FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la deyo » 13 dec 2012, 20:25

Braca bilo je profitera sa svih strana,ali nijedan nije ulozio u fucu,ako ciljas na to,onda je bar ulozio u sport
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 dec 2012, 20:29

deyo je napisao/la:Braca bilo je profitera sa svih strana,ali nijedan nije ulozio u fucu,ako ciljas na to,onda je bar ulozio u sport
Sve OK, samo ne mogu da shvatim da neko misli da sportski razvoj i finansijsko bogatsvo tog kraja ima postene temelje..
BUDI ŽELJO !!!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 13 dec 2012, 20:42

champions1921 je napisao/la:
deyo je napisao/la:Braca bilo je profitera sa svih strana,ali nijedan nije ulozio u fucu,ako ciljas na to,onda je bar ulozio u sport
Sve OK, samo ne mogu da shvatim da neko misli da sportski razvoj i finansijsko bogatsvo tog kraja ima postene temelje..
koliko god nije posteno tamo niej ni ovdje kod nas,nema tu puno razlike,a sad da su bas ti koji su u ratnu stekli bogatsvo tek tako davali pare za sport ne bih rekao,a evo i begic koji je izbaran do neki dan je i o njemu svasta pisalo,od afera na aerodromu itd itd
al izgleda kod nas je uvjek ONAJ tamo gori,vise kriv,manje vrijedan itd
nase su pare cisce od njihovih

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 13 dec 2012, 21:11

U avazovom sportu je u utorak pisalo kako Cviko ide u belegiju :) i kako kao jedan od zadataka mu je i razgovor oko dostavljaca opreme...znal ko sta oko toga....od ovih insidera
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 13 dec 2012, 21:12

Osim: „Uspjeli ste da me otjerate. Sad će te biti zadovoljni s tim. Malo sam ja bio kriv, malo Amar, malo ovaj malo onaj. To ostavljam vama. Nemam šta reći.“
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 dec 2012, 21:14

Ko li ce im biti kriv kada u sljedecih 5 godina potvrdimo dominaciju? Ivica, sto je jos ziv??? Ziv i zdrav ti nama Svabo bio, jos 100 godina. I ti i svi takvi!
Sport je lijek za tijelo i duh.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 13 dec 2012, 21:21

deyo je napisao/la:U avazovom sportu je u utorak pisalo kako Cviko ide u belegiju :) i kako kao jedan od zadataka mu je i razgovor oko dostavljaca opreme...znal ko sta oko toga....od ovih insidera
Bolje mu je da dovede Bubu! :P

Ovaj zimski period ubija, jos kad se nista ne desava...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 13 dec 2012, 21:25

sajo10 je napisao/la:
deyo je napisao/la:U avazovom sportu je u utorak pisalo kako Cviko ide u belegiju :) i kako kao jedan od zadataka mu je i razgovor oko dostavljaca opreme...znal ko sta oko toga....od ovih insidera
Bolje mu je da dovede Bubu! :P

Ovaj zimski period ubija, jos kad se nista ne desava...
on tamo "zivi" tako da mu je to svakodnevnica..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 13 dec 2012, 21:27

Ultras1921 je napisao/la:Osim: „Uspjeli ste da me otjerate. Sad će te biti zadovoljni s tim. Malo sam ja bio kriv, malo Amar, malo ovaj malo onaj. To ostavljam vama. Nemam šta reći.“
Jesmo pogan narod to nije normalno ali sad se nadam da ce Ivica biti nas novi predsjednik i volio bi da mi navijaci pokrenemo tu incijativu posto je on gospodar familije

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 13 dec 2012, 21:37

ciza je napisao/la:kakav god je,vise je uradio za siroki od svih ovhi predstavnika sto su uradili za sarajevo,za zelju,,za borac,od finansija ,infrastrukture,trening kampa,itd itd sto je san za ove klubove osim celika,svidjalo se to nekom ili ne

nisam za njega al ako ga uporedjivat sa ovim ljudima sa spiska ima vise argumenata za funkciju od ostalih
A zna se ko u Širokom može igrat, neka njega dalje od NSBiH

