Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Arsenal
Pa eto Diaby je i dalje u bolnici, i kao takav je logicno manje koristan od ovih, ali Rosicky vise nije u bolnici, i korisniji je i od Gervinha i od Ramseya zajedno, i zasto se njega rijesiti a ne ove dvojice ? Sad ce jos spomenuti i godine 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Rosicky i u bolnickom krevetu ucini vise nego ona dvojica hadalja, likovi su ove sezone sje.bali utakmica i utakmica posebno ramsey jer on nije vise igrac za Arsenala, jbg slomise jadi nogu i frajer nazadova u ekipi isto kao i Eduardo samo sto su njega prodai, a ovog ostavili u klubu, Ramseya treba slati na posudbe kao i Denilsona na sezonu-dvije pa vidjet sta ce biti od njega, jer trenutno mi vise ne mozemo cekati njegovu formu prije povrede u zamjenu za sje.bane utakmice, a sto se Gervinja tice ja bih i njega poslao na posudbu al kod nekog "prisebnijeg" trenera koji ce onaj njegov usporeni mozak dovesti na normalu, mozda on ima muda al frajer zbog nedostatka mozga sje.be akciju, jbg ja vise volim peglanje lopte oko sesnaesterca i nekakvu nadu da se doda pas napadacu, nego njegov prodor pa dodavanje lopte drito protivniku u noge
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Samo je pitanje vremena kad ce se Rosicky opet povrijediti. I Da ako gledamo sezonu do sad Gervinho je 5x vise ucino za Arsenal od Rosickog. Za sad, vidjeti cemo kako ce biti na kraju, mada sumnajm da Rosicky moze biti koristan, opet ce on obnoviti neku povredu.
Celik!3,2,2.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Po cemu, po statistici ? Dobro jest, ali Rosicky u ove 2-3 utakmice sto je odigrao pokazao je bolju igru od ove dvojice, koji su tu duze od njega, znaci imali su sansu da se dokazu (to mislim na ovu sezonu) i da se izbore za mjesto u timu, i dzaba sto lose igraju, opet su tu u XI. Sta li je u onoj Wengerovoj glavi Boze Boze 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 13636.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pravi vlasnik
Ako Bog da kad nas on preuzme sve će se riješit, samo da ode ono američko **** iz kluba.
Pravi vlasnik
Pozz ljudi 
Prvi post da posvetim svom klubu za kojeg navijam 13 godina tacnije od svoje 10 godine. Nadam se da ce bolji dani doci za klub
Prvi post da posvetim svom klubu za kojeg navijam 13 godina tacnije od svoje 10 godine. Nadam se da ce bolji dani doci za klub
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ti ozbiljno ne citas. Ljudi su bili korisniji od njeg, ne Ramsey doduse on je bio bas slab, dok je Gervinho na pocetku bio dobar i sve akcije su isle preko njeg. Opet kazem, za Oxa se kaze da ne igra na svojoj poziciji i to je jedan od razloga zasto se on ne napada, pa ni Gervinho ne igra na svojoj, pa ga opet svi redom pljuju. Te zadnje dvije utakmice koje je Rosa igrao, i Gervinho je bio dobar(osim ove protiv ovih cetveroligasa)Olympiakos i WBA, gdje je oba puta igrao na krilu. Neko rece da ima finising Podolskog bio bi najbolje krilo mozda cak i na svijetu, ali ni ovako nije los koliko ga neki znaju predstaviti. Uglavnom bolje on na krilu nego Rosicky. Uvijek, pa cak i kad je zdrav i u formi Rosicky na krilu je 0.
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bilo je mnogo dobrih i meni dragih igrača koji su igrali za Arsenal, abd biti će ih i ubuduće ali niko nikada neće moje srce osvojiti kao Neleteći Holanđanin. Još od djetinjstva, otkad znam za sebe bio mi je i ostao najdraži igrač, nogometni uzor. Arsenal više ovakvog igrača nikada neće imati. Za mene lično veći i bolji od Henrya i čovjek koji također zaslužuje svoju statuu ispred stadiona. Iako je reako da se ne želi baviti menadžerskim poslom u budućnosti, nadam se da će biti jedan od trenera u stručnom štabu koje će predvoditi Thierry.
Iako sada broj 10 nosi naš Jackie za mene će Bergy uvijek ostati jedina Arsenalova 10-ka!
[youtube][/youtube]
Nekada smo imali ovakve veličine a sada imamo Gervinha, Chamakha i Lolcotta.
