Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

D10S
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la D10S » 13 dec 2012, 23:30

Nauci citati. Nisam rekao da to pise u knjizi nego sam rekao da Messi moze dolaziti sa Masseratijem na treninge a da ostali moraju koristiti klupska auta.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 dec 2012, 23:34

D10S je napisao/la:Nauci citati. Nisam rekao da to pise u knjizi nego sam rekao da Messi moze dolaziti sa Masseratijem na treninge a da ostali moraju koristiti klupska auta.
Siroti...
:cry:
Kako to podnose? Ja ja bih popio tablete jer ne bih podnio tu diskriminaciju i bol
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 dec 2012, 23:47

moraju mu dopuštati da radi šta hoće. Čuo sam da je par pokusa nad njim prošlo loše, pa danas kada se naljuti porastu mu zubi i kandže od svih tih hemikalija kojim su ga kljukali.
naprijed rejal

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 14 dec 2012, 00:43

Jest, ali zato "chemical brother" ili gnom kako mu od milja tepate :P sad trpa po 3 komada u prosjeku i svima dobro (osim madridistima, podrazumjeva se)
Hemija je cudo neviđeno 8-) možeš ti sad u Arbelou ukljukati tonu hemikalija, ali šta vrijedi kod soha ne zna i jbg :D treba znati sa hemijom

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 14 dec 2012, 11:09

[youtube][/youtube] :mrgreen:
inače,nemoj ti riper da vrijedjaš Arbelou,zna se čiji trener je sklon alternativnim metodama opuštanja :lol:
moš mislit zašto je pobjego u Nueva York :D ,tamo je ponuda svjetske klase na svakom ćošku.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 dec 2012, 17:55

Sveti je napisao/la:moraju mu dopuštati da radi šta hoće. Čuo sam da je par pokusa nad njim prošlo loše, pa danas kada se naljuti porastu mu zubi i kandže od svih tih hemikalija kojim su ga kljukali.
Da nisi skoro gledao Dark Angel, sa Albom u glavnoj ulozi? :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 14 dec 2012, 18:49

Ne :mrgreen:
naprijed rejal

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 14 dec 2012, 19:32

Messi je prije nekoliko dana oborio dugogodišnji rekord Gerda Mullera, koji je 1972. godine postigao 85 golova u svim takmičenjima, no onda su se počele pojavljivati informacije kako Messi nije najbolji, nego da je to Zambijac Chitalu.

Riječ je o igraču koji slovi za legendu zambijskog nogometa, međutim, iz FIFA-e su naveli kako se njihova statistika odnosi samo na takmičenja pod njihovim okriljem te nisu u stanju verifikovati Chitaluov 'rekord', prenio je AFP.

Chitalu je poginuo u avionskoj nesreći sa cijelim nacionalnim timom Gabona 1993. godine, kada su putovali na kvalifikacijsku utakmicu u Senegal. U to vrijeme je bio selektor Gabona.

Osim za njega, stigle su informacije kako je rekord ostvario i Brazilac Zico 1979. godine, koji je, navodno, u toj godini postigao 89 golova.

Messi u ovoj godini već ima 88 postignutih golova.
To je to, potvrđeno je da Chitalu ima 107 golova ali da tadašnja liga nije bila pod okriljem FIFA-e.

Messi je i službeno rekorder.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 14 dec 2012, 19:34

Ni Messijev nije zvanican. FIFA je potvrdila:

"Mi nemamo bazu podataka u kojoj su detalji svih utakmica odigranih u svim zemljama širom svijeta od prvog dana njihovog postojanja. To nema nikakve veze sa pristrasnošću. Ukoliko možemo da potvrdimo neki rekord sa naših takmičenja, mi volimo to da uradimo. To je vrsta podataka koju navijači i mediji vole vidjeti", rekao je glasnogovornik FIFA-e, Alex Stone dodavši na kraju:

"To je rekord nekih medija koji su očigledno sakupljali podatke od nekud i primijetili su da će Messi prestići taj rekord".

http://futbol.as.com/futbol/2012/12/14/ ... 71340.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 dec 2012, 19:43

Postajete dosadni s tim rekordima.
Chitalu>Messi :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 15 dec 2012, 16:32

ne može ni bit zvanično dva minuta nakon messijevog gola.

bit će zvanično od iduće godine.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 17 dec 2012, 18:00

8-)
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 17 dec 2012, 20:52

Ne znam čemu ismijavanje takvog velikana koji jednostavno ne može utjecati na silne sudijske odluke i greške, odnosno promašaje njegovih napadača.

