NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 dec 2012, 12:51

Mislim da se Bengals u njihovom nazivu, odnosi na Bengalske tigrove, a ne na baklje bengalke :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 dec 2012, 15:38

rio_Ferdy88 je napisao/la:Mislim da se Bengals u njihovom nazivu, odnosi na Bengalske tigrove, a ne na baklje bengalke :mrgreen:
Onda je do mene. Ja sam kod njih uvijek mislio da se baklje.

Nego mi cemo u Nedjelju imati ogromnu prednost, a ta je hladno vrijeme i da najavljuju da ce za vrijeme utakmice padati snijeg. Eh sada ne znam koliko 49ersi u tim uslovima imaju iskustva.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 dec 2012, 16:54

Cutler sad pored vrata i I MCL :roll: ..kaze da ce igrati, ali povreda mu je slicna onoj kakvu je imao upravo protiv Packersa u playoffu kada ga je Smith izveo , a Cutler nije se potrudio vratiti u igru..po mnogima je trebao, ali gledajuci realno kakva nam je taj dan bila OL samo bi ga jos dokrajcili i napravili gore valjda se nekad i o tome treba razmisljat.. evo sad ce kaze igrati a vidjet cemo kako ce sa dvije povrede odraditi ovu utkamicu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 dec 2012, 17:12

Jedno glupo pitanje sa moje strane ?

Koji je fazon da se stadioni NFL timova prave bez krova ? Je li to zbog toga da navijaci osjete kakve uslove imaju igraci ili je u pitanju neka druga stvar ?

Stadioni su ili komplet otkriveni ili komplet zatvoreni...Hvala unaprijed na odgovoru.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 dec 2012, 17:16

pazi nesto Bearsi su dobili ponudu da prave recimo pokriven stadion i da dobiju recimo umjetnu travu , ali hladno se to odbilo od grada ..razlog je sto to vise nebi bili Bearsi kako oni kazu..mi imamo 100% orginal travu trava prirodna ..drugi staidoni ili je plasticna ili je mjesavina plasticne i orginalne ..ima jos par stadiona kao mi i ako kad je lose vrijeme jako su losi uslovi, ali staces oni tako zele i nece nista da mjenjaju
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 dec 2012, 20:21

ko ce biti MVP? po meni nema dileme ovdje ..nagradu trebaju da podjele Peterson i Manning ...jednostavno da je podjele nema druge..Tomica ima bolje brojke, Rogers takodjer, ali brate ova dva igraca su imali teske povrede vratili su se odigrali fantasticnu sezonu..zalsuzuju nagradu da im cak uruce Tomica i Rogers njih dvojica licno d aim uruce ovu nagradu.

Peterson 1600 yardi sa onakvim koljenom obara rekorde u pm..jos zna da njemu jedan udarac blizu koljena znaci kraj karijere on i dalje ide agresivno..joj njega kad vidim ja se veselim Rosu majkemi moje sve kontam bice i on isti :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 dec 2012, 20:39

Pa nisu svi ili nadkriveni, ili otkriveni... Dallasov je sa pokertnim krovom. Ali postoji pravilo u NFLu, da ako si krenuo sa otvorenim krovom moras tako i zavrsit utakmicu.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 dec 2012, 21:07

Cutler ce ipak igrati evo kazu..daj boze da ga ne zakaci ko rasturit ce ga onakvog sad izudaranog :)

Ali u qurcu smo bogami Jennings,Melton,McClellin,Urlacher su out haman pa startna odbranbena postava..posebno Melton tu ga tesko ko moze nadoknaditi dok Jennings se i moze ima nekih solucija ali opet nije to to..Mcclellin takodjer MCL on nece igrati..znaci ima istu povredu kao Cutler i opet ne igra , a novinari bi eto poljuvali Cutlera da ne izadje na teren u nedelju :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 14 dec 2012, 21:38

rio_Ferdy88 je napisao/la:Mislim da se Bengals u njihovom nazivu, odnosi na Bengalske tigrove, a ne na baklje bengalke :mrgreen:
Dobro mislis ;)

Salt, ako Peterson predje 2000 yardi treba mu dati MVP-a iako Minnesota ne napravi PO, al' vjerovatno da ce QB dobit tu nagradu, dakle Manning, Brady ili Rodgers.

Zanimljivo sinoc samo 3 WR-a uhvatila pass kod Cinncija, i opet dobiti tekmu glatko...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 dec 2012, 01:36

Uh danas nas ocekuje dosta dobrih utakmica, samo je steta sto u 19 h po nasem vremenu se igraju dvije fenomenalne utakmice i steta je sto jedna nije u 22 h. Ipak mislim da cu gledati Packerse i Bearse u tom terminu, a povrsinski pratiti desavanja iz Atlante gdje igraju Falconsi i Giantsi.

Zatim od 22 h se nadati pobjedi Cowboysa na domacem terenu protiv Steelersa i za kraj utakmica koja nosi epitet SB utakmice izmedju Patriotsa i 49ersa.

Kod 49ersa nece igrati Manningham, dok cemo mi po svemu sudeci biti bez Gronka, a zanimljivo da vecina smatra da je kljucni match-up onaj izmedju Soldera i Smitha i smatraju da bi taj match-up mogao odluciti pobjednika.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 dec 2012, 01:50

amerosm je napisao/la:Uh danas nas ocekuje dosta dobrih utakmica, samo je steta sto u 19 h po nasem vremenu se igraju dvije fenomenalne utakmice i steta je sto jedna nije u 22 h. Ipak mislim da cu gledati Packerse i Bearse u tom terminu, a povrsinski pratiti desavanja iz Atlante gdje igraju Falconsi i Giantsi.

