Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH - UKINUTA SUSPENZIJA
ne kontam @malta 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ja kontam da je to rekao zato što to nema veze gore sa Pjanićem, već sa profilom onog ko je skrinšuto xD tj samnom.zizu1991 je napisao/la:ne kontam @malta
Shvatio sam ja da nema veze sa Pjanketom, nego nisam njega, no nije bitno, dosta OT
Svakako da ponovim ono što svi kažu, nadam se da ćemo sa jednim predsjednikom Saveza krenuti onim stopama kojima je išao Komitet, i da ćemo snažno grabiti ka naprijed u svim smjerovima koji su ključni za bolji nogomet u BiH.
Sretno Dino
Svakako da ponovim ono što svi kažu, nadam se da ćemo sa jednim predsjednikom Saveza krenuti onim stopama kojima je išao Komitet, i da ćemo snažno grabiti ka naprijed u svim smjerovima koji su ključni za bolji nogomet u BiH.
Sretno Dino
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nismo ni svjesni kolika je ovo stvar za naš fudbal... Naravno da su delegati bili pod odredjenim pritiskom prisutnih ljudi iz FIFA-e i UEFA-e ali na kraju je važan samo rezultat izbora. Prvi put možemo krenuti iz nule sa kvalitetnim kadrom i ljudima koji žele dobro BiH fudbalu - i jednim predsjednikom, kao svaki drugi normalni fudbalski savez.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
I ja sam se bojao za ovu sjednicu. Mislio sam da ce nam ova manjina sjebati nogomet sad kad konacno imamo sve uslove za veliko takmicenje.Zekoo je napisao/la:Ja sam strahovo pravo al danas kad sam usao na sportsport i procito sve detaljno pao mi ja kamen sa srcaFKKrajina je napisao/la:Pobjeda Komiteta za normalizaciju. Sve pozicije su odnijeli ljudi koji su bili u komitetu,kako predsjednik i potpredsjednik,tako i clanovi izvrsnog odbora su osobe koje su dobile podrsku komiteta. MIslim da nema zime za nasDa se ovdje samo nastavlja rad komiteta.
Htio bih dodati jos jednu stvar,za sve ove sumare iz RS i njihove pojedine kolege iz Herceg Bosne, Darko Ljubojevic je velicinaaa od covjeka. Dokaz kako jedan Srbin zivi za BiH i za njen nogomet. Svaka cast!!!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Fakat mi je zao sto Ljubojevic nije predsjednik FS. Nekako mi je covjek bas slika i prilika osobe za tu poziciju. Nadam se da ce on sledeci biti predsjednik,najiskrenije.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- storm_raider
- Kontakt:
Takodjer, Ljubojevic je buducnost bh. nogometnog administrativnog vrha. Apsolutna podrska.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Hvala Bogu pa Ljubojević odlazi sa mjesta sportskog direktora u Borcu,neka se sad bagće raznim normalizacijama.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Principatus
- Kontakt:
Nemam uvid u njihov rad (kao i vecina ovdje), jedino sto sam primjetio kod ovog Begica i Ljubojevica, da djeluju bistro, kulturno i znaju se izraziti kada govore, za razliku od Ulje, Sulje, Ceke i kompanije koji su djelovali kao neki politicari iz provincije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Pa to samo govori da bi moglo bit sluzbeno.viKK je napisao/la:Daj ba , nije to službeno al nikako . Pa pogledaj samo gramatičkih grešaka .. "će mo , uspIJeha .."Zekoo je napisao/la:Evo i Pjanića
P.S.
Nadam se da će ovo novo vodstvo biti normalnije nego ona vodstva prije i da će se raditi u korist nogometa.
Hayley <3
Žao mi je što šef (Ivica Osim op.a.) nije mogao ili šta već, predložiti za predsjednika saveza nekoga iz struke, dakle nekog iz fudbala. Jasno je da u savezu trebaju biti i advokati i političari, ali u prvoj liniji mora biti neko iz fudbala. Pa to je isto kao kad bi meni dali da budem direktor vodovoda. Mislim da je trebalo drugačije to uraditi, da je za predsjednika trebao biti izabran neko od naših igračkih legendi koje sam gore nabrojao. To su ljudi koji lako mogu doći do Platinija, ljudi koji su cijeli život u fudbalu, priznata imena. Baš mi nema logike", dodao je Baždarević.
posteno covjek kaze,zasto neko od ovih legendi kako se nazivaju ne stisnu muda i kandiduju se,barbarez,konjic,bolic, a porestanu palamudit po emisijama lige prvaka i laprdat sta treba uradit
posteno covjek kaze,zasto neko od ovih legendi kako se nazivaju ne stisnu muda i kandiduju se,barbarez,konjic,bolic, a porestanu palamudit po emisijama lige prvaka i laprdat sta treba uradit
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Ako Begica podrzavaju igraci pa i Ivica Osim, uefa Fifa zasto ga ne bi i ja podrzao... vjerovanto je bolji od Bevande. A slazem se s postom iznad sto se tice legendi, da nekom stalo da bude u savezu vrlo lakho moze doci do kandidature preko kantonalnog saveza. Dosta price treba ovo ono, nece se samo, ali to je ta bosanski mentalitet " samo nemoj mene bgti"
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Najbolja stvar od svega je da zbog nase delegacije nece morati prosirivati kongresne dvorane ... Hvala striki Osimu i komitetu za uradjeno ...
Imam osjecaj da ovaj savez gori od onog.. Elvedin Begic glumi mangupa nekog kao i ostali i Bakovic.. sad 2500 ulaznica sad 1900 , pa nemogu da vjerujem 6000 samo u prodaju pred GRCKU!!! VRATITE MUNIBA I OSTALE ONI SU BILI MILA MAJKA STA OVI RADE!!!! SAVEZ NAPOLJE , PI:KE LOPOVSKE!!!! Ljudi pa nezz jestel culi sad za grcku , inace u lozi sjede prvo fudbalski radnici , scouti , treneri i ostale p.zde materine... a u nas hanka paldum , selma bajrami , bog otac sve neku glumci ne kazem , svugdje u svijetu u Svecanoj lozi sjede poznati tj VIP Raja neka . Al prije svega ako je tako malan stadion i broj ulaznica ogranicen onda treba i ogranciti u Svecanoj lozi , neki dan sam dobio informaciju da scout jedne njemacke ekipe nije mogao dobiti mjesto u lozi , jer je "navodno" prekasno uputio zahtjev ... on ima prednost taman da je zadnji dan trazi!!! BANDITI JEDNI OD BAKOVICA ; BEGICA I OSTALE BAGRE!!! VJERUJTE ONI SU BILI NISTA STA OVI RADE!!!!
>>No body likes us but we dont care<<
Jack Nicholson ima zagarantovano mjesto na parketu Lakersa, Jay-Z i Beyonce na parketu Netsa itd. Sta to onda fali da Hanka Paldum sjedi u lozi ako ce je uredno platiti? Ako tebi Hanka Paldum nije VIP u nasim okvirima, onda stvarno ne znam ko jeste.D€LUX je napisao/la:Imam osjecaj da ovaj savez gori od onog.. Elvedin Begic glumi mangupa nekog kao i ostali i Bakovic.. sad 2500 ulaznica sad 1900 , pa nemogu da vjerujem 6000 samo u prodaju pred GRCKU!!! VRATITE MUNIBA I OSTALE ONI SU BILI MILA MAJKA STA OVI RADE!!!! SAVEZ NAPOLJE , PI:KE LOPOVSKE!!!! Ljudi pa nezz jestel culi sad za grcku , inace u lozi sjede prvo fudbalski radnici , scouti , treneri i ostale p.zde materine... a u nas hanka paldum , selma bajrami , bog otac sve neku glumci ne kazem , svugdje u svijetu u Svecanoj lozi sjede poznati tj VIP Raja neka . Al prije svega ako je tako malan stadion i broj ulaznica ogranicen onda treba i ogranciti u Svecanoj lozi , neki dan sam dobio informaciju da scout jedne njemacke ekipe nije mogao dobiti mjesto u lozi , jer je "navodno" prekasno uputio zahtjev ... on ima prednost taman da je zadnji dan trazi!!!BANDITI JEDNI OD BAKOVICA ; BEGICA I OSTALE BAGRE!!! VJERUJTE ONI SU BILI NISTA STA OVI RADE!!!!
Ta politika da neki svabo ima prednost naspram naseg covjeka je najveca zabluda u nasim balkanskim mozgovima - ugodi strancu, sebi se poseri u usta. Vala, radije ce mi Hanka sjediti u lozi, a pogotovo ako je ranije trazila tu ulaznicu.
Sigurno da ima malverzacija oko karata koje obicno rade ljudi koji su i zaduzeni za prodavanje istih, ali prozivati Begica bagrom i banditom bez ikakvog argumentovanog osnova je nesto sto ovdje neces moci da radis, jesi li me razumio?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
posalji ga u Banovice dreamer 
Ma ja vama pase sa sportsport.ba jer vama ugadjaju pisete sta oni hoce dobija se na kafu... vasi sefovi uzivaju sve privilegije , a i vi sigurno sjedite na dobrim mjestima a neki nemogu dobiti ni jug!! sta ti pricas ovdje neces moci da radis?? sta si ti sebi umislio koji si ti ku.ac ... ti si vjerovatno neki debeli moron koji 24 sata sjedi pred kompom i mangup na forumu jer IMAS TU MOC_dreamer_ je napisao/la:Jack Nicholson ima zagarantovano mjesto na parketu Lakersa, Jay-Z i Beyonce na parketu Netsa itd. Sta to onda fali da Hanka Paldum sjedi u lozi ako ce je uredno platiti? Ako tebi Hanka Paldum nije VIP u nasim okvirima, onda stvarno ne znam ko jeste.D€LUX je napisao/la:Imam osjecaj da ovaj savez gori od onog.. Elvedin Begic glumi mangupa nekog kao i ostali i Bakovic.. sad 2500 ulaznica sad 1900 , pa nemogu da vjerujem 6000 samo u prodaju pred GRCKU!!! VRATITE MUNIBA I OSTALE ONI SU BILI MILA MAJKA STA OVI RADE!!!! SAVEZ NAPOLJE , PI:KE LOPOVSKE!!!! Ljudi pa nezz jestel culi sad za grcku , inace u lozi sjede prvo fudbalski radnici , scouti , treneri i ostale p.zde materine... a u nas hanka paldum , selma bajrami , bog otac sve neku glumci ne kazem , svugdje u svijetu u Svecanoj lozi sjede poznati tj VIP Raja neka . Al prije svega ako je tako malan stadion i broj ulaznica ogranicen onda treba i ogranciti u Svecanoj lozi , neki dan sam dobio informaciju da scout jedne njemacke ekipe nije mogao dobiti mjesto u lozi , jer je "navodno" prekasno uputio zahtjev ... on ima prednost taman da je zadnji dan trazi!!!BANDITI JEDNI OD BAKOVICA ; BEGICA I OSTALE BAGRE!!! VJERUJTE ONI SU BILI NISTA STA OVI RADE!!!!
