Ovo sam trazio

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
neo je napisao/la:Ako koga interesuje danasnji webchat u tekstualnoj verziji moze naci na http://www.redcafe.net/f6/welbeck-young-webchat-363369/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo sam trazio![]()
![]()
![]()
Imaš prenos Uniteda na Sport Klubu.trxel je napisao/la:Cirkusa na BHT..Prenose pool sa vilom,a United igra u istom terminu...Ebem ti kanal
Moja TV...Moram na streamu..Samo bi valjalo radi naseg komentatora,a inace gledam preko streama..BluesForever je napisao/la:Imaš prenos Uniteda na Sport Klubu.trxel je napisao/la:Cirkusa na BHT..Prenose pool sa vilom,a United igra u istom terminu...Ebem ti kanal
Amin!Narin je napisao/la:Sutra barem 3 razlike!
Imamo mi Ria i Vidic u odbrani ako budu zajedno igrali sta ce ti jaci tandem, budeli promjena bilo npr(Small) ode sve u ...trxel je napisao/la:Cinjenica je da je Sunderland dao do sada 17 golova.Od toga S.Fletcher 7,sto je otprilike oko 40 % golova kluba.Znaci dobro cuvat tog igraca i vecina opasnosti je uklonjena.
Jos postoji problem kod odbrane prekida.Na tom poradit,i moguc treci clean sheet sezone..
Ekipa je sasvim sigurno jako napaljena za sutra i svi očekujemo 3 vrijedna bodanyxem je napisao/la:Današnja press.konf.
Nani još uvijek nije oporavljen, ali Kagawa bi mogao početi tekmu.
“Nemanja Vidic is back in the squad tomorrow. Jonny Evans is out with the hamstring injury from last week. Chris Smalling came on and did very well. Shinji Kagawa is back in training and doing very well. Nani is still out.”
Znači, Kagawe opet nema u sastavu.Elsewhere, Kagawa is due back in full training next week. "Shinji should start training with the first team on Monday, which is good news," added the boss. "He’s doing very well now. Nani is still out. Rio’s okay, there’s no problem with him. We’re more or less in good shape."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.