Zatim od 22 h se nadati pobjedi Cowboysa na domacem terenu protiv Steelersa i za kraj utakmica koja nosi epitet SB utakmice izmedju Patriotsa i 49ersa.

Kod 49ersa nece igrati Manningham, dok cemo mi po svemu sudeci biti bez Gronka, a zanimljivo da vecina smatra da je kljucni match-up onaj izmedju Soldera i Smitha i smatraju da bi taj match-up mogao odluciti pobjednika.
Mislis 2 dobre tekme Coltsi i Texansi i Denver i Baltimore :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 dec 2012, 01:55

Edin TM87 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Uh danas nas ocekuje dosta dobrih utakmica, samo je steta sto u 19 h po nasem vremenu se igraju dvije fenomenalne utakmice i steta je sto jedna nije u 22 h. Ipak mislim da cu gledati Packerse i Bearse u tom terminu, a povrsinski pratiti desavanja iz Atlante gdje igraju Falconsi i Giantsi.

Uh hebote zivot ja te dvije utakmice totalno zaboravio. :oops: :oops: Steta sto se ove cetiri utakmice igraju u istom terminu, a u Ponedeljak moramo gledati patnju izmedju Jetsa i Titansa. Mogla je jedna utakmica ici u taj termin, ali eto Boze moj...

Nadam se sutra Vasoj pobjedi i porazu Broncosa, jer bi to za nas bio idealan scenarij i kako god se zavrsi utakmica protiv 49ersa mi na dobitku.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 dec 2012, 02:00

Steta, sve tekme strasne, a niko ne prenosi Coltse, nego moram na stream al' eto...

Amere, dao sam ti glas za forumasa godine tamo na temi onoj da ne bude da ne volim Patse :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 dec 2012, 06:03

Edin TM87 je napisao/la:

eto koliko pratis taj NFL da ubrajas to u utakmice pored Bearsa i Packersa :).. sve ti nesto pratis a i dalje se pravis budala :)..nema brate bolje tekme u NFL jos jedino Pittsburg-Baltimore se moze onako mjerit :)..taman da su Packersi i Bearsi najlosi to ce uvjek ostat rivalitet i utkamica koju svi zeljno iscekuju :)

a ipak i te utkamice koje si takodjer spomeno spadaju u red onih najboljih u ovoj sedmici..ima dosta dobrih utakmica ebiga sad se lomi sezona sad su sve tekme zanimljive brate
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 16 dec 2012, 09:01

ja ću sve pratiti preko NFL Redzonea.. nekako mi je to najbolja opcija, zapamtio sam skoro sve igrače u napadu svih ekipa preko toga, a i u obrambenim igračima ne kaskam... :lol:
inače, Brownsi danas uzimaju RG3 i co. ;)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 dec 2012, 09:53

Što se Edin ulizuje Ameru :mrgreen:

Kako li je Edina zaobišla Kanta, vjerujem da je bio u užoj konkurenciji (malo sale nije na odmet` :mrgreen:)

Inace, ako Vikesi ne izbore PO, nema nista od MVP-a za AP-a ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 dec 2012, 12:51

rio_Ferdy88 je napisao/la:Što se Edin ulizuje Ameru :mrgreen:

Kako li je Edina zaobišla Kanta, vjerujem da je bio u užoj konkurenciji (malo sale nije na odmet` :mrgreen:)

Inace, ako Vikesi ne izbore PO, nema nista od MVP-a za AP-a ;)
Edin nema pametnijeg posla da pise kilometarske postove po svakoj temi i da visi na forumu, sad cu glasat za protivnika kad ti dodjes na red :lol: :mrgreen:

Salt, ma zajebavam se sta se palis, imam namjeru da se oparim danas, dobra kvota na GB strasna, kont'o sam bit ce 1,15 hahahha :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 dec 2012, 13:04

Edin TM87 je napisao/la: Edin nema pametnijeg posla da pise kilometarske postove po svakoj temi i da visi na forumu, sad cu glasat za protivnika kad ti dodjes na red :lol: :mrgreen:
Mozda ce @amer upravo biti protivnik :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 dec 2012, 13:04

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la: Edin nema pametnijeg posla da pise kilometarske postove po svakoj temi i da visi na forumu, sad cu glasat za protivnika kad ti dodjes na red :lol: :mrgreen:
Mozda ce @amer upravo biti protivnik :mrgreen:
Nece dere ga onaj Arnelinho :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 dec 2012, 14:13

@ Edin

hvala ti na glasu, ali ja tamo uopste ne glasam jer ne znam za koga bi se odlucio...evo npr. vodeci se ovim podforumom ne znam za koga bi se odlucio izmedju @ria i @randya tako da je bolje da uopste ne glasam.

No vratimo se mi NFL-u...pobjeda Coltsa, pobjeda Ravensa i pobjeda Patriotsa i svi veceras zadovoljni.

@ rio

ne znam znas li, ali Tomica je svojoj kcerki dao ime Vivian Lake :D :D , a isti se takodjer slaze za tvojim pisanjem prije par dana, jer je na konferenciji rekao da ove pobjede nista ne vrijede ukoliko ovu formu ne prenesu u PO.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []