Isti sam...masteRofPoker je napisao/la:jao, jao, jao...suicidesquad je napisao/la:Rukomet - hendikep:
Schaffhausen - Otmar(+6,5) 2 1,85

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Isti sam...masteRofPoker je napisao/la:jao, jao, jao...suicidesquad je napisao/la:Rukomet - hendikep:
Schaffhausen - Otmar(+6,5) 2 1,85
Haman da i jesu,neznam jeli neko gledao ali frajer polaganje fuli za pobjedu Ritasa,prije toga Markota(slucajno ili ne) fula 2 bacanja i ostavlja Ritas u igri,znaci to je par sekundi prije kraja,iduci napad frajer hladno do kosa dolazi ali promasuje polaganjeWilly je napisao/la:Mogao bi Bešiktaš pustiti Ritas.
Gledao sam...miky_hz je napisao/la:Haman da i jesu,neznam jeli neko gledao ali frajer polaganje fuli za pobjedu Ritasa,prije toga Markota(slucajno ili ne) fula 2 bacanja i ostavlja Ritas u igri,znaci to je par sekundi prije kraja,iduci napad frajer hladno do kosa dolazi ali promasuje polaganjeWilly je napisao/la:Mogao bi Bešiktaš pustiti Ritas.
Mogao bi ja cu ga staviti na jedan tiketLenBias je napisao/la:felton over veceras, sta mislite o tome?
Las Palmas i Betis jos uvijek igraju a prosao je AC Milan i Srbija. Ustvari sam uspio pogoditi kvotu 9 na 3-0 ali sam stavio 60% od uloga na 2-0 sa kvotu 6 a 40% na 3-0 sa kvotu 9 i onda sam dobio ukupno kvotu od 3.60. Nadam se da je me neko ispratioSkandinavac je napisao/la:Las Palmas - Betis 1 (DNB) 2.10 ili 1X 1.50
AC Milan - Reggina 2-0 ili 3-0 3.60
Srbija - Francuska (Srbija +1,5) 1.90
el-fighter je napisao/la:E neka mi se desilo da me u kosarci isti par zezne na 2 listica sa razlicitim tipovima. Bamberg-Partizan na jednom stavim 2, a na drugom ko fol da se osiguram stavim 1 i levati zavrsise X. FUJ!!!
.
Milan-Reggina X/1 prosaocorleone87 je napisao/la:Prijedlozi za prelaze
Kavala-AEK 1/2 ili 2/1
Milan-Reggina X/1
Kasimpasa-Trabzonspor 1/2 ili 2/1
Levante-Zaragoza 1/1
UD Las Palmas-Betis X/X
Hastings-Harrogate 1/2 ili 2/1
Waregem-Genk 1/2 ili 2/1
Ovo sam prepisao i svaka cast majstore.stomaklija je napisao/la:EIHC Tournaments
20:00 Francuska - Slovenija
Tip: 1
Kvota: 1,95
Bravo za braću Francuze, 6:1
svaka cast.steta sto ja ne isprati ovo ,vec bio odigro tikete ,mrsko mi bilo ic u klad ponovostomaklija je napisao/la:EIHC Tournaments
20:00 Francuska - Slovenija
Tip: 1
Kvota: 1,95
Bravo za braću Francuze, 6:1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.