San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Poraz tricom uz zvuk sirene, kakav sut...

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Steta,mada sam znao da cemo primiti ovaj zadnji sut,jer se u NBA-u sve vraca...Kako dobijes,tako i izgubis...Zao mi samo sto smo upropastili Timijevu veliku utakmicu... 
I sutra u Portlandu, nakon ovog veceras, mislim da je novi poraz...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne bih rekao,upitni su im Batum i Matthews,a to im je pola tima ...YaSSaL je napisao/la:I sutra u Portlandu, nakon ovog veceras, mislim da je novi poraz...
Ovo je bolilo..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne,upravo suprotno!Ovako ekipa postaje jos jaca!Raul_64 je napisao/la:Ovo je bolilo..
Ma dovoljno smo mi jaki mentalni , Duncan i com. zna sta je izgubiti uz zvuk sirene
Steta sto si rekao za Timiovu noc
22 poena , 21 skok i 6 blokada
posto Portland ima samo prvu petorku a ako te dvojice ne bude , trebalo bi se sutra dobiti.
Steta sto si rekao za Timiovu noc
22 poena , 21 skok i 6 blokada
posto Portland ima samo prvu petorku a ako te dvojice ne bude , trebalo bi se sutra dobiti.
E ako sutra dobijemo, nekako bih prebolio ovu tricu...
A jeste bolilo, nema sta. Trebalo mi je dvije minute da skontam sta se desilo...
A jeste bolilo, nema sta. Trebalo mi je dvije minute da skontam sta se desilo...
Mozda ce Pop tankirati veceras posto TNT prenosi utakmicu 
Koliko je ono godina Duncanu
Utah je jaka ekipa tako da poraz i ne čudi.Kako su me neki napadali na ovom forumu kad sam ih stavio u prognozi na mjestu koje vodi u PO
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakve je brojke Timmy sinoc imao i u kakvoj je formi(ne ureklo se) govori i podatak da mu je ovo tek 4. put u karijeri da je imao 20+ p 20+s i 6+ bl ,a prva 3 puta su bila u PO!
Prva znaci u karijeri ,kad se govori o RS! 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tweets All / No replies
1hManu Ginobili@manuginobili
Like a friend used to say many years ago: "Hoću kući". Nap time now. Tonight the Blazers 9.30p CT & then back home!
Expand Reply
Retweet
Favorite
Nisam znao kako drugacije da ovo postavim,ali me tweet tako obradovao,da vam ne mogu opisati
Like a friend used to say many years ago: "Hoću kući". Nap time now. Tonight the Blazers 9.30p CT & then back home!
Expand Reply
Retweet
Favorite
Nisam znao kako drugacije da ovo postavim,ali me tweet tako obradovao,da vam ne mogu opisati
Sad mi je još dražiNEZALAGANJE je napisao/la:Tweets All / No replies
Expand Reply
Retweet
Favorite
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Da mi je znati koji friend..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislim da je on igrao sa Savicem u Kinderu, a i Jaric je tu bio...Neko od njih dvojice sigurno...Raul_64 je napisao/la:Da mi je znati koji friend..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta ocekivati kad izgubis 20+ lopti protiv mediokriteta... 
Ma znao sam, ocekivan poraz...
Očigledno da ih uhvatila depresija jer su daleko od kuće 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Veceras se mora uzeti, jer tri poraza u nizu se ne smiju dozvoliti...
Garia skidam sa svoje trejd liste
njegov sut zlata vrijedi.
a Tiago odavno vise nije iznenadjenje
dobro je bilo prekinuti ovih 4,5 pobjeda Bostona zaredom u San Antoniu , od formiranja velike trojke prvi put da ih dobijemo..
a sada opet dva nehumana gostovanja back to back kod Oklahome i Denvera , da je dobiti jednu..
vala ima da zadnjih 20 utakmica regularne sezone igramo kod kuce protiv tankirajucih ekipa.
njegov sut zlata vrijedi.
a Tiago odavno vise nije iznenadjenje
dobro je bilo prekinuti ovih 4,5 pobjeda Bostona zaredom u San Antoniu , od formiranja velike trojke prvi put da ih dobijemo..
a sada opet dva nehumana gostovanja back to back kod Oklahome i Denvera , da je dobiti jednu..
vala ima da zadnjih 20 utakmica regularne sezone igramo kod kuce protiv tankirajucih ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.