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 13 dec 2012, 21:40

CARSON je napisao/la:
Ultras1921 je napisao/la:Osim: „Uspjeli ste da me otjerate. Sad će te biti zadovoljni s tim. Malo sam ja bio kriv, malo Amar, malo ovaj malo onaj. To ostavljam vama. Nemam šta reći.“
Jesmo pogan narod to nije normalno ali sad se nadam da ce Ivica biti nas novi predsjednik i volio bi da mi navijaci pokrenemo tu incijativu posto je on gospodar familije
Evo odmah ovdje da pocnemo Ivica novi predsjednik Zelje!! Ima vas sigurno koji imate akaunt na orgu i vjerujem da i novinari na ovom sajtu prate ovu temu pa evo hajde da poguramo malo ovu ideju..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 dec 2012, 21:43

Ja mislim da je Ivica u ovoj izjavi bio malo ironican te da vise nije ni imao snage za sve te silne sastanke koje je njegova funkcija zahtjevala.. Koliko sam shvatio danas se sve odigralo kako je on zelio.. Hvala mu na svemu sto je do sada uradio u savezu a sada je vrijeme da svoje znanje i autoritet posveti Zelji mada mislim da je to malo vjerovatno jer ce, cini mi se, nastaviti obnasati neke funkcije u savezu zajedno sa Bajevicem, Hadzibegicem i ostalima.. Ako moze biti nas predsjednik onda mora dobiti podrsku..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 13 dec 2012, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 dec 2012, 21:44

O tome je vec bilo price, zavisi samo od Ivice da li ima snage da prihvati to. Ako nista, treba mu izmisliti funkciju, cisto da pije kafu u klubu.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 13 dec 2012, 21:49

Bilo bi bolje da natjeramo neke ljude da odgovaraju za loš rad. Ako je tačna priča da je direktor zaboravio aplicirati i tako klub oštetio za 30 hiljada KM, meni je logično da se zbog toga da ostavka.
NAPRIJED NARODE!

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 13 dec 2012, 21:59

jedini je sada problem na koga ce se pitari zaliti ako mi opet duplu osvojimo :D

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 13 dec 2012, 22:03

3r0X je napisao/la:jedini je sada problem na koga ce se pitari zaliti ako mi opet duplu osvojimo :D
pa kazu da ovaj navija za njih :)
Željeznicar za život cijeli !

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 13 dec 2012, 22:06

Ja sam zagriženi navijač sarajeva, ali me stid svih onih idiota koji su pogrdno nazivali najveću legendu fudbala na ovim prostorima, uz Haseta, IVICU OSIMA. Njegova inteligencija, velikodušnost, pedantnost, nisu karakteristika ovih prostora, on je neka vrsta njemca sa dušom balkanca. Hvala mu na svemu i da ga zdravlje što duže posluži. Ono što je on uspio za godinu dana poliitičari nisu za 20, dogovoriti se nešto.
Zadnja izmjena: FCS, dana/u 13 dec 2012, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 13 dec 2012, 22:08

FCS je napisao/la:Ja sam zagriženi navijač sarajeva, ali me stid svih onih idiota koji su pogrdno nazivali najveću legendu fudbala na ovim prostorima, uz Haseta, IVICU OSIMA. Njegova inteligencija, velikodušnost, pedantnost, nisu karakteristika ovih prostora, on je neka vrsta njemca sa dušom balkanca. Hvala mu na svemu i da ga zdravlje što duže posluži. Ono što je on uspio za godinu dana polizitičari nisu za 20, dogovoriti se nešto.
Meni se zgadilo na derbiju kad neki likovi govore svi u napad mrtav je Hase i slagirani Osimpa reko gdje ovo zivim :? al nisu to ba ljudi koji vole svoj klub i svoje legende,jer ko voli svoj klub postuje tudji ;)
Željeznicar za život cijeli !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 dec 2012, 22:52

To ti je likuso "nova sarajevska elita" ...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 dec 2012, 22:54

FCS je napisao/la:Ja sam zagriženi navijač sarajeva, ali me stid svih onih idiota koji su pogrdno nazivali najveću legendu fudbala na ovim prostorima, uz Haseta, IVICU OSIMA. Njegova inteligencija, velikodušnost, pedantnost, nisu karakteristika ovih prostora, on je neka vrsta njemca sa dušom balkanca. Hvala mu na svemu i da ga zdravlje što duže posluži. Ono što je on uspio za godinu dana poliitičari nisu za 20, dogovoriti se nešto.
Pozdrav i tebi, i tvom normalnom misljenju. Da se najezi covjek kakvi idioti su ispirali usta Osimovim i Hasetovim imenom. Sto je najgore, to ni nisu samo djeca, vec i stariji ljudi, cesto situirani, ali dzaba - u glavi bukova daska.
Da ne spominjem ove danas "alternativce".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.