci i to je tracak srece.
Sto se tice Ramseya, njegov potencijal je otisao sa onom groznom povredom, trenutno ne pokazuje neke znakove da bi mogao ucvrstiti svoj status, jer on polako opada. Doduse relativno je mlad i on, ima vremena uvijek da se popravi.
Victoria Concordia Crescit.
Ja ne znam šta bi to toliko više trebao momak od 19 godina napraviti u 10 utakmica, gdje je na čak šest njih ulazio sa klupe, a samo jednu odigrao devedeset minuta, od tri asistencije. Pa eto i iznudjenog penala neki dan, to je skoro kao i asistencija, samo se ne broji. Ako je mogao, onda teško da mnogo više.
I prošle sezone je uglavnom ulazio sa klupe, a imao je gol ili asistenciju na svakih otprilike 95 minuta.
Kad počne igrati u prvoj i kad bude igrao konstantno možete očekivati više, dotad je ovo jako dobro. I uostalom momak je najbolje krilo Arsenala i Engleske.
I prošle sezone je uglavnom ulazio sa klupe, a imao je gol ili asistenciju na svakih otprilike 95 minuta.
Kad počne igrati u prvoj i kad bude igrao konstantno možete očekivati više, dotad je ovo jako dobro. I uostalom momak je najbolje krilo Arsenala i Engleske.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jarane mlad, ne relativno mlad. I ovdje nije poenta Ramsey. Covjek je pokazao u nekoliko utakmica da moze, ali je u vise pokazao da ne moze, nadam se da ce se srediti jer moze biti dobar igrac, a hoce li to cemo vidjeti.
Treba se gledati ko je korisniji Arsenalu, i samo takvi mogu ostati. Ramsey i Gervinho su korisniji i od Rosickog i od Diabya, zasto? Zato sto oni igraju ovi ne. Jednostavno.
I da za OXa se kaze ne igra svoju poziciju, pa ni Gervinho je ne igra, ne znam da je u nekih 3-4 utakmice igrao krilo. Za njeg se kaze da je imao dobru proslu tekmu, pa imao je i Gervinho dobar Wba, imao je dobar i Olympiakos. I sta promasio dvije sanse? Ali promasiti je bolje od ne doci u nikakvu sansu.
Treba se gledati ko je korisniji Arsenalu, i samo takvi mogu ostati. Ramsey i Gervinho su korisniji i od Rosickog i od Diabya, zasto? Zato sto oni igraju ovi ne. Jednostavno.
I da za OXa se kaze ne igra svoju poziciju, pa ni Gervinho je ne igra, ne znam da je u nekih 3-4 utakmice igrao krilo. Za njeg se kaze da je imao dobru proslu tekmu, pa imao je i Gervinho dobar Wba, imao je dobar i Olympiakos. I sta promasio dvije sanse? Ali promasiti je bolje od ne doci u nikakvu sansu.
Celik!3,2,2.
majke mi to što znaš napisat nebuloza to niko ne može. Nijedna osoba osim tebe ne bi voljela da rosicky ode a Ramsey ostane, i da je Gervinho bolji od oxa i da je bolje da promaši **** PRAZAN GOL SA POLA METRA nego da ne dođe u šansu. zapitaj se čovječe
Vođa zna.
Tebi je Gervinho neki igračAllGunsBlazing je napisao/la:Rijesiti se: Shave,Djure,Squilacija,Santosa,CHamakha,Rosickog. Za ovih 6 dovesti 3 prava pojacanja i ekipa ce biti tri puta bolja. Po mogucnosti uvaliti i Diabya nekome, i dovesit pravog igraca umjesto njeg.
Dokad se Wenger treba **** s Remzijem da igra dobro ili ne, mrs na posudbu ko i onaj levat nek ide u onu francusku opet jer fuliti prazan go sramota je prava..Rosicky 1 sut nakon 1 godinu odma gol..a onaj crnja ni nakon 50 suteva.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zapitaj se ti. Kako nije korisniji od Rosickog? Dao 5 golova i ima 2 asistencije, vise nego sto Rosicky ima nastupa ove godine. Dzaba sto on zna igrati kad je povrijedjen stalno. Jel vi to razumijete?
I Naravno da je bolje promasiti sa pola metra nego ne doci u tu sansu. Znas li za ono bolje pogrijesiti nego nista ne uraditi?
Ja bih volio da odu igraci od kojih nemamo koristi, a u te spada Rosicky i Diaby. Tako je kako je, od njih dvojice Arsenal nema koristi jer su previse povrijedjeni.
I Naravno da je bolje promasiti sa pola metra nego ne doci u tu sansu. Znas li za ono bolje pogrijesiti nego nista ne uraditi?
Ja bih volio da odu igraci od kojih nemamo koristi, a u te spada Rosicky i Diaby. Tako je kako je, od njih dvojice Arsenal nema koristi jer su previse povrijedjeni.
Celik!3,2,2.
Upravu je,jednim djelom Ramsey je loš ali tek mu je 21 i može se tu još mnogo napraviti a nekad zna i dobro odigrat,Rosa je majstor svoje klase i on kad igra igra fenomenalno,samo je problem to što malo igra,ja bi ostavio još 2 godine i onda se lijepo pozdraviti,a za Wasirikija ne znam šta reć...prodati ili ne nekako isto dođe i onako ga rijetko viđamo....A ja iskreno cijenim kod Gervinha što ima muda bar nešto uradit i da igra lijevo krilo ostale pozicije ni na kraj pameti,on da ima završnicu od Podolskog bio bi najbolje krilo u PL.nedim1993 je napisao/la:majke mi to što znaš napisat nebuloza to niko ne može. Nijedna osoba osim tebe ne bi voljela da rosicky ode a Ramsey ostane, i da je Gervinho bolji od oxa i da je bolje da promaši **** PRAZAN GOL SA POLA METRA nego da ne dođe u šansu. zapitaj se čovječe
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Bas sto Orion napisa. JA smatram da Rosa zna igrti fudbala, da je u punoj formi Zidane za Cazorlu, ali dzaba sve to kad ne igra cesto. Malo udje u formu i povreda, i onda fakat nemamo koristi od njeg. Od kako je dosao 3 godine je povrijedjen i van terena, previse.