Ta politika da neki svabo ima prednost naspram naseg covjeka je najveca zabluda u nasim balkanskim mozgovima - ugodi strancu, sebi se poseri u usta. Vala, radije ce mi Hanka sjediti u lozi, a pogotovo ako je ranije trazila tu ulaznicu.
Sigurno da ima malverzacija oko karata koje obicno rade ljudi koji su i zaduzeni za prodavanje istih, ali prozivati Begica bagrom i banditom bez ikakvog argumentovanog osnova je nesto sto ovdje neces moci da radis, jesi li me razumio?
a uzivo ne znas kafe narucit.. kretenu jedan ti si MODERATOR oojj boze moj sad ima neko iznad tebe
Svako ima pravo na svoje misljenje tako i ja za mene begic i bakovic KRIMINALCI !!
E neka ste je bump
Savez treba pod hitno pooštriti kazne za skandiranje na utakmicama premijer lige BiH. Uz to ne treba davati licence za klubove koji nisu u stanju imati normalan travnjak. Ako neko može napraviti novu tribinu i ušminkati je onda je prije svega mogao promjeniti travnjak, drenažu itd. Većina pravi tribine a dođe im po 200-300 ljudi na utakmicu, mudro od njiha nema šta.
Maksimalne kazne povećate 3-4 i eventualno za 5 puta. Dosta je bilo spominjanja generala, ratnih zločinaca, negiranje države na tribinama odakle bi svaki normalan insan bodrio svoju ekipu a ne veličao bolesnike.
Ko ima lobi u tom savezu, pa nije moguće da neki klubovi mogu imati normalan travnjak, dok oni koji idu kao u Evropu nisu u stanju omogučiti normalan teren. Sljedeći put neka ponesu sjemena luka, malo krompire da se posadi nešto neče li niknuti pa mogu prodavati kilo po marku i eto im zarade.
Repka je posebna priča. BP je premalo, no da Zenica ulaže milione samo radi repke nema smisla. Šta će ti stadion od 30.000 hiljada ako ti na utakmici kluba dolazi 1-2 hiljadu navijača. Repka igra par puta u godini i radi toga praviti milijunsku investiciju je besmisleno. Druga stvar ako savez i država reagiraju, no važnije je da neki vozaju Audije nego standard u BiH. Ha ja, niko ništa, pa rade šta hoće
Savez treba pod hitno pooštriti kazne za skandiranje na utakmicama premijer lige BiH. Uz to ne treba davati licence za klubove koji nisu u stanju imati normalan travnjak. Ako neko može napraviti novu tribinu i ušminkati je onda je prije svega mogao promjeniti travnjak, drenažu itd. Većina pravi tribine a dođe im po 200-300 ljudi na utakmicu, mudro od njiha nema šta.
Maksimalne kazne povećate 3-4 i eventualno za 5 puta. Dosta je bilo spominjanja generala, ratnih zločinaca, negiranje države na tribinama odakle bi svaki normalan insan bodrio svoju ekipu a ne veličao bolesnike.
Ko ima lobi u tom savezu, pa nije moguće da neki klubovi mogu imati normalan travnjak, dok oni koji idu kao u Evropu nisu u stanju omogučiti normalan teren. Sljedeći put neka ponesu sjemena luka, malo krompire da se posadi nešto neče li niknuti pa mogu prodavati kilo po marku i eto im zarade.
Repka je posebna priča. BP je premalo, no da Zenica ulaže milione samo radi repke nema smisla. Šta će ti stadion od 30.000 hiljada ako ti na utakmici kluba dolazi 1-2 hiljadu navijača. Repka igra par puta u godini i radi toga praviti milijunsku investiciju je besmisleno. Druga stvar ako savez i država reagiraju, no važnije je da neki vozaju Audije nego standard u BiH. Ha ja, niko ništa, pa rade šta hoće