Bilo je mnogo dobrih i meni dragih igrača koji su igrali za Arsenal, abd biti će ih i ubuduće ali niko nikada neće moje srce osvojiti kao Neleteći Holanđanin. Još od djetinjstva, otkad znam za sebe bio mi je i ostao najdraži igrač, nogometni uzor. Arsenal više ovakvog igrača nikada neće imati. Za mene lično veći i bolji od Henrya i čovjek koji također zaslužuje svoju statuu ispred stadiona. Iako je reako da se ne želi baviti menadžerskim poslom u budućnosti, nadam se da će biti jedan od trenera u stručnom štabu koje će predvoditi Thierry.
Iako sada broj 10 nosi naš Jackie za mene će Bergy uvijek ostati jedina Arsenalova 10-ka!
[youtube][/youtube]
Nekada smo imali ovakve veličine a sada imamo Gervinha, Chamakha i Lolcotta.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa dobro jarane, al kad dodju likovi koji ce zamjeniti ove kretene?
Mislis da ce fanovi i sam Wenger trpit kad kajmak, konj iz slonovace i ramiz promase cist pogodak ? Samo da oce kupit dobro krilo i da onog Gervinha vise ne gledam u postavi...
Mislis da ce fanovi i sam Wenger trpit kad kajmak, konj iz slonovace i ramiz promase cist pogodak ? Samo da oce kupit dobro krilo i da onog Gervinha vise ne gledam u postavi...
Niko veći od Titija jedino Jacky.Marsal je napisao/la:Arsenal više ovakvog igrača nikada neće imati. Za mene lično veći i bolji od Henrya i čovjek koji također zaslužuje svoju statuu ispred stadiona.
Taj broj su uhelaćili. Trebala se desetka poslati u peMziju zajedno sa Denisom. A nju su kasnije nosili Gallas (Marsal je napisao/la:Iako sada broj 10 nosi naš Jackie za mene će Bergy uvijek ostati jedina Arsenalova 10-ka!
Rosicky, Jacky, Chamberlain.
Od ostalih mi niko nije drag kao oni. Tu su negdje Giroud i Szczesny, pa i Sagna, Arteta al' daleko su oni od njih.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Marsal
- Kontakt:
Moja lista najdražih igrača u ovom Arsenalu.Arnelinho je napisao/la: Rosicky, Jacky, Gibbs, Mertesacker.![]()
Ovo ostalo što se mene tiče, može se rasprodat.
on Abou Diaby's injury…
Slow progress. I cannot give you any fixed date because we are a bit in no man's land on that front. He is working. We are waiting for him to come back but he is not ready.
on him playing over Christmas…
Over Christmas? Certainly not.
povrijedio se 29.09 i 2 dana poslije ozljede rekli su da je 3 weeks away.
Szcsesny mi ide na živce, recimo momak je poslije poraza od Bradforda otišao u noćni klub. Cool.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
-
BigBigBang
- Kontakt:
Je li moguce da su toliko nesposobni da ne znaju ni sta je Diabyu ni za koliko ce se oporaviti? Kakvi su to mediokriteti od doktora svako razuman bi se upitao?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ja sam cuo da uopste nije povrijeden nego da mu nekim postupcima ojacavaju misicna vlakna ili tako nestoBigBigBang je napisao/la:Je li moguce da su toliko nesposobni da ne znaju ni sta je Diabyu ni za koliko ce se oporaviti? Kakvi su to mediokriteti od doktora svako razuman bi se upitao?
-
BigBigBang
- Kontakt:
Nikad se ne zna sa ucenicima doktora Mengelea u Arsenalovom medicinskom timu. Arsenal je nekoliko desetina miliona funti ulozio u medicinski centar i tehnologiju pa me ne bi sad cudilo da na Diabyu rade neke svoje lude eksperimente.
Kad stize adidasova garnitura dresova da odmah printam jedan 10#jack?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Walcott bi radije u Čelzi nego u Liverpul, a druže arsenal tvoj trenutni klub, ništa ha. oj majke mi fejspalmujem se, pa do čega smo došli, da nam igrači biraju klub u koji žele proć, a uprava i Wenger to mirno posmatraju
.
hej tugo moja.
hej tugo moja.
Vođa zna.
Izgleda da ces se nacekati... Nece NIKE da se preda lako i spremio 31 milion po sezoni!! A sve se nema...Chuckie je napisao/la:Kad stize adidasova garnitura dresova da odmah printam jedan 10#jack?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Arsenalovi dresovi su uz periferce najprodavaniji na svijetu, koji bi normalan proizvodjac opreme se odrekao ogromne baze potencijalnih kupaca iste opreme?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.