Dok se Joseu Mourinhu klanjaju samo oni koje je on trenirao, jer znaju o kakvom se majstoru radi, masa je ipak na strani Kvaziole ili vam ga narkomana koji govori šta ta masa voli čuti. Jadno je ismijavati trenera druge ekipe koji je dokazao da mu nije potrebno sto godina kao pojedinim klubovima da napravi sistem koji funkcioniše i koji je nebrojeno puta dokazao da se mozgom može zaustaviti i priroda.

S druge strane je dokazano da neki mediokritet poput Tita Vilanove, totalni anonimus koji se ni u kom slučaju nije uspio dokazati u teškoj situaciji, može preuzeti gotovu momčad i postati "neko i nešto" u trenerskom svijetu. To je kao da imate sedam trkača koji će trčati i donesete osmom medalju jer nije uradio ništa.

A onda se takvi slični njemu povuku sa trenerske pozicije i pobjegnu van nogometne scene s velikim upitnikom da li da se vrate u taj posao jer trenutno nema privlačne i gotove momčadi s kojom će podići par naslova od kojih je 90% zapravo Villarato naslova.

Guardiola, Messi, Bog i UEFA!

Mourinho će ostati trener kluba koji je trenutno na +16 ispred Barcelone i to ad tempus vitae!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 dec 2012, 21:17

Mi se divimo covjeku kome je potrebna lopta, 6 igraca oko njega i teren velicine poklopca za Argetu pastetu i da protivniku zavuce gol.... covjeku koji sve bitne trofeje osvaja i koji po utakmci redovno daje 2 ili vise golova.
Ogledalo ne treba pitati ko je najbolji na svijetu. Vasem ga baletanu ostavljamo za sminku. Svijet zna ko je najbolji...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 17 dec 2012, 23:22

Ja jos uvjek ne mogu da vjerujem da ima tako tupih ljudi da porede Messija sa Ronaldom.Apsolutno nema parametra u kojem je Ronaldo bolji.Messi je u svim mogucim segmentima igre kvalitetniji i bolji fudbaler.

Messi je klasa iznad svih , onda treba da poredite Iniestu sa Ronaldom i Falcaom jer to je druga jakosna skupina.U prvu ne moze ni Maradona u najboljoj formi.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 17 dec 2012, 23:27

bparena je napisao/la:Mi se divimo covjeku kome je potrebna lopta, 6 igraca oko njega i teren velicine poklopca za Argetu pastetu i da protivniku zavuce gol.... covjeku koji sve bitne trofeje osvaja i koji po utakmci redovno daje 2 ili vise golova.
Ogledalo ne treba pitati ko je najbolji na svijetu. Vasem ga baletanu ostavljamo za sminku. Svijet zna ko je najbolji...
u nabrajanju tih potreba zaboravio si i guzne havere iniestu i xavija
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 dec 2012, 02:28

Prescritto je napisao/la:
bparena je napisao/la:Mi se divimo covjeku kome je potrebna lopta, 6 igraca oko njega i teren velicine poklopca za Argetu pastetu i da protivniku zavuce gol.... covjeku koji sve bitne trofeje osvaja i koji po utakmci redovno daje 2 ili vise golova.
u nabrajanju tih potreba zaboravio si i guzne havere iniestu i xavija
al vas to boli - to je za nepovjerovat. :)
Pa niko nije kriv sto ne srusise kupleraj u Madridu. Danas bi Inijesta vezo carobne poteze za Cvjetkov Real. Al dobro je. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 18 dec 2012, 12:54

koga nas, bolilo bi me da messi i guzni haveri igraju u sarajvu, al posto ne igraju libo me taki za njima :D

ja sam navijac najveceg kluba u BIH FK Željezničara, a ovako simpatisem najveci svjetski klub Juventus iz torina, zato molim te ne poistovjecuj me s ljubiteljima rezimskog kluba, fala ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 dec 2012, 13:00

Prescritto je napisao/la:simpatisem najveci svjetski klub Juventus iz torina
:roll:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 18 dec 2012, 13:09

najtrofejniji klub najdominantnije lige u klupskom fudbalu, prvi klub koji je osvojio sve medjunarodne trofeje, klub za kojeg je igralo najvise igraca koji su bili svjetski prvaci, klub koji je osvojio 9 zlatnih lopti

eto ti 4 razloga po kojim je juventus unikatan klub i zasto se smatra najvecim na svijetu

al ne zelim da idem u of topik samo sam areni objasnio nesto, pa-pa

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.