Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Neutral
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la Neutral » 25 okt 2009, 22:04

Lijep gol, ljepše bi bilo da se ustali u prvih jedanaest.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 25 okt 2009, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 25 okt 2009, 22:09

„Što se tiče mog nastupa u reprezntaciji stvari se odvijaju prema planu. Nekako se sve odigralo iznenada, a ja sam presretan što sam se našao u krugu potencijalni reprezentativaca. Kontaktirao me je generalni sekretar Saveza, Munib Ušanović, i ja sam mu rekao da želim nositi bosanskohercegovački dres. U petak sam potpisao zahtjev za promjenu sportskog državljanstva i nadam se da će se ta papirologija srediti što prije kako bih mogo zaigrati za Bosnu i Hercegovinu“, zaključio je Medunjanin.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 25 okt 2009, 22:19

Ljudi ja neznam sta vi mislite, al meni MUNIB sve vise i vise osvaja simpatije :D hahaha, salim se, al ne stvarno sad covjek se u posljednje vrijeme sve vise i vise snalazi .. evo sredio covjek ovo za medunjanina, pa i za begovica je bio aktivan .. kao sto sam negdje cito jedan od vas je napiso: Munibe svaka ti dala.. :D

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 okt 2009, 22:22

hordas_Bec je napisao/la:Ljudi ja neznam sta vi mislite, al meni MUNIB sve vise i vise osvaja simpatije :D hahaha, salim se, al ne stvarno sad covjek se u posljednje vrijeme sve vise i vise snalazi .. evo sredio covjek ovo za medunjanina, pa i za begovica je bio aktivan .. kao sto sam negdje cito jedan od vas je napiso: Munibe svaka ti dala.. :D
Minib najvise radi da sebi obezbjedi sto vece obraze...a,sto se tice ovih igraca ,pa to bi budala znala sredit nakon sto oni potpisu promjenu sportskog drzavljanstva..i Munib ce biti najbolji kad ode sto dalje od Saveza ,a sto blize Suda BiH,i kakvog dobrog kazamata!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 25 okt 2009, 22:24

pa i njemu je ide u korist da se plasiramo... koju ce on lovu pokrast..
ser del barça es el millor que hi ha !

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 okt 2009, 22:29

Scof1eld je napisao/la:pa i njemu je ide u korist da se plasiramo... koju ce on lovu pokrast..
U njega je ona lopata za snijeg ,njome on grche lovu!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 25 okt 2009, 22:56

velez_mostar je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:pa i njemu je ide u korist da se plasiramo... koju ce on lovu pokrast..
U njega je ona lopata za snijeg ,njome on grche lovu!
dobar! :D :mrgreen:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 okt 2009, 00:36

Munib konta da ostane u Africi i zatrazi azil u nekoj od banana drzava

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 26 okt 2009, 00:44

Sto se ne javljaju oni supci koji su govorili da je Haris prosjecan igrac i da je izgubljena nada samo sto ne igra u prvih 11?? :geek: Tarik docet

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 26 okt 2009, 00:48

noah je napisao/la:Sto se ne javljaju oni supci koji su govorili da je Haris prosjecan igrac i da je izgubljena nada samo sto ne igra u prvih 11?? :geek: Tarik docet
Haris je prosjecan igrac i izgubljena nada, jer ne igra u prvih 11.

eto :shock:
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 okt 2009, 00:51

noah je napisao/la:Sto se ne javljaju oni supci koji su govorili da je Haris prosjecan igrac i da je izgubljena nada samo sto ne igra u prvih 11?? :geek: Tarik docet
Reci za igraca koji je prije par godina proglasen najboljim mladim fudbalerom Holandije,koji je sa tom repkom osovjio titulu prvaka Evrope,koji igra u najjacoj ligi na svijetu,je van svake pameti! To moze reci samo neko ko nije pogledo utakmicu u zivotu ili je prirodno glup! Haris ce biti veliko pojacanje za reprezentaciju BIH,jos samo da dobije sportsko drzavljanstvo do meceva sa Portugalom! Covjek je postigao najljepsi gol u ovom djelu sezone Spanske lige,svaka mu cast!
Bice on ponos nacije,ubjedjen sam uto!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 26 okt 2009, 00:58

Fenomenalan gol, bravo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 okt 2009, 01:35

bosnas_ je napisao/la:
Reci za igraca koji je prije par godina proglasen najboljim mladim fudbalerom Holandije,koji je sa tom repkom osovjio titulu prvaka Evrope,koji igra u najjacoj ligi na svijetu,je van svake pameti! To moze reci samo neko ko nije pogledo utakmicu u zivotu ili je prirodno glup! Haris ce biti veliko pojacanje za reprezentaciju BIH,jos samo da dobije sportsko drzavljanstvo do meceva sa Portugalom! Covjek je postigao najljepsi gol u ovom djelu sezone Spanske lige,svaka mu cast!
Bice on ponos nacije,ubjedjen sam uto!
Jedno pitanje-zar ,,najbolji izabrani,,mladi igrac i jos koji je osvojio titulu prvaka Evrope(cjelu minutu na prvenstvu odigrao) :mrgreen: i jos igra u najjacoj ligi na svjetu nema mjesta makar na klupi u drzavi gdje je to ostvario. :roll:
Bas me zanima jeli i to van svake pameti.
Ili je to ipak nesto sto koke ka-ra a horo nije :lol:
P.S Zasto mi uvjek moramo praviti od repke komunalno i svako smece koje se odbaci nama da pripadne. :roll:
Ujedno pitanje za milion eura-kako to da se raja moze paliti vazda na to. 8-)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 okt 2009, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 26 okt 2009, 01:39

Madafaka je napisao/la:Fenomenalan gol, bravo.
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 26 okt 2009, 02:47

harishp je napisao/la:P.S Zasto mi uvjek moramo praviti od repke komunalno i svako smece koje se odbaci nama da pripadne. :roll:
Sta li bi ti rekao onda za Hrvatsku koja je 90% reprezentacije skupila po kontejnerima mnogih zemalja a posebno bosanskohercegovacih kontejnera nesnosnog smarada :roll: :roll:
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 okt 2009, 03:47

gringo1 je napisao/la:
harishp je napisao/la:P.S Zasto mi uvjek moramo praviti od repke komunalno i svako smece koje se odbaci nama da pripadne. :roll:
Sta li bi ti rekao onda za Hrvatsku koja je 90% reprezentacije skupila po kontejnerima mnogih zemalja a posebno bosanskohercegovacih kontejnera nesnosnog smarada :roll: :roll:
Nista,zato im se se taj smrad vraca kao bumerang 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 okt 2009, 07:57

harishp je napisao/la:
gringo1 je napisao/la:
hahaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 26 okt 2009, 09:42

Svaka cast nasem Harisu za odlican gol.

Nadamo se da ce biti ovako i kad nastupi za reprezentaciju BiH uskoro protiv Portugala.

idemo u Afriku :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 26 okt 2009, 10:29

[youtube][/youtube]

svaka cast!

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 26 okt 2009, 10:37

harishp je napisao/la:
gringo1 je napisao/la:

Srna, Corluka, Petric i braca Kovac za mene nisu smece i to samo moze glupi bosanac reci.
Hrvati igraju svjetska i evropska prvenstva ima 15 godina a mi upali jednom u baraz pa se sad kurcimo. Jadno :|
A takodje ni Medunjanin nije smece

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Beduin, CAGarfia, kakarut, Normus90, Proximic i 43 gosta.