Celik!3,2,2.
- vedofeelgood
- Kontakt:
A sta ovi kao zele da provode vrijeme u bolniciTreba se gledati ko je korisniji Arsenalu, i samo takvi mogu ostati. Ramsey i Gervinho su korisniji i od Rosickog i od Diabya, zasto? Zato sto oni igraju ovi ne. Jednostavno.
Joj šege kod tebe, korisniji su zato što igraju
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
halo bolan pogledajte učinak walcotta ove godine. čovjek ima bolji prosjek davanja gola po meču nego messi a šta pričate o njemu i kolko ga ljagate.
ove godine ramsey je katastrofa živa. ja sam ga branio prošle godine jer sam konto da će uspjet al čovjek tone sve dublje i dublje. wilshere je triput više bio povrijeđen pa pogledajte kako dječak igra. rastura a još nije došao na ono svoje najbolje. ramsey je sjebo akcija i akcija koliko je put samo izgubio loptu na sredini terena.
a gervinho, za njega opet neću ni da pričam nikako. jesmo mi to počeli cijenit ljude koji samo uzmu loptu i imaju muda da potrče naprijed a što on ne uključi ni trunku mozga da razmisli šta će sa njom i nerijetko ode u gol aut, to nema veze.
e svašta... Bogami svašta.
Rosa kad igra igra i Arsenal to je se milion put pokazalo. On uvijek ima mjesta, al od njega Arsenal ne zavisi pa tako ni od Ramseya kojeg profa gura kontstantno i to je ono što me živčira. čovjek uništava igru
ove godine ramsey je katastrofa živa. ja sam ga branio prošle godine jer sam konto da će uspjet al čovjek tone sve dublje i dublje. wilshere je triput više bio povrijeđen pa pogledajte kako dječak igra. rastura a još nije došao na ono svoje najbolje. ramsey je sjebo akcija i akcija koliko je put samo izgubio loptu na sredini terena.
a gervinho, za njega opet neću ni da pričam nikako. jesmo mi to počeli cijenit ljude koji samo uzmu loptu i imaju muda da potrče naprijed a što on ne uključi ni trunku mozga da razmisli šta će sa njom i nerijetko ode u gol aut, to nema veze.
e svašta... Bogami svašta.
Rosa kad igra igra i Arsenal to je se milion put pokazalo. On uvijek ima mjesta, al od njega Arsenal ne zavisi pa tako ni od Ramseya kojeg profa gura kontstantno i to je ono što me živčira. čovjek uništava igru
Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/2 ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
Kujo što si mu prodala dionice onda umjesto Usmanovu
Jadni mi dok je god brke u klubu.
Kujo što si mu prodala dionice onda umjesto Usmanovu
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znaci prodati Gervinha i Ramseya, a ostaviti ove u bolnici? Oni su bolji, ali ne igraju, medjutim ipak su korisniji ? I da nije uvijek bolji igrac korisniji, steta sto to ne znas. Na kraju se samo korisnost samo i treba gledati. Vec sam napisao sta mislim o tome.
edit: Neki su ljudi ovdje toliko glupi da ne mozes ni za 100 godina rasprave nista pomoci. Ja vise necu da pricam na ovu temu. Niko ne spominje kvalitet, ali **** kvalitet ako ne igraju, A NE IGRAJU! Jel moram crtati?
edit: Neki su ljudi ovdje toliko glupi da ne mozes ni za 100 godina rasprave nista pomoci. Ja vise necu da pricam na ovu temu. Niko ne spominje kvalitet, ali **** kvalitet ako ne igraju, A NE IGRAJU! Jel moram crtati?
Celik!3,2,2.
Ako cemo iskreno Ramsey kada je dosao pokazivao je vise nego Fabregas njegovog uzrasta... Bio je strvarno dobar i onda, pljas... S.**** ga drvosjeca za cio zivot... Da je pravde bilo ono djubre bi dobilo dozivotnu suspenziju... Ovako je Ramsey lijepo sjeban do kraja zivota. Kao sto neko gore rece mozda i bude u buducnosti nesto od njega ali zato neka ga salje na pozajmice a ne da se vraca na stetu tima.
OX je jedan od nasih najboljih trenutno igraca. On, Jack i Gibbs su svjetla buducnost! Chambo sa svojih 19 godina je brz i jak kao zivotinja... On i kada nije u formi kao sada je dominantan na terenu... Ono sto ce morati popraviti jeste centarsut u onoj snazi prebaci loptu na suprotan kraj grada!!!
Rosicky je neko ko svojim iskustvom ali i igrom jednostavno mora ostati u klubu! Mozda ga jesu povrede skembale da postane najbolji igrac na svjetu ali i sada je vise nego dobar!
OX je jedan od nasih najboljih trenutno igraca. On, Jack i Gibbs su svjetla buducnost! Chambo sa svojih 19 godina je brz i jak kao zivotinja... On i kada nije u formi kao sada je dominantan na terenu... Ono sto ce morati popraviti jeste centarsut u onoj snazi prebaci loptu na suprotan kraj grada!!!
Rosicky je neko ko svojim iskustvom ali i igrom jednostavno mora ostati u klubu! Mozda ga jesu povrede skembale da postane najbolji igrac na svjetu ali i sada je vise nego dobar!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.